Keresés

Részletes keresés

pici mici a pók Creative Commons License 2024.05.11 0 0 245

martinaxe7 1,5 órája
0 0 398

Dézsy Zoltán "filmrendező" kifejtette, hogy figyelembe kell venni a Kína és Magyarország közötti arányokat, és be kell csicskulni.

 

A kínai rendőrök + titkosszolgák pedig intézkeggyenek Pesten...

 

 

 

pici mici a pók Creative Commons License 2024.04.21 0 0 244
  • A gazemberek oldalára álltunk...Hullarablók lettünk! A legpocsékabb nemzet. Nem tartottalak vissza. Bűnös vagyok.”1941. április 3. Teleki Pál"

 

 

Ha csak hullarbalok...  bravo...Illik az elmult hetek  pedo botranyahoz....

 

 

 

Egy gyermekekkel szembeni zaklatás vádjával körözött amerikai férfi csatlakozott az orosz hadsereghez

A 28 éves Wilmer Puello-Mota, a massachusettsi Holyoke volt városi tanácsosa január 7-én tűnt el, két nappal azelőtt, hogy a tervek szerint Rhode Islanden bíróság elé kellett volna állnia gyermekekkel kapcsolatos szexuális visszaélésekről készült képek birtoklása és az igazságszolgáltatás akadályozása miatt  írja a The Guardian

Ezen a héten Puello-Mota újra felbukkant a nyugat-szibériai Hanti-Manszijszk régió egyik sorozási központjában, ahol filmfelvételen rögzítették, amint katonai szerződést ír alá.

pici mici a pók Creative Commons License 2024.02.17 0 0 243
  • A gazemberek oldalára álltunk...Hullarablók lettünk! A legpocsékabb nemzet. Nem tartottalak vissza. Bűnös vagyok.”1941. április 3. Teleki Pál"

 

 

 

 

 

Amerika válaszlépéseket fontolgat Moszkvával szemben Navalnij halála miatt

  • Joe Bident felháborította Alekszej Navalnij halálhíre, azonban elmondása szerint nem lepte meg.
  • Az amerikai elnök Vlagyimir Putyint tartja az eset felelősének
  • Biden mellett a brit miniszterelnök, Rishi Sunak, valamint a francia elnök, Emmanuel Macron is azok táborát erősíti, akik Putyint akarják felelősségre vonni az orosz ellenzéki politikus halála miatt.

 

pici mici a pók Creative Commons License 2023.12.03 0 0 242

szép hírünk a vilagban

Putin’s buddy Orbán pushes EU to the brink over Ukraine

This month’s summit will be a decisive test of how far Budapest will go to thwart EU support for Kyiv.

 

pici mici a pók Creative Commons License 2023.10.13 0 1 241

Kihez is rohant rapportra Orbán azonnal az gazai támadás után? Hova is ment most Szijjarto?

Es csak 5 napja van haboru...

 

 

Nagyon úgy tűnik, hogy Putyin is benne volt az Izrael elleni támadásban

 

Kovács Ferenc követés 2023.10.13. 12:12

 

https://index.hu/kulfold/2023/10/13/terror-izraelben-vlagyimir-putyin-iran-oroszorszag-wagner-csoport-haboru/

 

 

a Hamász „legalább egy évvel ezelőtt kezdte el tervezni a támadást, kulcsfontosságú támogatást kapva iráni szövetségeseitől, akik katonai kiképzést és logisztikai segítséget, valamint több tízmillió dollárt adtak fegyverekre” − és a múlt héten Bejrútban zöld utat adott a műveletnek. Arról is beszámoltak, hogy az iráni Iszlám Forradalmi Gárda tisztjei képezték ki a Hamász tagjait.

Putyin valószínűleg abban is lehetőséget látott, hogy az Egyesült Államok kongresszusa a múlt héten elfogadta azt a 45 napos határozatot, amely nem biztosított további finanszírozást Ukrajna számára.

Most Izrael, Amerika történelmi és stratégiai szövetségese a Közel-Keleten, támadás alatt áll, és saját 9/11-ével néz szembe, miközben az orosz erők Ukrajnában a vereség szélén tántorognak a Donbaszban és a Krímben. Véletlen lenne ez az egybeesés?

