Keresés

Részletes keresés

pici mici a pók Creative Commons License 2024.05.14 0 0 427

Xi Jinping sends love letter to Viktor Orbán

 

 

 

Stressing their cooperation during the Covid pandemic, when Hungary became the first EU country to authorize a Chinese-made vaccine, and “mutually beneficial cooperation” on infrastructure, the Chinese leader praised Hungary as an “important trading partner and the number one target country for Chinese investments in the Central and Eastern European region.”

pici mici a pók Creative Commons License 2024.05.14 0 0 426

Súlyos veszélyektől tartanak a magyarok, nem túl bizakodóak

A kutatásból az is kiderült, hogy a világszerte átlagos 61 százalékkal ellentétben a magyarok csupán 59 százaléka véli úgy, hogy a koronavírus-járványt már sikerült megfékezni. 

 

 

 

https://index.hu/belfold/2024/05/14/rusvai-miklos-koronavirus-alvarians-flirt-tunetek-oltas/

 

Az új Covid-alvariáns már mindenhol jelen van

 

 

A vakcinák védettsége fél évig tart ki, Rusvai Miklós víruskutató elmondása szerint a többség két éve egyáltalán nem oltatta magát, a lakosság számára a sorozatos, sokszor észrevétlen átfertőződések jelentenek védettséget a leginkább már náthává szelídült koronavírus ellen.

 

 

Előzmény: pici mici a pók (424)
pici mici a pók Creative Commons License 2024.05.14 0 0 425

Valahogy mindig onnon jott az elmult evtizedekben

 

kínai kaja-halálos járvány-kösz

 

 

 

pici mici a pók Creative Commons License 2023.12.04 0 0 424

Súlyos veszélyektől tartanak a magyarok, nem túl bizakodóak

A kutatásból az is kiderült, hogy a világszerte átlagos 61 százalékkal ellentétben a magyarok csupán 59 százaléka véli úgy, hogy a koronavírus-járványt már sikerült megfékezni. A magyar lakosság fele pedig azt gondolja, hogy a következő egy évben előfordulhat még egy hasonló pandémia.

 

 

 

 

 

Republikánus szenátorok felszólították Joe Biden amerikai elnököt, hogy korlátozza a Kínával való kommunikációt a Kínában kialakult "rejtélyes légúti betegségről" kapott információk miatt.

pici mici a pók Creative Commons License 2023.12.03 0 0 423

 

Vajon miert felnek a magyarok??

 

 

Súlyos veszélyektől tartanak a magyarok, nem túl bizakodóak

 

 

https://index.hu/kulfold/2023/12/03/ipsos-felmeres-kutatas-magyarorszag-pandemia/

 

Egy nemzetközi felmérés szerint az elmúlt egy évben veszélyesebbé hellyé vált a világ. A kutatás emellett arra is rávilágított, hogy az egyes országok lakói mennyire bíznak meg a saját kormányukban.

A Halifax Security Forum megbízásából 30 országban, szeptember 22. és 2023. október 6. között (tehát közvetlenül a 2023. október 7-én kezdődő izraeli-Hamász háború előtt) végzett új Ipsos közvélemény-kutatás szerint a túlnyomó többség (világszerte átlagosan 84 százalék) gondolja úgy, hogy a világ veszélyesebb hellyé vált az elmúlt évben. 

A magyarok azonban az átlag feletti arányban gondolják így (87 százalékban).

Előzmény: pici mici a pók (421)
pici mici a pók Creative Commons License 2023.11.12 0 0 422
pici mici a pók Creative Commons License 2023.11.09 0 0 421

A kormány kiadott egy táblázatot a koronavírus ellen oltottak megbetegedési és halálozási adatairól. Ez lenne hivatott bizonyítani Gulyás Gergely állítását arról, hogy a kínai Sinopharm vakcinája még jobb is, mint a Pfizer–BioNTech-féle.

