Keresés

Részletes keresés

0010011 Creative Commons License 2024.03.25 0 0 367

Csősztök

Én nem reménykedem válaszban lévén 20 éve nem írt senki ide de a sztorit leírom.

Én szintén lassan 20 éve buszfan vagyok, már kiskoromtól.Sikerült megszeretnem ezt a dolgot, ami azóta is kitart.Bar voltak zökkenők benne.

Jelentettem már fel buszt a közlekedési hatóságnál (CKC 818, ikarus 280)mert műszaki vizsga nélkül, kvázi hamisan tette meg kilométereiz.A rendszáma is hamis volt , hisz lekérdezések szerint nem adtak ki ilyen rendszámot.Én gyakorta utaztam azzal a verdával, és borzalmasan le volt lakva,űszakilag és amúgy is szét volt rohadva, esve.Bőven áépte az engedett rozsda határt.(Mondjuk sok más kocsi is)ez amúgy 1985 v.1986 os busz volt.

Jól példázza hogy ritkán van ellenőrzés.2015 Ben is forgalomban volt az autóbusz 30 évesen. Bár volt hogy évekig nem jart.A társaág úgy is le akarta állitani már, de én adtam meg a kezdőlökést mégpedig azzal hogy szóltam neki hogy nézzék meg a kocsit, több másikkal együtt.Igy is lett, másnap már le foglalták.A cég szerintem sok büntit kapott, ami nem hiányzott nekik, hisz a 30 éves busz is mutatta hogy nem.allnak túl fényesen.

Szerepelt az aktámban hogy elvitt a sofőr egy előtte nem megbeszélt körre vagy 10 utassal együtt, ki tudja hova hiszen nem emlékszem rá.Nem rendes járat volt

, amúgy az is évek óta kivont busz volt, de az hagyján, lehet mi nem láttuk.azóta meg a sofőrt nem látjuk.Biztos lett következménye hogy kvázi elrabolt minket.Mi nem jelentettük fel mert bulinak tartottuk.De valaki megtette ezek szerint.Ma is álmodom ezekkel.

Dunat lehetne rekeszteni ilyen sztrorikkal nyilván de ez is elég egy olyan topicba ami  20 éve kihasználatlan.Rengezeg ilyen topicba írtam már ,ami hosszú ideje inaktív.

 

 

 

Borsó_ Creative Commons License 2004.10.24 0 0 366

fene tudja, talán a mise... bár az nem zavar hogy valásos a csaj, de ne vigyen misére :-D

 

amugy irt egy mailt nemrég, még basztam válaszolni, na majd most irok is neki. :)

 

Előzmény: Törölt nick (365)
Törölt nick Creative Commons License 2004.10.22 0 0 365
borsókám, és mikor esett le végérvényesen, hogy ebből dugás már tutira nem lesz?

a kenyeret meg a bort kár volt kihagyni, ha már a csajszi nem jött össze, legalább bezabálhattál volna

amúgy szerintem is ez az eddigi legjobb borsó-sztori
Előzmény: Borsó_ (362)
zeuszka Creative Commons License 2004.10.22 0 0 364
borsó, nekem eddig ez a történeted tetszett a legjobban. de komolyan.
Előzmény: Borsó_ (362)
Borsó_ Creative Commons License 2004.10.21 0 0 363

Picsába tudtam hogy kihagytam valamit.

 

még a mise elött poénosan megkérdeztem, hogy hogyan kell keresztet vetni. Senki sem nevetett rajta, pedig azthittem valaki elsüti azt a poént amit Bruce Wilis sütött el a Die hard 3ban, hogy észak dél kelet nyugat...

 

bocs.

Előzmény: Borsó_ (362)
Borsó_ Creative Commons License 2004.10.21 0 0 362

Na január óta nem írtam ide semmit, de aszthiszem, hogy ez megteszi, nagy szopás volt, nem tudom, hogy tényleg, de én úgyéreztem akkor és ott, hogy ennél nagyobbat még senkise szopott a világon.

 

Szóval adott a helyzet, egy lány és én, a cseten megismerkedtünk, nagyon vicces keretek között, mikor is én mint fiú egy srác mint lány, veszekedtünk, szakitottunk, sirtunk, rítunk stb. A lány meg nagyon aranyosan megprobált minket kibékíteni - természetesen nem ment neki - és majd a történet végén megemlítettük neki, hogy ez csak egy ártatlan poén volt, meg minden, erre ő kitört hogy ohh tök jó, mi jó fejek vagyunk stb stb... aztán állandóan jött csetre és dumáltunk, leveleztünk, sms-eztünk. Jó volt. A lányról tudni kell, hogy láttott rolam képet, és még azok után is szóba állt velem, tehát kitudja...

 

Egyik alkalommal, eljött a pillanat, hogy a lány feljön pestre. Mert hát vidéken lakik és most ez így alakult. Felis jött, mebeszéltük hogy majd találkozunk az Óbudai sziget bejáratánál. Ez a találkozó délben lett volna, és én nagy pechemre késtem 15 percet. Mire odaértem már a lány, a barátnője, és a bartnő pasija nagyban azon gondolkodtak, hogy mit irnak sms-ben nekem ha még sokat kések. Csak egy a sok közül: "Falra hányunk Borsó ha nem érsz ide!"

 

Oda értem, ök ültek, én álltam. Állok, mondom hogy sziasztok. Mondják hogy szia. Bemutatkoztam, ők is. Rájöttünk ki kicsoda, mert én roluk nem láttam még képet.

Leültem melléjük, beszélgetünk, tellik mulik az idő, kb fél óra mulva vesszük az irány befelé a szigetre.

