Keresés

Részletes keresés

marosko Creative Commons License 2003.09.15 0 0 27
Knézy Jenő küldte ki akkor mint főszerkesztő, szegénynek a bukása volt Somogyi Diána.
Előzmény: mondial (24)
marosko Creative Commons License 2003.09.15 0 0 26
Horváth Mariann volt a kommentátor aki szeriotem jól kommentál, meg szerintem az Eurosportosok többsége is. De ez nap mint nap felfoghatatlan volt nekem is tőle.
Előzmény: Lecso11 (7)
Anonymus User Creative Commons License 2003.09.15 0 0 25
Ahogy nézem az Eurosporton csak Szabó Gábor - Kovács Dusán duó üti meg a mércét, illetve Gábor magában is jó. Debnár úszóközvetítései korrektek. A többiekről vagy jót, vagy semmit. Inkább semmit.
mondial Creative Commons License 2003.09.15 0 0 24
Kiküldték Isztambulba az úszó EB-re, bedobták a mélyvízbe és teljesen leblokkolt, szegényke majdnem elsírta magát élő adásban. Jól tették, h megtartották.
Előzmény: __Tibi (22)
NB2 Creative Commons License 2003.09.15 0 0 23
Igen ő az, köszi:)
És hát bizony nagyon csini szerintem is:)
Előzmény: mondial (21)
__Tibi Creative Commons License 2003.09.15 0 0 22
Ugye ő volt az, akit első "kiküldetése" során hazarendeltek, mert annyira nulla volt?
Előzmény: mondial (21)
mondial Creative Commons License 2003.09.15 0 0 21
Somogyi Dia, jó kis pipi.
Előzmény: NB2 (20)
NB2 Creative Commons License 2003.09.15 0 0 20
Segítsetek már rajtam. Hogy hívják azt a TS-s bemondó csajt akinek szőkésbarna rövid haja van? A Zelinkát, meg valami Simon Andreát tudom, de ez a harmadik nem jut eszembe ki az.
viktor- Creative Commons License 2003.09.01 0 0 19
Gundelt bírtam szumó-kommentátorként is. Egyébként nem vagyok nagyon oda érte (mármint Gundelért), de az feküdt neki.
Kurucz egyébként engem is idegesített időnként, néha tényleg túlságosan is magasan hordta az orrát. Persze azért nagyon jót tett a közvetítésnek, hogy volt a stúdióban valaki, aki komolyan értett a sportághoz. Ha Ágai - szerencsére - rövid ténykedése eszembe jut, még mindig kinyílik a bicska a zsebemben. Simán szilánkosra tudtam volna törni az arcát, amikor hallottam az ominózus közvetítésben.
Előzmény: Törölt nick (18)
Törölt nick Creative Commons License 2003.09.01 0 0 18
Biiliárdban Gundel Takács Gábor volt eddig a legjobb. Pár évig az Eurosporton ő közvetített snookert.
Az idei snooker vb-t Debnár nyomta az Eurosporton borzasztóan, aztán szerencsére berakták mellé Kuruczot.
Ágai a leggyengébb, Horváth meg jóindulatú lúzerként igyekszik kevés baromságot mondani.
Előzmény: vdLaan (17)
vdLaan Creative Commons License 2003.08.31 0 0 17
Igen, ezek alapvető hibák. Itt tényleg a kommentátori kvalitások hiánya is látszik már, bár azt is figyelembe kell venni, hogy az RTL/TV2 duó érdekcsoportja a "hülye ember" kategória.

Ha jól emlékszem, még a satelit TV-n láttam interjút Trunkó Bencével, aki a Pasik forgatókönyvírója, nomeg Trunkó Barnabás fia. Ő azt mondta, hogy az első néhány forgatókönyvet az RTLesek anno simán visszadobták, hogy "jó, poénos, de legalább egy érettségi kell hozzá". Namost akkor hogy várhatnánk az igazi F1 kedvelőknek való közvetítést, ha csak az a lényeg, hogy minél többen nézzék a versenyeket? És mondjuk az értelmesebbje elfordul (ami egyáltalán nem biztos, mert mégiscsak magyarul akarjuk hallani a lényeget), attól még az, aki háromféle pletykalapot és intelligens mosóport vesz, ottmarad a TV előtt.

Az Ágai-féle eset nekem is megvan, de ebben az a szomorú, hogy akkor már volt pár közvetítés, sőt, az elején külön elmagyarázták a szabályokat. Ez már ész problémája szerintem, vagy odafigyelésé... A szakkommentátor viszont néha már átlendült a ló túloldalára, egyszer majdnem elküldött valakit az anyjába, mert meg merte kérdezni, hogy Stricklandnek van-e felesége. Úgy érezte, hogy ő az atyaúristen, néha már-már a "fő" kommentátor szerepét is át akarta venni.

