Keresés

Részletes keresés

pcsikvari Creative Commons License 1999.02.24 0 0 33
Míg őn alszik a Darmol dolgozik!
Mogorva Creative Commons License 1999.02.24 0 0 31
Mónika! Az elképzelés jó és támogatandó, viszont a megvalósítás eléggé pocsékra sikeredett. Recept: ha valakit meg akarsz utáltatni egy társaságban, akkor úgy mutasd be, hogy sejtetni engeded, mennyivel különb Ő (VIP-ebb:)) mint a többi kis átlagjános.

Ez a VIP titulus valjuk be eléggé szerencsétlenre sikeredett. Mennyivel VIP-ebb például (maximális tiszteletem kinyilvánítása mellett!) mondjuk, Magyar Bálint, vagy Kert Attila mint például XY, vagy akár én? IMHO semmivel.

Szerencsésebb lett volna VENDÉG titulussal illetni, akkor a sok önérzetes, lázadozó netes, valószínűleg kevéssbé ütközne meg, ezen az egyébként lényegtelen, de akkor is fura momentumon. Még most sem késő...
Előzmény: Kádár Mónika (9)
pcsikvari Creative Commons License 1999.02.24 0 0 30
Szaftossal, ha ki akarsz békülni velem!
Előzmény: Törölt nick (29)
A HÓHÉR Creative Commons License 1999.02.23 0 0 28
Ez a Zsoltnak szólt!
Előzmény: pcsikvari (27)
pcsikvari Creative Commons License 1999.02.23 0 0 27
Csak akkor ha a Magyar Bálint és a Beke Laci is le van szarva!
Előzmény: bnoplwk2 (26)
bnoplwk2 Creative Commons License 1999.02.23 0 0 26
Nekem például nagyon fájt, hogy kimodulálta saját magát a Kádár Mónika fan club topicból is :DD
Előzmény: Törölt nick (23)
pcsikvari Creative Commons License 1999.02.23 0 0 24
Csak most láttam mit írtál szervilis kisasszony! Nem szeretlek mert a hatalom kiszolgálója vagy, főleg mert fizetnek neked ezért! Szereted a
very fontos személyeket kiszolgálni, hátha te is fontos leszel általuk egyszer!:))))) A talpnyalás nem bűn, csak rettenetes átok!
Előzmény: Kádár Mónika (9)
Oborzil Creative Commons License 1999.02.23 0 0 22
Ezek szerint a Mónika is elszokja olvasni ,amiket írunk?
Előzmény: Kádár Mónika (9)
pcsikvari Creative Commons License 1999.02.23 0 0 21
Ez egy talpnyaló marhasága, szervilis baromsága az Intetnetto szerkesztőségének! Hátha csurran cseppen valami!
Ez így van kedves Kádár, ha nem szeretsz akkor is! Én sem szeretlek!:)))))
myprint Creative Commons License 1999.02.23 0 0 20
A VIP nem más mint a Vásárlói Információs és Panasziroda rövidítése, legalább is a Fogyasztóvédelmi Felügyelőség telefonkönyve szerint. :)
Mogorva Creative Commons License 1999.02.23 0 0 19
A VIP az nem egy súrolószer? Naháát...
toto Creative Commons License 1999.02.23 0 0 18
Várady Dénes Soknevü nickjén hozzászólt, nem is marhaságot, kivételesen nem bánt meg vele senkit, de a végére érthetetlen okból oda biggyeszti,hogy
"Period.
Ja, és teszek rá."
Ezt azért írtam ide, hogy azok az újak akik nem értik miért utáljuk olyan bőszen ezt a szemetet, most lássák.
Előzmény: Soknevü (17)
Soknevü Creative Commons License 1999.02.23 0 0 17
Ezazegész azér van, mer a VIP aszt jelenti, hogy
Very Impotent Person
Very Impertinent Person
Very Ignorant Person
Very Idiot Person
Very Illiterate Person
Very Immature Person
Very Impervious Person
Very Impolite Person
Very Inactive Person
szóval mindent csak nem jót.
ASAP, RO, RSVP, SASM, SM, 69.
Period.
Ja, és teszek rá.
jégtörő Creative Commons License 1999.02.23 0 0 16
Kádár Mónika magyarázatára csak annyit lehet kiáltani, hogy
VIP, VIP hurrá
Előzmény: Kádár Mónika (9)
originalqszi Creative Commons License 1999.02.23 0 0 15
Jézus!!!!! elfelejtettem volna odaírni a státuszomat, VIP????????:((((((
Karcsu Creative Commons License 1999.02.23 0 0 14
Teljesen világos.
Mindenki anonim, de vannak még anonimabbak :)
bnoplwk2 Creative Commons License 1999.02.23 0 0 13
Igen. A VIP azt jelenri hogy kituntetett figyelemmel kezelitek. Ez teljesen rendjen is valo kozismert kozeleti szemelyisegek eseten. Az emiltett ujsagiro ur a szakmaban biztos, hogy kozismert, de a publikum szamara nem annyira.
Meg egy javallat: A viajpi nick-eket lehetne feketetol eltero betuvel szedni, igy mindenki latna hogy "kulonleges" nick. Amugy emlitett ujsagiro urtol annyit kernek tisztelettel, hogy ha o VIP akkor viselkedjek megnyilvanulasaiban annak megfeleloen. Pl ne kezdjen el szidalmazni, leszolni masokat eletenek 2. tatsztalos hozzaszolasanak alkalmabol.
Udv:
mint fenn
Előzmény: Kádár Mónika (9)
Fec Creative Commons License 1999.02.23 0 0 12
Kedves Mónika!