Megérdeklődtem, hogy miért is jöttek fel Pestre. Igazság szerint ugye budán voltunk ráadásul obudán de mindegy. Mondjuk a Keletibe jött be a vonat, és az pesten van... Szóval visszatérve a témához, miért jöttek fel. Mondták, hogy egy Jánosbogár kör szervezésében országos rendezvényt tartanak itt, ahol az ország minden tájárol jönnek emberek és jól érzik magukat. Én értelmes fejet vágtam hozzám, mert fingom nem volt rola hogy mi az.

Bementünk, oda értünk a csoporthoz, ahol láttuk hogy mindenki játszik és jó a hangulat, erre az egyik lány mondja hogy "ott a hittan tanár inkább menjünk mielött meglát minket."

Menjünk, mondtam és lementünk a duna partra.

Hogy ne legyen olyan rossz a hangulat megprobáltam valami témát feldobni. Ki milyen koncerten volt stb... mindenki elmondta a saját élményeit, és én is. Fene se tudta hogy nem kellet volna talán, de emeséltem. Ez volt az.

 

Voltam kedden Most Precious Blood koncerten, és tök jó volt, és ők nyiltan válalják hogy zsidók meg minden és szerintem király zenét nyomnak nagyon tetszik. Meg elöttük fellépet egy ugyancsak amerikai zenekar a Zao, ők meg keresztények, őket megsem néztem. Kb ilyesmit meséltem, valahogy nem értékelte... akkor még nem tudtam hogy miért, mostmár tudom.

 

A duna parton remekül telt az idő, röhögcséltünk meg minden, aztán kettőóraharminc körül elindultunk visszafelé a csoporthoz.

Még leültünk a fűbe, kicsit dumálgattunk, fűvel dobáltunk egymást ilyesmi, amikor aztán 2:55 kor mondják, hogy na akkor menjünk nézzük meg a misét! Kérdezem milyen misét? Hát a misét ami most lesz, szabadtéri mise, tök jó!

 

Remek, fogalmazodott meg bennem a gondolat.. és elindultam utánuk.

Láttam, hogy mindenki ott van, mindenki ül a fűben, pap fehér ruhában, sál a nyakában, leültünk mi is.

Eltelt pár perc, mindenki feláll, mi is megtettük. Erre kezdtünk egy miatyánkal. Mivel én nem tudom a pontos szöveget, így csendben maradtam.

Leültünk a pap elkezdett mondani valami történtetet az emberiségről, ami nagyon tanító jellegű volt, bár nekem semmi ujjat nem mondott... A reakciók se voltak rosszak, bár én tudtam volna még mit mondani, de nem éreztem úgy hogy itt nekem megkéne szolalnom, én nem azért voltam ott.

Aztán elöjött a pap a szövegével, hogy odaát milyen jó és ha isten ugy akarja akkor nekünk ott a helyünk és nekünk ott jó lesz stb stb stb... kapja be, ezt honan a geciből tudja? volt ott? na menjen a picsába.

 

Ez ment még egy darabig, elmondtak még egy pár imát mindenkinek meg ilyesmi, a záró miatyánkra már felsem keltem. Bunkóvoltamtudom.

Aztán lehetett menni kenyérért meg borért. kihagytam.

 

Mindez másfél óra kökemény szopás volt.

 

Hazafelé indultunk 4.40 körül... a csajok mondták hogy nekik 7 kor megy a vonatuk. Erre - rávágtam egyből még mielött mondták volna hogy marajdak velük netalántán - mondtam hogy bocs de nekem 6 ra Kispestre kell mennem, mert lesz Kispest mecs és ott kell lenni, kötelező. Így szépen elisváltak az utjaink olyan negyed 6 körül, és elis késtem a Kispest mecsről. Picsába.

 

na ez volt.

 

csöcs. :-)

Megatron Creative Commons License 2004.01.12 0 0 361
ez nem volt szép. hívd föl holnap, kérjél tőle bocsánatot. ha igazán szeret, megbocsát. aztán fölkeresitek Lui Padrét, és összeházasodtok.
Előzmény: Borsó_ (358)
xbalazsx Creative Commons License 2004.01.12 0 0 360
Mester! Őszinte elismerésem!
Bevallom férfiasan, hogy az utóbbi időben azt hittem, hogy már nem vagy a régi, de a legjobb módot választottad, hogy megcáfoljál.
Még mindig te vagy a király!
Előzmény: Borsó_ (358)
jenette Creative Commons License 2004.01.12 0 0 359
de buncaw vagy :D
Előzmény: Borsó_ (358)
Borsó_ Creative Commons License 2004.01.12 0 0 358
húú hát igazság szerint nem is tudom hol kezdjem mert ez a szivatás nem csak pár orán keresztül tartott mint a legtöbb hanem aszem vagy 3 - 4 hétig elhuzodott aztán meguntuk és megmondtuk a srácnak hogy mivan na de enyire ne rohanjunk elöre :-))

Szoval van egy szoba a Trefort chaten ahol egy lány meg én minden nap szoktunk dumálgatni meg minden és egy nap megjelent két 15 éves srác! Jhosua és Jhose_FAD ez utobbi nem lényeges a történet miatt. Jhosua a 15 éves naiv kis gyerek ugyanugy belesétált az én hülyeségeimbe! Ugye kb én minden második embernek azt mondom hogy csaj vagyok igy ez most sem volt másképp! Bejött beszélgettünk vele kérdeztük a szokásos kérdéseket hogy hol lakik hány éves szüz e még mik a kedvenc zenekarai stb stb.. és igy eltelt ilyen ismerkedésel egy pár nap... aztán elkezdtem vele privizni és rátereltem a témát arra hogy nekem ő menyire bejön és nagyon felizgatott amiket szokott irni hehe na de ezt lentebb olvashattátok már! már ha olvastátok:))

