Keresés

Részletes keresés

martinaxe7 Creative Commons License 2024.01.30 0 0 46
pici mici a pók Creative Commons License 2023.11.25 -1 0 45

Most mar Dubajozni is akarnak Budapesten :-)))))

 

 

https://index.hu/belfold/2023/11/24/budapest-hosok-tere-mini-dubaj-rakosrendezo/

Spy der Man Creative Commons License 2022.12.22 -1 0 44

https://index.hu/belfold/2022/12/22/orban-rahel-orban-viktor-miniszterelnok-bdpst-tiborcz-istvan/

 

  • Külföldön nem számít, hogy kinek a lánya vagy, az a lényeg, hogy ki mit tett le az asztalra.

 

 

Igen a nagy energetikai, koolaj es foldgazszakerto Prof Recselket fogadtak es nem Orban lanyat...

Tisztelelt Forumozok Creative Commons License 2021.10.04 0 0 43

Na idefigyelj te nagy eszű! Az Özek és a szarvasok után a szart fel kell tekaritani, az udvarról?

Előzmény: pici mici a pók (42)
pici mici a pók Creative Commons License 2021.09.26 0 0 42

az arabok mar nem koser Recseleknek,  inkabb a katolikus spanyolokhoz mennek elni?

medve talp Creative Commons License 2018.03.30 0 0 41

A Nemzeti Színházzal és a Müpával szembeni területet még két török milliárdos család bevonásával valószínűleg ledózerolják, és luxusszállodákat, üzletsorokat húznak fel oda. Emellé az állam tervez egy új kongresszusi központot, tehát erős kormányzati hátszél is kezd kirajzolódni ahhoz, hogy az alapjáraton nehezebben elérhető szállodákba gazdag, konferenciázó emberek akarjanak majd menni.

 

 

Nocsk nocsak ki is lenne az a barátja a  Fontos Zsemlet jatszoknak????

 

 

  • "Ráhel arról egyeztet a Magyar Turizmus Zrt legalább egy munkatársával, hogy van valaki, aki sok pénzt szeretne keresni a Magyar Államból, és ha van ellentételezés, az még jó is lehet."
  •  
  • A felvétel hitelességét váratlanul éppen a kormányközeli Origó főszerkesztője erősítette meg, amikor arról írt, hogy Orbán Ráhel csak egyetemi csoporttársaival beszélget a titkokban készült hangfelvételen.

Előzmény: medve talp (39)
medve talp Creative Commons License 2018.03.27 0 0 40

nocsak nocsak...

 

 

 

A Magyar Nemzet szerint az FBI tanúvédelmi programja védi az Egyesült Államokban azt a magyar állampolgárt, aki Magyarországon elsikkasztott uniós pénzek külföldre juttatásában, futárként működhetett közre.

 

A lap azt írja: a gyanú szerint az elmúlt években 3-4 milliárd eurót, vagyis több mint ezermilliárd forintnak megfelelő összeget juttattak ki Magyarországról arab és ázsiai számlákra, ami a nyertes uniós pályázatok „alkotmányos költsége”, vagyis kormánypárti politikusok részére visszaosztott jutalék.

Ezeket a pénzeket a cikk szerint jellemzően a kormány által ellenőrzött magyar bankokból vették fel készpénzben, alkalmanként néhány millió euró értékben, hogy aztán a futárok gyémántban, vagy az arab világ párhuzamos bankrendszerén keresztül juttassák külföldre, jellemzően közel-keleti vagy szingapúri számlákra.

medve talp Creative Commons License 2017.12.23 0 0 39
  1. Orbánék török haverja évi 700 milliót fog kapni

 

Az az érdekes, hogy ebben az alapítványban ott van Adnan Polat, török oligarcha, a Galatasaray focicsapat volt elnöke, aki kiugróan jóban lehet a miniszterelnök családjával a leírások szerint:

Erdoğan barátjának mutogatta Orbán a felcsúti stadiontA magyar kormány is milliárdokat fizet a török üzletembernek, aki privát vezetést kapott a Pancho Arénában.Tovább

  • Személyesen Orbán vezette körbe a felcsúti ékszerdobozában,
  • Orbán Ráhellel is lefotózták,
  • Tiborcz Istvánnal volt közös cége is,
  • vagy több nemzeti kereskedőházat üzemeltet, az egyiket Lévai Anikó rokona vezetheti.

