Keresés

Részletes keresés

szévike Creative Commons License 2023.12.06 0 0 225

Igazad van, de nemcsak a végén, hanem menet közben sem tudtam meg kik ők teljes néven, mig  a többieknél nem igy volt.

 

Előzmény: shu14 (224)
shu14 Creative Commons License 2023.12.05 -2 1 224

Dorka és Jodi gratula. Miattuk néztem bele ebbe a retek műsorba hébe-hóba. Azért megérdemelték volna, hogy Buci a végén kimondja a teljes nevüket és egy pici interjút is készítsen velük. De mindegy, ennyi járt főleg Dorinának az 1. évad elvesztett Exatlon győzelméért.

Mazsola0070 Creative Commons License 2023.12.03 -2 2 223

Azért arra kíváncsi lennék, hogy a csávó kifejezetten mint "Rékasi Károly fia" volt érdekes a castingosoknak vagy saját jogán, mint egykori (?) kormányellenes aktivista.

 

Az utóbbi verzió némileg érdekes lenne, mert a kormányközeli TV2 celebrealityjeiben azért nem túl sűrűn fordulnak elő kormányellenes aktivisták.

 

Aztán lehet, hogy Rékasiék otthon megbeszélték, hogy sokkal jövedelmezőbb celebrealitykben bohóckodni, mint lázadozni, aztán fater ment ellenszenves észosztónak a Farm VIP-be, lázadó Zsiga gyerek meg a Párharcba "Rékasi Károly fia" származtatott celebnek. 

 

Minden esetre a Mokkában lenyomott dumájával egykori pár alázás terén sikerült majdnem alekoszi magasságokba emelkednie.... 

Előzmény: Tulipántoss (222)
Tulipántoss Creative Commons License 2023.12.02 0 2 222

Belecsöppentem ma,  a Mokka pénteken sugárzott adásába. Rékasi Zsigmond és a barátnője Melitta voltak  a vendégek, mint a Párharc c. műsor csütörtöki kiesői. (Nem tudtam, hogy ők estek ki,  nem láttam a csütörtöki adást.) Meglepődve hallottam, hogy Zsigmond, milyen flegmán beszélt?!

" Barátként váltatok el, ahogy látszik most is a viszonyotokból" - mondta a műsorvezető, Orosz Barbara. Erre  Melitta lelkesen bólogatott, de Zsigmond közbevágott! " Emberileg szerintem elfogadjuk egymást, tiszteljük a másikat, fogalmazzuk inkább így! - javította ki Orosz Barbarát. " Azért a barátság egy nagyon bizalmi dolog, nálunk ez megszakadt. Más utat járunk, de ezzel nincsen semmi gond." - magyarázta Zsigmond.

Megsajnáltam a helyes szőke Melittát. De Pachmann Péter is a segítségére sietett és gyorsan megkérdezte, ő hogyan érez ezzel kapcsolatban?  

"Én elfogadom az ő döntését, én tudnék a barátja lenni, de ha ő nem szeretne, akkor én sem" – válaszolta a megalázott lány. 

Mindegy is, hogy mit gondoltam/gondolok  Rékasi Károly fiáról, de a fentieket, nem gondoltam volna! 


A Párharc c. műsor résztvevői közül akkor immáron két páros is szakított: Zsigmond és Melitta, valamint Szlépka Armand (VV moh) és Halastyák Fanni (Nemazalány).Örülök, hogy Armand megszabadult Fannitól, különb nőt érdemel. Ugyanezt gondolom Melittáról is, hogy jobb ez így, majd jön Zsigmondnál egy jobb, kedvesebb férfi az életébe!  Szerintem.

Ilhilla Creative Commons License 2023.11.13 -3 1 221

+ nyertek egy autót Majka és Tilla műsorában.

Előzmény: flamingó88 (220)
flamingó88 Creative Commons License 2023.11.13 0 0 220

Szintén az Ázsiából, valamint a Nyerő Párosból  ismerős Meggyes Dávid. Aki  ott még Horváth Gréta párjaként szerepelt.  Mindkét műsorban anno Dávid sajnálatra méltó volt, ahogy a párja Gréti viselkedett vele. Dávid egy papucs, egy pincsikutya volt! 

