Keresés

Részletes keresés

fran07 Creative Commons License 2024.01.06 -3 2 99

Van sok igazságod. A realityk és a trashműsorok azért készülnek, hogy megnyugtassanak nem is olyan rossz az életed. Ez egy fontos üzenet a társadalomnak, mert nem lehet minden tökéletes, mert az utópiák mindig rosszabbak, mint a valós élet. De van egy példaképteremtő része is. Kardashianek például. A Jersey Shoreban szereplő The Situation százezer dollárt kapott azért mert beült egy este iszogatni egy bárba. A bártulajnak megérte. Százezer dollárból még most is két évig jó életszínvonalon eléldegélsz az Usá-ban. Valahol az influencerek ott nőttek ki a szemünk előtt.Az influenszer lét üzenete, lehetsz olyan mint én, két instaposzttal kifizetheted a Maldív szigeteki nyaralást. 

Most olvasom, hogy sokan visszasírják a Szomszédok című telenovellát, mert úgy tett mintha valóságos lett volna. S nem ismerték fel sokan, hogy egy politikai, kulturális propagandatermék volt. Úgy tettek a műsorban, mintha abban a valóságban játszódott volna, amiben éltünk, mert azt kommentálták a végén azok az emberek, akik olyannak tűntek mintha közülünk valók lettek volna. Csak nagyon egyoldalúak voltak azok a vélemények. Van egy olyan érzésem, hogy a Szabó család is ezzel vált népszerűvé. (Normális munkásőr csak a Kossuth rádió rádiójátékában létezett, mint ahogy a szakállas nő is csak a cirkuszban.)  Majdnem valóságos volt. A realityk ilyenek majdnem valóságosak. Ezt unták meg a nézők és jött el a dokurealityk szárnyalása. Most néztem bele a Natalie Wood haláláról szóló dokurealitybe. Valószínűleg kicsit kapatosan beleszédült a tengerbe, s nem tudott úszni. Elég nagy tragédia önmagában is, de igazán csak akkor érdekes, ha Robert Wagnert is gyanúba keverik. Hosszan lehetne ezt még elemezni. De ahogy a fűzfaversnek is van oka arra, hogy megszülessen, Úgy a város királynőinak is lenni kell, csak nem felismerhető. A számomra.

Előzmény: vanda62 (98)
vanda62 Creative Commons License 2024.01.06 -3 2 98

Szerintem a valóság show-k mindegyike a régi vásárok, cirkuszok bestináriumainak modern változatai. Itt mutogattak jó pénzért a szakállas nőket, a kígyóembert, a törpéket, óriásokat, sziámi ikreket. A régi Városligetben még liliputi színház is volt, ahol a törpenövésű mutatványosok szórakoztatták a nézőket. A nézők borzadtak, kinevették a nyomorult párákat, majd hazamentek azzal, hogy vacak életük van, de ennél azért jobb. Minden ilyen műsor liliputi színház a vurstliban, ez is. A nők gondolom úgy voltak vele, hogy nincs az a kis pénz, ami jól jönne, és azt hitték, hogy hiresebbek lesznek, mint Katalin hercegné. Gondolom mind megvolt győződve róla, hogy ő szebb és elbűvölőbb, mint a walesi hercegné. Az előző, tv2 változatban is mind meg volt győződve, hogy szebb Palvin Barbinál. Azt én se tudom, hogy miből gondolta az RTL, hogy ezzel a káráló, rikácsoló luxustyúkudvarral ő is pénzt fog keresni. Mondom ezt úgy, hogy néhányszor néhány percet hallgattam belőle, amíg a férjem a Mi kis falunkat várta.