 

 

a Wagner-csoport tagjai, akik Belaruszból Afrikába távoztak, állítólag részt vettek a Hamász harcosainak kiképzésében „támadási taktikákra és kis, pilóta nélküli légi járművek használatára, hogy robbanószerkezeteket dobjanak le járművekre és egyéb célpontokra”.

Az izraeli kormány és a média weboldalait többször is célba vették elosztott túlterhelésées támadásokkal az Oroszországgal kapcsolatban álló és a Hamásszal szövetséges hackercsoportok. A Killnet és az Anonymous Sudan azt állította, hogy több izraeli weboldalt, köztük az izraeli biztonsági ügynökség, a Shin Bet és a Jerusalem Post honlapjait is leállították.

Azonnal orosz dezinformációs kampány indult, amely megpróbálta összekapcsolni a Gázában talált fegyvereket, amelyeket a Hamász ártatlan civilek lemészárlására használt Izraelben, az Ukrajnának Nyugatról adományozott fegyverekkel, azt sugallva, hogy azokat a feketepiacon adták el a Hamásznak, ezzel próbálva aláásni Ukrajna támogatását.

 

 

 

pici mici a pók Creative Commons License 2023.10.04 0 0 240

https://index.hu/gazdasag/2023/10/04/haboru-ukrajna-oroszorszag-segely-tamogatas-penz-magyarorszag-europai-unio-brusszel/

 

Magyarország csökkentené az Ukrajnának szánt uniós támogatásokat - kmb - követés 2023.10.04. 07:37

 

 Magyarország azt javasolta, hogy az Ukrajnának szánt 50 milliárd eurós európai uniós finanszírozási csomagot csökkentsék 25 milliárd euróra – értesült a Bloomberg az ügyre rálátó forrásaitól.

Spy der Man Creative Commons License 2023.10.01 0 0 239

Orbán meg hülyíti a népét a revizionista almokkal...

Előzmény: Törölt nick (238)
Törölt nick Creative Commons License 2023.10.01 0 0 238

Az ukránok nem békét akarnak hanem a hazájukat felszabaditani, ezért utasitották már el többször is az oroszok béketárgyalásokért könyörgését.

Előzmény: Spy der Man (237)
Spy der Man Creative Commons License 2023.10.01 0 0 237

Mondja az a sz@rhazi Putyin bérenc aki mai napig a nagy Maguyarorszagos salaval recskazik a revizorol almodozva, mert nem tudja elfogadni (a népe) a realitásokat... ugye?

 

 

Nem tudjuk, mekkora Ukrajna, nem lehet olyan ország a NATO tagja, amely háborúban áll, és nem tudjuk, mekkora a területe, jelentette ki szeptember 29-én Orbán Viktor miniszterelnök a kormányülésen a Karmelita Kolostorban. Erre az ukrán barátaink dühösen reagáltak, azt mondták, a területük a nemzetközi jog szerint változatlan, én meg erre azt mondtam Zelenszkij elnök úrnak, hogy a valóság az, hogy Ukrajna 20%-át az oroszok ellenőrzik, és a békéhez ezt el kell fogadnia,ne Brüsszelre hallgasson, mert akkor nem lesz béke.mondta Orbán.

Spy der Man Creative Commons License 2023.08.21 0 0 236

https://telex.hu/kulfold/2023/08/21/gyerekcipo-elado-szoveggel-viccelodnek-az-oroszok-a-csernyihivi-raketatamadas-gyermekaldozatan

 

„Gyerekcipő eladó”-szöveggel viccelődnek az oroszok a csernyihivi rakétatámadás gyermekáldozatán Külföld

2023. augusztus 21. – 09:38

Spy der Man Creative Commons License 2023.08.21 0 0 235

A gazemberek oldalára álltunk – ..Hullarablók leszünk! a legpocsékabb nemzet.

 

 

TEleki nem lehetett volna profetizáltabb!

 

Szent Istvan "keresztény" nemzeti része azon ujjong hogy a neo-oszamanok magyart akartak ölni Szent István napján a magyar fővárosban!