 

Szerintem a Nyerő Párosban nem szerepeltek, nem rémlik. Voltak viszont a Love Bistro műsorban, ahol főzni kellett, ott is párok versenyeztek. Arra már nem emlékszem, hogy ott hogy viselkedtek, csak arra, hogy a kommentelőknek sok baja volt velük. 

Előzmény: Tulipántoss (219)
Tulipántoss Creative Commons License 2023.11.12 -1 4 219

A műsorról még annyit, hogy:

- Armand anno a VV  10-ből ismerős, ahol kellemes benyomását keltette. Majd az Ázsiában láttam viszont, Fanni párjaként. Ahol Fanni úgy viselkedett, úgy beszélt vele, hogy már megsajnáltam. ( Hallottam én is, hogy ma már nincsenek együtt.) Le a kalappal Armand előtt, hogy eddig is bírta ilyen nő mellett. Glóriát érdemel szerintem. 

- Szintén az Ázsiából, valamint a Nyerő Párosból  ismerős Meggyes Dávid. Aki  ott még Horváth Gréta párjaként szerepelt.  Mindkét műsorban anno Dávid sajnálatra méltó volt, ahogy a párja Gréti viselkedett vele. Dávid egy papucs, egy pincsikutya volt!  És csak Janicsák Veca beszélt úgy a férjével az Ázsiban, mint ahogy vele beszélt Gréta!

Ezért néztem meglepetten most Dávidot, hogy "miből is lesz a cserebogár?!" Nagyon kinyílt a csipája, zavaróan arrogáns, beképzelt embert láttam viszont a képernyőn. Aki a nyusziból egy ragadozó állat lett.

A nyugodt, szimpatikus táncpedagógus Alexandra pedig sodródik vele,  és csak lapul Dávid mellett, sajnos. 


Ebből a belterjes celeb csapatból viszont egyre kevésbé van szimpatikus. A néző pedig, nem igazán kíváncsi már rájuk. Viszont egyre többen vannak, akikről a néző azt sem tudja, ki a ferde fittyfirity?!

Bizonyára kifogyóban vannak az olyan érdekesnek ígérkező celebek, akik vállalják, hogy bohócot csináljanak magukból. ( Rékasi Károly family karrierje a celebvilágban viszont most indult be. A színész eddig showban sosem vállalt szerepet. Most indul a Farm reality show-ban. A fia pedig ebben a műsorban.

( Mellesleg mindkét tévécsatorna jelenlegi műsorvezetőit is lecserélhetnék már, mert nagyon unalmasak!

Nem hiszem, hogy nincs olyan fiatal, energikus személy,  akinek bizalmat szavaznának?! Nincs egy olyan személy(ek), aki kenterbe tudnák verni mondjuk Gáspár Zsoltit is?! )

Nézem a műsort, de nincs kedvencem. 😮

flamingó88 Creative Commons License 2023.11.12 -2 0 218

Nem tudom, nézi-e valaki a Dancing háttérműsorát. Timi a szünetekben szokott beszélgetni a hátul a párosokkal, lent a parketten a zsűritagokkal. Egyik szünetben lement ismerős arcokat keresni, és valahogy pont Meggyes Dávidot látta meg (nem kellett nagyon keresgélni, mer kb egyedül állt középen), odament hozzá beszélgetni. Kb 10 másodperc alatt ott tartottak, hogy Dávid most épp a Párharcban szerepel (persze, értem, hogy reklámozni kell a többi műsort is), és erről kérdezgette Timi. Vannak-e viták, veszekedések. Csinálna-e másképp valamit Dávid, így visszanézve a műsort (meg olvasva a nézői kommenteket)? Azt felelte, hogy összezárva azért nehéz, erősebben reagálnak, mint máskor, stb. Kicsit tompítana saját magán. Nem tudom, komolyan gondolta-e, vagy csak arra megy ki az egész, hogy valahogy pozitívabbnak tüntesse fel magukat. Azért ha olvassák a hozzászólásokat, láthatják, hogy nem feltétlenül ért egyet velük mindenki.

flamingó88 Creative Commons License 2023.11.10 -3 0 217

Most néztem meg a tegnapi adást. Mennyire bájos, ahogy Alexandra azt magyarázza, hogy ők sportszerűek és nem az irigység beszél belőlük. Ha csak róla lenne szó, még talán el is hinném. De az első 3 adásban számtalanszor elhangzott olyan mondat a kedves párja szájából, ami ennek ellenkezőjére utal. Gondolok itt arra, hogy majd letöri Zsigmond szarvát, meg kis 19 évesek, jó, hogy gyorsabbak, jól jött egy kis atyai pofon. Vagy mikor Alexandrának mondja, hogy nem tud veszíteni,stb. A négyszemközti beszélgetéseik szöges ellentétei annak, amit a többiek előtt mondtak.

