Keresés

Részletes keresés

BjörnBambusz Creative Commons License 4 órája -1 1 9799

A mülheim-raadti Parsevalstraße-ban a migráns központ előtt AfD választási plakátok lógnak. Ez most hatalmas felháborodást kelt a városban.

 

https://www.pi-news.net/2024/05/nrw-afd-begruessungsplakat-vor-fluechtlingsheim-sorgt-fuer-empoerung/

 

 

A Fency Näser menekültjei is azt gondolják: Tschland zuerst.

Ez meg az Zöldek plakátja👇

Milyen "brav"-on ülnek az olajszeműek a csónakban. Amint száraz (nyugati) földet éreznek a lábuk alatt kijön belőlük a vadállat.

 

rocky reloaded Creative Commons License 4 órája -2 4 9798

A thüringiai ök választások eredményeinek egy realista elemzése:

 

https://www.achgut.com/artikel/thueringen_die_ignorierten_ergebnisse

 

A "hagyományos pártok" (CDU, FDP, Linke, liberónáci sötétzöld német lepra) inkább leszerepeltek.

War Tündér 2 Creative Commons License 4 órája 0 0 9797
Burbon Lalyos Creative Commons License 5 órája -2 2 9796

Egy 70 feletti nyugdíjas prostit 

 

 

Te Broki hogy lehet egy prostit megerőszakolni?

Előzmény: rocky reloaded (9795)
rocky reloaded Creative Commons License 5 órája -2 5 9795

Pár évvel ezelött volt egy nagy feltünést keltö eset a németeknél: Egy 70 feletti nyugdíjas prostit megeröszakolt egy huszonéves csávó. Sajnos Isten állatkertje igen negy, és laknak benne ehhez a csávóhoz hasonló perverz állatok is. Huszonévesen minden eröszakoskodás nélkül sokkal fiatalabb és sokkal jobb karban lévö nöt is találhatott volna magának.

Előzmény: BjörnBambusz (9787)
PárhuzamosAleksz Creative Commons License 5 órája 0 1 9794

hogy egy magyar család visszaköltözött magyarországra  - Te M-Z Péter is visszaköltözött Magyarországra, hogy a miniszterelnök-jelöltetek legyen. Aztám már nem lett kapitány, de nem ment vissza Kanadába hanem Hódmezővásárhelyre "disszidált".

Előzmény: Burbon Lalyos (9763)
Pöpec Ficsúr Creative Commons License 10 órája -4 3 9793
rocky reloaded Creative Commons License 12 órája -3 6 9792

Közben kiderült (dokumentumok kerültek elö), hogy a médiában (ZDF) felkorbácsolt fake news alapján rakta ki a Nancy Faeser német belügyér  (aki anno elöszeretettel írt cikkeket az antifa médiába) a neki nem teszö, igen jó szakember Schönbohm-t a BSI (a német állam kiberbiztonsági szerve) éléröl:

 

https://apollo-news.net/schoenbohm-affaere-brisante-mail-verlaeufe-belasten-jan-boehmermann-und-das-zdf/

 

A számlák pedig a nap végén mindig benyújtásra kerülnek...

BjörnBambusz Creative Commons License 12 órája -2 2 9791

👍👍👍🤣🫶👍

Előzmény: rocky reloaded (9789)
BjörnBambusz Creative Commons License 12 órája -2 2 9790

Thx!