Spy der Man Creative Commons License 2023.08.18 0 0 234

pici micinek nagyon igaz topikja van!

 

 

Forgács József: Nem vonjuk le a megfelelő konzekvenciákat, és mindig a rossz oldalra állunk

 

Forgács József szerint Magyarország történelme valóban szerencsétlenül alakult, azonban ezért jórészt mi vagyunk a felelősök, mert bár a két világháborúból sok konzekvenciát le lehetett volna vonni, mi ezeket elmulasztottuk.

Most ugyanazt csináljuk. Megint a rossz oldalra állunk, az aljasok oldalára

– véli a szociálpszichológus,

Előzmény: pici mici a pók (23)
Eklatáns Béla Creative Commons License 2023.08.13 0 0 233
Spy der Man Creative Commons License 2023.08.12 0 0 232

Sehonnai bitang emberek (cc Petőfi) akik a semmiért adtak el a nemzet lelket!

 

Megérdemlik a következményeket... A gond csak az hogy amig Orban es Szijjarto a luxus yachtjukon dőzsöl a karpataljaik halnak meg miattuk:

 

 

 

 

Kárpátalja határát érte támadás, célponttá vált Putyin szemében a magyarok által épített alagút

- msz - követés 2023.08.12. 09:01

Előzmény: Pamuska (214)
Spy der Man Creative Commons License 2023.07.04 0 0 231

„Pocsék ember leszel, vagy meghalsz. Melyiket választanátok? ”Gyurcsány szerint azzal, hogy nem teszünk eleget Ukrajna kérésének „elfordítjuk fejünket ezrek, milliók halálától, meggyalázásától”. A DK elnöke szerint erkölcstelen a hamis béke Putyinért, folytatni kell a háborút Ukrajnáért, aki ebben a helyzetben a békéről beszél, az pocsék ember.

A DK elnöke kifejtette, hogy „Orbán szerint életünk ára a bűnbeesés”. Hozzátette, hogy a magyar kormányfő „meg se próbál más utat ajánlani a nemzetnek.” Szerinte „Magyarország vezetője gyáva, erkölcstelen nemzetként szeretne bennünket látni, láttatni”.
Van más választás Gyurcsány szerint

A baloldal vezetője gondolatait végül azzal zárta, hogy nem kell osztoznunk Orbán Viktor „bűnében”. „Van más választás” – húzta alá Gyurcsány.

Gyurcsány Ferenc szerint hitványság Putyin álságos békéje, el lehet dönteni, hogy pocsék ember maradsz vagy meghalsz, van erkölcsi választás, mondta Gyurcsány.

Spy der Man Creative Commons License 2023.06.29 0 0 230

 

A gazemberek oldalára álltunk – mert a mondvacsinált atrocitásokból egy szó sem igaz!

Sem a magyarok ellen, de még a németek ellen sem! Hullarablók leszünk! a legpocsékabb nemzet.

 

 

https://444.hu/2023/06/29/meg-mindig-nem-tudni-miert-varakoztatjak-sandor-fegyir-nagykoveti-kinevezeset

 

„Az Ukrajna által előterjesztett agrément-kérelem értékelése folyamatban van” – csupán ennyit írt Sándor Fegyir ügyében Magyar Levente, a külügyminisztérium külügyi államtitkára Ungár Péter kérdésére. Mint megírtuk, a kárpátaljai egyetemi tanár, aki most a fronton szolgál, március óta vár arra, hogy kinevezhessék Ukrajna budapesti nagykövetének. Ez most Novák Katalinon múlik. Az ún. befogadó nyilatkozatot a köztársasági elnöknek kell aláírnia. De ez már hónapok óta nem történt meg.

 

Előzmény: Spy der Man (229)
Spy der Man Creative Commons License 2023.06.27 0 0 229

A gazemberek oldalára álltunk – mert a mondvacsinált atrocitásokból egy szó sem igaz!

Sem a magyarok ellen, de még a németek ellen sem! Hullarablók leszünk! a legpocsékabb nemzet.

 

Innen mar nincs lejjebb!