És ez a közel kétorás elégé intim kérdések felé menő beszélgetés után kedves jhosua még közben a csucsra és jutott szoval ezek után nagyon találkozni akart velem! Még képet is küldtem "magamról" :) a képen egy padon ülö lány volt szöke válig érő hajjal anyali tekintetek szép zöld szem szökésbarna haj szoval jol nézett ki bár nem tünt fel senkinek sem a háttérben az amerikai zászló :-) hirtelen ezt találtam izzé illetve kaptam... szoval eküldtem ezek után mégjobban találkozni akart hehe mivel én is mondtam neki hogy én szerelmes lettem belé és még egy olyan leveles fiokot is nyitottam hogy szereltlek_jhosua@freemail.hu szoval nagyon nagyon találkozni akart velem.. komolyan már lesem szált rolam!:)
Igazság szerint elöször december 20.án találkoztunk volna a gödör klubban egy koncerten de ezt előre hoztuk keddre ami december 19 volt.. kedden a nyugatinál a forgo ora alatt találkozzunk megmondtam neki miben legyen!:) hehe
felvett ilyet hogy: famrmer oldschool cipő valami szar pulover szövetkabát meg katonai málha zsák vagy miaz. meg volt nála az az ördög pálca.. na és ott várt valami 3/4 orát eheh én is pont arra jártam mert megbeszéltem hugomal hogy találkozunk és ott vártam rá.. közben azért megnéztem a gyereket :))

Aztán amikor haza mentem csörög a telefon! Persze megadtam neki a számot! és ő is hovott megsem lepődtem bár nem tudtam hirtelen mint mondani de leirom kb mivolt

Boros > Hallo!
Jhosua > Szia Borsó?!
Borso > Nem én Borsi bátya vagyok miben segithetek?
Jhosua > Hát én ma találkoztam volna a hugodal de nem jött el nem tudod miért?
Borso > Ööö sajnálom de Borso nem fog tudni elmenni mert reggel elütöttegy auto és mostkorházban van!
Jhosua > jujj és mibaja van?
Borso > Nem tudom nem voltam még bent a korházban nála anyámék bementek majd ha haza jönnek akkor én is tudni fogom!
Jhosua > És nem tudod melyikben van? beszeretnék hozzá menni!
Borso > Nem tudom de szerintem ne akarj bemenni hozzá biztos nagyon roszul van kicsit várj még vele!
Jhosua > Oké szia
Borso > Szia!

Na ez volt kb de persze a srácnak felsem tüntek mondjuk azok a dolgok hogy: Miért van otthon a telfonja? vagy honan tudok én enyit ha kb leszarom az egészet? meg miért szarom én le az egészet enyire? azért egy báty nem enyire köcsög hehe

Na este ugyanyugy mint eddig felmentem chatre Borso nével de mint Borso bátya! Kérdezte hogy mivan mondta hogy én akkor nyomorék idiota vagyok hogy még nevetsem tudok változtani! :) elis hitte.. aztán még egy hétig szopattuk hogy én nagyon sulyos beteg vagyok agyrászkodásom van és megfogok halni meg minden és nem lehet bemmeni hozzám a korházba csak családtagoknak telefont sem lehet bevinni mert zavarja a müszereket és szerintem Borsot felejtse el mert nagyon sokára fog felépülni de hogy a december 20.i koncertre nem fog elmenni az tuti! :))

Valamikor december 20 elött megmondtuk hogy csunyán beszopott mindent amit mi mondtunk neki és ne haragudjon de mi csak jofejek akartunk lenni legalább igy tanul belöle mert tul naiv meg stb stb ugy akartuk beálitani a dolgot hogy mi milyen hü de jo fejek vagyunk hehe nem sikerült aszem:D

Aztán december 20 án elmentünk arra a koncertre és ott volt én mondjuk nem mentem oda hozzá bár tudja jol hogy én vagyok az aki de hozzám se szol csak csunyán néz rám eheheh
mostanában megint jár chatre de nem szol hozzám:D

volt most egy jo dolog:

Bejött szolt két szot és eltünt! megnéztem már 11 perce nem szolalt meg... irtam a csajnak hogy fogadjunk! ha ez a srác 5 percen belül megszolal akkor tuti a faszát veri és porno oldalakat néz ha nem szolal meg akkor nincsen a gépnél! mondta a lány hogy jo oké erre rá egy percre a srác megszolalt eheheh és elis tünt a fenébe tehát aszem nyertem:DD

na ez lett volna az bár elég cifra meg összevisza van minden de remélem értettétek:))

Törölt nick Creative Commons License 2004.01.04 0 0 357
Szerintem ez a madaras egy remek történet, de kicsit topikidegen. Ha mondjuk Waix felnyomta volna a madarat egy állatorvos seggébe, és kilógatta volna a dokit a sínek fölé a Ferdinánd-felüljárón, és a madár kirepült volna belőle a száján, akkor azt mondom, belefér. :)

Egyébként tényleg aranyos sztori.

Előzmény: xbalazsx (353)
jenette Creative Commons License 2004.01.03 0 0 356
ez tök jó volt télleg :D

nahát milyen furcsa madarak vannak. hiába még a madarak sem egyformák. gondold el szerintem még két egyforma viselkedésű papucsállatka sincsen.

