Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

alex4u Creative Commons License 2001.03.12 0 0 20
Pavel!
ha meg tudod a pontos helyszint és időpontot akkor irj. Köszi
Előzmény: Pavel (18)
TAcitUS Creative Commons License 2001.03.12 0 0 19
Sziasztok!

Az ötlet nem rossz, de tényleg van volt már
rá kisérlet, max mindenki a saját háza táján
próbálkozott összehozni egy ilyen találkozót. Nekünk itt van a VW Scirocco Club (www.scirocco.hu), eddig sikerült már párszor jó hangulatú "szakmai napot" tartani.
(Legközelebbi ápr.7. 10óra, Felvonulási Tér)
Szokott lenni néhány feltuningolt verda na meg
pár Corrado is.
VISZONT: apr.22-en 10-tol, a Westend parkolójának tetején lesz az első orszagos márkaklubok találkozója, ahol majdnem mindenki ott lesz aki számit, persze nem csak sportautóval. Gyertek, ha tudtok!

Előzmény: alex4u (-)
Pavel Creative Commons License 2001.03.10 0 0 18
Hello!

Tavaly nyáron is volt tuning találkozó a Balaton mellett, gondolom idén lesz. Május 26-27 nemzetközi tuning találkozó Dunaszerdahelyen.

De minél több találkozó, annál jobb! Hajrá!

Üdv. Pavel

Előzmény: alex4u (-)
Törölt nick Creative Commons License 2001.03.08 0 0 17
Back 2 work... :(
Sziasztok!

Végül is nekem nyolc, milyen GSI, csak legyenek Kadettosok is. Körversenyt szervezel? Merre milyet stb? Amúgy 3 hét múlva lesz az Esztergom rally. Ott biztos megtalálsz :)
Ötletem egyelőre nincs. Van egy ház a Bükkben (Bükkszentkereszttől nem messze), ahova ki szoktunk néha járni. Jó nagy ház, kurva nagy kerttel, fedett terasz vagy 30 embernek, tűzhely, szal minden szirszar. Bulinak jó, a kocsikról pedig a Bükk, mint fogalom miatt nem ejtek szót :)))
Ha összejön valami, utánajárok. Kíváncsi lennék más Kadett tulajok véleményére a kocsiról és jó helyekre, ahol lehet okosságokat kapni meg ilyenek. De gondolom ezzel mindenki így van :)

By:

Shadoan

Előzmény: Szergi (16)
Szergi Creative Commons License 2001.03.04 0 0 16
Sziasztok!!

Tegnap éjszaka csak a vérembe lévő alkohol molekulák akadályozták meg, hogy irjak ide a forumba (Shad2000 neked egész jól ment...:))))). A gondaz volt, nem tudtam eltalálni a bekapcs gombot....
A GSI Club már létezik Magyarországon, mondjuk csak Astra-Corsa. Tavaj voltam egy talin, Polus mellet. Mondjuk délutánra csak 6an maradtunk, elmentünk és megdöntöttünk egy pár városi gyorsasági rekordot. Izgi volt...
Végül is egy találka szervezését válalnám. Mi legyen a program?? 1 fix, 3-4 hét mulva szervezek szlalom versenyt, ott lehet állatkodni. Utána elmehetünk valahova.... Telekparty, vagy valami...
Irjatok ötleteket!!!

Szergi

Előzmény: Törölt nick (15)
Törölt nick Creative Commons License 2001.03.03 0 0 15
Szép jó hajnalt 2 everivan :)

Naszóval igazad van, nem teljesen szezonális, de azért be kell látni, hogy mindenki jobban szeret nyáron (szvsz jó időben) hústs sütni és autókról beszélni, mint télen (és az asszonyok is jobban l tudják magukat foglalni:) )...
Nade persze télen is meg van a maga gyönyöre.
Csak azért nem csinálok Alex példájára egy GSI fan clubot, mert nincs energy-m mexervezni. De ha van valakinek, akkor nyisson már egy Kadett "E" GSI topicot és abban szervezhetünk 1 találkát. Én mindenben benne vagyok (nyakig). Szal pártolom, de szervezni nem fogom...
Kedtt rúlz dö junivörz... :)

Shad

Ui.: Bocs, de már ittam...

Előzmény: Szergi (14)
Szergi Creative Commons License 2001.03.02 0 0 14
Sadoan!

Autó találkozó nem feltétlen szezonális, bár igaz télen nagyon ritka... Tavaj például részese voltam egy ugynevezett, havas mokán. Az bizto sogy hideg volt de a hangulat szokásos volt... Ja meg annyi volt a külömbség, hogy nem hideg sört ittunk, hanem forralt bort.