Előzmény: 3A3a (9788)
rocky reloaded Creative Commons License 12 órája -3 6 9789

Már a német liberónácizmus egyid média zászlóshajója (WELT) is elkezdte temetni a liberónácizmust (liberális demokráciát), mint letünöben lévö társadalmi tévutat:

 

https://www.welt.de/politik/deutschland/plus251653514/Harald-Martenstein-Anpassung-statt-Leistungswille-das-ist-heute-die-wichtigste-westliche-Tugend.html?cid=socialmedia.email.sharebutton

 

A háborús uszító zsebnapóleon, a Makaróni meg tegnap este Drezdában nagy csinadrattával ezt a lecsúszófélben lévö libnácizmust dicsöítette nagy hozsannával, és negatív példaként (illiberalizmus) Magyarországot említette. Pont a Frauenkirche elött, ahol a "Wir sind das Volk!" mozgalom kezdödött. Ennek jegyében a Szászországban is egyre inkább ébred újra a nép, és jön fel az AfD ott is, mint a talajvíz. Ahogy a népeknek elegük lett anno a régimódi marxizmus-leninizmusból, ugyanúgy kezd most elegük lenni a "progresszív liberális demokráciá" álcázófestékével leöntött neomarxizmus/trockizmus és vérnácizmus keverékéböl.

3A3a Creative Commons License 15 órája 0 4 9788

Pontosítsunk!

 

111 csoportos erőszak Berlinben

 

Nem nemi erőszak Németországban, hanem csoportosan elkövetett és "csak" Berlinben. Ha netán valaki Magyarországgal akarja hasonlítani.

Előzmény: BjörnBambusz (9785)
BjörnBambusz Creative Commons License 16 órája -2 1 9787

Németországban a 84 éves nagymamádat sem engedheted ki az utcára.

Előzmény: Rombus (9786)
Rombus Creative Commons License 16 órája -1 3 9786

Egészen jó arány egy 84 milliós országban, mert az orbáni leprában 3000 nemi erőszak volt tavaly úgyhogy ki sem merem engedni már 12 éves lányunokámat egyedül az utcára.

Előzmény: BjörnBambusz (9785)
BjörnBambusz Creative Commons License 16 órája -3 2 9785

111 csoportos nemi erőszak egy év alatt Németországban!

 

Az AfD egyik képviselője rákérdezett a külföldiek arányára is.

 

A berlini szenátus szerint a nem német gyanúsítottak aránya 54 százalék volt.

 

 

 

https://www.bild.de/regional/berlin/schock-zahlen-aus-berlin-111-gruppen-vergewaltigungen-in-einem-jahr-66544787b60f5820aa6c7d3e

 

A cikkben található képen, a gyanusított az un. "iszlám ujjat" mutatja. 

BjörnBambusz Creative Commons License 17 órája -2 2 9784

A libanoni al- Zein klán megakadályozta a kitoloncolást a BER-ben

 

https://www.bild.de/regional/berlin/berlin-strasse-blockiert-clan-wollte-abschiebung-mit-protz-karren-stoppen-665492cf596e0c5121057b70

 

A kitoloncolása előtt libanoni al-Zein klán tagja állítólag azt kérte, hogy még egy telefonhívást engedélyezzenek neki.
Amit a rendőrök nem értettek mert arabul beszélt a férfi és több családtagját is felhívta, hogy segítséget kérjen.


Ismerős? Az RAF terrorista Daniela Klette elfogatása is hasonlóan zajlott le.

:-)))))))))))))

Ez már a rendőriskolában bent van a tananyagban, hogy az elfogottnak meg szabad engedni a telefonálást?

A bilincset még ismerik a rendőrök? 

BjörnBambusz Creative Commons License 17 órája -2 1 9783

Habecks Heizgesetz war nur ein „Test“

 

https://www.pi-news.net/2024/05/achtung-reichelt-habecks-heizgesetz-war-nur-ein-test/

 

 

 

 

Már írtam róla de most már a PI-News'hoz is eljutott. A Ruinátor csak tesztelte a német lakosságot. A "Habeck'sche - Fűtési törvény csak egy TESZT volt.

BjörnBambusz Creative Commons License 17 órája -2 1 9782

Így a megfelelő elhelyezés, a ruházat és a fegyverek biztosítása is okozna problémákat, ami azt jelenti, hogy a hadsereg nem tudná olyan könnyen felszívni a tömegével jelentkező újoncokat sem.

