Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Mad Max Creative Commons License 2001.05.25 0 0 6
Sztrájkolj és ne fizess! Én se fiztetek! Mindneki bekaphatja!
Előzmény: Asszem (5)
Asszem Creative Commons License 2001.05.24 0 0 5
Érdekes megvilágítás.
Ezek után most hogy fizessem be a súlyadót???

Tényleg kapják be. Majd rád fogom, hogy felnyitottad a szemem :)

Előzmény: Mad Max (4)
Mad Max Creative Commons License 2001.05.24 0 0 4
Ti nem tudjátok, hogy Mo.-n vagyunk??? Itt minden igy müködik, csak szivatják az embert és lehuzzák! És ha egy hivatalba azt mondod, hogy szivatnak akkor kikérik maguknak! Hát mindenki bekaphatja! Ezért értem meg azokat akik biztositoznak, nem fizetnek súly adót meg hasonlok! Biztos már szivatták meg öket is valamivel és boszuból csinálják!
Astra Agressor Creative Commons License 2001.05.03 0 0 3
Nekem is volt egy ügyem a múlt héten. A KF-tel egy kárrendezési ügy, ami miatt be kellet mennem a HB-hoz (Hamzsabégi út 60.) Bemegyek, a recepción mondom a problémám, azt mondja a srác tépjek sorszámot onnan. Tép. Várakozók száma 1. Tehát csak én. Ennek ellenére kb. 10 percet kellett várni. Behívják a számom, odamegyek, mondom a problémát - "Hát ez nem az én asztalom" mondja a nő, menjen vissza töltsön ki egy kárbejelentőt, tépjen egy másik számot, és majd az 1-es pultnál hívják. Vissza, tép, várakozók száma 1, 15:07 perc. Leülök kitöltöm, várok. 15:45 körül kezdtem elveszteni a türelmem. Idesen járkálok, egyedül a váróban, a kutya nem foglalkozik velem. Kidugja az orrát egy nő, elkapom és mondom neki, hogy ugyan küldjön már ki valakit az 1-es pulthoz. "Mindjárt jön a kolléganő." Kijön, törölgeti a száját, rág, mutatom neki a papírokat, "hát ez nem hozzánk tartozik, menjen át a 15,16-os pulthoz" Agyvérzés határ. 15:52-kor a 16-os pultnál a gép kikapcsolva, motyó összekészítve, a nő startra készen áll a széke mellett. Utoljára behívott sorszám a 104 - valamikor 15:00 előtt hívhatták be, (enyém a 105). Mondom a problémám, erre "Hát ma már nem. Négy óra van megyünk haza! Jöjjön vissza HOLNAP!" Elborult az agyam, de még utoljára elmondom neki, hogy direkt e miatt elkértem magam a munkahelyemről, hazamentem Csepelre a kocsiért, meg a sérült gumiért, onnan vissza ide, araszoltam a dugóban, és hogy 1 órája várok, és még csak be sem hívták a sorszámom. Úgy gondolhatta, hogy nekem ez a hobbim, hogy idejövök várni egy kicsit, és ha nem sikerül, hazamegyek és megpróbálom másnap is (munka helyett). Hebeg-habog, hogy már nem, és kész! Lebasztam a táskám a földre, majd az összes kezemben lévő papírt úgy az asztalára csaptam, hogy lezsibbadt a tenyerem. Mondom hívja ide a vezetőt! Puffog meg pampog, hogy ne csapkodjak, meg ilyen hangnemben ne beszéljek vele, és megy és hívja a vezetőt. Percekre eltűnt, majd egy kárfelvevő jött vissza (a vezető helyett) 10 perc alatt lerendeztünk mindent. Még hallottam, hogy elfelé menet a nő mondja a kolléganőjének, hogy "a fiatalember milyen patáriát rendezett". Egész délután forrt az agyvizem - még nekik állt feljebb...
Blindmouse Creative Commons License 2001.05.02 0 0 2
Ez meg fog történni azonnal.. és lehet kiosztok az egsz hercehurca végeztével néhány régről visszamaradt "Kiváló dolgozó" jelvényt, bár amilyen ostobák nem értenék az iróniát.
Előzmény: Inner Circle (1)
Inner Circle Creative Commons License 2001.05.02 0 0 1
Én ugyanilyen előzmények (rozsda, eredetvizsga, kérvény, Mozaik, leesik) után hálistennek a beütés másnapján megtaláltam a motorszámot a garázs padlóján, azóta is azt javaslom mindenkinek, hogy otthon egyből feszítse le az AF-es plakettet és tegye el a fiókba, eladáskor meg ragassza fel Technokol Rapiddal. Úgyhogy ha perelsz, tanúskodom. :)
Előzmény: Blindmouse (-)
Detonátor Creative Commons License 2001.05.02 0 0 0
A hivatalok majdnem mindig 0-ák, de Te nem 0 vasat vehetsz majd Floridában. ;)
Előzmény: Blindmouse (-)
Blindmouse Creative Commons License 2001.05.02 0 0 topiknyitó
Hogy miért is írom le ezt az egészet? csak kiadom a tehetetlenségemből fakadó dühömet, egyszerűen hihhetetlen hogy hányszor és hányféleképpen basznak ki az emberrel egyetlen apró baromság miatt, ráadásul olyan baromság ami hótzicher hogy csak magyarországon (szándákosan kisbetűvel írva) létezhet sehol máshol a Föld nevű bolygón.. mégpedig az AF mizéria..