 

Zsigmondra is írják sokan, hogy taktikázik. Dávidék nem? Bemennek Armandékhoz a párbaj előtti estén és levezetik, hogy kellene kiszórni a kevésbé szimpatikus párokat. Szép volt ez is.

 

A műsor végén az előzetesben lehetett látni, hogy áll össze a két csapat (most jön az a rész, amikor csapatban versenyeznek). Gratulálok, jól sikerült, teljesen egyenlőek az erőviszonyok. Az egyik csapat sokkal erősebb. Borítékolni lehet, hogy melyik csapat fog veszíteni, és aztán onnan párbajozik két pár.

Ez a mostani párbaj ugyanaz volt, mint az előző évad egyik párbaja. Valaki azt írta, hogy egyszerre vették fel az előző és a mostani évadot, azért ugyanazok/hasonlóak a feladatok. Fanniék kiestek, ahol ugye Fanni mindentől fél, az egyik csapatba meg bekerültek Győzőék. Nyilván vannak olyan feladatok, amiket ők is meg tudnak oldani, de eszembe jutott a tavalyi: magasban biciklizés, rovaros feladatok, betűzés, az a feladat, amikor a fejük víz alá kerül. Ezekben mit fog csinálni a csapat? Vagy a másik csapat majd nem fogja Győziéket választani ellenfélnek, mert fél szegény?

Tulipántoss Creative Commons License 2023.11.10 -2 3 216

Minden sorral egyetértek! 
De engem talán még ennél is jobban zavar az a "műsor cunami" amit ősszel ránk zúdított a két tévécsatorna. A cél a "nézők szórakoztatása volt?!" Jaaa, nem! A "nézettség növelése" talán?!

Zavar a celeb áradat is!Mert az a celeb aki elérte a "hálivúdi magasságokat,"  az több műsorban is szerepel. Növelve a belterjességet. De legfőképpen az unalmat! 


Bevallom, én is csapongok hol az egyik műsorhoz, hol a másikhoz. A Power of Love-ban a műsorvezető a "nagy kedvencem" Szorcsik Viki.  ( Akit a Farm VIP műsorban láttam és az emberi magatartása miatt lett utálat tárgya.) Ezért "nagy csapás" ez számomra, de ha ezt a műsort nézem, el kell viselnem a műsorvezetőt is. És még ha ez sem volt elég, megjelent pár napra Alekosz is?!

A végső csapás a Gáspár házaspár váratlan megjelenése volt! Győző tanácsokat adott a párkeresőknek, Bea csirkék bontását tanította a hölgyeknek?! Megint kapcsoltam tovább arra pár napra, amíg szerepeltek.


Ez még nem volt elég, jött a hétvége és a SzSz műsor. Benne az extra produkció! (Nevezetesen Tóth Gabi új dala, tánca az új párjával, a fricskás fiúval.)

És "végső csapás!" Váratlanul megjelent a színpadon a Gáspár házaspár?! Promózták a "Párharcot", ergo ezt a műsort?!  De már másnap reggel a csatorna konyháján főzetek! Ezzel is kerestek pár forintot, így "bejött a csirkék ára, amit a POL-ban költöttek!" 

 

(És még mondja valaki, hogy "ez a cigány származású Győzike buta gyerek?! Minden megjelenésével dől a lóvé. Elég ha végigmegy a csatorna folyosóján és bekiabál hol az egyik, hol a másik helyiségbe. Megkönnyítve az utazási gondjaikat, még akkor is, ha Győző negatívan jön ki, egy-két beszólásából. Számára a lényeg, hogy szerepeljenek.) Csoda, hogy minden celebet vonz a média, ezt látják!

És ez bizony, "Jáj de kígyóóó!"  és tényleg az! 

Előzmény: Ilhilla (207)
Ilhilla Creative Commons License 2023.11.10 -3 0 215

Azt hiszem, félreértettem, én úgy hallottam, a srác 19, a lány 21. Egyébként elhittem, mert a lány idősebbnek látszik  (mint ahogy Alexandra is Dávidnál). 