Előzmény: fran07 (97)
fran07 Creative Commons License 2024.01.06 -3 3 97

Nagyon hirtelen lett vége a sorozatnak. A legnagyobb baj az volt, hogy nem derült ki, miért készült el ez a sorozat. Mi volt a célja? Mivel győzték meg a Rádió és Televízió Luxemburgot, hogy leforgassák és és leadják főműsoridőben. A pénzmosás általában a helyes válasz. Nem állnak olyan jól, hogy elég legyen ennyi. Másik válasz lehet, hogy valamelyik szereplőt akarták kiemelni valamelyik műsorba? Egyikről sem tűnt úgy, hogy ez lenne az életcélja. Valamelyik csaj - Apró Anna - fizetett házassági hirdetését láttuk esetleg? Nem hiszem, hogy sikerült, miközben a legszimpatikusabb ő maradt, de azért látszott, hogy milyen okai vannak a rossz választásainak. Zsuzsa randiszolgáltatását reklámozhatták? Nem volt jó reklám.

Egyszer valaki talán elmeséli a miérteket. Mondjuk a lustaság, elbizakodottság és nemtörődömség a jó válasz az ilyen tvműsor bakikra is. Csak az RTL nem engedhette volna ezt magának.

Böszőke13 Creative Commons License 2024.01.06 -2 3 96

A királynőket ledöntötte a szomszéd tehene a trónról ?

Előzmény: _Ana_ (95)
_Ana_ Creative Commons License 2023.12.31 -5 1 95

MEgkedveltem őket :D 

_Ana_ Creative Commons License 2023.12.29 -4 1 94

A gazdagság öregít. ( vagy hazudnak arról, h hány évesek valójában)

 

 

 

Paulina: 40

Paulina mama: 68

 

LAura: 45

 

Violetta: 48

 

Zsuzsa: 55

Anna: 40

Gréti: 40

_Ana_ Creative Commons License 2023.12.29 -4 0 93

IGEN, egyetértek. már nekem sem annyira tetszik az Anna, mint az első részekben. VIoletta és PAulina tényleg szebbek, de ANna öltözködési stílusa még mindig közelebb áll hozzám. 

Előzmény: Ashley-d (92)
Ashley-d Creative Commons License 2023.12.29 0 3 92

A szememben, nem. Nekem egy kiöregedett escorthölgy benyomását kelti, akinek már nincs pénze póthajra. Mikor megszólal, ez az érzés felerősödik...

Violetta és Paulina junior amúgy szép szerintem, bár utóbbinak lehetne kevésbè felpumpàlt a szája. Paulina mama pedig nem ismeri a kevesebb-néha-több elvet, mikor a szemfestékek közelébe kerül. 

Laurànak az arcára fagyott vigyora pedig ritka ellenszenves.

Előzmény: _Ana_ (89)
_Ana_ Creative Commons License 2023.12.28 -3 1 91

A LAura képei nagyon jók, de a tv-ben úgy néz ki, mint a babysitter lenne a saját gyönyörű házában. AZ ő öltözködési stílusa nagyon jó, kedvelem ahogy öltözik, csakúgy, mint az Annaét. 

 

AZ viszont tényleg nem értem, hogy ő volt annak a Náraynak a vezető modellje, aki azt mondta a Jennifer ANistonra, hogy semmi különleges nincs benne. Legalábbis ezt olvastam néhány hete. Ha ez igaz, akkor mit látott a LAurában. Ő különlegesebb mint JEniffer?  :D

 

_Ana_ Creative Commons License 2023.12.27 -3 1 90

Az Apró Anna szép, az összes többi borzalmasan ronda, egyforma, stílustalan újgazdag .....  

_Ana_ Creative Commons License 2023.12.27 -3 0 89

MOst kezdtem nézni... a Zsuzsi borzalmas egyelőre, gondolom, h később is az lesz. Ő egy szép nőnek számít? :D 

Alpári Gnác Creative Commons License 2023.12.22 -4 2 88

Ez örök rejtely marad hogy nemelyiknek honnan jött az a temerdek penz amit versenyszeruen elherdaltak.

 

Már úgy érted, hogy amit a produkció elköltött rájuk?

 

Mert nehogy már tévedés legyen, ez egy műsor, ha Bécsbe kell menni luxusolni, azt az RTL fizeti, nem más.

 

Ezek a nők szerintem egyáltalán nem is ismerték egymást korábban, ha mégis, akkor legfeljebb együtt voltak hostessek valami V-tech koncerten.