Előzmény: Törölt nick (349)
Borsó_ Creative Commons License 2004.01.03 0 0 355
egy 15 éves gyerkel még elbirok én is ;-) amugy már mindenhol találkoztam vele pl most is ott volt a PEC ben de csak gyilkos tekintettel nézett ránk:) hozzánk sem mert szolni hehe mi meg leszartuk:) de ha van balhé szolok;)
Előzmény: atg (352)
xbalazsx Creative Commons License 2004.01.03 0 0 354
Ha ezen múlik, akkor fizetem a géped javítását!
Előzmény: Borsó_ (351)
xbalazsx Creative Commons License 2004.01.03 0 0 353
Hahahahahahahaahahahaahahahah! Te tényleg azt hiszed, hogy ez a sztori felér a Mester húgyos, hányásos, beszólós sztorijaihoz?
Előzmény: Törölt nick (349)
atg Creative Commons License 2004.01.03 0 0 352
megvédjelek?
Előzmény: Borsó_ (351)
Borsó_ Creative Commons License 2004.01.03 0 0 351
húú azért az ujságiró erős szó :)))) van egy nagyon komoly dolog iszonyatosan nagy szivatáés volt majd leis irom nem sokára csak most vacakol agépem:(

de a srácot 3-4 héten keresztül szivattuk ketten néha 3-4 en :))) iszonatosan jo volt hehehe azota megakar verni:DDD
Előzmény: atg (350)
atg Creative Commons License 2004.01.03 0 0 350
Borsó! Kérlek ne hagyd a topikot meghalni, tudom, hogy újságíró lettél, és ünnepelt sztár, de gondolj azokra, kik isszák szavaid!

Borsó For President!

Törölt nick Creative Commons License 2003.12.12 0 0 349
Nem t'om, hogy ide milyen történeteket szoktatok írni, de megláttam a topik címét és gondoltam leírok ide egy furcsa, de baromi aranyos esetet, ami velem esett meg.
Kb. 3-4 éve történt, egy hideg őszi délutánon. Haveromhoz kellett elmennem egy fontos ügy miatt. Egy parkban, egy üzletsor előtt haladtam el éppen, mikor a betonon egy madarat vettem észre pont előttem a járdán. Megálltam és gyorsan végigmértem. Láttam, hogy él, de csak áll és nem mozdul. Közelebb mentem, nem mozdult, csak rámnézett. Nem repült el. Odahajoltam, gondoltam biztos valami baja van, hogy nem tud elszállni. Nem láttam rajta az ég világon semmi sérülést. Eszembe jutott, hogy a környéken elég sok suhanc mászkál és ha ők találják meg itt, annak nem lesz jó vége. Sietnem kellett, de nem akartam otthagyni a járda közepén. Gondoltam berakom a bokrok alá, elmegyek és ha visszafelé jövet még itt találom, akkor hazaviszem, vagy valami csak lesz.
Megpróbáltam megérinteni, hátha akkor megijed és elszelel. Lassan hozzáértem, soha életemben nem is nyúltam még hozzá madárhoz. Megsimogattam a puha tollait, de nem reagált, csak néha felémpillantott, aztán el. Óvatosan összefogtam a két tenyeremmel, nehogy baja essen. Nem láttam rajta még most sem sérülést. Fölemeltem és odatettem a park néhány bokrának árnyékába. Állt és nem mozdult. Rohannom kell, gondoltam és néztem még egy darabig, majd leléptem.
Kb. 25-30 perc múlva érkeztem megint oda, mikor hazafelé jöttem. Gondoltam addigra biztos elröpült, vagy még ha nem is tud, legalább elkalandozott már. De nem. Ahogy közeledtem a bokrok felé, megláttam a kismadarat, ahogy még mindig ugyanott áll, ahol hagytam.
Na mondom, hihetetlen. Mindegy, elviszem haza, állatorvos, stb. Erőt vettem magamon, odamentem, lehajoltam hozzá, majd óvatosan megfogtam. Fölemeltem, és elrepült...

...egy percig dermedten álltam, majd fölnéztem és röhögtem egyet. Lehet, hogy ez csak nekem jelentett valamit, de nekem jelentett.

Andillo Cellini Creative Commons License 2003.12.12 0 0 348
Kedves Borsó_,
örülök, hogy visszatértél a topicba (talán meghallottad transzcendentális hívásomat). Te annyira jó példája vagy a PROSULCEZ bűvöletének, hogy az már szinte megható - nagyon jó ember vagy Te. Mi mindannyian szeretünk téged. Kérlek, tisztelj meg minket továbbra is felemelő írásaiddal, és töltsd meg csordultig keserűség helyett boldogsággal korunk egyik legnagyobb misztikusának, Andillo Cellini Al-qa Satnak szívét...

Andillo Cellini Al-qa Sat
misztikus

misztikus oldalam(EXTRA)
misztikus oldalam(FREEWEB)

Gaark Creative Commons License 2003.12.08 0 0 347
jjjeaah! a Mester visszatért hát topikjába!
Borsó_ Creative Commons License 2003.12.06 0 0 346
sorry előre is mert ez tul hosszu lett de aszem érdemes elolvasni, ennél jobb még nem volt:)