Előzmény: flamingó88 (214)
flamingó88 Creative Commons License 2023.11.10 -1 1 214

Teljesen egyetértek. Előzőleg is írtam, hogy az egész cirkuszt nem ő kezdte, csak reagál Dávidék megjegyzéseire. 

Amúgy 22 éves, nem tudom, miért mondta Dávid is, hogy kis 19 éves.

Előzmény: Ilhilla (213)
Ilhilla Creative Commons License 2023.11.10 -3 2 213

A kis "forradalmár" Zsigi 19 éves létére nagyon tájékozott, értelmes legényke, vannak remek meglátásai és komoly emberismerete! Igaz, néha még elragadja a fiatal korának betudható hév, de én nem bánom, hogy "b@sztatja" Dávidot és Alexandra sem lett szimpatikus számomra!

Előzmény: flamingó88 (212)
flamingó88 Creative Commons License 2023.11.10 -2 1 212

Azt látom, hogy Dávid az, aki beleköt bármi miatt Zsigmondba, és Zsigmond valóban csak visszaszól, mert nem hagyja magát. Jól teszi. Illik ide az: Amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten közmondás. Dávid nem tudja elviselni, hogy valaki jobb lehet nála, ezt Alexandrának mondta is négyszemközt. Első naptól fogva baja van Zsigmondékkal, csak meglepődött, hogy ők meg nem hunyászkodnak meg. Na, hát van ilyen.

Előzmény: accipiens (210)
LeBron_James Creative Commons License 2023.11.10 -1 0 211

ez a Dávid irgalmatlan pojáca, rendesen retteg a fiatal Zsigmondtól:D

 

Stana meg sikhülye, összeillenek mint pár, zsák a foltját

 

 

accipiens Creative Commons License 2023.11.09 0 0 210

Dávid szépen behozta Alexandrát (ha csak nem magától ilyen ő is) abba a stílusba, ami  számomra nagyon nem szimpatikus. Dávid mindenki felett érzi magát. A fiatalokat (Zsigmondék) lenézi, holott nincs mire "felvágnia" életében nem tett le semmit az asztalra, magánéletében sincs semmi példamutató. Zavaja, hogy nem "tisztelik" a fiatalok, de mit is kellene tisztelniük?! Ismert, hogyan játszott az Ázsia expessben. A bentlévők, majd visszanézve látják csak, milyen is ő valójában. Sok játokos taktikázik, és ez rendben is van erről is szól a játék. Az viszont nem tetszik mikor valaki azért dumál, mert a másik nem hagyja magát, és "visszaüt".

shu14 Creative Commons License 2023.11.09 -1 1 209

Dorináék teljesen kívül állnak mindenkin, kb azt sem értik mit keresnek itt. Emiatt is jobb arcok, mint az összes többi.

Előzmény: flamingó88 (204)
flamingó88 Creative Commons License 2023.11.09 0 0 208

Nem ez a legerősebb évad, ezt is megállapíthatjuk. Elég furán alakult a tegnapi játék is. Még a villában ment a sírás, ki hogy fél a víztől meg a magasságtól. Ment a helyszínen is. Most hogy döntesz be egy olyan párost, aki eleve fél? Azért szerintem ez elég manipulatív dolog Győzőék és Fanniék részéről, akkor is, ha nem tudatos. Ilyen "hátha megsajnálnak" alapon nem bántanak majd. Be is jött. A riportszobában teljesen igaza volt Jodiéknak, amikor azt mondták, hogy a továbbiakban erre nem lehetnek tekintettel, hiszen így ők elvesztették azt a játékot.

 

Előzmény: Ilhilla (207)
Ilhilla Creative Commons License 2023.11.09 -1 1 207

Még egyik évadban sem volt ennyi ellenszenves páros/a pár egyik tagja  mint az idén:

- Győzőék, főleg Győző

- Fanniék, csak Fanni

- Kisrékasié, csak Zsigi

- Királyék, csak Péter

- Dávid és Alexa esetében is rezeg a léc. 

 

flamingó88 Creative Commons License 2023.11.08 0 0 206

Amikor beszélgettek a szobában, akkor azt mondta Armand, hogy azért vannak ott, hogy Fanni megpróbálja leküzdeni a félelmeit.

A Dancing háttérműsorában voltak vendégek előző szombaton, és ott elmondták, hogy szakítottak. Amúgy nagyon normálisak voltak egymással is.