 

Már eleve itt ez a Gréta, az "új barátnő". Ez eddig hol volt, honnan volt élete, kivel járt össze, mert a műsorból az jön le, hogy senkivel se, ezek lettek a barátnői neki. Ez amúgy betűre ugyanígy történt meg a luxusfeleséges műsorban.

 

Na és a gazdagság...

 

Aszongya az egyik félnótás, hogy neki 10 budai ingatlan ára van táskákban. Hát számoljunk már cseppet:

 

Egy Birkin táska 20 ezer USD környékén van, ami olyan 8 millió magassága és azok a Gucci, LV táskák, amikkel ezek parádéznak a párszázezer és a millió között mozognak. (Jellemző amúgy, hogy egyiken sem láttam egyetlen Burberry cuccot sem, ami a rongyrázás viszonylag tűrhető formája.)

Legyen egy budai ingatlan 200 millió és akkor az olcsóbbakat néztük, abból 10 db az 2 milliárd.

 

Akkor a hp-nek 250 darab Birkinje van a szekrényben? Vagy annak megfelelő akármije? Mezei Gucci táskából 2000 darab?
Hát ne csináljunk már krisztusból bohócot!

 

Igaza van a telexes kritikusnak, egy gazdag ember az nem ilyen.

 

Az igazán gazdagok olyanok, mint az Utódlásban, ahol Kendall beköltözteti Greget egy Park Avenue-i lakásba és csak rákérdezésre mondja, hogy vett ilyenből ötöt. Egyáltalán nem érdekli amúgy.

Vagy amikor elviszik őket egy olyan helyre Norvégiában, hogy konkrétan bennem maradt a levegő, kérdezi Kendall röhögve, hogy ez a hely olyan 20 milliós (USD) ügyvéd-lagzikra van?

Vagy amikor Tom lefikázza Greg barátnőjének egyébként milliós Burberry táskáját, hogy minek jön ekkora tatyóval, hát benne van a váltócipője? Meg az uzsija?

 

Nekem van olyan ismerősöm, hogy ha az Auchanban előttem állna a sorban, előbb nézném hajléktalannak, mint milliiárdosnak, de ha kijövünk és körbe nézünk, kiderül, hogy jobbról balra, ameddig a szem ellát, az egész hegy az övé. De hogy így a hegy, komplett, mindenestől.

És akkor beül a Dacia Dusterjébe és elpöfög...

 

Én sajnos nem vagyok gazdag, de egy szülinapi bulin az egyik barátom felesége arra a kérdésre, hogy hova ülhetünk, azt mondta, hogy az ő Michael Korrs táskájához képest amelllé bárhova.

Kérdeztem, hogy az én barátnőm Gucci táskájához képest jobbra, vagy balra? :)

Hát izé...:)

Előzmény: holli gold (86)
Tulipántoss Creative Commons License 2023.12.22 -1 5 87

".........de gondolkoztam azon, h Zsuzsa amúgy miből gazdagodott meg?............


Solomon Zsuzsa a legantipatikusabb szereplő nekem is. Ő az, aki a  pamlagon elterülve, kényeskedve adja elő magát, és a vele történteket. 

Zsuzsanna férjnél van, de a gyerekeit mégis egyedül neveli, mivel a férjével nyitott házasságban élnek. Zsuzsa tanácsadóként dolgozik, miközben keresi a szerelmet. Ám hiába van férjnél, két gyermekét mégis kénytelen egyedül nevelni, míg Kanadában élő férje csak nagy ritkán látogat haza. Láttuk a férjet  a műsor elején, ahogy sütögeti, grillezi a húsokat a családnak.

Amíg Zsuzsa a feleség, az üzletasszony keresi az igazit, férjének is a nyitott házasságnak köszönhetően évek óta egy fiatal barátnője van Kanadában. A legfontosabb, hogy a házaspár megbeszélte, hogy csak akkor válnak el, ha a másik szeretne újraházasodni. 


Zsuzsa, mint tanácsadó, akár milyen magasra is vitte a szakmájában, csak sejteni lehet, hogy mennyit kereshet. De az biztos, hogy annyit nem, mint amit elkölt. És annyit sem, hogy együtt tudjon kiruccanni a "barátnőkkel!  De annyit sem, hogy barátnő által megszervezett vakrandira több, mint egy milliót költsön ruhára.