Előzmény..
Az autómban lévő motoron teljesen megszokott dolog az hogy a motorszám olvashatatlanná válik némi felületi korrózió hatására, csak az a felület csinál ilyet amin a motorszám van.. na a probléma akkor kezdődött amikor az AF-es táblácska elveszett róla, mert annak idején valami emeletes KF-es kretén erre az enyhén korrodált felületre ragasztotta fel a számot.. igen ragasztotta mert kitalálták annakidején miután valami agyament kazánkovács szétkúrt néhány pár millás blokkot a vésőjével, hogy ezentúl ragasztani fognak..

1. fejezet.
ez a vizsga előtti állapotfelmérés utáni nap, (ott derült ki hogy volt tábla, nincs tábla)
Szóval KF.. portás beküld a diszpécserhez.. az bezavar a pénztárhoz hogy fizessek be 1000 creditet azért hogy megnézzék a vasat.. jó.. bennt vagyok már.. kijön a faszi, belenéz.. és megállapítja hogy aha tényleg nicns szám, és ad egy papert amivel elküld az okmányirodába hogy engedélyezzék azt hogy ő beleüthesse.. ANYÁD!

Go to okmányiroda.. ott egy fél délután alatt kiderült hogy ahhoz hogy engedélyezzék, kell egy eredetvizsga is.. kérdem én mi a fasznak? nem tudok ellene tenni, ki vagyok szolgáltatva a rohadó rendszernek.. sipirc eredetvizsga.. megvan vissza okmányiroda.. ok mostmár lehet engedélyezni iktatjuk persze 30 napon belül meglesz ANYÁD2!, és eljátszottam 3 egymást követő infarktust.

2. fejezet
Némi összeköttetés segítségével megvolt az engedély egy hét alatt kb a 30 nap helyett.. másnap reggel megint Mozaik street (már nyúlok a Grandaxinhoz a puszta gondolattól is) 9:45 körül ottvagyok... a diszpécser megjelenik 10:06kor és közli hogy 10 után nem vesznek már fel melót, ANYÁD3!
a műhelyben is próbáltam győzködni a faszit, de hajthatatlanok voltak.. a diszpécsert meg sem próbáltam tipikus köpenyes kommunista lekorlátolt faszfej volt..

3. fejezet
Néhány napon belül találtam egy másik helyet ahol beütnek számot.. Pest megyében. Az már csak a helyszínen derült ki hogy ők mégse csinálják meg mondván nincs a papíron rajta hogy "Pest megyei" csak az hogy KF.. ANYÁD4!

2 órás utánatelefonálás után megtudtam mégis a Mozaikba kell vinni a kocsit mert hogy én Budapesti lakos vagyok, értem.. ez már nem üti meg a "személyes szabadság korlátozása" szintjét?

Szóval 2001, XXI század, Éljen a magyar népköztársaság, éljen a kommunizmus, éljen Rákosi elvtárs.. stb.. stb..
bár lehet igazuk van mert végülis mire jó a hatalom ha nem bánthatunk vele másokat?
Mindenesetre következtetés levonva: a legrövidebb út sohasem az egyenes.. sokkal kevesebb macera a megvesztegetés, és a boritékolós történet ezentúl egyből ezt fogom megpróbálni a hivatalok meg kapják be, de tövig. Még jó hogy nem fizetek adót...

p.s. nem érdekel az sem ha elsüllyed a topik, vagy kimoderálják, én kiírtam magamból egy kicsit.. megfordult a fejemben hogy elhagyom ezt az országot, de eszembejutott hogy azon az úton is vannak hivatali szopatások amíg felszáll velem a repülő Florida felé, úgyhogy még dilemmázok..

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!