[21:26:30] jhosua> mér érdekel?
[21:26:39] Borso> kiváncsi vagyok;)
[21:26:42] jhosua> ugy is elmondod
[21:27:00] Borso> bizz bennem
[21:27:31] jhosua> annira még nem ismerlek
[21:28:01] jhosua> most mondjam el?
[21:28:28] jhosua> mi?
[21:28:53] Borso> szeretném tudni:)
[21:30:47] jhosua> fel kell készülnöm
[21:31:14] jhosua> lemérem:)
[21:31:23] Borso> készülj:) csak nyugodtan elne kapkod;)
[21:32:53] jhosua> megvan:)
[21:34:28] Borso> oh:)
[21:34:32] Borso> na mesélj:)
[21:34:40] Borso> én is elárulok valamit amit kérdezel
[21:35:07] jhosua> osztottam
[21:35:14] jhosua> szoroztam
[21:35:26] jhosua> kivontam
[21:35:36] jhosua> összeadtam
[21:35:51] Borso> deriválás integrálás megvolt?:)
[21:35:52] jhosua> és a végeredmény
[21:36:02] jhosua> 18
[21:36:11] jhosua> most jön az oltás
[21:36:18] * jhosua fél
[21:36:19] Borso> neeeeeeeeeem:)
[21:36:29] Borso> az pont jo:)
[21:37:00] jhosua> komolyan?
[21:37:40] jhosua> :)
[21:37:47] jhosua> vagy
[21:37:49] jhosua> :(
[21:38:05] Borso> igen igen:)
[21:38:08] Borso> na kérdezz!:)
[21:38:15] jhosua> hu
[21:38:15] Borso> játszunk ilyet?
[21:38:19] Borso> kérdez felelek
[21:38:23] jhosua> de mit?
[21:38:25] Borso> és nincs tabu kérdés
[21:38:27] Borso> amit akarsz
[21:38:34] jhosua> szüz vagy?
[21:38:48] Borso> nem
[21:38:49] Borso> te?
[21:39:08] jhosua> hát
[21:39:11] jhosua> félig
[21:39:31] jhosua> nehéz ezt elmondani
[21:40:00] jhosua> elmondjam?
[21:40:10] Borso> igen mond
[21:40:53] jhosua> petting mindig van de mindig kitalálnk vmit hogy mér ne
[21:40:58] jhosua> loser vok
[21:41:37] jhosua> érted?
[21:41:42] Borso> értem persze
[21:41:51] Borso> folytatjuk?
[21:42:25] jhosua> ok
[21:42:34] jhosua> ha akarod?
[21:43:18] jhosua> hm?
[21:43:27] Borso> igen
[21:43:29] Borso> de te jösz
[21:43:32] Borso> a kérdésel
[21:43:51] * jhosua gondolkozik
[21:44:14] jhosua> tegyük fel
[21:44:16] jhosua> ha
[21:44:51] jhosua> mondjuk esetleg bejönnék neked
[21:45:04] jhosua> amire kevés az esély
[21:45:15] jhosua> akkor mi lenne?
[21:45:36] Borso> hát tegyük fel
[21:45:42] Borso> hogy bejösz nekem
[21:45:45] Borso> és te is nekem
[21:45:50] Borso> akkor bármi
[21:46:12] jhosua> értem!
[21:46:25] Borso> és te pontosan mit szeretnél?
[21:46:25] jhosua> most te jössz?
[21:47:01] jhosua> mivel kapcsolatban?
[21:47:44] jhosua> hm?
[21:47:47] Borso> azzal hogy mi lenne ha bejönnénk egymásnak. Te mit szeretnél?
[21:48:05] jhosua> egy kapcsolatot
[21:48:25] jhosua> összejönni
[21:48:49] Borso> te jösz kérdezz
[21:49:26] jhosua> nem zavarna a korkülönbség?
[21:50:16] Borso> nem, ez nem befolyásol, az kissugárzás és a személyiséged a lényeg! na meg hogy jol teljesits nekem az ágyban;)
[21:50:40] jhosua> aham
[21:50:49] jhosua> te jössz!
[21:51:31] Borso> szoktatok haverokal olyatcsinálni hogy összejöttök többen és porno film nézés közben versenyre veritek a farkatokat hogy kiélvez el előbb?
[21:52:01] jhosua> régen csináltuk
[21:52:52] jhosua> most én jövök!
[21:53:03] jhosua> asszem
[21:53:13] jhosua> ööööööööööööö
[21:53:21] Borso > bármit kérdezhetsz
[21:53:29] jhosua> szoktál masztizni
[21:53:31] jhosua> ?
[21:54:25] Borso> igen szoktam
[21:54:50] jhosua> te jössz
[21:54:53] Borso> te hogyan csinálod?
[21:55:11] jhosua> kezemmel
[21:55:19] jhosua> vagy hogy érted?
[21:55:33] Borso> semmi extra?
[21:55:37] Borso> leföl leföl?
[21:55:40] jhosua> pl
[21:55:52] jhosua> ?
[21:55:59] Borso> hát ezt te tudod:)
[21:56:09] Borso> mi csajok tudjuk cifrázni;)
[21:56:22] jhosua> hát ja
[21:56:31] jhosua> porno
[21:56:43] jhosua> vagy kép
[21:56:53] Borso> oké kérdezz
[21:56:56] Borso> :)
[21:57:24] jhosua> mivel cifrázod?
[21:57:30] jhosua> furulya?
[21:58:49] jhosua> hm?
[21:58:55] Borso> hát a dezodorokat probáltam ki... de tudo van az a nagy vastag 5 centi vastag 50 centi hoszu hajlakos
