Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

kokszi Creative Commons License 2001.12.07 0 0 6
Előre is köszi!
Előzmény: megaa (5)
megaa Creative Commons License 2001.12.07 0 0 5
szia!
A cég a Duko-lux Kft csepelen a szabadkikötő úton vannak , a gyártelepen bennt. A telcsiszámot most nem tudom megmondqni, mert otthon van fölírva, de hétfőre megnézem.
Szkátó Creative Commons License 2001.12.07 0 0 4
Állítólag a polírozástól torzítani fog a tükör. Ez igaz? Tapasztalat?
BX_thomas Creative Commons License 2001.12.07 0 0 3
2 nappal ezelőtt még a sószóró sz@rok elég sűrűn járkálta az utakon.
Szembe is jött velem egy, szórt is rendesen és a szélvédőn csattogott a "só". Este hazafelé csikokat húz a vaci új bos tvin lapát! Aszittem ideggörcsöt kapok! Bementem egy kúthoz és fényben közelről végigsimogattam a szélvédőt! Bassza meg a jó k. anyukáját a közűtkezelő akárki! Nem só hanem salak amit szórnak és bennemaradt 3 szem a szélvédőben!

Okuljon mindenki!
Attól hogy tél van még más értékeira azért csak kellene vigyázni! vagy nem?

Előzmény: kokszi (-)
kokszi Creative Commons License 2001.12.07 0 0 2
Megaa!
Érdekel a cím, megköszönném, ha elküldenéd!
Ott mit csinálnak vele? Polírozzák?
Köszi!

kokszi

megaa Creative Commons License 2001.12.07 0 0 1
Szia!
Én ugyanígy jártam. A cég ahol dolgozok (MOL Rt) a gázátadó állomásait homokfúvással tisztíttatja és a korrózióvédelmet is evvel oldják meg. Namármost, ahol én dolgozom, ott a bázisállomás mellett van közvetlenül a parkoló. Mivel 'elfelejtettek' szólni, hogy dolgoznak, nekem , és az összes kollégámnak az autója olyan lett, mint a smirglipapír (az egész autó, nem csak a szélvédő). Mivel elismerték a felelősségüket (próbálták volna meg nem elismerni), és volt biztosításuk, így szerencsére a biztosító kifizette az egészet. Egyébként javítható szélvédőcsere és fényezés nélkül. Persze nem olcsó, de jobban megéri. Ha érdekel a javítóműhely címe, akkor írj (állítólag az egyetlen hely, ahol megcsinálják).
Infomaker Creative Commons License 2001.12.07 0 0 0
0k, ez még a j0bbik... 0000vat0san m0sd le nekem, össze ne karc0ld még j0bban.
kokszi Creative Commons License 2001.12.07 0 0 topiknyitó
A minap írtó nagy bosszúság ért, gondoltam megosztom veletek, hátha okul belőle valaki!
Szóval!
4 napja idegesített, hogy az új autóm(seat) ablaktörlője nem működik rendesen, illetve működik de nem tisztít, hanem csak "csiszatolja" az üveget. Mosogattam többször, vettem bele téli folyadékot, lemostam 100x, de semmi… Mígnem tegnap egész közelről megnéztem a szélvédőt és mit látok? Sok-sok apró homokszem szabályosan belediffundálódott az üvegbe. Hirtelen átgondoltam, hogy mi történhetett és rájöttem! Pár napja a Soroksári úton autóztam. Valamelyik hidat, vagy felüljárót homokfúvóval tisztítják, én pedig sok száz autóstársammal egyetmben, haláli nyugalommal átmentem alatta. Meglett az eredménye!!! A kocsit még nem mertem lemosni, de szerintem tutti a fényezis is "kapott"!
Velhívtam pár "hozzáértőt", akik azt mondták, hogy az üvegnek annyi! Próbáljam meg cif-el lesúrolni! Megtettem, a homokszemek kijöttek, de a pici kagylós lyukak megmaradtak, az üveg pedig fasza karcos lett! (de legalább most tudom használni az ablaktörlőt!)
Casco-m van, na de akkor is…..
Mit szóltok hozzá?? Csak én jártam így???

Üdv:
kokszi

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!