A Magyar Narancs híressé vált fotósorozatán, ahol Polat Orbán Ráhellel tárgyal, szerepel még Rahói Zsuzsanna, aki hivatalosan a Miniszterelnöki Kabinetiroda tanácsadója. Őt betették ebbe az alapítványba is, illetve a fotókon szintén feltűnő Suat Gokhan Karakust is, akit nagyjából úgy lehet leírni, hogy ő Polat magyarországi intézője.

 

 

 

 

TURKISH AND SAUDI BUSINESS TIES OF VIKTOR ORBÁN’S SON-IN-LAW

 

 

medve talp Creative Commons License 2016.11.19 0 0 38

A Pharaon ügyben nem csak ez történt a héten. A miniszterelnökség például megtagadta a választ a Demokratikus Koalíció kérdésére, hogy mondják el merre járt Orbán azon a napon, amikor Mészáros Lőrinc és Pharaon jachtja teljesen véletlenül ugyanabban a kikötőben kötött ki.

 

És elindult Orbán vejének, Tiborcz Istvánnak a kastélyfelújítása, amely szintén Pharaonhoz köthető.

 

Nagyon úgy tűnik, a kormány titkol valamit ebben az ügyben, és ködösíteni próbál, és ahogy többet tudunk meg Pharaon magyarországi ügyeiről, egyre inkább egy olyan kép bontakozik ki, amelyben egy terroristatámogató bűnöző üzletel Orbán családtagjaival, a magyar hatóságok segítségével.

 

medve talp Creative Commons License 2016.10.31 0 0 37

Nem a szolgálatok hibáztak azzal, hogy a magyar miniszterelnök egy ekkora kockázatot magában hordozó szaúdi befektető védelmére kelt a parlamentben – mondta egy nemzetbiztonsági forrás az atv.hu-nak, aki szerint Orbán „alulinformált” volt, ami azért megengedhetetlen, mert sokat árthat hazánk nemzetközi reputációjának, ha egy terrorgyanús személlyel üzletelünk.

 

 

A DK jelenti az FBI-nak Orbán szomszédját

Megvédik az országot, szólnak a magyar hatóságoknak és az Interpolnak is. Tovább »

forrás: Index.hu

Előzmény: medve talp (14)
medve talp Creative Commons License 2016.10.20 0 0 36

Terrorszervezetek pártolásával vádolt szaúdi lett Orbán szomszédja

A Magyar Narancs szerint Ghaith Pharaont az Interpol most is körözi, de Tiborczcal üzletel. Tovább »

forrás: Index.hu

Előzmény: medve talp (14)
medve talp Creative Commons License 2016.09.30 0 0 35

Rachelek, hogy szavaznak akkor hétvégén az arabokkal való üzletelgetés és Kosa szövege után?

 

 

Előzmény: medve talp (26)
martinaxe7 Creative Commons License 2016.09.22 0 0 34
medve talp Creative Commons License 2016.09.21 0 0 33
medve talp Creative Commons License 2016.09.21 0 0 32

Akkor CSÁNYI ment volna oda nem a "fontos cipót játszó"

Előzmény: King_of_Giants (31)
King_of_Giants Creative Commons License 2016.09.19 0 0 31

Mit értesz te a diplomáciához,különösen a gazdasági diplomáciához

Valszeg disznóhúst akarnak exportálni csak még nem hozták nyilvánosságra, nehogy megneszelne Soros és lecsapjon az üzletre

Előzmény: medve talp (-)
medve talp Creative Commons License 2016.09.19 0 0 30

A Fidesz és a KDNP szerint az októberi népszavazás nem pártügy, hanem nemzeti ügy, Magyarország biztonsága forog kockán - jelentette ki Hollik István országgyűlési képviselő.

 

 

valahogy kussol a terrorpénzelőkkel való üzletelés kapcsán a Hollik.

 

  Orbán terroristaja jó terrorista megértettétek?!