[21:59:16] Borso> zuhnyal izgatni magamat az alap
[21:59:21] jhosua> huh
[21:59:35] jhosua> asszem felizgultam
[21:59:44] jhosua> te jössz
[21:59:58] Borso> kostoltad már a spermádat?
[22:00:10] jhosua> ja
[22:00:36] jhosua> kicsit sos nekem
[22:00:58] jhosua> én vagyok?
[22:01:03] Borso> igen
[22:01:28] jhosua> te kostoltál már spermát?
[22:01:37] Borso> igen
[22:01:47] jhosua> te jössz
[22:02:19] Borso> lenne kedved most elővenni a farkad és kiverni ugyhogy közben rám gondolsz, ahogy éppen masztizok?
[22:02:48] jhosua> persze
[22:04:07] jhosua> borotválod?
[22:04:20] jhosua> a nunid:)
[22:04:35] Borso> igen, de hagyok egy kis csikot az ugy olyan kis szexi:)
[22:04:45] Borso> te borotválod?
[22:05:09] jhosua> bazzeg az a kedvencem
[22:05:20] jhosua> én ritkitom
[22:05:44] jhosua> tehát rövid a fanszöröm
[22:06:18] Borso> az jó, nem szeretem a számból kihuzgálni a szőr szálakat a dolog után;)
[22:06:24] jhosua> 3szög alakura
[22:06:43] jhosua> kb 3mm
[22:07:44] jhosua> voltál már lánnyal?
[22:08:19] Borso> voltam már igen, egyik osztály társnőmel kiprobáltunk ezt azt:)
[22:08:35] jhosua> aham
[22:08:47] jhosua> te jössz
[22:09:04] Borso> írsz nekem egy két szót arrol hogy most éppen hol tartasz a maszturbáciodal?
[22:10:09] jhosua> hát épp élvezek de még nem mentem el
[22:10:17] jhosua> és a képed nézem:)
[22:10:37] jhosua> rád kattantam
[22:10:53] jhosua> te holtartasz?
[22:11:16] Borso> már kellően benedvesedtem (2 uj)
[22:12:04] jhosua> rájöttem hogy a külsöd nagyon bejön nekem
[22:12:09] Borso> volt már olyan álmod amikor azt álmodtad hogy egy nőnek a mellére vagy az arcára élveztél?
[22:12:13] Borso> köszi:)
[22:12:37] jhosua> nem
[22:14:31] jhosua> játékon kivül most ugye nem szivatsz?
[22:14:50] Borso> nem
[22:14:55] jhosua> elmondtad wizardnak?
[22:14:58] Borso> nem
[22:15:06] Borso> Wizard mindig erről beszél
[22:15:16] Borso> neki nincs más témája csak a asex a sex és a sex
[22:15:43] jhosua> én bizom benned
[22:15:50] Borso> én is benned
[22:15:57] jhosua> na akkor folytassuk?
[22:16:01] Borso> igen
[22:16:43] jhosua> mekkora a melled?
[22:16:53] jhosua> kb
[22:17:12] Borso> 85 kb
[22:17:23] jhosua> hm
[22:17:46] jhosua> az jo
[22:17:51] jhosua> te jössz?
[22:18:10] Borso> lány verte már a kukidat?
[22:18:21] jhosua> igen
[22:18:34] jhosua> mikor vesztetted el?
[22:18:45] Borso> 14 évesen
[22:18:56] jhosua> mákos
[22:19:04] jhosua> te jössz
[22:19:20] Borso> probáltál már akármit is fiuval?
[22:19:30] jhosua> nem
[22:19:37] jhosua> csak smár
[22:19:47] jhosua> fogadásbol
[22:19:48] Borso> az is valami:)
[22:21:20] jhosua> hogy smárolsz?
[22:21:31] jhosua> lassan? gyorsan?
[22:21:38] Borso> ezt ne tölem kérdezd bébi;) jah
[22:21:39] Borso> hát
[22:22:09] jhosua> ?
[22:22:12] Borso> néha lassan és érzékien néha hevesen és gyorsan mikor hogy jön meg milyen a partner én szeretem mindekettőt:)
[22:22:31] jhosua> aham
[22:22:35] jhosua> te jössz
[22:22:51] Borso> és te hogy smárolsz?
[22:23:16] jhosua> ugyanaz mint nálad
[22:23:43] jhosua> mikor volt vége a legutolsó kapcsolatodnak?
[22:23:57] Borso> fél éve körülbelül.. nyár elején
[22:24:15] jhosua> aham
[22:24:37] jhosua> te jössz
[22:25:32] Borso> milyen extrém helyeken szexelnél?
[22:26:01] jhosua> tesco probafülke
[22:26:11] jhosua> te?
[22:27:00] Borso> egy koncert első sorában:)
[22:27:14] jhosua> elélveztem:)))))))
[22:27:36] jhosua> kérdezz
[22:28:04] Borso> menyi volt a legtöbb egynap? (sac/kb)
[22:28:27] jhosua> matyi?
[22:28:30] Borso> igen
[22:28:36] jhosua> huh
[22:28:50] jhosua> 15kb
[22:29:00] jhosua> neked?
[22:29:15] Borso> 9kb
[22:29:33] jhosua> kérdezz
[22:30:08] Borso> van hugod?
[22:30:23] jhosua> nincs tesom
[22:30:32] jhosua> neked?