Ha egyedül keresne, a fizetéséből nem futná arra, hogy úgy nevelje és tejben-vajban fürössze a két gyerekét. Ráadásul még minden munkára a ház körül, alkalmazottat tud tartani??!!

És annyit sem kereshet, hogy olyan kijelentéseket tegyen, mint amit már itt, többször is elhangzott. Nevezetesen, hogy mennyit költ csak rúzsra, és milyen férfit képzel el maga mellé, de egy biztos hogy egy "proli" nem kellene neki.

Úgy gondolom, hogy  a két gyerekre való tekintettel a édespa, azaz  Zsuzsa a férjnek köszönheti az egzisztenciát, és ezt a miliőt, amiben él, amit mi nézők is látunk. De rendületlenül hirdeti, szinte minden adásban, hogy " ő nem aranyásó. "

Ezt viszont nem tisztem megítélni, de az is biztos, hogy Solomon Zsuzsa imádja a pénzt! Az, hogy a mostani adásban karácsony hetében és a szeretet jegyében azt javasolja "barátnőinek", hogy adakozzanak, szinte nem is áll jól neki! Mert annyira elszúrja még azt a kis jót is, ami valahol mélyen még lapul benne,  az emberi viselkedésével, a stílusával.

És nem hiába tartja azt a fáma,  hogy a stílus, maga az ember! Zsuzsára ez "valamiért" különösen  (halmozottan!) igaz! Szerintem. 

Előzmény: Ashley-d (85)
holli gold Creative Commons License 2023.12.22 0 1 86

Ez örök rejtely marad hogy nemelyiknek honnan jött az a temerdek penz amit versenyszeruen elherdaltak. De az is latszik hogy van penz utanpotlasuk mert egyaltalan nem sporolnak semmivel ! Peldaul egy-egy ilyen kulföldi kiruccanas az egesz tarsasagnak meghivasos alapon tokkal vonoval gyantaval, kaja pia cigi gyufa meg egyebb kenyelmi szolgaltatasokkal ... nem par forintba kerult az biztos. 

Előzmény: Ashley-d (85)
Ashley-d Creative Commons License 2023.12.22 0 1 85

Már nem nézem , de gondolkoztam azon, h Zsuzsa amúgy miből gazdagodott meg? Lehet, volt róla szó, csak nem figyeltem.

Ások-apa Creative Commons License 2023.12.22 -1 6 84

A szavak már   "elfogytak" a műsorral kapcsolatban!  Már csak ismételgetem magam. És én is csak azt kérdezgetem, hogy "mit tudnak ezek a nők?!" Vagy, aranyból van nekik?! Nem tudom!  De azt nagyon bírtam volna, ha egy-két "eltartó" bevallaná, hogy miért hordja a tenyerén az illetékes hölgyet?! Mert erre azért csak kivágyi az ember, nem  igaz?! ( Mert csak nem létezik, hogy minden szó fk. szerint működik?!  Annyira azért nem olyan nagy színésznők ezek a hölgyek, hogy szerepet játszanak mindvégig?!  Akár betanult szöveg, akár nem, egy idő után az álarc lehull, és látjuk/láttuk az igazi arcokat! )


Az igazi arc főleg akkor jut eszembe, ha a pamlagon ülő, maználkodva beszélő "nagy kedvencem" Zsuzsa magyarázza a bizonyítványát. (Még a hangjára is felkapom a fejem! Jájj! De borzasztó!) Vagy amikor a "balkonszájú" azaz pampuska szájú Moncsi fújja a magáét, hogy egy nő annyit ér, amennyit költenek rá?! Polgárpukkasztó! Ahogy eszik, az pedig undorító! 

( hiszen nem tudja összezárni ajkait,  és amíg erre én rácsodálkozom, az étel a szájában ácsorog!)

De ennél is polgárpukkasztóbb Zsuzsa azon mondása, hogy ha egy randin a számla végösszege nem kerül annyiba, mint a rúzsa, el sem megy! 