 

 

Ha már ruhát állítani is problémát okoz, akkor mi lesz a lőszerrel. A ruszkik kemények, van harci tapasztalatuk. Egy ilyen hadseregre küldenék a Z-generációt? Ha nem lenne ilyen szomorú akkor hahótára fakadnék. S mégis, hogy képzelik el? Az ukrán fiatalok, akik Németországban kaptak menedéket, helyettük a német fiatalok menjenek a frontra nyugati érdekeket védeni?

A cikkíró rosszul írja, mert nem "jelentkezőkről van szó, tehát nem önkéntességről hanem besorozásról.

Előzmény: Pöpec Ficsúr (9779)
BjörnBambusz Creative Commons License 18 órája -2 2 9781

A vasárnapi thüringiai ök választásokról szóló hírek nem igazán szalagcímként jelennek meg a liberónáci fösodratú német hazugságmédiákban, hanem inkább eldugva valahol.

 

 

 

Igen. Tegnap este az RTL hirekben (RTL - dein Ritter und Retter) úgy mondták be, mintha sz AfD vesztett volna szavazatokat. Ezzel is manipulálják a közvéleményt. Ami nem headline az nem is fontos. Az AfD botrányok ellenére, én az AfD-re szavaznék. Tegnap nem volt idöm híreket olvasni, de remélem, hogy az AfD nem kommentálta a sylti incidenst.

Előzmény: rocky reloaded (9780)
rocky reloaded Creative Commons License 18 órája -5 5 9780

A vasárnapi thüringiai ök választásokról szóló hírek nem igazán szalagcímként jelennek meg a liberónáci fösodratú német hazugságmédiákban, hanem inkább eldugva valahol. Korábban, más tartományokbeli ök választások esetén ez szokott lenni pár napig a fö téma. Hitelesített végeredmény még nincs, tegnap este kb. 80%-os volt a szavazatok feldolgozottsága (Erfurt-ban pl. csak hétfön kezdték el a szavazatszáml'lást). Az viszont már az eddigi ereményekböl is látszik, hogy a két fö nyertes az AfD és Sahra Wagenknecht pátrjai voltak. A CDU megúszta kisebb veszteséggel, de a liberónáci sötétzöld német lepra örvendetesen berogyott: Majd megfelezödött a szavazati arányuk (7,5%-ról lementek 4%-ra). Tja, kezd ébredezni a köznép: Elöbb-utóbb a libnáci sötétzöld német lepra is úgy fogja végezni, mint Magyarországon az idegen pénzért idegen érdekeket képviselö SZDSZ. Apropó, Annalena: A hétvégén egy nürnbergi választási kampánygyülésen a t. résztvevök azt jvasolták neki, hogy húzzon el minél elöbb melegebb éghajlatra a sunyi bussba. A szerencsétlen, különösen ostoba kvótaspinkó megpróbálta túlüvölteni a füttykoncertet, de végül feladta.

 

Tegnap egy polit talk-show-ban ("Hart aber fair") az FDP köbunkó primitívója, a Strack-Zimmermann megint produkálta magát, és a rossz minöségü, barna, meleg és büdös anyagig benyalt az uki neonáciknak. Ehhez csak két gondolat:

 

---Ha annyira oda van a spinkó a ruszkik elleni harcért, akkor miért nem jelentkezik ízibe haverjainál és eszmetársainál, az Azov náciknál? Az Azov minden önkéntes jelentkezöt szívesen lát friss húsként a front vérszivattyújába. Igen rövid idön belül a legelsö frontvonalban találhatná magát az ollan harcias háborús uszitó spinkó, oszt produkálhatná magát a gyakorlatban is a lövészárokban.