Szergi

Előzmény: Törölt nick (11)
alex4u Creative Commons License 2001.03.02 0 0 13
van "CALIBRA CLUB"

Meg csináltam, de SZERGI az alapitó :)

Atol fügetlenül van értelme ennek is, de aki érintet a Calibra ügyben az vegyen rola tudomást és ahogy lehet terjeszttye.

Előzmény: alex4u (12)
alex4u Creative Commons License 2001.03.02 0 0 12
Shad2000!

Nagyon kösz a támogatást, teljesen egyet értek velled.

Előzmény: Törölt nick (11)
Törölt nick Creative Commons License 2001.03.02 0 0 11
Sziasztok!

Bár nem Calibrám van, de...
Ezeknek a találkozóknak szerintem igenis sok értelmük van, illetve lenne. Nem azért, mert 10 ember jön össze, hanem azért, mert összetartást biztosít. Emlékszik még valaki arra, amikor két egyforma márkajelzésű autó szembetalálkozott bármelyik magyar úton és villogtag egymásnak? Na az volt ám a fíling. Pedig nem volt olyan régen. Szerintem óriási parti kibérelni egy házat, kisebb tanyát, vagy valamit, távol a nagyvárostól és kimenni 20-x embernek egy helyre, megnézni a kocsikat beszélgetni, aztán sörözni, este bulizni (bár az egész egy nagy party), esetleg kisebb gyorsulási versenyeket rendezni (ha terep engedi). Igenis meg lehetne adni ezeknek a módját. Csak akarni kell és megfelelő partnerek kellenek hozzá. 100%-ig támogatom az ötletet...
Mellesleg miután tényleg kicsi az ország, ezért nem kerül sokba és minden tájon lehet szervezni. Alföld, Bükk, Dunántúl...stb

Üdv:

Shadoan

Ui.:Nekem egy Kadett GSI-m van. Szoktam nézni a német honlapokat és ott rendszeresen vannak találkozók. Igaz szezonális (tavasz - nyár - ősz).

Előzmény: johnblow (7)
alex4u Creative Commons License 2001.03.02 0 0 10
egy kicsi böngészés után, úgy gondolom, hogy lehet ne simán Calibra Club, 1. mert Verctra már van, 2. Mert mi a Calibrát jobban szeretjük, 3. a közös témákat az OPEL cluban meg lehet beszélni, 4. remélhetöleg akkor minden ide látogató calibrás (vagy leendő Calibrás) csatlakozik. Anyira izgat a téma, hogy (és remélem nem bánod) meg is nyitom. CALIBRA CLUB.
Előzmény: alex4u (9)
alex4u Creative Commons License 2001.03.02 0 0 9
igen természetesen érdekel a Calibra club..., a találkozokat illetöen egye értek aban hogy hülyeség lenne 10 kocsival találkozni, de pont ezért javasoltam a sportautokat, mert abol van egy pár, de szükithetnénk coupe-pok ra is ami a végülis igaz a Calibrára és természetesen nem a találkozó a lényeg hannem az info/tapasztalat csere. Gondoltam hogy vannak már versenyek, de itt nem arrol van szó, Ténley a Calibra-Vektra nem rosz ötlet (hiszen nagyon sok minden egyforma...motor) és igy már lennénk egy páran.
Előzmény: Szergi (8)
Szergi Creative Commons License 2001.03.01 0 0 8
Johnblow!

Kicsi a bors de gyors......

Amugy eröteljesen gondolkozom Calibra-Vectra A clubbon. A klub találkozó nem feltétlen egy a dot club találkozója és rendezvénye (lásd Lada vs. Skoda szlalom versenyek), lehet más kis létszámú clubokkal találkozót szervezni (pl: Bedrtone club). Meg a club nem csak a találkozok miatt van (az is nagyon fontos dolog), hanem tanácsok, hogy hol érdemes alkatrészt venni (Calibra alkatrész egyrészt nagyon ritka, másrészt geci drága), mikor és mit érdemes motorikusan cserélni.... stb

Szergi

Előzmény: johnblow (7)
johnblow Creative Commons License 2001.03.01 0 0 7
Az 5let nem rossz, de én attól tartok, hogy léteznek már a kishazánkban is hasonló rendezvények. VW bogártalálkozó, amcsikocsi találkozó már biztosan...Vannak nálunk clubb formában tömörült márhatársak is(BMW, Manta stb)

De ennek ellenére -és sajnos- nálunk még nincs elég pénz, hogy egy adott márkának a rajongói olyan létszámot tegyenek ki, hogy egy találkozó színes és érdekes legyen, mint pl. Németországban.
Mert azért az nem lenne egy nagy durranás, hogy egy Calibra találkozón ott lenne 10 db kocsi, abból egy lenne tényleg egyedi.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem kell megpróbálni, hiszen minden kezdet nehéz....

