Keresés

Részletes keresés

FixI Creative Commons License 2001.12.23 0 0 14
A rendszeren belül megmozdult valami, így mára összetartás, pezsgő szervezeti élet és jó hangulat jellemzi a mindennapi munkát.

Meg kell a szívnek szakadni.

Előzmény: _LaJoS_ (13)
_LaJoS_ Creative Commons License 2001.12.21 0 0 13
Felmérés

A legfrissebb közvéleménykutatások szerint a Nyíregyházi Városi Televízió ma az ország legnézettebb helyi televíziós csatornája.

Az év utolsó napjaiban pedig, a karácsonyi és a szilveszteri műsor, az újévi koncert évek óta nézettségi rekordot jelent. Az idei műsorról Zajácz D. Zoltán, a Városi Televízió főszerkesztője beszél:

- Műsorainkban minden olyan témával találkozhatnak a nézők, ami a szeretet ünnepéhez kötődik. December 24-én 18 órától vendégünk lesz Bozorády Zoltán evangélikus püspökhelyettes, Csabai Lászlóné polgármester, a Magyar Ökumenikus Szeretetszolgálat képviselői, érkeznek a stúdióba néprajzosok és iparművészek, láthatnak betlehemi játékot, hallhatnak gyönyörű karácsonyi dalokat, 19.30-tól pedig az Újra itthon Szabolcs-Szatmár-Beregben című rendezvény összefoglalójának első részét vetítjük, a másodikat pedig december 26-án tekinthetik meg. A műsorban fellép többek között D. Nagy Lajos, Homonyik Sándor, a műsorvezető pedig Hegedűs D. Géza színművész.December 25-én este hat órától levetítjük Nyíregyházáról készült legújabb, 13 perces városfilmünket, a városházi karácsonyi ünnepséget, valamint a karácsonyi koncertet és a Nyírség Táncegyüttes ünnepi előadásán készült felvételeket. 26-án a Mikulás szépségversenyről készült félórás összefoglaló kerül bemutatásra. Az idei Újévi Koncertet január 1-jén 19 órától közvetítjük.

- Mivel készül a Városi Televízió Szilveszterre?

- Már 16 éve hagyomány, hogy egy nappal Szilveszter előtt, december 30-án 20 órától éjfélig szórakoztatjuk a nézőket. Ebben az évben annyi ötlettel jelentkeztek a kollégáim, mint még soha. Annyit elárulhatok, hogy a műsor egyes részeit nem a VTV műsorvezetői, hanem a képernyőről egyébként jól ismert „civil” arcok fogják vezetni. Megtudjuk majd, hogy Nyíregyházán ki a leggyengébb láncszem, lesz falusi dáridó, középkori kaland, és kollégáimmal részt vettünk egy egész napos kemény katonai kiképzésen, ahol egyik kiképzőtisztünk Varga Ildikó, a nagysikerű Bázis című tv-vetélkedő 2. helyezettje volt.

- Mit jelentett a Városi Televízió számára a konkurencia megjelenése?

- Ma már nyugodtan mondhatom, hogy mindenképpen jót tett nekünk. A rendszeren belül megmozdult valami, így mára összetartás, pezsgő szervezeti élet és jó hangulat jellemzi a mindennapi munkát. Amire pedig végképp nem számítottunk, reklámbevételeink azóta folyamatosan növekedtek. Ezúton is szeretném megköszönni a nézők és ügyfeleink bizalmát. Az elvárásoknak a jövőben is igyekszünk megfelelni.

Don Valentino Creative Commons License 2001.11.15 0 0 12
Reg neztem mar varosi TV-t. Mit es mikor erdemes megnezni benne? Mindegy ha gagyi, csak jellegzetes legyen. Pl ez a Tanarseged altal emlitett kerdezokes musor mikor van?
Tanársegéd Creative Commons License 2001.11.13 0 0 11
Sajtóprés nevű műsor mekem a legvidámabb barakk mostanában. Mulatságos, ahogy hárman szépen körbe nyalják a vendéget kemény kérdezőnek álcázva magukat. Kiveszi ezt a műsort komolyan?
dejo Creative Commons License 2001.10.14 0 0 10
A Viccelődjünk topicban _Lajos_ írt egy viccet, "2030-ban..." kezdettel.
Most, kb 10 percel ezelőtt néhány percen át néztem a VTV Halló című kívánságműsorát.
A 2030-ban... kezdetű viccet az a bájos kis szőke lány többszöri nekifutásra sem volt képes elmondani, igaz BBéla is alaposan zavaró aknamunkával "segítette" partnernőjét ebben.
Hiába néha néha megadom nekik az esélyt, de csak percekig bírom nézni ezt a műsort.
Tibo Creative Commons License 2000.12.20 0 0 9
Majd legkozelebb:-)
Előzmény: _LaJoS_ (7)
Papci Creative Commons License 2000.12.15 0 0 8
:-))))))
Előzmény: _LaJoS_ (7)
_LaJoS_ Creative Commons License 2000.12.13 0 0 7
úgy lácc, senki nem tudta :-(
Előzmény: _LaJoS_ (6)
_LaJoS_ Creative Commons License 2000.11.04 0 0 6
Kicsit off, de nem akartam neki új topikot nyitni.
Van a mai Index Kelet-en egy Ismeri Ön Nyíregyházát? cikk. Tudja valaki, hogy ez a műsor mely napokon, és kb. mikor lesz? Kiváncsi vagyok rá.
Papci Creative Commons License 2000.03.10 0 0 5
Na Ja! De azert a velemenyemet csak megmondhatom. Nem anyaztam meg ilyenek.
- Ok is kritizalhatnak engem. Orommel vennem egyebkent is, mert igy nem tudom, hogy mindent jol csinalunk-e vagy sem.
Előzmény: Törölt nick (4)
Papci Creative Commons License 2000.03.05 0 0 3
Ha te mondod!
Biztos ugy van. DE.
A masik topicban mar volt 1-2 szo rola, hogy meg van nemi javulni valoja. En nem is nagyon szoktam nezni mert soxor iszonyat minosegu regi filmek mennek, ha egyeb musor van akkor sem az a szivet derito dolog hallgatni/nezni a beszedhibabol meg a nyeglesegbol divatot csinalo riportereket.

Ezert ne harapd le a fejem!

Na jo, gratulalok a 15 evhez! Manapsag mar ez is +

Előzmény: rotage (-)
Don Valentino Creative Commons License 2000.03.05 0 0 2
Emlekszem gyerekkoromban az atkosban, mikor meg a Malomkertben laktunk (es ott akkor meg nem volt kabelteve) es hetfon meg a kiralyin nem volt adas, mindig nagymamamhoz vagytam (a Vasutallomas mellett lakik) mert ott volt hetfon is adas. Akkor tetszett a legjobban a Varosi TV. Azota viszont azert nottek az igenyessegi elvarasaim...
potti Creative Commons License 2000.03.04 0 0 1
Gratulálok!
Bevallom, többet szeretnéK (a szinvonalból), de elismerem, az uj adóknak kevés esélye van, ez titeket dicsér.
Előzmény: _LaJoS_ (0)
_LaJoS_ Creative Commons License 2000.03.04 0 0 0
Ezzel egyetértek, csak az a baj, hogy amikor otthon vagyok, akkor nulla időm van nézni, így az elmúlt kb. négy évben szerintem össz. fél órát sem láttam...
Előzmény: rotage (-)
rotage Creative Commons License 2000.03.04 0 0 topiknyitó
a mai világban ezt megélni nem kis dolog...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!