Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

konor_ Creative Commons License 2000.08.21 0 0 2
En hatso rendszamot csereltem 'B' tipusra, az eljaras gondolom hasonlo.
1500 Ft-os illetek elleneben adtak ki az engedelyt a legyartasra, a rendszam pedig valami 2300 korul volt (B tipus).
A rendorseg a Fehervari uti volt, ahova ilyen esetben erdemes a munkaido vege fele menni, mert akkor mar tobbnyire csak az atiratos sor telitett.
A rendszamot egy Sasadi uti ceg gyartotta.
elf Creative Commons License 2000.08.20 0 0 1
Nekem is sikerült egyszer elveszteni a rendszámtáblámat. A teendő a következő: bemész a rendőrségre, és bejelented hogy elveszett. Erről kapsz egy papírt, így a rendőrök nem macerálhatnak, amíg nincs új táblád. Aztán leadod a rendőrségen az igényt az új rendszámtáblára(másik ablak+sorbanállás..) meg kell némi pénzt is fizetni. Aztán kapsz egy papírt amivel már mehetsz is a rendszámtáblagyártó céghez, ahhol legyártják neked a rendszámot(1-2 nap alatt), persze nem ingyen. Az egész manőver kijött 1 éve kb 5000 forintból, ha jól emlékszem.
PeterK Creative Commons License 2000.08.20 0 0 0
zotyo:

A húgom pontosan ugyanígy járt a napokban! Ő az első rendszámtábláját hagyta el hazafelé jövet.
A teendő hasonló, mint amikor átiratni akarod a kocsit. Be kell menni a rendőrségre ugyanonda, ahová átiratni is (nem tudom milyen osztály, sose néztem), és ott kell megcsináltatni. Gondolom ott majd eligazítanak a teendőkről. Még a hugi is csak most fogja csinálni, így pontosabbat egyelőre nem tudok.

zotyo Creative Commons License 2000.08.19 0 0 topiknyitó
Üdv mindenkinek!

A topic nyitásának az az oka, hogy elvesztetem a rendszámtáblámat. Mire végigmentem újra az uton már nem találtam. De mivel nagy önző dolog lenne egy topicot csak erre szentelni, arra gondoltam, hogy mindenki ide irhatná a segitségkéréseit kocsitipustól függetlenűl.

Szóval kezdem:
Nem talált valaki ma egy GTM-944 felíratú rendszámtáblát? Valszínűleg a 2/a-n veszett el Váchartyán és Rákosszentmihály között. A másik kérdésem mit kell ilyenkor tenni? Illetve mi a célszerű?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!