 

https://index.hu/kulfold/2023/06/27/orban-viktor-miniszterelnok-exkluziv-interju-haboru-oroszorszag-ukrajna-vlagyimir-putyin-wagner/

 

 

Ukrajna nem nyerheti meg a háborút, és nem szuverén nemzet

 A kormányfő ezután azt mondta, szerinte lehetetlen, hogy Ukrajna megnyerje ezt a háborút, mert „Ukrajna hamarabb kifogy a katonákból, mint Oroszország, és végül ez dönt”. Hozzátette azt is, hogy szerinte a nyugati támogatás kudarcot vallott.

Nem akarom befolyásolni az ukránokat, de mindig csak a békéért, a békéért és a békéért könyörgök. Máskülönben rendkívül sok pénzt és életet fognak veszíteni, hatalmas pusztítás fog történni. A béke az egyetlen megoldás jelenleg. A békéhez pedig azonnali fegyverszünet kell

– mondta.

Azt is hozzátette, hogy szerinte Ukrajna már nem tekinthető szuverén nemzetnek. „Ami igazából számít, hogy az amerikaiak mit akarnak. Ukrajna már nem szuverén ország. Nincs pénzük. Nincs fegyverük. Csak azért tudnak harcolni, mert a Nyugat támogatja őket. Tehát ha az amerikaiak úgy döntenek, hogy békét akarnak, akkor béke lesz” – fogalmazott.

Ezzel kapcsolatban azt a kérdést tették fel, hogy így Putyin lenne a háború győztese, és mi gátolná meg abban, hogy megálljon Ukrajnában, és ne támadja meg Lengyelországot, Észtországot, vagy Litvániát?

„Mert nem elég erősek. A háború eddigi alakulása azt mutatja, hogy a NATO sokkal erősebb, mint Oroszország. Miért akarná megtámadni a NATO-t, ha egyszer gyengébb?” – válaszolta a miniszterelnök.

Putyin nem háborús bűnös szerinte

Orbán Viktor azt is elmondta, hogy Putyinnal legutóbb az orosz invázió kezdete előtti hetekben beszélt, amikor találkoztak is. Akkor az orosz elnök beszélt a problémáikról, és azt mondta, az ukrán hadsereg erős, ezért ez hosszú konfliktus lesz, de az idő az ő oldalukon áll, és szerinte ebben igaza is volt. 

Végül arról is kérdezték a miniszterelnököt, ha Putyin Magyarországra jönne, akkor a Nemzetközi Büntetőbíróság (ICC) márciusi elfogatóparancsa értelmében letartóztatnák-e. Orbán Viktor azt mondta, Putyin egyelőre nem tervez Magyarországra jönni, ezért erről legfeljebb csak hipotetikusan lehet beszélni. Majd a riporter megkérdezte arról, hogy ő maga háborús bűnösnek tartja-e Putyint. 

Nem, számomra nem az

– mondta Orbán Viktor, majd kifejtette, hogy miért nem. „Azért, mert háborúban állunk. Háborús bűnökről a háború után lehet beszélni. Ha fegyverszünetet akarunk, és tárgyalást, akkor meg kell győznünk a konfliktus részvevőit, hogy üljenek le az asztalhoz.”

Spy der Man Creative Commons License 2023.06.07 0 0 228

hírünk a világban... hullarablók ahogy Teleki mondta!!

 

Páros lábbal szállt bele az amerikai nagykövet az Orbán-kormányba

 

 

„Miközben Magyarország egyre szorosabbra fűzi kapcsolatát Moszkvával, a Nova Kahovka-i víztározó gátjának lerombolása miatt kiszabaduló hatalmas vízhullám nemrég söpört végig, és több tízezer embert kényszerített lakóhelye elhagyására Herszonban és környékén” –  fogalmazott Pressman, majd hozzátette: 

A mai estét az Ukrajnában kibontakozó katasztrofális események megemlítésével kell kezdenem, miközben az ország népe továbbra is Oroszország háborújával küzd, egy olyan országgal, amellyel Magyarország makacsul fenntartja, sőt, tovább erősíti összekapcsoltságát.