Előzmény: medve talp (14)
martinaxe7 Creative Commons License 2016.09.14 0 0 29

A Külügyminisztérium egyik ismertetője szerint a most reflektorfénybe került arab országgal, Bahreinnel meglehetősen sikeres a magyar állam gazdasági együttműködése. Ennek legfőbb oka, hogy az Öböl-országok közül Bahrein rendelkezik a legdiverzifikáltabb gazdasággal, vagyis ott a legkisebb a befektetések kockázata. Az országnak több elemző intézet is (például a The Heritage Foundation, illetve a Világbank) folyamatosan a legjobb helyezést adja a világ gazdasági szempontból legszabadabb országainak listáján, s mivel fejlett kommunikációs és közlekedési infrastruktúrát is kiépítettek, nemzetközi cégek sokasága választja Bahreint székhelyéül. Nem csoda, hogy a schengeni rendszerhez való csatlakozásunk óta hazánkból is nagy az érdeklődés. Mára a két ország közötti kereskedelem egyértelmű magyar aktívumot mutat. Exporttermékeink között hosszasan a telefonok vezettek (ezek aránya később csökkent), most pedig elsősorban élelmiszerek, orvosi műszerek, műszaki alkatrészek, környezetvédelmi technológiák, informatikai szolgáltatások, a hagyományos világítótestek gyártásának megszüntetése után pedig az elektromos izzók teszik ki a legnagyobb mennyiséget. További esélyekkel elsősorban a környezetvédelem, a vízkezelés, az infokommunikáció, a megújuló energiák területe és az oktatás kecsegtet. Az ismertető jelentős perspektivikus ígéretet lát a privatizációs, akvizíciós (vállalatfelvásárlási) és zöldmezős tőkekihelyezési lehetőségekben, valamint a kiemelt területnek számító ingatlanszektorokban is. A Külügyminisztérium szövege kiemeli, hogy az Öböl-országoktól eltérően Bahreinben bizonyos feltételekkel helyi partner nélkül, 100 százalékos külföldi tulajdonban működhetnek a vállalkozások. Az EDB (Gazdasági Fejlesztési Tanács) pedig „külön szolgáltatásként kínálja fel annak lehetőségét, hogy a külföldi vállalatok engedélyezésével egy időben segítenek elindítani az alapításhoz szükséges többi jogi folyamatot”. Bahreinben tehát kifejezetten pozitív diszkriminációval várnak minden tőkét.

 

...

 

El kell ismerni: a logikai csűrcsavarásnak ezekkel az ősi trükkjeivel jó időre lehetővé teszik a kritikus helyzetek mögötti, valódi tények elleplezését. Valószínűleg hosszasan nem fogjuk megtudni, hogy mit kerestek a kormányfő családtagjai a bahreini minisztériumban. Az Együtt és a PM feljelentése is csupán az esemény formai részét célozhatja meg: a bíróság azt fogja vizsgálni, hogy megáll-e a befolyással való üzérkedés gyanúja a helyzetet illetően. De hogy mi is volt valójában a helyzet, az kívül marad a vizsgálódásán. Miközben a gyanúnk valódi tárgya ennél sokkal mélyebb. Annyira mély, amennyire abba a legkevésbé sem csak jogászi feladat belelátni.

 

http://www.es.hu/levai_julia;a_buvesz;2016-09-08.html

medve talp Creative Commons License 2016.09.14 0 0 28
Előzmény: medve talp (14)
medve talp Creative Commons License 2016.09.06 0 0 27

na na hogy rachel is tiszta mint a patyolat

 

A korrupciógyanús letelepedési kötvénybizniszben érdekelt egyetlen magyar cégről is kiderült, hogy beiktatott egy Emírségekben bejegyzett vállalatot az üzletbe

 

az arab országokban magyar kötvényt árusító cég, az Arton Capital Kft. A forgalmazási engedéllyel bíró hat cég közül egyedül ezt a vállalkozást jegyezték be Magyarországon. (Jogi képviselője Kosik Kristóf, aki korábban volt Habony Árpád jogi képviselője is. Kosik Rogán Antal frakcióvezetősége alatt dogozott a Fidesz frakciónak, és az V. kerületi önkormányzatnak.)

 

Csakhogy a Magyar Nemzet cikkéből kiderül, hogy az Arton Capital Kft. az Egyesült Arab Emírségekben bejegyzett European Bond Program Management Consultancy (EBPMC) nevű cégén keresztül szerződik a pénzes külföldiekkel. Az EBPMC-nek az Abu-Dzabiban lévő Mashreq Bankban vezetett számlájára kell utalni a 300 ezer eurót (93 millió forintot), emellett további hatvanezer euró, vagyis átszámítva 18,6 millió forint szolgáltatási díjat is ki kell fizetni a közvetítővállalkozásnak.

 

az EBPMC-t az Egyesült Arab Emírségek úgynevezett szabad kereskedelmi zónájában jegyezték be Masdarban. A cég ügyvezetője egy bizonyos Szabó J. Kinga, aki egyben a szintén az emírségekben található Ind Ex Middle East LLC nevű vállalat regionális igazgatója. Az Ind Ex vezetői szinte mind magyarok, és nagyrészt az ügyfélkör is hazai vállalatokból áll.