Most persze jatszak az eszüket, de amikor a Kínai propagandat nyomtak az adat trükközéssel akkor nem volt gondja vele

 

 

https://index.hu/belfold/2023/11/09/takacs-peter-egeszsegugyi-allamtitkar-fertozes-korhaz-europai-unio-magyarorszag/

 

Takács Péter kitért arra, hogy ha a jelentésben szereplő adatokat valaki nem egészségügyi szakértelemmel elemzi, az félrevezető lehet. 

„Politikai ellenfeleink és ellenzéki újságok ettől nem is riadnak vissza, ami kártékony, és aláássa az ellátórendszerbe vetett közbizalmat”  fogalmazott. Az államtitkár szerint az intézmények sorrendbe állítása a kórházi fertőzési adatok szerint helytelen, hiszen a különböző kórházak eltérő profilúak, és eltérő állapotú betegeket kezelnek.

Előzmény: Spy der Man (420)
Spy der Man Creative Commons License 2023.10.02 0 0 420

ELEKEZZUNK CSAK mielott beindul a Rogani nemzeti melldongeto propaganda hogy HOGYAN NEGLIGÁLTÁK elferditett adatokkal KARIKO MUNKAJAT a Kinai szentel vzi mellett!

 

 

 

https://img.index.hu/imgfrm/7/6/3/9/MED_0016767639.png

 

 

 

Az ügyészség szerint tárgyszerű a kormány vakcinatáblázata

 

 (...)

  • A lentebb bemutatott táblázatot sokan elkuldtetek ezert kiegészítettem a szükséges információval amit sajnálatosan lehagytak róla, az elhunytak korara nem tudok semmilyen adatot de egy ilyen közleményben azt is kötelező lett volna feltuntni.
  •  
  • Tehat 4 honap alatt halt meg 32 idos ember/100,000 Pfizer beoltottbol akiket az oregek otthonaban beoltottak es kronikus betegsegben szenvedtek.
    A kinai vakicina esten 2 honap alatt halt meg 16 ember/100,000 beoltottbol akik kronikus betegsegben nem szenvedtek.

  • Meg kutatonak sem kell lenni ahhoz hogy valaki realizalja megfelelő kontrollal lehet csak osszehasonlitani valamit, vagy historic kontrollal. A betegségek mellett a beoltottak es elhunytak korat is fel kell tuntetni különben ez teljesen félrevezető információ.
  •  
  • Azt kellett volna feltüntetni hogy
  • Magyarországon 4 hónap alatt 100,000 idos krónikus beteg emberből hanyan haláloznak el az oregek otthonában.
  • Illetve kronikus betegseggel NEM rendelkező 100,000 emberbol hanyan halnak meg 4 honap alatt.

 

Spy der Man Creative Commons License 2023.03.07 0 0 419

ezzel az üggyel mi lett?  Költői kérdés ...

 

 

A férfi idézte Orbán Viktort is, aki korábban azt mondta, hogy a kormánynak felelősséget kell viselnie a járványügyi döntésekért.

 

https://index.hu/belfold/2022/01/28/koronavirus-oltas-vakcina-sinopharm-orban-viktor-feljelentes/

 

január 5-én tett feljelentést a Központi Nyomozó Főügyészségnél, onnan az iratokat átadták a Budai Nyomozó Ügyészségnek, de azóta nincs frissebb fejlemény.

A férfi végül azt mondta: édesanyját már semmi sem hozhatja vissza, de úgy érzi, tartozik ennyivel az emlékének, hogy utánajár annak, felelős-e valaki a haláláért.

A 40 ezer emberből, aki eddig meghalt a járványban, voltak, akik menthetők lettek volna, ha valóban hatékony vakcinát kapnak. Azt várom, hogy mondják ki: a gyártó ajánlása szerint nem lett volna szabad a 60 felettieket kínaival oltani, mégis megtették félmillió emberrel

– zárta az interjút.