 
Azt talán sosem fogom megérteni - megtudni meg pláne nem! -, hogy ez a hét királynőnek/barátnőnek mi a fészkes fityfiritty az oka, hogy napi, heti szinten összejöjjenek?  Minek utaznak szuper helyre csupán azért, hogy kiordibálják magukat?! Ezen mindig úgy rácsodálkozom bizisten, mint keszeg az új stégre??!! Hogy lehetnek egy társaságban, ha ennyi irritálják egymást a puszta jelenlétükkel? Ha  mindig feszültség, irigység tombol közöttük? Ha ellökik egymást és azt sem baj ha  a medencébe landol a "barátnő?"  Ha leöntik egymást minden szó nélkül?  Csak úgy példamutatás céljából csinálják?

Bevallom, az eddig látottak alapján  Apró Anna és Czeglédi Laura sem a kedvencem már! A hét "gazdag szépség" közül, egyik sem különb a Deákné vásznánál! Szerintem.

Azt mondják, a pénz nem boldogít! Vajon erre a hét királynő, akik még a szürke majmok viselkedésén is túltesznek, vajon mit mondanának? És arra, hogy boldog-e az, aki a vállán több ház árát cipelhet táskaként? Boldog-e vajon az, aki félmilliós kaját vehet  a kutyának? Az éjszakai királynő szerepe nagyobb boldogság vajon, mint egy saját gyerek? Tudják ezek vajon, hogy bármit követelhetnek maguknak, csak a boldogságok nem lehet megvenni? Tudják, hogy a szegényebb, sokkal gazdagabb?! Tudják ezek, hogy mindez, ahogy élnek, csak egy múló pillanat.......

Én elköszönök, további jó fórumozást és egyben Kellemes Ünnepeket kívánok Mindenkinek! 

holli gold Creative Commons License 2023.12.22 0 3 83

Öcsem, mivel tudtak ezek a tyukok behalozni a pasikat hogy öket valasszak ? ! ? ! Az egyik a balkonszaju akinek 80 milla az semmi, a masik az örök beszologato balhezo akit mar paros labbal ki kellett volna rugni a csapatbol, a többiek sem kulönbek es latszik rajtuk hogy gyulölik egymast... de akkor mi a banatos pek farkanak jönnek össze ha allandoan veszekednek es meg azt is cikizik aki meghivja öket valahova kulföldre all inklusiv ellatassal. Aki megsertödik es lelep idö elött az elvarja hogy a pasija AZONNAL kuldjön erte autot par szaz kilometerre hogy hazavigye öt akar az ejszaka kellös közepen. Ezeknek a pasiknak mar regen hanyat homlok menekulniuk kellett volna ezektöl a szamito, penzegetö tyukoktol de megsem teszik pedig minel tovabb halogatjak annal fajobb (dragabb) lesz kesöbb.
LUXUSFELESEGEK, KÖGAZDAG, most meg ez a tragya SENKIHAZI tarsasag... Ez lenne a peldakep ? ! ? !

holli gold Creative Commons License 2023.12.22 0 1 82

Erdekes ez a Greti. Emlekezzetek mikor elöször megjelent. Akkor is es most is tul erösek az arcvonasai mintha elözö eleteben pasi lett volna (talan onnan ered a pasifobiaja ? ?), a partin is menekult elöluk, lehet hogy csak a lanyokat szereti ? ! ? !

Hantufan222 Creative Commons License 2023.12.22 0 1 81

Moncsi az 59 milkós pince helyett, a 80 milkósat választotta, itt is "Az semmi!"

:D

Hantufan222 Creative Commons License 2023.12.22 0 1 80

Ez vicces volt Laurától:)

Grétiről. 

 

"Olyan tucatlány, 20on évesen rommá műtve, tőtve'"

 

Mintha ezt lenne az általános, hogy erre bármelyik 20on éves lánynak telik:D

A-hi Creative Commons License 2023.12.20 0 2 79

Sziasztok!