 

---Oszt itt vagyon ugye az ismert mondás: "Hasonló a hasonlónak örül". Látván a spinkó túláradó lelkesedését a végtelenül korrupt uki neonáci puccsista rezsimért, felmerül a kérdés: A spinkó is egy hasonszörü vérnáci lenne, mint az uki neonácik? A következö kérdés meg az, hogy az FDP (állítólag egy demokratikus párt) hogyan türhet meg egy illen vérnáci szimpatizánst a soraiban, ráadásul ezt a spinkót akarja listavezetöként az EP-be küldeni? Mondjuk a spinkó motivációja érthetö, mert 1,5 EP választási ciklus után az igencsak magas EP képviselöi gázsijával (100%-kal) vonulhat el nyugdíjba a hátsó felét vakargatni.

 

 

Pöpec Ficsúr Creative Commons License 19 órája -6 2 9779

Itt a menetrend: így küldenék az ukrán frontra a német fiatalokat

 

Már Angela Merkel pártja is teljes mértékben kiáll az általános hadkötelezettség mellett.

BjörnBambusz Creative Commons License 27 órája -1 1 9778

Man kann es auch so sagen: Der eine bekommt das Rentenpaket, der andere Sparkurs plus Schuldenbremse.

 

https://m.bild.de/politik/inland/was-wurde-wem-versprochen-der-geheime-renten-deal-von-scholz-und-lindner-6652f92f5e1a2404a89ed02b

 

Eddig jól néz ki. Szerdán eldől.

BjörnBambusz Creative Commons License 28 órája -1 1 9777

Burbon Lalyos Creative Commons License 28 órája -2 2 9776
rocky reloaded Creative Commons License 29 órája -5 6 9775

A thüringiai ök választás tegnap az AfD nagy sikerét hozta: Majd 10%-kal tudta szavazatarányát az elözö ök választáshoz képest növelni. Az önkorma'nyzati testületek sok helyen AfD többségüek, és a járási/megyei parlamentek kb. fele AfD többségü lett.

 

https://weltwoche.de/daily/plus-10-prozent-in-thueringen-legt-die-afd-deutlich-zu-es-ist-ein-triumphaler-sieg-nur-die-medien-schreiben-von-einem-rueckschlag/

 

Igen tanulságosak az olvasói kommentárok is. 

 

A liberónáci sötétzöld német lepra több évtizedes fennállása óta még soha nem tudott még csak megközelítö eredményt elérni egyetlen német tartományban sem. Ezt a sikert a liberónáci fösodratú hazugságmédiák most "Rückschlag"-ként (visszaesésként) akarják elsütni (ill. meglehetös kuss vagyon az eredményekröl). Ezen ök választások egyik érdekessége, hogy feltünöen sok helyen választottak pártonkívüli föpolgit (különösen a kisebb helységekben). Volt olyan hely, ahol az elözö föpolgi nem is jelöltette magát, de ollan sokan írták fel a nevét a választási cetlire, hogy 70%-os többséggel újra öt választották meg föpolginak.

Előzmény: Yorg365 (9772)
Unkrautvernichtung Creative Commons License 1 napja -2 2 9774

náculnak, nem kérdés.

Előzmény: Yorg365 (9772)
Kód 001 Creative Commons License 1 napja -3 3 9773

Le kell váltani a népet, nincs mese.

Előzmény: Yorg365 (9772)
Yorg365 Creative Commons License 1 napja 0 4 9772

Thüringiai önkormányzati választàsok, a szavazatok 2/3 megszámolàsa után: 
CDU 27,6%
AFD 26,4% 
SPD 11,1%
Zöldek 3,8%
FDP 2,7%

BjörnBambusz Creative Commons License 2 napja -1 2 9771

Nem lehet így relativizálni. Golden State - Kaliforniát elárasztotta a szintetikus drog, Fentanyl. Sokkal erősebb mint a morfium és sokkal veszélyesebb mint a heroin. Aki ezt a drogot fogyasztja, az már nem ember hanem zombi.

Előzmény: kalászos (9767)
OMGod Creative Commons License 2 napja 0 2 9770

A tökvakarós szakács és a tonettszék (sic!) között beszorulva nem látja. 😂

 

Nyilván a vegyipari gépek maguktól működnek szerinte. 🤣🤣

Előzmény: rocky reloaded (9768)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!