Keresés

Részletes keresés

FaberK Creative Commons License 2003.02.01 0 0 18
Egy hete azt hittem, már nem süllyedhet mélyebbre a magyar futball... Tévedtem.
Kurtabérci Béci Creative Commons License 2003.02.01 0 0 17
csapás csapás után
gguszti Creative Commons License 2003.02.01 0 0 16
Figyelem!
Jövő héten szerdán (14:30 vagy 15:00) a Megyeri úton Újpest FC-Balassagyarmati SE-Nógrád Volán Goldex "Anettka" edzőmérkőzést rendeznek!
Mindenki jöhet megcsodálni az új mezt. :))
zlotyi11 Creative Commons License 2003.01.31 0 0 15
szerintem megnő majd a csapat nézettsége is!:)
Előzmény: lao-ce (14)
lao-ce Creative Commons License 2003.01.31 0 0 14
szivesen megneznem :-)
Előzmény: zlotyi11 (12)
rm0004 Creative Commons License 2003.01.31 0 0 13
anettka bassza meg
zlotyi11 Creative Commons License 2003.01.31 0 0 12
Képzeld csak el ahogy anettka bőrcuccban rohangál a pályán!:))
Előzmény: lao-ce (11)
lao-ce Creative Commons License 2003.01.31 0 0 11
11

muhaha

zlotyi11 Creative Commons License 2003.01.31 0 0 10
Ez komoly????:))))
Előzmény: cSz (-)
Agassi Fan Creative Commons License 2003.01.31 0 0 9
Szánalmas és nevetséges is. :-)
Előzmény: mash (1)
Kattika Creative Commons License 2003.01.31 0 0 8
Ez már nagyon durva..:(
Előzmény: cSz (-)
EN228 Creative Commons License 2003.01.31 0 0 7
Ellenünk akar kezdörugast elvegezni?:-)
Előzmény: cSz (6)
cSz Creative Commons License 2003.01.31 0 0 6

Futballüzlet. Anettka merész húzása: névszponzora lesz a másodosztályban szereplő balassagyarmati csapatnak


Mezes és meztelen



BENKŐ GÁBOR


NS, 2003-01-31


– Csókolom, Anettka, a Nemzeti Sporttól telefonálok.
– Üdvözlöm, tessék, parancsoljon – mondja készségesen Fehér Anettka, vagy ahogy Magyarországon ismerik: Anettka.
– Bevallom, nem gondoltam volna, hogy valaha önnel készül interjú a sportlapunkban…
– Íme, itt az alkalom.
– Szóval, mindez nem tréfa?
– Már miért lenne tréfa? Nem vagyok vicces kedvemben, az a helyzet, hogy valóban megállapodtam az NB I B-s Balassagyarmat vezetőivel, amely szerint a jövőben szponzorálom a városka futballcsapatát.
– Egyáltalán, honnan jött az ötlet ehhez az újabb Anettka-produkcióhoz?
– Az ötlet nem az enyém volt, hanem az egyesületé, ők kerestek meg, hogy szeretnének velem személyesen találkozni, de akkor még nem tudtam pontosan, miről is van szó. Csütörtökön azonban összefutottunk, s megkötöttük a megállapodást. Tudja, én a Nógrád megyei faluból, Nemtiből származom, ezért cseppet sincs ellenemre, hogy a balassagyarmati focistákon segítsek.
– Mégis, hogy akar segíteni?
– Úgy gondolom, majd szerencsét hozok nekik.
– Szereti a labdarúgást?
– Nem, és semmit nem is tudok róla, illetve csak annyit, hogy a magyar foci pocsék. De nem is ez a lényeg.
– Miért, mostantól jobb lesz? Úgy értem, Anettkával…
– Remélem, hogy tudok majd segíteni.
– A játékosok mezén ezentúl ott virít majd a kedves neve is?
– Azt hiszem, igen. De, ez miért lenne baj? Jó is, hogy említi, mert a jövőben úgy helyes leírni a csapat nevét, hogy Balassagyarmati SE-Nógrád Volán Goldex "Anettka”.
– Mit mondjak: jól hangzik…
– Ugye? Szerintem is.
– Tudja, kivel játszik a csapata a tavaszi első fordulóban?
– Nem, fogalmam sincs.
– Nem arról van szó, hogy ezzel a lépésével egy újabb fórumot akar önmagának teremteni?
– Ugyan már, ezt nem gondolja komolyan! Havonta legalább százötven újságcikk jelenik meg rólam, és rengeteget szerepelek a televízióban. Csak nem képzeli, hogy ezen felül nekem szükségem lenne a publicitásra… Persze, ha az Újpestet támogatnám, mondjuk Újpesti Anettka néven, akkor talán még nagyobb hír lenne a futballban való megjelenésem. De ez csak vicc volt, mert biztosíthatom, nem erről van szó, hanem arról, hogy megkerestek, én pedig igent mondtam. Aki ma Magyarországon megteheti, hogy szponzoráljon és segítsen, az miért ne tegye? Látja, Anettka szponzorál és segít, inkább ezzel kéne foglalkozni.
Megkerestük Nagy Lászlót, a balassagyarmati labdarúgócsapatot működtető kft. ügyvezető igazgatóját, aki a következőket mondta: "Egy televíziós műsorban figyeltem fel Anettkára, aki Nógrád megyei kötődéséről beszélt. Ekkor jutott eszembe, mi lenne, ha megkeresném. Felhívtam telefonon, és legnagyobb örömömre Anettka nem zárkózott el, tárgyaltunk, és végül szerződést kötöttünk. Senki ne gondoljon arra, hogy milliókat kasszírozunk mostantól, viszont Anettka támogatása nyugodt helyzetet teremthet számunkra ahhoz, hogy hosszú távon gondolkodhassunk. Mi vagyunk a megye legmagasabban jegyzett labdarúgócsapata, szeretnénk sokáig az NB I B-ben szerepelni, és Anettka támogatásával erre minden lehetőségünk meglesz.”
Információnk szerint Anettka a névhasználatot vásárolta meg a labdarúgócsapatot működtető kft.-től, s a szerződés szerinti pénzt havi részletekben utalja át a balassagyarmatiaknak. Megtudtuk, hogy Anettkát hirdető reklámtáblák is megjelennek majd a városi futballpályán, és a hölgy fotója is ott díszeleg majd a balassagyarmati klubház épületében. Úgy tudjuk, Anettka végzi majd a kezdő rúgást a balassagyarmatiak tavaszi első hazai mérkőzésén, amelyet a csapat a Diósgyőr ellen játszik.