 

Nemrég egy magyar tudósok által végzett vizsgálat is arra mutatott rá, hogy a 60 év felettiek között csak 25 százalék volt azok aránya, akiknek elegendő antitestük volt. A vakcina jóváhagyása Magyarországon még saját hatáskörben, az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) bevonása nélkül, illetve a WHO-ajánlás kiadása előtt történt meg.

Spy der Man Creative Commons License 2023.01.12 0 0 418
Spy der Man Creative Commons License 2022.12.28 0 0 417
  1. Kínából újabb mutáns pusztíthat végig a világon Hivatalos fertőzöttségi adatokat pedig már egyáltalán nem közölnek.
  2. Kína most engedi szabadjára a járványt? Hiába érkeznek riasztó hírek az országból
  3.   Pekingben már a lakosság több mint fele koronavírusos A hivatalos adatok elbagatellizálják a helyzetet.

 

es akkor éppen most követjük a kinai példát?

 

  • „a járvány tartósan kedvező lefolyására tekintettel, a járvány intenzív szakaszára létrehozott koronavirus.gov.hu honlap január 1-jétől megszűnik.”
Előzmény: Spy der Man (416)
Spy der Man Creative Commons License 2022.12.28 0 0 416

Kínából újabb mutáns pusztíthat végig a világon Hivatalos fertőzöttségi adatokat pedig már egyáltalán nem közölnek.

 

dave_dömper Creative Commons License 2022.12.22 0 0 415

Pedig ez az eset csak Kínában új. Móricz Zsigmond ezt a történetet, vagy legalábbis annak ehhez nagyon

is hasonlító változatát, amely valamikor, az 1848 - 49 évi forradalom és szabadságharc éveit követő idő-szakban játszódik, már megírta, Rózsa Sándorról szóló regényében és ez az eset annyira hozzátartozott

a regény témájához, hogy az ennek nyomán készült TV-filmsorozat egyik epizódjának is fő témájává vált.

 

Eszerint egy Pruksa nevű szegedi orvost egy pusztai parasztcsaládhoz hívták ki, ahol a család kislánya megbetegedett. Az orvos már attól is bosszús volt, hogy a várostól több km távolságra kellett kiutatnia. Homokfutón érkezett, sebtében megvizsgálta a beteg kislányt és közölte, hogy az már meghalt és ezért rögvest idult is volna vissza, a városba. A szülők azonban utána szaladtak és visszahívták őt, mondván

neki, hogy a gyermek él. Mire az orvos még bosszúsabban visszatért és a táskájában lévő injekciós tűt a beteg gyermek szívébe szúrta. Erre a speciális "kezelés"-re a beteg gyermek - természetesen azonnal meghalt. A doktor pedig, mint aki jól végezte dolgát, közölte a szülőkkel, hogy "Na látják, hogy ha én egyszer azt mondtam, hogy meghalt, annak úgy is kell lennie.". És ezzel visszaszált a homokfutójába

és hazahajtott Szegedre. Azután az esetről értesült maga a történet címszereplője és a maga módján megbüntette az így eljáró orvost (ez még hozzátartozott a történet speciálisan magyar eredetijéhez).

Előzmény: pici mici a pók (412)
Spy der Man Creative Commons License 2022.12.22 -1 0 414

Itt vannak az első hazai adatok: a legnagyobb mértékben a Sinopharm-, a Szputnyik V és az AstraZeneca-oltás hatékonysága csökken

Tudomány

2022. december 22. – 11:07

A Kínában engedélyezett vakcinák alacsonyabb hatásosságúak, mint például a nyugati mRNS-vakcinák. A Sinopharm itthoni kálváriájáról a Telex már többször írt, de 11 másik vakcina is kapott már vészhelyzeti engedélyt az országban, a hírek szerint azonban egyik sem a legjobb hatásosság szempontjából. Ezek között van öt inaktivált vakcina (amilyen a Sinopharm oltása is), négy rekombináns fehérjés, egy adenovírusos, egy inhalációs rekombináns új koronavírus-vakcina és egy orrspray-vektorvakcina. A leggyakrabban használt kettő a CoronaVac és a Sinopharm oltása, amelyek nem érnek fel az mRNS-oltások eredményességéig – ahogy ezt magyarországi vizsgálatok is bizonyították.