 

 

Spy der Man Creative Commons License 2023.06.05 0 0 227
Spy der Man Creative Commons License 2023.05.20 0 0 226

Es ha lehet meg mélyebb sullyedni az orosz segg ala Orbán képes arra is! Mar a mocskos putyin bírókat/kémeket védik !!

 

 

https://index.hu/kulfold/2023/05/20/vlagyimir-kara-murza-szankcios-csomag-europai-unio-veto-blokkolas-otp-bank/

 

Mint ismert, Vlagyimir Kara-Murza orosz ellenzéki újságírót Oroszország 25 év börtönbüntetésre ítélte hazaárulás vádjával áprilisban. Az ellenzéki politikus éveken át szót emelt Vlagyimir Putyin elnök ellen, és lobbizott a nyugati kormányoknál, hogy vezessenek be szankciókat Oroszország és egyes oroszok ellen, ugyanis véleménye szerint az ország több alkalommal sértette az emberi jogokat.

 

Az EUobserver beszámolója szerint az Európai Unió nagykövetei már gyakorlatilag megegyeztek arról, hogy szankcionálják az olyan orosz igazságszolgáltatási tisztviselőket és nemzetbiztonsági ügynököket, akiknek részük volt Vlagyimir Kara-Murza őrizetbe vételében, illetve az ellenzéki politikus elleni – támogatói által gyanított – mérgezéses merényletkísérletekben.

A döntést az uniós külügyminiszterek hétfőn (május 22-én) Brüsszelben véglegesítették volna, ám a lap értesülése szerint Magyarország az utolsó pillanatban megvétózott az EU listáján szereplő orosz nevek közül 

Spy der Man Creative Commons License 2023.05.18 0 0 225

Egy IGAZI MAGYAR ME-k!  Kar nem itthon

 

 

https://minap.hu/cikk/odor-lajos-magyarorszag-peldajabol-latni-hogy-az-arstopok-nem-mukodnek

 

„El kell magyarázni az embereknek, hogy nem szélsőségesen magas a költségvetés egészéhez képest az Ukrajnának nyújtott segítség, ahogy azt is, mi történik, ha Ukrajna elbukik, és az orosz agresszió kiterjedtebb lesz, de ezt nem populista módon fogjuk tenni” – fogalmazott.

Eklatáns Béla Creative Commons License 2023.05.16 0 0 224

Mikor nem...?

Előzmény: Spy der Man (223)
Spy der Man Creative Commons License 2023.05.16 -1 0 223

Mikor?

Előzmény: Eklatáns Béla (222)
Eklatáns Béla Creative Commons License 2023.05.16 0 0 222

Az ukránok megvétózták a kisebbségi jogokat Kárpátaljánkon...

Előzmény: Spy der Man (221)
Spy der Man Creative Commons License 2023.05.16 -1 0 221

es ugye ezek pofaznak "remuldozve" hogy jaja az Ukranok miért mérgesek?

 

 

Magyarország megvétózhatta az Ukrajnának szánt euromilliókat

 

https://index.hu/kulfold/2023/05/15/magyarorszag-ukrajna-veto-europai-bekekeret-fegyverkezes/

Spy der Man Creative Commons License 2023.05.06 0 0 220

Miroslaw Czech a Kreml ügynökének nevezte Orbán Viktort. Az Espresso TV adásában felidézte a kormányfő szavait, miszerint „Magyarország határos a mérnökök nemzetével, Németországgal és a harcosok nemzetével, Oroszországgal” – írja a csatorna rövid beszámolójában.

– fogalmazott Czech.

 

https://index.hu/kulfold/2023/05/06/lengyelorszag-politikus-orban-viktor-ukrajna-kreml-ugynok-miroslaw-czech/

Spy der Man Creative Commons License 2023.04.15 0 1 219

Orban es baratai....   valoban a legpocsekabb

 

 

https://index.hu/kulfold/2023/04/14/haboru-orosz-ukran-konfliktus-dmitrij-medvegyev-orban-viktor-kossuth-radio-ukrajna/

 

Orbán Viktor magyar miniszterelnök szerint Ukrajna pénzügyileg nem létezik. Amint megszűnik az amerikai és európai finanszírozás, a háború is véget ér. Szép volt, bátor és pontos egy európai politikustól. Én csak annyit tudok hozzátenni, hogy amint a nyugati finanszírozás megszűnik, maga Ukrajna is megszűnik. Végül is senkinek sincs szüksége rá

– írta Telegram-csatornáján Medvegyev.