Komédia... :)))

cSz Creative Commons License 2003.01.31 0 0 5
Mellre veszik Anettkát



VINCZE ANDRÁS


NS, 2003-01-31


No, most bebizonyosodott, hogy igenis lehet egy népszerűvé sztárolt, és sokak által az éjszakai televíziós műsorokból megismert lefektetőből befektető.
A pucérságát soha nem szégyellő Anettka tegnaptól kezdve ugyanis az alaposan legatyásodott magyar profifutballra áldozza a pénze egy részét – néhány százezer forintért nem bundát vesz magának, hanem nevet, mégpedig Balassagyarmaton az NB I B-s futballcsapatnál. A játékosok – tetszik, nem tetszik – eztán minden mecscsük előtt mellre veszik újkori megmentőjüket, és mostantól kezdve, ha megkérdezik tőlük, hol futballoznak, hát úgy válaszolnak, hogy a Balassagyarmati SE-Nógrád Volán-Goldex "Anettkában”. Aztán, ha befut a név, és a köztudat egyértelműsíti, hogy mi a helyzet a gyarmati profifutball környékén, hát akkor az újságírói kérdésre adott válaszban nyugodtan lehet majd rövidíteni, mondjuk úgy, hogy: kérem szépen, én az Anettkában játszom.
És nem kell kuncogni, meg poénkodni – a profifoci olyan cirkusz, hogy ha valakinek van pénze, akkor az vesz magának csapatot vagy klubnevet. Igaz, tőlünk nyugatabbra rocksztárok és tőzsdeguruk gurítják millióikat a futball felé, nálunk pedig ugyenezt a magyar juhászból lett vállalkozó, Stadler József tette meg, akit annak idején úgyszintén kiröhögtek, mígnem az újkori magyar futballvalóságban egyedüli bolondként stadiont nem épített a magyar pusztában.
Anettka gyaníthatóan ilyen terveket nem sző (aktuálisan szólva: neki nem is stadionra, hanem űrhajókilövő bázisra lenne szüksége valahol szűkebb hazájában, a nógrádi hegyek között), ő pusztán a nevét adja, százezreket, avagy milliókat utal át tervszerű részletekben azért, hogy egy proficsapat a magyar futballban létezni, működni tudjon, az ő neve pedig forogjon, ha máshol nem, hát az NB I B-s tudósításokban, ilyen-olyan tabellákban…
A koldusszegénynek feltüntetett, az összeomlás szélére sodródott, amúgy divatos szlogennel illetett, üzleti alapokon működő (…) honi futballprofizmus pedig csak megköszönheti ezt a pénzt. Megélhetési labdarúgással ilyen egyértelmű gyorsasággal ugyanis nem lehet beseperni a kasszába a forintokat, azaz sarkítva a lényeget: a balassagyarmati aranylábú fiúk a produkciójukkal nem lennének képesek annyi jegyvásárlót kicsalogatni a bajnoki mérkőzéseikre, mint amennyit Anettka akár egy mozdulatával elérhet.
Mert mit nekünk stadionrekonstrukció, utánpótlás-nevelés, korszerű edzőképzés, kétségünk ne legyen afelől, hogy ha egy langymeleg tavaszi délutánon az új névszponzor a szokásos szerelésében (azaz a kényes testrészeken nyitott bőrcuccban) felül majd a gyarmati lelátóra, hogy megnézze a csapatát, akkor garantált lesz a zsúfolt ház – de azért akkor se veszítsük el a fejünket és realitásunkat: továbbra sem a futballra lesz kíváncsi a nép…