https://telex.hu/tudomany/2022/12/22/kina-koronavirus-jarvany-nyitas-zero-covid-feloldasa-epidemiologia-oltasok-vakcinak-termeszetes-immunitas-hianya

Előzmény: pici mici a pók (411)
Spy der Man Creative Commons License 2022.12.22 -1 0 413

Most vissz adhatja a kinai vakcinaka es lelegezteto gepeket a Kinai baratainak, nagy szukseguk lesz ra

 

 

https://telex.hu/koronavirus/2022/12/19/800-millio-kinai-covid-fertozottel-szamolnak-a-telre-az-epidemiologusok

pici mici a pók Creative Commons License 2022.05.02 0 0 412
pici mici a pók Creative Commons License 2022.02.23 0 0 411

Itt vannak az első hazai adatok: a legnagyobb mértékben a Sinopharm-, a Szputnyik V és az AstraZeneca-oltás hatékonysága csökken

 

Koronavírus Belföld Tudomány

2022. február 23. – 13:50

 

https://telex.hu/koronavirus/2022/02/23/covid-jarvany-vakcinak-oltasok-hatekonysag-csokkenes-ido-magyar-tanulmany-pfizer-moderna-janssen-sinopharm-szputnyik-astrazeneca

pici mici a pók Creative Commons License 2022.02.23 0 0 410

ja a tavalyi nagy pofájú jóslata... Áprilisra vége...

 

Iden mar marciusra vege.

 

  • Most jelentette be Orbán Viktor kormányfő, hogy farsang után eldobhatjuk a maszkot és március 15-én az egész járványnak vége van, mire jön a Békemenet, addigra minden intézkedés ki lesz vezetve, de a veszélyhelyzet még maradni fog darabig a biztonság kedvéért, de korlátozások már nem lesznek.
pici mici a pók Creative Commons License 2022.02.02 0 0 409

Putyin nem bízik azokban akik kínai vakcinával oltják be magukat?? :0)  ilyen távol mert csak állni nem hogy a riporterektől, de meg Orbántól is 

(OV ugyebár külön ki is emelte hogy ilyen hosszú asztalnál meg nem ült :0)))?

pici mici a pók Creative Commons License 2022.01.29 0 0 408

A szekta tagok meg a lelégeztető gépen is Orban dicsoitenek ugye te nanyo?

Előzmény: nagyanyo5:0 (407)
nagyanyo5:0 Creative Commons License 2022.01.29 0 0 407

Persze ez szignifikáns ugye???? Vagy netán 1edi eset?????

Előzmény: pici mici a pók (406)
pici mici a pók Creative Commons License 2022.01.29 0 0 406

Meghalt a Sinopharmmal oltott édesanyja, feljelentette Orbán Viktort egy férfi

 

https://index.hu/belfold/2022/01/28/koronavirus-oltas-vakcina-sinopharm-orban-viktor-feljelentes/

 

 

Ferincz Jenő a hvg360-nak nyilatkozva elmondta: idős édesanyja azután halt bele a koronavírusba, hogy két Sinopharm-oltást kapott. A férfi idézte Orbán Viktort is, aki korábban azt mondta, hogy a kormánynak felelősséget kell viselnie a járványügyi döntésekért.

Elmondta azt is, hogy édesanyját tavaly tavasszal oltották be, és nem is választhatott más oltóanyagot, mivel akkor csak ez volt elérhető számára. Nem sokkal később érkeztek az első hírek arról, hogy az időseket ez a vakcina kevésbé védheti meg. Abban azonban bíztak, hogy a súlyos szövődmények ellen ez is védelmet nyújt, és édesanyja bízott az oltásban, ezért nem tartotta szükségesnek az antitestvizsgálat elvégzését.

