Keresés

Részletes keresés

Manu Chao Creative Commons License 2002.06.26 0 0 0
Nagyon együttérzünk vele, de hogy igazán hathatós segítséget kaphasson, javaslom hogy keresd fel (akár nélküle, akár majd Vele) a Fehér Gyűrű alapítványt amely Budapesten a Margit híd pesti hídfőjénél a Balassi Bálint utcában megtalálható, úgy tudom a hasonló nevű pub a székhelye. Ez az alapítvány a bűncselekmények áldozatainak nyújt széleskörű és hathatós segítséget, így feltételezem, hogy jogi segítséget is tudnak nyújtani.
Nem tudom, hogy az orvosok mennyire biztosak abban hogy sohasem tud teljes életet élni, remélem nem lesz igazuk és teljesen felépül, hiszen tényleg fiatal még. Nem ismerem a végzettségét sem, de azt gondolom, hogy ha arra kerül a sor, biztos tudunk segíteni állás ügyben, vagy otthonról végezhető távmunka is szóba jöhet, ha kicsit otthonosan kezeli a számítógépet (csak 1 ötlet)
By the way, remélem a csávó többet ül majd mint Monte Christo! Az ilyeneket szó nélkül.... Úgyis tudod itt mi következne :-(
Előzmény: n. anita (-)
n. anita Creative Commons License 2002.06.26 0 0 topiknyitó

Sziasztok!
Nem magamnak, hanem a legjobb barátnőmnek kérek - elsősorban jogi - tanácsot.
Nagyon szomorú és rettenetes dolog történt vele.
A lányzó 19 éves. Egy hónappal ezelőtt a volt barátja megkéselte őt és az édesanyját, aminek következtében az anyukája a helyszínen meghalt, ő pedig rengeteg vért vesztett, 3-szor műtötték, az egyik veséjét is eltávolították. Soha többé nem végezhet még könnyű fizikai munkát sem. Nem volt testvére, az édesapját nem is ismeri. Mivel ilyen fiatal, nem volt munkaviszonya, több helyen mondták azt, hogy ő semmilyen támogatásra nem jogosult.
Csakhogy ő még mindig kórházban van, dolgozni nemigen fog tudni, de miből fog megélni? Milyen támogatást vagy segélyt kaphat?
A segítséget előre is köszönöm.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!