 

 

Előzmény: medve talp (26)
medve talp Creative Commons License 2016.09.05 0 0 26

na na hogy korrupciórol van szó es ezert írták át a honlapot azonnal a 444 cikke után!

 

Magyar letelepedési kötvénnyel üzletel a bahreini konzul

Az Orbán Ráhelt és Tiborcz Istvánt vendégül látó konzul két oldalról is benne van a bizniszben. A magyar állam képviselőjeként népszerűsíti, majd üzletemberként keres belőle. Garamvölgyi Balázs múltjában egymást érik a véletlenek. Tovább »

forrás: Index.hu

medve talp Creative Commons License 2016.09.03 0 0 25

"Orbánra hízelgő, hogy azt gondolják, ilyen csinos és fiatal felesége van."

 

Kisse pervert, hogy épp a lányával kapcsolatban mondja ezt Lázár János,  de nem meglepő hiszen Rogantol vette.

Szoval ennyit arról, hogy hol szokás a keleti nagyot mondás!

 

 

Előzmény: Almafa16 (23)
medve talp Creative Commons License 2016.09.03 0 0 24

Talán 1X volt ,de azt is tönkretette mint az országot,egy elhanyagolt gebét csinált belőle,mint az országból...

 

láthatod

 

http://www.pestiriport.hu/Pictures/hetevlevai_len.jpg

Előzmény: Almafa16 (23)
Almafa16 Creative Commons License 2016.09.02 0 0 23

"Orbánra hízelgő, hogy azt gondolják, ilyen csinos és fiatal felesége van."

Talán 1X volt ,de azt is tönkretette mint az országot,egy elhanyagolt gebét csinált belőle,mint az országból...

Almafa16 Creative Commons License 2016.09.02 0 0 22

Uhaim, rosszul látjátok a leányka/közel keleti bibliai névű/ csak a prímás útját készítette elő a ballagási ruhát viselő kanjával.

Arról volt szó a nagyon szabad európai rádió szerint,hogy mi tudnánk nekik ,ha megszorulnak olajat exportálni.

Ahány m3 olajat vesznek annyi X 100  migráncsot letelepítenek az elmaradott közel keleti országba.

Tehát igenis a mi érdekünkbe járt el a jány /közel keleti nevű/,meg a nyállas képű férje..

Úgyhogy rosszat ne mondjatok,semmi sanda gondolat mert teken rúg a szolgálat..

medve talp Creative Commons License 2016.09.02 0 0 21

Megmondtam előre.  hat persze Orbán akkora vezető hogy a muszlimok rohannak fogadni a nagy keresztényvédő családját azonnal :-))

 

Keleti mese és keleties nagyotmondás – Lázár kommentálta Orbán Ráhel bahreini útját

Orbánra hízelgő, hogy azt gondolják, ilyen csinos és fiatal felesége van. „Persze az van” – tette hozzá. Tovább »

forrás: Index.hu

Előzmény: medve talp (2)
medve talp Creative Commons License 2016.09.02 0 0 20

Orbán Ráhelék ennyire csórók?

Én mindent elhiszek. De most komolyan. Én tényleg elhiszem, hogy Rasi meg Pityu magánúton voltak Bahreinben. Nagyon is el tudom képzelni, hogy kikapcsolódni mentek, kipihenni a dolgos hétköznapok fáradalmait. Azt is el tudom képzelni, hogy ilyenkor a kirendelt helyihülyékben[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

Törölt nick Creative Commons License 2016.09.02 0 0 19

nem emlékszem hogy hogyan kerültem oda érvelésre.

 

amit utána korrigált az index. de azért csak terjeszd a hazugságot.

Előzmény: medve talp (18)
medve talp Creative Commons License 2016.09.02 0 0 18

Garamvölgyi elmondta, hogy Dr. Mirza irodájában a társaság több csokit is elfogyasztott, majd pedig kávézás közben meghallgattak egy ország történetéről szóló előadást. 

 

 

Latom elővették a Lovas istvan szervezte Tilos tüntetésen Izraeli zászlót égető Giorgiot hogy segítsen nekik.

 Az jött ezzel a cukorkát ettem előtte azért nem emlékszem hogy hogyan kerültem oda érvelésre.

Előzmény: medve talp (17)
medve talp Creative Commons License 2016.09.02 0 0 17

Bahreini út: gyöngyhalászatról volt szó

A tiszteletbeli konzul újabb részleteket árult el Orbán és Tiborcz bahreini látogatásáról- Tovább »

forrás: Index.hu

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!