Keresés

Részletes keresés

Night Hunter Creative Commons License 2000.11.15 0 0 1
Most ide is kinyitottad?
Állandóan csak a szex! :)
Előzmény: Swenson (-)
Kham Creative Commons License 2000.11.15 0 0 0
Nálam aktuális, épp most vagyok a 0.hónapban:)
Swenson Creative Commons License 2000.11.15 0 0 topiknyitó
Kedves Kismamák!

Én egy 25 éve fiatal hölgy vagyok, és nagyon szeretem a gyerekeket.
A keresztszüleim gyermekorvosok, és nagyon sok időt töltöttem, és töltök a társaságukba. Ezért már nagyon tájékozott vagyok a gyerekek aranyos világában. Többek közt el s végeztem egy olyan tanfolyamot, ahol a gyerekek pozitív fejlődését elősegítő szerepjátékok levezetését tanultuk meg.
Ha sikerem lenne, akkor szeretnék gyerekekkel foglalkozni, mint baby sitter.
Természetesen, minden papírral rendelkezem, ami szükséges egy ilyen munkához: orvosi papírok, erkölcsi bizonyítvány, önéletrajz.
Szívesen vigyáznék a gyerekekre, egyre vagy többre is, persze a kicsik korosztálytól függően változó, hogy maximum, hány gyereket vállalok be egy időre, ugyanis tisztában vagyok, hogy mekkora felelőség egy gyerek is, ezért számomra a biztonság a legfontosabb szempont.
Tapasztalatom is van a gyerekvigyázásban, ugyan nem pénzért dolgoztam, de a lényeg úgy is ugyanaz: Vigyázni a csöppségekre, játszani velük, foglalkozni velük, tanítani őket, és figyelni rájuk.
Terhes hölgyek is jelentkezhetnek, mert teljes felkészülésem van a terheségi időszak alatt szükséges információkról, sőt a bevásárlást is szívesen segítem tanácsaimmal, vagy akár személyesen is elmegyek a mamával a bevásárló körútra. Kérésre listát is küldök a legszükségesebb dolgokról, melyeket egy terhes nőnek a gyerek megszületése előtt be kell vásárolni.
Tehát amennyiben szüksége van valakinek baby sitter-re, úgy várom levelét, jelentkezését. A fix órás gyerekfelügyelettől, a napi egy bizonyos tevékenység elvégzésén át (pl. oviba, edzésre, foglalkozásra vinni, hozni, stb.) - egészen az alkalmi munkáig minden érdekel, tehát szükség esetén keressenek nyugodtan.

Nevem: Bob Csilla
Telefonszámom: 06 203 686 798
E-mail: post@freemail.hu
UI: Kérésre fényképet is tudok küldeni.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!