Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Pilóta Creative Commons License 2001.03.21 0 0 2
Igen, pont az késztetett a topic nyitására. Én sem szeretnék vitatkozni vele, viszont idegesít, hogy akárhányszor belépek, mindig az ő aktuális hülyeségeivel van tele a topic.

Tegnap este az jutott eszembe, hogy ki lehetne találni a fórumon egy szűrőt, amit mindenki maga állíthat be, és mindenki bejelölhetné, hogy számára X vagy Y hozzászólásait ne mutassa a rendszer. Ez esetben egész olvasható lenne a topic :)))

Előzmény: fastcar (1)
fastcar Creative Commons License 2001.03.20 0 0 1
Szerintem is át kell lépni rajta, én nem is reagáltam rá. A többiek felé leírtam a véleményemet a futam eseményeiröl, leírtam egy esetleges megoldást a Ferrari brillírozására a nedves pályán, ö ezekre abszolút nem reagált, csak nyomta tovább a "Ferrari-csal" címü monológját. Minden esemény számára ezirányba mutat, ugyanakkor ö cimkéz meg másokat a paranoiás jelzövel.
Én egyszerüen nem reagálok a mondanivalójára, hiszen van elég sok topictárs, akikkel elbeszélgethetünk. Egyébként is igyekszem csak akkor hozzászólni a témához, ha úgy érzem, hogy VAN MONDANIVALÓM. Csak úgy 15-ödszörre ugyanazt az agyszüleményt leírni, még ha van is esetleg alapja, nem vall komoly vitapartneri magatartásra.

UI: Láttátok a maulhoz intézett hozzászólását, amit arra reagált, hogy maul próbálta megkérni, hogy vegye fel a topic többi állandó szereplöjének stílusát?

Az Utolsó Európai Creative Commons License 2001.03.20 0 0 0
Nem akartam a F1-topicot ezzel terhelni, így hát:

Igazság szerint már-már azon voltam, hogy beírok a F1-topicba, de aztán úgy gondoltam: megteszik helyettem is az ott igazán aktív emberek - mint ahogy így is lett.
A Forma-1 számomra a vitatémák közül leginkább a politikára hasonlít: versengés, nagy pénzek, simlik, piszkos játszma, vesztesek és nyertesek, titkolózás, és soha senkinek semmire nincs bizonyítéka.
Innentől kezdve az egész dolog akadémikus, mert ugyan miért hinnénk inkább JC-II-nek, mint bárki másnak? Mindenki hisz hát a számára kedves nézeteket hangoztatónak, vagy pedig egyenesen megalkotja a saját elméleteit, amit ugyanúgy fabatkát sem érnek, mint bármelyik másik.
Szeretem a F1-et, de vitázni nem szeretek róla, pont az ilyen JC-II arcok miatt, akik azt képzelik: pusztán következtetési képességekkel ki tudják találni a tutit úgy is, ha a valós tények ismeretének közelében sem járnak. Nem is járhatnak, ez nem az ő hibájuk, mert a valódi okokat és tényeket a belső kör kivételével egyszerűen nem ismeherti meg senki. Még a konkurens csapatnak is korlátozottak a lehetőségei. S ha mégis megtudná, bolond lenne előállni vele, amikor ki is használhatja az információt. És undsoweiter.

Érzelmi alapokon fogant érvek csatáznak itt álmokkal, szubjektumokkal, ködös képzelgésekkel és bizonyítási vággyal, no meg mindenféle elfijtott kisebbségi avagy éppen megalomániás érzésekkel. Aki ebbe be akar szállni, az vegye föl a kesztyűt, de azért figyeljen önmagára - nem tudhatni, mikor lépi át ő is a határt. Részemről az IGNORE ON a követendő megoldás, mint megegyező hatákonyságú, ám igencsak energiatakarékos verzió.

Előzmény: Pilóta (-)
Pilóta Creative Commons License 2001.03.20 0 0 topiknyitó
Olyan kis családias volt ez a Forma-1-es topic, amíg fel nem tűnt... A többi sulinetestől eltérően életcéljának érzi, hogy mindenkit mindenről +győzzön, és nem tántorítja el, hogy mindenki csak kötexik vele. Szerintetek mit csináljunk vele?

- akasszuk fel?
- csináljunk egy anyázóprogramot, amivel elüti az idejét?
- ignore ON?

P.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!