Jo, legyenek ilyenek, de akkor a statusz legyen valami _szelidebb_, pl. "meghívott vendég" ahogy azt Wagner ur emlitette. Ne kelljen mar itt is azt a bizonyos "szirenazos merci" szindromat erezni... :-(

Egyebkent erzetem hogy mire megy ki a dolog, csak kivancsi voltam a tobbiek es a Ti velemenyetekre. Mindenesetre ez a VIP mint statusznev szerintem _nagyon_ szerencsetlen egy valami. Ez valoszinu azert van mert az erezteti, hogy O kulonb, ertekesebb mint mi. Na ez az ami nekem egy kicsit bantja a szemem. Mitol kulob egy "kozeleti szemelyiseg" mint akarki mas, aki rendes napi 8 (vagy tobb) orai munkabol el?

(Az mar csak az en privat velemenyem hogy en pl. nem lennek tul buszke arra ha politikus lenne a csaladban vagy a barati korben. En valahogy igy erzem.)
Előzmény: Kádár Mónika (9)
realdoko Creative Commons License 1999.02.23 0 0 11
Ezen már megint csak én nevettem.
realdoko Creative Commons License 1999.02.23 0 0 10
Alex!! Tényleg Te vagy az???? Igazán Te???

Kádár Mónika Creative Commons License 1999.02.23 0 0 9
Kedves Ace és Fec, Wágner úr a maga rejtőjenős stílusában nagyon szemléletesen magyarázta el, hogy miért van szükség ilyen beállításokra. Meghívjuk mondjuk Magyar Bálintot, hogy riportot csináljunk vele a Törzsasztalban. Nem tehetjük ki annak, hogy valamelyik jóindulatú kolléga megpróbáljon visszaélni a nevével, a rendelkezésünkre álló eszközökkel biztosítanunk kell a védelmét. Tapasztalatból mondom, hogy egész más érzés úgy beírni, hogy a rendes, polgári neved szerepel a hozzászólásod felett. Ilyenkor különösen rosszul veszi ki magát, ha hamisítják. Ha ilyesmi megtörténhet az ilyen tipusú vendégeinkkel, akkor az a mi hitelünket veszélyezteti, pedig szerintem az jó dolog, hogy a Törzsasztalba eljönnek riportra vagy csak beírnak bizonyos témában érintett külsősök. Lehet, hogy tényleg nincsen emilje a VIP-nek, lehet, hogy csak nem akarja nyílvánosságra hozni. A 30-as hozzászóláshatár pedig már megszünt, ennek nincs semmi jelentősége.
A VIP státuszt egyébként magam javasoltam a fórumokba irogató politikusoknak és más külsősöknek is, mint pl. Eörsi Mátyás, Simó András, Gautier Tamás. Szerintem ez nektek is jó, legalább biztosak lehettek benne, hogy azzal beszéltek, akit a név alapján gondoltok.
Előzmény: coeurace (5)
Wágner úr Creative Commons License 1999.02.23 0 0 8
Mer'ha orosz lenne, akkor valami makarov vagy micsoda lenne, az meg egy olyan cső, amiből csak kifelé jön valami rondaság... az olaszot viszont még meg is szokták kajálni... csak az a fránya név nem jut most eszembe, pedig szintén valami maka vagy mika...ááá., mindegy, inkább megyek és iszom Egy Pofa Söröt :))))
Előzmény: kenyai (7)
kenyai Creative Commons License 1999.02.23 0 0 7
Wágner úr, én már csak azt nem értem hogy az a micsoda az mér olasz?
:-)
Előzmény: Wágner úr (6)
Wágner úr Creative Commons License 1999.02.23 0 0 6
Mitetvagytok oda egy akármi cimkéért?! Sör úgysem jár hozzá... ha járna, akkor én tuti, hogy megszerezném... :)))

Ez a VIP lehetne akármi más is, biztos három betüvel könnyebb jelezni, hogy meghívott vendégről van szó, azaz nem a becsületes rablóbetörőcsempész és egyéb kikötői népségből való, hanem amolyan Afrika Cárja vagy micsoda, akit a T.Ig. nagy tisztelettel meghív ide közénk és aztán mindenféle tisztelet nélkül bámulhatjuk, de még le is lehet ugatni, és akkor ebből a T.Ig. nagy blamát könyvelhet el és Lyól pofáraeshet a meghívásér', mer' ezek a meghívott vendégek csak utána jönnek rá, hogy bele lettek húzva egy olyan olaszmicsodába, ami hosszú és lyuk van a közepén....

