Keresés

Részletes keresés

bobbobek Creative Commons License 2002.02.13 0 0 2
hupsz, broken link, elnezest.

Helyesen: Wohnidee

bobbobek Creative Commons License 2002.02.13 0 0 1
uhhh, ez eges, nem vettem eszre a torzsasztalban... mondjuk nem nagyon ertem, hogy miert nem rakjak at az ilyen temaju dolgokat ebbe a hazepito temakorbe, bar lehet, hogy csak az en logikam szerint valo ide...

na mindegy, rivalizalni nem celom, de ott most ugyis foznek :)

Wohnidee: ajanlott rovatok a "Farbberatung", amely szinharmoniaval foglalkozik, es a "Wohnidee der woche" ahol megoldasokat talalhatunk mindenfele elhelyezesbeli, lakberendezesi problemara.

Előzmény: second (0)
second Creative Commons License 2002.02.13 0 0 0
bobbobek,

sok szerencsét a topichoz, de ha mégsem úgy menne, ahogy te szeretnéd, akkor ajánlom figyelmedbe a Törzsasztalon nyílt Lakberendezés - Segítesz? topicot.

Sec.

Előzmény: bobbobek (-)
bobbobek Creative Commons License 2002.02.12 0 0 topiknyitó
Szamtalan kerdesem van a temaval kapcsolatban, de nem tudom, mennyire fog erdeklodesre szamottartani ez a topik, ugyhogy eloszor kezdem talan a linkelest:

az elso link egy olyan kereso robothoz visz, amelyiknel az ujsag (Living at Home) archivumaban lehet keresgetni otletek utan.

a dolog rendkivul egyszeru (a nemetul nem beszelo olvasok kedveert): kivalasztunk egy szobatipust, rakattintunk, es az uj oldalra jutva a kozepso panel aljan talalunk egy reszt, ahol radio gombokat kivalasztva lehet megadni, hogy milyen erdeklodesnek megfeleloen akarjuk atnezni az archivumot. mivel ez a helysegek tipusatol fuggoen valtozik, ezert most a legegyszerubbet irom csak, bejeloljuk az "alle Räume" nevezetu gombot, es utana a "suchen"-re kattintunk.

es mar lehet is nezegetni a kepeket. a nemetul tudok mondjuk a szovegbol is par erdekesseget ki tudnak szurni...

tovabbi jo resz meg a Vorher - Nachher c. rovat, ahol kulonbozo atvaltozasokat mutatnak be

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!