 

Most néztem meg a 13. Részt, mert vártam a Mi Kis Falunkat, de azt kell észrevennem, hogy ezek a lányok nem tudják mi az h munka.. Ezek után nem kívánok milliomos lenni! Megmutatták a példát, miért is nem kéne. Őszintén kívánom, h mindenki legyen boldog úgy ahogy van. A pénz van - volt- lesz, de amire költünk az rajtunk múlik. Heti 6napban dolgozom, imádom, saját magam ura vagyok, de egyszer se jutna eszembe a szájfeltöltés a műnek mutatása, lehet egy cici feltöltés rámférne, de az önbizalmam se hiányos, csak azt látom benne h mű vagyok, és enélkül is imádnak, és nem csak a családom, na ez a nem mindegy. Remélem nektek segítettem, ezeknek meg nem lehet.

fran07 Creative Commons License 2023.12.20 0 2 78

Egy picit komolyabb megközelítéssel is megpróbálkoznék. Van egy olyan toposz, hogy egy olyan országnak, mint a miénk el kell viselnie az újgazdagok megjelenését, mert majd az újgazdagok normálisabb gyerekei, majd arra költik az összeszedett pénzt vagyont, ami már hasznot is hoz a közösségnek. Nyilván vannak ennek apró jelei, de A Város királynői kicsit rácáfol erre. A gazdag gyermekek nem lettek értelmesebbek. Beszélnek valamiféle steril angolt, s már nem oroszt. De fájdítja a fülemet az angoljuk. Nem költik normálisabban a pénzt a szüleiknél. Nem kifinomultabbak. Még várjuk a gazdagokat, akik normálisak. Mondjuk ők nem a tévében mutogatnák magukat vagy nem ilyen műsorban.

A másik, hogy engem érdekelne a gazdagok élete. Amikor már nem a legdrágább dolgot akarod megvásárolni, hanem a legjobbat. Amikor a döntéseidet az is motiválja, hogy az embereid a cégnél, hogyan élnek majd meg a munkájukból, s ne kelljen állandóan CV-ket küldözgetniük más cégekhez. Akiken egy ország sorsa múlik.  Mondjuk ez sem egy ilyen műsorban fog megtörténni. De ha Paulina mama dönt arról, hogy miképp termelődjön a magyar GDP, akkor bajban vagyunk. S Paulinával se leszünk előrébb, aki még a párjával kapcsolatban sem tud dönteni.

Érdekes felvetése volt, amikor a szovjet elvtársak nagyon várták, hogy Magyarországon is úgy utálják a gazdagokat, nemeseket, mint a cári Oroszország kizsákmányoló urait. Itt nálunk ez nem volt divat. Részszint a Bánk bán Tiborca, Széchenyiek országépítő munkája, s a gazdag nemesek sem csak lopták a napot Anyegin módjára. Illetve a régiek, aki még ismertek grófkisasszonyokat, azok látták, hogy mennyit dolgoztak és tanultak a hétköznapokban. Ezért nem irigyelték tőlük a gazdagságukat. S a kulákok nagyja sem értette mi a baj velük, hisz tisztességesen megfizették a munkásaikat. A nagyobb rész. Ezért nézem furcsán ezeket a gazdagokat. Sem nem igazán gazdagok, hogy ne csináljanak valamit, sem nem kifinomultak, hogy valami értelmeset csináljanak. Lehetne a műsor megfejtése, hogy a gazdagok ellen hergeljenek. Ez volt a telex megfejtése a kőgazdag fiatalok esetében. Csak ezek a szereplők rtl közeliek, s igazán nem szabad hergelniük a gazdagok ellen, mert akkor azért abba nem csak a másik oldali gazdagok férnek bele.

 

A vicces részről: Grétit kérdik mennyi lovad van? Kettő.- válaszolja Paulina mama rávágja: Nekünk kétszáz. Csak nem bírt felszállni a lóra. Hiába vannak Van Gogh képek a faladon, ha a vásári hógömbjeid a legnagyobb kincseid.

 

Ások-apa Creative Commons License 2023.12.20 -1 3 77

A tegnapi műsorban ismét a békétlenséget láttuk. És már a néző sem hiszi el egyik nőnek sem, hogy az életük olyan izgalmas lenne, mint amit az arcunkba tolnak esténként. És lassan már csak pár percet szánunk erre a luxusfeminista   pózerkedésre!  Vajon a műsor nézettsége hogy áll? Hiszen a csatorna számára létfontosságú, vagyis a legfontosabb?! 

