Keresés

Részletes keresés

Stanlex Creative Commons License 2001.10.18 0 0 0
Ha kezdő kisbefektető vgy, akkor nem szabad hogy a gépi stop ajánlat léte vagy nemléte zavarjon. Az elsősorban daytrade esetén hasznos, befektetési döntéseket a záróárak alapján is lehet hozni. Ha az általad meghatározott szint alá esik az árfolyam, akkor eladsz másnap, ha eléri a nyereséges eladási szintedet, szintén eladsz. Minek ide a gépi stop?
Előzmény: K. Janos (-)
K. Janos Creative Commons License 2001.10.18 0 0 topiknyitó
Ezt a topikot azért hoztam létre, hogy (főleg a kisbefektetőknek) segítséget nyújtson, klf. ügyes-bajos problémáit a nyilvánosság elé tárhassa, ill. segítséget kérhessen a tapasztaltabb "öreg rókáktól".

Íme az első kérdésem:

Ha esetleg valaki még nem tudná: 2001.10.12-től stop limit, illetve stop piaci ajánlat nem tehető a BÉT kereskedési rendszerébe!

Az lenne a kérdésem, tudja-e valaki, hogy ennek mi az oka, meddig fog tartani, és egyáltalán: milyen alapon tehet ilyeneket a BÉT vezetősége?!

Épp elég bajunk van mostanában nekünk (kis)befektetőknek amúgy is, egyáltalán nem hiányzik, hogy még plusz a BÉT titkárság is (szándékosan?) keresztbe tegyen nekünk!!

Egyébként ilyen esetekben van egyáltalán valami jogorvoslati lehetőség? Hová lehet fordulni? - avagy jó magyar szokás szerint teljesen ki vagyunk szolgáltatva nemcsak a kormánynak, de már a BÉT-nek is??

Köszönettel egy "kezdő kisbefektető".

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!