Előzmény: forgoszel (205)
forgoszel Creative Commons License 2023.11.08 0 0 205

Azt nem tudom mi a fenének jelentkeztek Armandék ilyen műsorba amikor Fanni mindenen majrézik? De gondolom ez a  műsor lehetett az utolsó csepp a pohárban Armandnál  mert úgy tudom már szakítottak.

Előzmény: flamingó88 (204)
flamingó88 Creative Commons License 2023.11.08 -1 0 204

 Gondolom itt is elrugdossák őket a végéig, szégyentelenül fognak a zéró teljesítménnyel elmenni a top3-ig.

 

Látod, ez könnyen lehet, az Ázsia expresszben is sokáig voltak.  Ha valahogy megoldják, hogy ne legyenek utolsók, akkor a többiek bent tarthatják őket, könnyebb ellenfelek. Félnek mindentől, lassúak is. Lehet, hogy Fanni miatt Armandék kerülnek az utolsó helyre, melléjük meg választanak más ellenfelet a többiek.

 

Én is a Jodi-Dorina párosnak drukkolok (eddig).

Előzmény: shu14 (203)
shu14 Creative Commons License 2023.11.08 -1 1 203

Én Salander Dorina miatt belenéztem, de miután a Gáspárék ripacskodása ment 2/3-adban, skippelem, amíg ki nem esnek a picsába. Ha az utolsó napon, akkor az utolsó napon. Gondolom itt is elrugdossák őket a végéig, szégyentelenül fognak a zéró teljesítménnyel elmenni a top3-ig.

Előzmény: Lord Viktor (202)
Lord Viktor Creative Commons License 2023.11.08 -1 2 202

Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem Gáspár rohadtul unalmas. Elcsépelt lett, hogy mindentől fosik, hisztizik, rosszul van, majd aztán ha lenyugodtak a kedélyek, akkor kavarja a sz@rt.

 

Ugyanazt hozza, mint tavaly az Ázsiában, már rohadtul fárasztó. Nem is nézem ezt miatta, pedig vannak, akiket kedvelek.

Ilhilla Creative Commons License 2023.11.06 -3 1 201

Belenéztem: hát naná, hogy Gáspárék választhatnak elsőként szobát és ők dönthetnek a többiek elszállásolásáról is! 

 

Nem lesz az én műsorom!

Ilhilla Creative Commons License 2023.10.31 -2 0 200
Előzmény: Mazsola0070 (199)
Mazsola0070 Creative Commons License 2023.10.31 -2 0 199
Előzmény: Mazsola0070 (196)
A közvetítés hamarosan... Creative Commons License 2023.10.30 -1 0 198

Szerintem imádja ezt a műsorozást, ami megy körülötte. És talán tisztában is van azzal, hogy ő most egyfajta NER-bohóc.

Ellentétben a dózsás legendával. Bejárhatta volna Herczeg Zoltán útját is. Ott mondjuk nem a NAV az illetékes, szóval hitelesen háboroghat. A lila majom.

Előzmény: Mazsola0070 (196)
Ilhilla Creative Commons License 2023.10.30 -1 0 197

Igen láttam, de ő sem maradt adós azzal a zöld-fehér sállal! "Kemény mag" minden csapat szurkolótáborában van, egyszer még megverik, addig ingerli őket.

Mondjuk szerintem Curtis is megüti a bokáját, amiért elragadtatta magát! Érdekes lenne, ha a bíróság úgy döntene: "lehet így nevezni, mert közszereplő" :D (Mintha olvastam volna egy ilyen döntésről anno, de a Hajdú - Puzsér ügyben is valami hasonló döntés született).

Előzmény: Mazsola0070 (196)
Mazsola0070 Creative Commons License 2023.10.30 -2 0 196

Nem tudom, jól átgondolta-e Gáspárfater ezt a meccsrejárást:

 

Az RTL új sztárja, Széki Körtisz konkrétan lepatkányozta, az Újpest tábor pedig a tegnapi meccs közben egy bazi nagy molinón orális nemi aktus folytatására biztatta (nem idézem szó szerint, mert kimoderálnák)..

 

https://index.hu/fomo/2023/10/30/curtis-szeki-attila-gaspar-gyozo-gyozike-ferencvaros-ujpest-sal/

 

Előzmény: Ilhilla (195)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!