(Szerintem a béka poppolójánál van?! 😮)


Ez tényleg egy "csoda műsor!" Képesek elutazni a világ legszebb szegmensébe csupán azért, hogy levágjanak egy nagy balhét?! Itthon olcsóbb lenne! 

 

Node a hét királynő közül, mindenki mesés vagyonnal rendelkezik, csak Micheller Mónika nem?! Ő a kakukktojás vajon?

Mert azt mondja a fáma, hogy:

" Mónika az Rtl csatorna rég elfeledett, 15 perces "sztárja," akit most leporolt a csatorna, hogy újra eladhassa a nézőknek?! Micheller Mónika ugyanis korábban játszott az RTL Klubon futó Segítség, bajban vagyok! 47. epizódjában."

 

Mónika elmondása szerint egyébként a való életben is imád a középpontban lenni. Imádja, hogy ő lehet az éjszakai bárok királynője. Gondolom a munkát, mint tevékenységet azt utálja? De bejárta az összes kontinenst, hatalmas baráti köre van, élete tele van mesés partikkal. A tökéletes férjjelölt is évekkel ezelőtt megérkezett görög élettársa, Dino személyében!

Aki az egyik leggazdagabb görög családban nőtt fel és számos budapesti szórakozóhely tulajdonosa.

Mónika szeretné, ha Dino segítene neki megnyitni álmai szórakozó helyét, és a házassággal is folyamatosan cukkolja, de valójában élvezi az életét úgy, ahogy van. 

Mindenesetre a pénzszóró nő nem lopta be magát a nézők szívébe!De nem is csoda, hiszen egy olyan kijelentés után, miszerint "Egy nő annyit ér, amennyit költenek rá!" 😉😮 (És talán neki van a legcsúnyább paplanszája, és sajnos mintha elcsúszott volna a huzat is rajta?!) 

 

Ez a bécsi út sem  múlhatott el balhé nélkül. Ahol  a "nagy kedvencem Zsuzsi" is ott van, nem is lehet másképp. Ott nincs is béke az olajfák alatt. Paulina mama előszületésnapját ünneplik Bécsben, de Zsuzsa - milyen érdekes?! -, addig szekálja a fiatal Paulinát, amíg az otthagyja a társaságot! Ezt otthon is eljátszhatták volna, nem igaz?!

 

Vajon lesz olyan adás, amelyben békesség van a hét szereplő között?! Mert amíg ezt nézik a nép egyszerű gyermekei -  akik közé ők nem ereszkednek le -, és ezek a "prolik" csak nézik az elit pénzszórását, addig nincs gond.  De ha majd  egyszer az egyszerű földművelő embereknek kiegyenesedik a dereka, felállnak kaszálásból, akkor a  kasza is kiegyenesedik! És kitör a parasztháború a nagyságák, a királynők  ellen. 😉😮😀

Böszőke13 Creative Commons License 2023.12.20 0 4 76

Az jutott eszem, belepillantva a műsorba, csupán arra szolgál, senkinek eszébe se jusson IRIGYELNI !! ezeket a szerencsétlen, elfuserált libákat...

 

Tovább is inkább csak benneteket olvaslak  :)

Előzmény: Ások-apa (74)
özvi Creative Commons License 2023.12.19 0 4 75

És annyira csúnyák azok az ajkak.

Előzmény: Ások-apa (74)
Ások-apa Creative Commons License 2023.12.19 -1 5 74

Még nem adtam fel a műsort! De már csak  hébe-hóba nézem és  akkor is képben vagyok! Mert minden adásban az a lényeg, hogy az a királynő aki nincs jelen, azt kell szapulni! Így elég ha azt tudom, ki nem szerepelt a jelenetben?! 😀


Mostmár hiába is villogtatják állítólagos (vagy csak vélt) vagyonukat a királynők, hiába a sok felesleges konfliktus, csak az üres unalom az egész. Hiszen semmi tartalom nincs a jelenetek mögött. Sokszor a néző már azt sem tudja a sok kiabálás után, hogy ki-, kivel van?! Vagy éppen ki-, és miért tépi éppen a másik haját?! Ennyi "vihart a biliben" a "magyar királynőktől" én még nem láttam egy műsorban sem. Annyira raplis mind, hogy kell hozzájuk értő nyugalom, az hótziher!

