Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

rooby Creative Commons License 2001.06.08 0 0 2
Bevallalnam. Hogy a jotekonysagi dologra mennyit tudnek felajanlani az a vegen derulne ki. A kajamelegitest szvsz a kipufogora kotozott konzervdobozzal megoldhato lenne.:) Egyeb dolgokban gondolom egy stab segitene. Ha odaig jutna a dolog feltetlen jelentkeznek egy ilyen akciora!
Előzmény: 798081 (-)
evil1023 Creative Commons License 2001.06.08 0 0 1
Ezek a dolgok csak első olvasatra tűnnek kemény próbatételnek. A valóságban én úgy képzelem, hogy megy vele egy kamion, egyik tizpercben zuhanzik, aztán ruhát cserél, harmadikban borotválkozik, negyedikben tornázik kicsit. Alvás nem gond, mert csak azt irja hogy az autóban kell maradni, menésről nincs kiirva követelmény.
Egy gyári integrában nem kagylóülés van? Ha igen, azt biztos kicserélte kényelmesebbre.
QuadCam Creative Commons License 2001.06.08 0 0 0
Itt teljesen bej0n a "kl0ty0ra is k0csival jár" kitétel... Ja, egyébként 0!!! :)
Előzmény: 798081 (-)
798081 Creative Commons License 2001.06.07 0 0 topiknyitó
Cikk a Totalcar-ról:
"Ötvenkét nap autóban
2001/6/6

Újabb őrült rekordkísérlet folyik az Egyesült Államokban: egy Sam Walters nevű ember vállalta, hogy 75.000 percet, azaz több mint 52 napot tölt 1991-es Acura Integra típusú autójában. Walters úr a Valvoline által kiírt MaxLife Car Lover's Challenge elnevezésű próbatételre jelentkezett, annak reményében, hogy övé lehet a támogató által felajánlott 75.000 dolláros (napi árfolyamon átszámítva kb. 22 millió forint) fődíj. A hosszú kirándulás május 7-én indult, így Walters már túl van a táv felén, és úgy nyilatkozott, hogy eddig jól bírja a maratoni túrát, amely több mint 40 várost érint. A teljesítés feltétele, hogy Walters a két óránként tartott tízperces szünetek kivételével mindvégig kapcsolatban maradjon az autóval. A rekordkísérlet eddigi története az interneten is olvasható."

Arra gondoltam, hogy ez nem is olyan nagy dolog. Akár 100.000 percet is, ami felfelé kerekítve 70 napot jelent. Ennyi idő alatt, napi 14 órás vezetéssel akár Európát is be lehet járni többé-kevésbé. Ha hasonló díjazásban részesülnék (1 dollár/perc), el is vállalnám, hiszen már egész szép kis summa jönne ki. A pénzt természetesen jótékony célra ajánlanám fel, az utazási költségek (és esetleg jövedelemkiesés) levonása után. Ez persze csak egy kósza ötlet így estefelé, és rengeteg kérdés merül fel, főleg a kivitelezéssel kapcsolatban.
Kedves Autó-Motor fórumtársak!
Szerintetek lenne értelme egy ilyen akciónak?
Van olyan cég/szervezet, aki ezt szponzorálná?
Ti belevágnátok?
Kivitelezhető a dolog?
Hogyan oldanátok meg a tisztálkodást, ruhamosást stb?
Egyáltalán mit jelent a "kapcsolatban maradjon az autóval" kifejezés?
...és még sok-sok kérdőjel. Minden megjegyzést, választ, kérdést várok ide a topicba.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!