 

Spy der Man Creative Commons License 2023.03.26 0 1 218

Oh azok  a  szép polgári hullarabló erkölcsök....

 

 

https://index.hu/kulfold/2023/03/25/haboru-ukrajna-oroszorszag-volodimir-zelenszkij-fegyver-vadaszgep/

 

Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense....

 

Magyarország kihasználhatja a pillanatot a határon túli magyarok megsegítésére

A szakértő arról is beszélt:  Volodimir Zelenszkij számára az is fontos, hogy az Ukrajna és az Európai Unió közötti közeledés ne késlekedjen. Kaiser szerint nem állíthatjuk azt, hogy Ukrajna messze van attól, hogy kész legyen az EU-tagságra, mert az ukránok egy részében az tartja a lelket, hogy majd jön a tejjel-mézzel folyó Kánaán, ha csatlakoztak. Azonban az elnök is óvatosan fogalmaz a csatlakozásról, mert az más országok esetében is elhúzódott a múltban.

„Kérdés, hogy az EU hajlik-e erre, s lesznek ellenzők: Magyarország mellett Románia is. Ilyenkor azonban lehetne az ukránokkal szemben sikeresebben fellépni a kirekesztő oktatási és nyelvtörvény kapcsán” – jelezte a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense.

Spy der Man Creative Commons License 2023.03.19 0 0 217

https://index.hu/belfold/2023/03/18/orosz-ukran-haboru-vlagyimir-putyin-elfogatoparancs-bayer-zsolt-joe-biden-volodimir-zelenszkij/

 

 

Bayer Zsolt elfogatóparancsot adott ki Joe Biden és Volodimir Zelenszkij ellen

Bereznay István követés 2023.03.18. 16:26

 

  • „Ezennel én is kiadom az elfogatóparancsot Biden és Zelenszkij ellen” – írta szombaton Bayer Zsolt arra reagálva, hogy a Nemzetközi Büntetőbíróság (International Criminal Court – ICC) háborús bűncselekmények miatt elfogatóparancsot adott ki az orosz elnök ellen.

 

 

 

 

 

A Nemzetközi Büntetőbíróság komolyan gondolja, hogy Putyin a tárgyalóteremben végzi

 

  • Bár az oroszok nem veszik komolyan a Nemzetközi Büntetőbíróság (International Criminal Court) elfogatóparancsát, mégis elképzelhető, hogy a későbbiekben tényleg a bíróság elé kell állnia Vlagyimir Putyinnak – erről beszélt a CNN-nek Karim Khan, a Nemzetközi Büntetőbíróság főügyésze.
  •  
  • A főügyész azt mondta: bár Oroszország nem írta alá azt az egyezményt, amely a büntetőbíróságot létrehozta, ennek ellenére nincs kizárva, hogy az orosz elnököt bíróság elé állítják. Hangsúlyozta azt is, hogy a történelemben számos példa volt arra, hogy egykor érinthetetlennek tűnő, nagy hatalmú személyeket utóbb felelősségre vontak a nemzetközi bíróságokon.
  •  
  • Karim Khan szerint a náci háborús bűnösök, Szlobodan Milosevics egykori jugoszláv elnök, valamint Charles Taylor egykori libériai elnök is így járt. „Mindannyian nagy hatalmú személyek voltak, és mégis a tárgyalóteremben végezték” – mondta a főügyész.
Előzmény: Pamuska (214)
Pamuska Creative Commons License 2023.03.15 0 0 216

Ez volna a topik témája:

Az Európai Parlament elítéli Szijjártó Pétert a minszki útja miatt

Az EP-képviselők a látogatást ellentétesnek tarják az orosz agresszió elleni uniós politikával.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!