És úgy kiabálnak egymással, mint az óvodában. Csak nem azt, hogy "add vissza a babaruhám!" Hanem azt, hogy "Én vagyok a leggazdagabb! Te csak egy proli vagy!" Röhej! Csak éppen ezen már nem tud a néző nevetni. 😠


De ha csak kikapcsolódni akarok, és nincs rajtam a kritikus szemüvegem, akkor elhiszem - mert el akarom hinni -,  amit lázok, mint a mesékben, hogy az igaz??!!😮 

Ezért, mint a mesékben, lassan elfogadtam magamban az idősebb Paulina viselkedését. Talán megsajnáltam a beteg fia miatt?! De amikor Laurának azt mondta, hogy azért akar gyereket, hogy ezzel fogja meg az olasz férfit, az mindennek a csimborasszója volt!

És még az is, hogy az új barátnőjük budai háromszintes (?) házát lefitymálta! Ahogy belépett, az egész nappalit is! (Végig kommentálta, hogy miért xar minden?!) Rosszindulat volt a köbön.

 

Persze tudjuk, hogy ez egy olyan formátumú műsor, amit nem kell komolyan venni, és fenntartásokkal kell kezelni. Ezek a gazdag nők nem jönnek ki egymással, mert ugye, ha nem így lenne, nem lenne konfliktus, miről is morgolódik, beszél, fórmuzna a néző, nem igaz?!😉

És naná, hogy polgárpukkasztó a műsor! Eklatáns példa rá, az egyik királynő Solomon Zsuzsa kijelentése, aki szerint, "ha egy randin a számla végösszege nem kerül annyiba, mint a rúzsa, akkor el sem megy!" Vagy Micheller Mónika ehhez fűzött hozzászólása, miszerint "annyit ér egy nő, amennyit költenek rá," illetve a táskái több, mint 10 budai ingatlan árával vetekszenek. 😮
Egyébként ha így tudnak dicsekedni (vagy csak azt tudnak igazán!), akkor  ha szóbakerül a plasztikázással kapcsolatos kérdés miért hazudnak pofátlanul, hogy rajtuk természetes minden?! Holott látjuk a sok paplanszájú nőt a képernyőn?!

Bevallom, ha a héten véget érne a műsor, nem fakadnék sírva!

Ások-apa Creative Commons License 2023.12.16 0 3 73

Nagyon sajnálom!

Ugyanakkor megértelek! 

Már én is inkább csak háttérből figyelgetem a műsort. 

 

(További jó fórumozást kívánok!

Egyben  kívánok Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet!)

Előzmény: Ashley-d (71)
Ilhilla Creative Commons License 2023.12.16 -5 6 72

Jól teszed!

Ebben a műsorban semmit nem lehet komolyan venni!

Éppen tegnap láttam egy dokumentumfilmet az USA "valóságshow" műsorairól volt szó benne: szereplőválogatást tartottak, "gazdag" férfiakról szólt. A szereplőknek fizetniük kellett, hogy szerepelhessenek, utána persze a nézettség és a reklámbevétel alapján a nyertes hatalmas összeget nyert (de annak jó részét a többiek adták össze).

 

Gyanítom, ez ebben az esetben is így van: a magamutogató "luvnyák" tejelnek, hogy szerepelhessenek és mutogathassák a gazdagságukat, "ócska, olcsó műsor a hiszékeny nézőknek"! 

Előzmény: Ashley-d (71)
Ashley-d Creative Commons License 2023.12.15 0 3 71

Én feladtam😒 Inkább zenét hallgatok ehelyett🤷🏽♀

Előzmény: Ások-apa (69)
holli gold Creative Commons License 2023.12.15 0 3 70

Öntelt, magamutogato, mindenkit cikizö, magaval tök elegedett  Zsuzsa...

Előzmény: holli gold (68)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!