Keresés

Részletes keresés

TamasS Creative Commons License 2001.04.18 0 0 1
Nem lehet az az ok, hogy a colanal eleve igy akarjak megoldani a kupakok visszajuttatasat a rendszerbe? igy talan ertheto, hogy miert nem fogadtak el a foliat kupak nelkul...
archy Creative Commons License 2000.12.09 0 0 0
Nem tagadom, annak, hogy ezt leírtam az is célja, hogy kiváncsi vagyok, reagál-e valaki a Coca-Cola-tól erre az esetre, vagy ennyire már nem fontos az "ajándék", és csak addig voltam fontos, amíg vettem és ittam a nedűt.

archy

Előzmény: archy (-)
archy Creative Commons License 2000.12.09 0 0 topiknyitó
Szóval kedvenc üdítőnk, dühítő kampánya újabb aranyos fordulatot vett.
Miután összegyűjtött a család 80 azaz nyolcvan fenyőfát ábrázoló műanyag fóliát és papírpohár fület, arra gondoltunk, ahogy tavaly is kellemes meglepetésként érő MILKA szaloncukorra váltjuk be kollekciónkat. Azon, hogy egy 60.000 fős városban egy helyen lehet beváltani az összegyűjtött fenyőfákat, már meg sem lepődünk. Miután "kellemes" egy órás sorbanállás után a pulthoz érünk, sajnálattal közlik velünk, nem tudják elfogadni kupak nélkül és így ajándékot sem kaphatunk!
Kicsit övön aluli az ütés. Telefon az ügyfélszolgálatnak. Igen sajnos csak így tudják átvenni. Miért? Mert a központi átvevő helyen súlyra veszik át és a kupakkal együtt mért súly számít.

Kérdések:
1. Mivel vannak papírfülek, azoknak ha lehet külön kategóriát felállítani, a műanyagoknak miért nem?
2. Ha eddig lehetett kupak nélkül leadni, most miért nem?
3. Így próbálják a kevés ajándékkal kihúzni december 23-áig, a beváltási lehetőség utolsó napjáig?

archy

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!