Hozzátette: azóta kiderültek újabb adatok arról, hogy milyen körülmények között hagyták jóvá a vakcinát, és fény derült arra is, hogy külön a 60 év felettiek körében nem vizsgálták a kínai vakcina hatékonyságát. Ráadásul azt sem közölte a kormány, hogy még a gyártó sem ajánlotta a vakcina alkalmazását ebben a korosztályban – mondta Ferincz Jenő.

pici mici a pók Creative Commons License 2021.12.10 -1 0 405

tényleg ez lesz. sőt lassan az ujszulotteket is...(USA-ban mar nyomja Fauci)

Előzmény: LézerPulyka (403)
12 voltos Creative Commons License 2021.11.06 -1 0 404

ezt kb ugyanígy elmondta orbán egy videóban, 5. 6. oltásig :)

Előzmény: LézerPulyka (403)
LézerPulyka Creative Commons License 2021.11.06 -1 0 403

Oltani kell orrba-szájba. 🙂

 

A harmadik adag növeli az immunitást, így a negyedik adag után már védettek vagyunk. Amint a lakosság 80%-a megkapta az ötödik adagot, a korlátozások enyhíthetők, mivel a hatodik adagnak köszönhetően a vírus már nem terjed tovább.
Nyugodt vagyok, és hiszem, hogy a hetedik adag megoldja a problémáinkat, és nincs okunk félni a nyolcadik adagtól. A kilencedik adag klinikai fázisa megerősíti, hogy az antitestek a tizedik adag után stabilak.
A tizenegyedik adag garantálja, hogy nem alakulnak ki új mutációk, így már nincs okunk kritizálni a tizenkettedik adag ötletét. 👍💪

pici mici a pók Creative Commons License 2021.11.04 -1 0 402

Fel kell venni majd a negyedik, ötödik és hatodik oltást is

 

Influenza ellen is evente van. 

 

Az ha nem is kellemes de elfogadhato. A gond akkor lenne ha  4 havonta kellene mint javasolja az "orvosi szakerto"

Előzmény: Őszinte Ököl (400)
pici mici a pók Creative Commons License 2021.11.04 -1 0 401

Orban orvosi szakerto kinyilatkoztatasai... aztan a valosag szembejon...

 

  1. „Tehát ezért szerintem Magyarországon a kötelező oltás a vírus ügyében felnőttek esetében nem járható. El tudok képzelni ilyen helyzetet, hiszen gyerekkorban vannak kötelező oltások, amikor azokat be kell adni. De felnőtt embereknek koronavírus ügyben előírni a kötelező oltást, én szerintem ez Magyarországon nem működik”
  2.  A maszk meg az elszeparálódás nem fog segíteni.
  3. de ne ringassuk magunkat abba az illúzióba, hogy a maszk megvéd bennünket. A maszk nem véd meg bennünket.

https://telex.hu/koronavirus/2021/11/03/az-egesz-vilagon-magyarorszagon-a-legmagasabb-a-virus-reprodukcios-rataja

 

Az egész világon Magyarországon a legmagasabb a vírus reprodukciós rátája Koronavírus

2021. november 03. – 19:52

Előzmény: Théta Mutáns (398)
Őszinte Ököl Creative Commons License 2021.11.03 -1 1 400

Fel kell venni majd a negyedik, ötödik és hatodik oltást is + dupla maszk (az oltottaknak is.) :D

Törölt nick Creative Commons License 2021.11.03 -1 1 399

Meglett hamar a békepride eredménye.

Előzmény: Théta Mutáns (398)
Théta Mutáns Creative Commons License 2021.11.03 -1 1 398

Már 74 a halott. Teljes zárás várható.

Előzmény: Törölt nick (397)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!