JB.

Zoldalma Creative Commons License 2001.03.01 0 0 6
Bevált szokás külföldön, hogy adot auto tipusok tulajdonosai, találkozokat szerveznek (magyarországon, tudomásom szerint igazán csak a motorosok és az off-roadosok csinálnak ilyet)

Azért van egy pár (bár nem pont olyan, ami téged érdekel), a márkaklubok szoktak szervezni ilyesmit (VW Bogár, Volvo, Trabi, stb.)
A sportosabb oldalról két topik, ami érdekes lehet:
Gyorsulási verseny a ringen
Szlalom versenyek
Calibrások valóban az OPEL fórumban találhatók.

Z.
Ui: a nullázás annyit tesz, hogy aki elöször meglátja a 0 hozzászólással rendelkezö, újonnan nyitott topikot, az gyorsan lecsap rá, és ír bele egyet, még ha esetleg nem is érdekli a téma. Csak egy szokás (sport :-), semmi több.

Előzmény: alex4u (-)
Szergi Creative Commons License 2001.03.01 0 0 5
Ja jut eszembe, csatlakozz a Opel topichoz! Általában izgi dolgokról van szó
Szergi Creative Commons License 2001.03.01 0 0 4
Alex4u!

Az jó ötletnek tartom hogy egy ilyen jellegű találkozot karsz szervezni. Amugy nyáron minden hétvégén szervezésre kerül valamelyik club szlalom versenye, azokra sok szeretettel szoktam járni.... Ugy hogy a Te találkozodról tuti, hogy nem fogok lemaradni!

Jövöhéten megallapitom a Calibra clubbot, ha gondolog csatlakozhatsz, és akár alapitotag is lehetsz!!

Hali

alex4u Creative Commons License 2001.02.28 0 0 3
kösz a semmit
Előzmény: Blindmouse (2)
Blindmouse Creative Commons License 2001.02.28 0 0 2
Ez egy hagyomány.. ehh.. majd más elmeséli.. :)

Előzmény: alex4u (1)
alex4u Creative Commons License 2001.02.28 0 0 1
ezt nem értem??? :) miért nem 5-ös
Előzmény: Blindmouse (0)
Blindmouse Creative Commons License 2001.02.28 0 0 0
Nah.. le is nullázom gyorsan... :)))

0! :)))

alex4u Creative Commons License 2001.02.28 0 0 topiknyitó
Bevált szokás külföldön, hogy adot auto tipusok tulajdonosai, találkozokat szerveznek (magyarországon, tudomásom szerint igazán csak a motorosok és az off-roadosok csinálnak ilyet)
Nem is tudom, hogy a megfellelő helyen vetem e fel ezt a gondolatot, de én tudnék értékelni ilyen jelegü találkozokat (oly kicsi az országunk, hogy még az utazás sem kerülne sokba).

Ugy szokás, hogy konkrét auto model/tipusokra van ez szervezve, de nekem egy Calibrám van és nem tudom hogy hány calibra tulajdonos olvassa ezt az oldalt. Az az otletem támat, hogy kéne szervezni egy SPORT AUTO TALÁLKOZOT

Aki még mindig olvassa ezt az valoszinü érintet/érdekelt a témában, ugy hogy egy kicsit szakmaib leszzek:
Gondoljatok csak belle, rengeteg közös téma lenne
Tunning to kezdve a versenyek, optika, LÓERŐ, sebesség, gyorsullás.....stb.
Egyébként is minkent (sport auto buzikat) igazábol csak egymással tudjuk megértetni magunkat. A barátnödnek, hiába mondanád el hogy chip tuningolt a kocsid és egyedi felinik vannak rajta, anyit mondona, hogy szép (...te hülye már megint kidobtál egy rakás pénzt...)

Egy ilyen helyen, kelöen eldicsekedhetne mindenki hogy az övé mit tud, de ugy hogy ezek a szavak (látványok) olyan fülekbe jutnának ami kelöképen értékelné ezt.

Ez csak egy gondolat, véleményeket/hozáfüznivalokat várok

Na egyelöre enyi elég is, szerintem a lényeget elmondtam........a többit a fantáziádra bizom..........idézek egy ilyen, leendő találkábol...........:

Kint a szabodon.....sör..."hol csináltatad azt a szárnyat?"....."nézd csak, most tetem rá ezeket a perforált, cerámiás porche féktárcsákat, marha jól fog"....."ebböl a 2000cc motorbol 280lóeröt hoztam ki a chippel és turbo-upgradel, de a vezérmütengejt is kicseréltem"........stb

csá

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!