[22:30:45] Borso> van egy öcsém
[22:30:49] Borso> meg egy bátyám
[22:32:42] Borso> álmodtál már olyat hogy egylány kolégiumban vagy egyedüli fiuként és az össze lány veled akar dugni? És te egy éjszaka alatt több száz csajon mentél végig?
[22:33:19] jhosua> nem sajna
[22:34:08] jhosua> morbid:volt olyan amikor megkivántad vmelyik tesod?
[22:35:14] Borso> igen, a bátyámal még játszottunk is egy kicsit a zuhany alatt 3 - 4 éve
[22:37:59] Borso> amikor voltál csajal bevoltál rugva?
[22:38:08] jhosua> nem
[22:38:39] jhosua> nincs magadrol mesztelen képed?
[22:38:48] Borso> sajnálom nincs
[22:39:34] jhosua> nem birom ki 20.-áig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[22:40:13] Borso> :)
[22:40:16] Borso> bird ki édes
[22:40:20] Borso> vagy találkozzunk?
[22:41:35] jhosua> igen
[22:41:44] jhosua> de te akarod?
[22:41:52] Borso> igen
[22:42:06] jhosua> és mikor?
[22:42:13] Borso> héé:)
[22:42:17] Borso> egyte te egyet én
[22:42:42] Borso> megtudod majd esetleg oldani hogy kettesben legyünk nálatok pár orára?
[22:43:06] jhosua> huh
[22:43:16] jhosua> éleg nehéz
[22:43:29] jhosua> me lehetett volna
[22:43:40] jhosua> ma
[22:43:50] jhosua> lehetett volna
[22:44:03] jhosua> de lehet
[22:44:15] Borso> te kérdezzel
[22:44:16] Borso> :)
[22:44:29] jhosua> mikor talizunk?
[22:45:16] Borso> jövöhéten
[22:45:27] Borso> amikor megtudod oldani a lakást
[22:46:04] jhosua> az nem nagyon fog menni
[22:46:13] jhosua> margitsziget?
[22:46:20] jhosua> az jo hely
[22:46:25] Borso> ismerem;)
[22:47:15] Borso> nem éppen tökéletes de elleszünk szerintem bizz bennem megoldjuk
[22:47:45] jhosua> most én csak arra kellek?
[22:47:50] Borso> nem
[22:47:59] Borso> most ezt csak azért mondom mert nagyon felizgultam
[22:48:08] jhosua> én is
[22:48:26] jhosua> ugy megba.......nálak
[22:48:39] Borso> nana csak finoman;)
[22:48:47] jhosua> bocs
[22:49:25] jhosua> szivesen létesítenék veled sexuális kapcsolatot
[22:49:40] Borso> nem a megfogalamazásal volt a gond;)
[22:49:54] jhosua> ja
[22:50:03] jhosua> csak poén volt
[22:50:12] Borso> nem szeretnéd?
[22:50:20] jhosua> de
[22:50:37] jhosua> megadod számod?
[22:50:59] Borso> 06204168090
[22:51:07] Borso> csörgess meg
[22:51:50] jhosua> csak anyámérol tudlak
[22:51:57] jhosua> mér?
[22:52:05] Borso> hogy tudjam a számod
[22:52:13] Borso> de anyucié nem kell;)
[22:52:26] jhosua> 06203286056
[22:53:45] jhosua> akkor pontosan mikor talizunk?
[22:53:56] Borso> te mikor érsz rá?
[22:54:32] jhosua> sajna edzésem van de szeda az jo
[22:54:38] jhosua> neked?
[22:54:42] Borso> megoldom:)
[22:55:02] jhosua> és hol hánykor?
[22:55:12] Borso> nyugati
[22:55:26] Borso> 2 fél 3
[22:55:29] Borso> ?
[22:55:36] jhosua> ott hol?
[22:55:53] Borso> az oránál
[22:56:04] jhosua> ora?
[22:56:14] jhosua> az a forgo szar?
[22:56:18] Borso> aham a körbe forgon oránál
[22:56:20] Borso> tudod?
[22:56:31] jhosua> igen
[22:56:42] jhosua> a kivetitönél!
[22:56:47] jhosua> nem?
[22:57:05] jhosua> fél3?
[22:57:34] Borso> igen ott
[22:57:37] Borso> legyen fél 3
[22:57:58] jhosua> nekem 2 is jo
[22:58:09] Borso> nekem is
[22:58:12] Borso> akkor legyen kettő
[22:58:16] jhosua> akkor 2
[22:58:29] jhosua> és miröl ismerlek meg?
[22:59:17] Borso> ugyanaz a kis fekete táska lesz nálam mint azon a képen volt
[22:59:19] Borso> van
[22:59:21] Borso> :)
[22:59:27] Borso> és farmerban leszek
[22:59:51] jhosua> ebböl még nem nagyon foglak
[22:59:57] jhosua> kép mikori?
[23:00:05] Borso> fél éves nél nem régebbi
[23:00:18] jhosua> ja akkor jó
[23:00:51] Borso> na akkor nekem mennem kell:(
[23:00:57] Borso> sajnálom de még beszélünk addig
[23:00:59] Borso> oké?
[23:01:02] Borso> na puszi
[23:01:04] Borso> én lépek
[23:01:10] Borso> jo volt veled az este édes
[23:01:34] jhosua> nekem is

