Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

zupa Creative Commons License 2000.08.18 0 0 4
Sziasztok!

Jobb ha tudjátok hogy van erről már egy fórum "Shell V-Power Racing, megér 3 kilót?" címmel, ahol a rengeteg hozzászólásból te is megtalálhatod a kérdésedre a válszt.

Prüntyi Creative Commons License 2000.08.09 0 0 3
Köszi a gyors véleményeket. Nekem még van egy olyan érzésem is hogy ezzel is szoktatni akarnak a rövidesen 300 Ft/l-es benzinárakhoz. Remélem nem a próféta szólt belőlem de ugye emelik majd az adótartalmat is. Eddig én is sima V Powert tankoltam de a változás nálam is csak annyi volt, hogy egy picit alacsonyabb a fogyasztás de ez pont semmit nem ér mert a V annyival többe is kerül.

Pitbull köszi a szakszerű adalékokra vonatkozó leírásodat. Nem hiszem hogy sűrűn fogok ilyet tankolni és még mindíg nem hiszem el, hogy a kulönleges Racing benzint Németországból impotálják (mert hogy ezt hirdetik)

csabipici Creative Commons License 2000.08.09 0 0 2
Helló!
Én az autómba (Suzuki Swift 1.3 GTi) általában sima VPOWER-t tankolok. Nem nagyon veszek észre külömbséget, csak talán egyenletesebb tőle a motor, és normál városi használat esetén pár decivel kevesebbet eszki...
Előzmény: Prüntyi (-)
to_jeno Creative Commons License 2000.08.09 0 0 1
Szvsz a sima v-power sem ér szart sem. Hülyítés az egész. Olvassátok el a Törzsasztalban a "Problémák a Shellnél" c. topikot. Egyébként Aral v. ÖMV 98!
Pitbull Creative Commons License 2000.08.09 0 0 0
299-ért a shell feldughatja magának a töltőpisztolyt. Azért pofa kell hogy ennyire hülyének nézzék az autósokat. Persze hülye angolok, angol hülyék. Csak üzemanyaggal teljesítmény növelni, csak igen durva vegyületek pl.: nitrometán adagolásával lehet, ami se a motor élettartamának se környezetnek nem tesz jót. A bunkó így akar extra profira szert tenni.
Adalékok közül egyedül a az ólompótló adaléknak, ami káliumot tartalmaz van némi teljesítménynövelő hatása, de ez is inkább a kipufogógáz visszavezetéses motoroknál jelenkezik és akkor se olyan túlzottan nagy (pár deci kevesebb fogyasztás).
Előzmény: Prüntyi (-)
Prüntyi Creative Commons License 2000.08.09 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Tegnap este tapasztaltam egy új üzemanyag megjelenését a Shell kútnál. 99 V POWER RACING névre hallgat és 299,- FT/liter áron kínálják. Nos én gondosan elolvastam a SHELL marketing és kommunikáció által előállított tájékoztatót de óvatos vagyok. Első kérdésem az elfogulatlan hozzáértőkhöz:
Állítólag importálják ezt az üzemanyagot amit csak Németországban állítanak elő. Nekem ez sántít egy kicsit.
Második kérdés ha van valakinek tapasztalata autója teljesítménynövekedésével kapcsolatban amelyet kizárólag a RACING-nak köszönhet akkor írja meg legyen szíves.
Minden egyéb tapasztalat és vélemény üdvözölve van itt.
Előre is köszi!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!