Postája meg azér' nincs, mer' netán még gépe sincs és kiküldenek hozzá egy itteni szőrkesztyűt egy szerkenytűvel, hogy miután Lyól bepalizták, akkor pötyögje be a válaszkifogásokat és mellédumálást... mer'hogy sok az a gomb és a VIP esetleg nem tuggya, hogy melyiket is kell nyomkodni, meg melyik mire való - egyből lácc, hogy Nagy Ember és elég ha csak úgy szídja az internyetet státuszból, magától belemászni nem muszáj...

Na, miazamimég nem érthető? Akkor inkább igyunk Egy Pofa Söröt, mer' azon akármilyen címke is van rajta, úgyis meg lehet állapítani, hogy jó-e vagy csak buggyant...:))))
Előzmény: coeurace (5)
coeurace Creative Commons License 1999.02.23 0 0 5
Ezt honnan lehet tudni?
Mindenesetre ezt amugy en is indokolatlannak tartom, kiveve, ha pl a szerkeszto vagy valami uj belso munkatars kapja az ilyen accountot, mert esetleg hivatalosan kell topicot nyitnia, es amugy nem akarja teleszemetelni a tasztalt, csak hogy osszejojjon neki a 30 hozzaszolas, ami a topicnyitashoz kell. Egyebkent en sem tartom jonak az otletet, es a szuksegesseget is nehez megmagyarazni, meg akkor is, ha alapvetoen megertoen kozelitjuk a temat.

Viszont ha nem anyazunk rogton, akkor esetleg valaki, aki tobbet tud errol a temarol megmagyarazza az erdekes account eredetet es okat. Mondjuk Monikara a torzsasztal aranyszivu moderatorara ebben az ugyben is szamithatunk szerintem. Tehat a nyilt kerdes: Monika, vagy valaki, aki tudja az okat, miert kap valaki VIP statuszt a tasztalon? (Es nekem miert nem lehet! :-))) )

Udv,

Ace
Előzmény: Fec (4)
Fec Creative Commons License 1999.02.23 0 0 4
Nem Ace! Amirol en beszelek ott teljesen hivatalosan vannak a lent emlitett dolgok, nem pedig ugy hogy belebuheraltak.
coeurace Creative Commons License 1999.02.23 0 0 3
Na tessek, a technika azert meg nem tokeletes, igy pont az en hozzaszolasom maradt le rola, de azert rovid demonstracionak azt hiszem jo volt. A hozzaszolasom mindenesetre az volt, hogy szerintem megfelelo hacker kepessegekkel olyan accountot csinal maganak barki, amilyet akar, akar vizipok csodapok statusszal is. Raadasul hamisitani is lehet. (Csak en nem tudok, mert nem gyakoroltam. :-((( )

Udv,

Ace

coeurace Creative Commons License 1999.02.23 0 0 2
Na tessek, a technika azert meg nem tokeletes, igy pont az en hozzaszolasom maradt le rola, de azert rovid demonstracionak azt hiszem jo volt. A hozzaszolasom mindenesetre az volt, hogy szerintem megfelelo hacker kepessegekkel olyan accountot csinal maganak barki, amilyet akar, akar vizipok csodapok statusszal is. Raadasul hamisitani is lehet. (Csak en nem tudok, mert nem gyakoroltam. :-((( )

Udv,

Ace











nezzuktsak


válasz erre |
adatok |
e-mail
   
1999-02-23 03:20:24

Talan majd ez!!!
[ href="#200235">előzmény : pancho, 1999.02.23 00:26]





coeurace Creative Commons License 1999.02.23 0 0 1

Hello,

Persze en nem tudhatom, hiszen csak buta felhasznalo vagyok, de mindazonaltal van egy olyan erzesem, hogy megfelelo hacker kepessegek birtokaban olyan accountot csinalsz magadnak amilyet akarsz, akar vizipok csodapok statusszal is. Arrol mar nem is beszelve, ha csak hamisitasz egy nicket, valahogy igy!

udv,

Ace











kakukkjanko


válasz erre |
adatok |
e-mail
   
1999-02-23 03:38:24

Nos, remelem, ez sikerulni fog. Hogy tetszik?

udv,
Ace
[ href="#200235">előzmény : pancho, 1999.02.23 00:26]



bcsi Creative Commons License 1999.02.23 0 0 0
0 :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!