cSz Creative Commons License 2003.01.30 0 0 4
Csapat viseli Anettka nevét
Hírforrás: www.NB1.hu

Balassagyarmat, január 30., 22.00

Anettka az NB I/B-be igazolt.

A Havaria Press jelentése alapján úgy tűnik, immár semmitől sem mentes a magyar futball, most éppen a giccskirálynő Anettka került testközelbe labdarúgásunkkal. A Nógrád megyei születésű botrányhősnő ugyanis megállapodott az NB I/B-ben szereplő Balassagyarmat gárdájával, hogy a csapat a jövőben a Balassagyarmat-Goldex-ANETTKA lesz.
A játékosok a mérkőzéseiken ANETTKA feliratú mezben lépnek majd pályára. Elképzelhető, hogy feldobja majd a csapatot, ha Anettka a félidőben - szokott lenge öltözékében - be-benéz az öltözőbe, bár formáit tekintve nem igazán tekinthető doppingszernek a hölgyemény (ez természetesen csak szerkesztőségünk magánvéleménye).
Mi mindenesetre megpróbáljuk humorosan felfogni a dolgot (jelen állás szerint amúgy is egy nagy vicc az egész magyar foci), és arra kérjük Olvasóinkat: ismert közéleti személyiségek neveivel játszva próbáljanak meg hasonló fantázianevű csapatokat kitalálni. A legjobb javaslatokat szavazásra tesszük fel, és a három legtréfásabb ötlet kiagyalója két-két belépőjegyet kap az általa kiválasztott csapat egyik hazai mérkőzésére.
Várjuk tehát az ötleteket, és a kitalált nevek "jogvédettsége" érdekében kérjük Olvasóinkat, hogy a Fórumon kívül drótpostán is küldjék azt el az info@netrider.hu email-címre.

nemo_d Creative Commons License 2003.01.30 0 0 3
Szégyen:-((((
Előzmény: cSz (-)
kalózlajos Creative Commons License 2003.01.30 0 0 2
Az semmi, aki akarja az már be is kaphatja...
Legalábbis sajt formájában Anettkát, ugyanis tegnap láttam a róla elnevezett tejterméket a boltban, nagy kerek volt és lágy.

Amúgy, ha Bgyarmaton olyan a színvonal mint a Budapest TV-ben, akkor megette ott a fene az egész focit. Inkább vessék be kukoricával a pályát, azt legalább a malacok élvezni fogják...

mash Creative Commons License 2003.01.30 0 0 1
szánalmas
Előzmény: cSz (-)
TiB_ Creative Commons License 2003.01.30 0 0 0
anettka egy kib@sz0tt nagy 0!!!!
Előzmény: cSz (-)
cSz Creative Commons License 2003.01.30 0 0 topiknyitó
Anettka az NB-I B-be igazol

január 30. 15:40
[Havaria]

Anettka szorosabbra fűzi kapcsolatait a magyar focival. A Nógrád megyei születésű botrányhősnő megállapodott az NB-I-B-ben jelenleg hatodik helyen álló Balassagyarmat futball csapatával, hogy a csapat neve 2003. február elsejétől Balassagyarmat-Goldex-ANETTKA lesz.
A játékosok a mérkőzéseiken ANETTKA feliratú mezben lépnek majd pályára. Arról nem szól a tudósítás, hogy Anettka a nevén kívül még mit ad a csapatnak.

:)))))))))))))

Nem tudom, hogy szánalmas, vagy inkább nevetséges.

Bár ha ezzel megmenti a B.gyarmatot, akkor egy jócselekedet is lehet. ;)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!