Andillo Cellini Creative Commons License 2003.11.06 0 0 345
Kedves Borsó_!
Az Ön történetei igen ízlésesek és kifinomultak, Önben megvan a lehetőség a Transzcendenciára, a Zorozebezuziánum Tökéletességének Kibontakozására. Kérem, folytassa őket, nagy örömet okoz vele vénséges, világ folyásába belefáradt szívemnek.

Testvéri üdvözlettel:
Andillo Cellini Al-qa Sat
misztikus

misztikus oldalam(EXTRA)
misztikus oldalam(FW)

Borsó_ Creative Commons License 2003.09.08 0 0 344

Egy bogár élete és az élet nehézségei egy esküvőn!


Szóval augusztus 31 ikén voltunk unokatestvérem esküvőjén és lementünk
dunaujvárosba hogy megnézzük öket ahogy összeházasodnak meg után mentünk
a buliba meg minden. 6-7 körül volt a szertartás ami nagyon szép volt
aztán gyorsan kocsiba vágtuk magunkat és a sort követve mentünk a
városon keresztül a lehető leghosszabb uton el valami raktár telepre
ahol volt valami kis étterem ahol volt maga a nász buli vagy mi:) 3
sornyi asztal volt mi mindjárt leültünk bátyámal a középső sor elejére
-közelebb volt a torta a végén;)- Szoval ott üldögéltünk közben a
körülöttünk ülő emberek meg bátyám is szorgalamsan pusztitották a bor
szoda kola combokat:D én csak az apro sütire meg a colára mozdultam rá
hehe
Szoval az volt hogy közvetlenül melletem nem ült senki és ott volt a
teriték is. Ami egy mély tányér volt meg két lapos két villa kés meg
kanál... Az első fogás leves volt amiből nem sokat ettem mert nem
szerettem de azért mégis. És már ellégg unatkoztam -az apro süti is
elfogyott és nem volt pofám kérni még:)- néztem a tányért ott
mellettem... és láttom hogy egy kis bogár kb 15mm szer 10 mm eres volt
felmászott a lapos tányér szélére
Jött a második fogás ami vegyes pörkölt volt... ez sem volt éppen
kedvenc szoval maradtam azzal hogy néztem a hösünket hogyan küzdi magát
még fentebb! Meginttam egy kis kolát hogy leöblitsem azt a kicsit zsiros
kis husit amit ettem és akkor már a kis bogárka nevezzük mondjuk
Ödönkének már a második lapos tányéron szálguldott!!
Jött egy poén bátyámtol hogy a szemben ülő manus ilyen nagyobb darab
emberke is ellégé beszált az apro süti pustistásba és mivel már ellég
megcsappant az ami nekünk volt kirakva igy rámozdultunk a szomszéd
résznél kihelyezett kis sütikre:) Már ott sem volt tul sok csak egy
ilyen sajtos süti volt és bátyám mondta hogy "Gyorsan vedd el
nehogy a
muksoé legyen!! És elkezdte dudolni a Mission imposible cimdalát...
:D"
Persze én nyeretem hehe lehetettlen küldetést teljesitettem és jött is
a hamradik fogás ami már ugymond a fogamra valo volt! Bécsi vagy párizsi
szelet volt rizzsel meg petrezsejmes krumplival! Mivel a petrezselmes
krumplinál nem sok dolog van amit jobban utálok igy nem is ettem belőle
csak rizst. azt a hust amit ettünk elneveztük hiányosan panirozott
husnak mert aszem nem volt rajta liszt vagy ilyesmi ami kell hozzá:) na
bevágtam abbol kettőt és gyorsan néztem mi a helyzet Ödönkével! A kis
hősünk már a mély tányéron volt és körbe körbe futott mint egy forma 1
es pilota! gyorsan vettük is elő a stoppert hogy lemérjük a köridejét.
Átlagban olyan 28 másodperces időket ment de a leggyorsabb repűlő köre
az 25 egész valamenyi volt!!! Tuti a gumikat cserélt és már a benzin is
fogyott!!:) szoval lemértünk vagy 5 kört aztán jött a torta! amit vártam
már:D ilyen 3 emeletes torta volt csoki citrom meg őőő nem emlékszem
már... szoval hozzák oda a torát és mondják hogy ááá Gabikám tudom hogy
te nem szereted a citrom tortát mit hozzak? Minjdárt elkezdték sorolni
hogy van még vagy 6 féle torta szoval kezdtem egy gesztenye tortával ami
nagyon finom volt:) aztán még hoztak nekem csokisat is... az is jo
volt... de sajnos hirtelen olyan nagy lett a mozgolodás hogy Ödönke
megilyedt és eltünt... pedig megérdemelte volna a leggyorsabb körért
járo kis kenyér morzsát! De sajnos igy a történetnek nem lett heppí end
a vége....

Azota lehet hogy szegényt valaki eltaposta és az égi mélytányérokon roja
aköreit....

Borsó_ Creative Commons License 2003.08.21 0 0 343
Ne gondold hogy nekem ez tetszett de ha többen vagyunk és többen akarják ezt hallgatni akkor ezt kell hallgatni...
Előzmény: Gaark (342)
Gaark Creative Commons License 2003.08.21 0 0 342
linkin park????
ne kelljen már csalódnom Benned, Mester!
Előzmény: Borsó_ (340)
Borsó_ Creative Commons License 2003.08.20 0 0 341
Akkor ha nem jelnekeztem volna bejártátok volna az összes budapesti rendőr kapitányságot hogy letegyétek az ovadékot?;)
Előzmény: Törölt nick (339)
Borsó_ Creative Commons License 2003.08.20 0 0 340
áááhh nem volt semmi pedig gondoltam szerepelhettem volna a kék fényben;)

Amugy csak anyi volt hogy egyik legjobb és legrégebbi haveroim most lett 18. És hát ilyenkor azért kell egy jo kis buli amire engem is meghivtak. Az egész party ugy nézett ki hogy mindenki vedelt és szará szivták magukat... De én jo gyerek vagyok ezekt a dolgokat kiakarom hagyni. Most is csak egy korty pezsgőt ittam.

Na de az volt hogy nagyon hangosak voltak a többiek -voltunk 7en- és a szomszédből átkiabáltak, hogy:
A kurva anyátok kussoljatok már!!

Gyerekek az isten szerelmére...
etc etc etc és mi meg csak bezártuk az ablakot hogy kicsit tompitsuk a zajt de nem birtuk már a füstöl és megint kinyitottuk de megint elkezdödött ez az anyázás és már egyik másik gyerek anyira bevolt tépve hogy elkezdett vissza ugatni:) Na ekkor gondoltam azt hogy a szomszéd már hivja is a 112 -őt! Gondoltam ha jönnek majd dumálok velük én mert mégis én voltam ez egyetlen "normális" ember :))))))) De fél 4ig nem jöttek aztán meg én is léptem haza de már olyan 3 körül egészen lecsendesetünk mindenki elfáradt meg minden... Meg elkezdtünk sakkozni:) Jah és bömöblt a linkin park ehh...

Volt egy gyerek aki elég vicces volt. Megivott kb 3 pohát bort összesen egész este meg azt az egy korty pezsgőt amit mindenki és bevolt már baszva:) bár mondjuk a 3pohár bort kb 2 perc alat itta meg:) Szoval amikor ott fetrenget a földön gondoltam mi lenne ha adnánk neki még egy sört is... de már nem akarta meginni és mindig azt hajtogatta hogy Ö nincs berugva aztán lefogtuk és bedugtuk az ágyba és aludt egy jot:) Haza felé meg a bajza utcán meg jött utánam két rendőr bácsi:)) de nem csuktak le mondjuk még jo mert anyám megis halt volna mert kb azt mondtam hogy itthon leszek 11 - 12 körül és haza mentem hajnali 4kor... szoval meg aztán ha a jardon kötök ki akkor lehet hogy ugrott volna a hétfői Himsa koncert azért azt nem akarom:)

Na kb enyi nem volt egy szuper buli de azért elvoltunk!

Törölt nick Creative Commons License 2003.08.20 0 0 339
csak óvatosan, az őrizetesek és az előzetes letartóztatásban lévők állítólag nem netelhetnek túl sokat ;)
Előzmény: Borsó_ (337)
atg Creative Commons License 2003.08.20 0 0 338
mesélj mesterem mesélj.
isszuk szavaid.
Előzmény: Borsó_ (337)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!