Ezzel kapcsolatban pedig kellemes volt számomra Horváth "Püff" Ferenc ténykedése, mert amit fociközvetítés címszóval produkál, szerintem fertelem. De a biliárd nekem igen élvezhető volt az ő kommentálásával, hozzátéve, hogy most láttamilyet életemben először.

Előzmény: viktor- (5)
Lecso11 Creative Commons License 2003.08.31 0 0 16
Köszi!
Előzmény: Doadoa (11)
hajtós pajtás Creative Commons License 2003.08.31 0 0 15
Ha valaki kiabálva fejezi ki a közvetített esemény izgalmait, az nem baj. Szabó Gábor nagyon szakértő atlétikában, sokat segít a nézőnek, de a kiabálása azért gáz, mert egyszerűen nem lehet érteni olyankor, mit kiabál. Teljesen artikulátlan, csak a hangot hallani tartalom nélkül. Ha ezt tudná kicsit moderálni, tényleg a legjobb atlétika-kommentátor lenne. (Főleg a sprintszámoknál és az izgalmas befutóknál jellemző, többször is zavart a vb alatt.)

De amúgy az atlétika-vb közvetítése a franciák részéről tragikus és felháborító volt, mintha életükben először láttak volna nagy versenyt. Csak a lényeg maradt le általában, az összes elcseszett rajtot jó hosszan mutogatták. Iszonyú idegesítő volt! (Ezért volt szerencse, hogy most az eurosportosok is a helyszínen voltak, legalább szóban közölték, mi van éppen ott, amire szart a rendező vagy hogyhíják. Ha Fazekas megnyerte volna a diszkoszvetést, szerintem szétrúgom a tévét:)) )

viktor- Creative Commons License 2003.08.31 0 0 14
Persze, nem is azt mondom, hogy monoton, unott hangon közvetítse a befutót, csak nekem egy kicsit sok ez a visítás.
Nem vagyunk egyformák. :)
Előzmény: mondial (13)
mondial Creative Commons License 2003.08.31 0 0 13
Szerintem nincs túl pörögve, amikor felemeli a hangját arra oka is van, pl egy 5 ezres befutót nehéz is lenne Egri Viktoros("gól.")hidegvérrel lekonferálni egy olyan számra aki odavan ezért a sportért.
Előzmény: viktor- (12)
viktor- Creative Commons License 2003.08.31 0 0 12
Szabó Gábor alapjában véve szimpatikus nekem, csak egyetlen dolog zavar vele kapcsolatban, a minősíthetetlen visítása időnként. Ha magyar érdekeltség van, akkor természetesen érthető, hogy az embert jobban elkapja a hév, de amikor nem vagyunk érdekeltek, akkor zavaró tud lenni, ha túl van pörögve a kommentátor.
Előzmény: ragyás (9)
Doadoa Creative Commons License 2003.08.31 0 0 11
Horváth Mariann volt a hölgyike (egykori párbajtőr világbajnok, aminek persze semmi köze a közvetítései 'színvonalához')
Előzmény: Lecso11 (7)
Törölt nick Creative Commons License 2003.08.31 0 0 10
Szabó Gábor bebizonyította a vb-n, hogy az atlétikában verhetetlen.
Párhuzamosan közvetített Faragó Ricsi és Dobor Dezső az mtv-n, de gyengusok voltak hozzáképest.
Előzmény: ragyás (9)
ragyás Creative Commons License 2003.08.31 0 0 9
Nekem továbbra is Knézy Jenő, Szabó Gábor, Hajdú B., Faragó a kedvencem. Ez egy elég normális qvartett.
ragyás Creative Commons License 2003.08.31 0 0 8
A Viasaton ki fog közvetíteni?
Előzmény: vdLaan (-)
Lecso11 Creative Commons License 2003.08.30 0 0 7
Az EuroSporton tegnap késő éjjelig néztem a közvetítéseket a US Openről (ugye egészen a TVShop kezdetéig:))
Tök izgalmas meccsek, egyszercsak a csaj riporter (nevet nem tudok) elköszön ("nem tudom lesz-e még folytatás,de én megköszönöm figyelműket, jóccakát").
Persze volt folytatás (ez kb. éjjel 2-kor volt), de már csak angol hanggal. Gondolom ő elfáradt,aztán elege lett,és elment lefeküdni aludni...

Egy "kicsit" furcsa volt.

Előzmény: vdLaan (-)
viktor- Creative Commons License 2003.08.30 0 0 6
Kihagytad Frenklt! :)))
Szerintem óriási a fazon, ekkora hantást én még életemben nem láttam! :)))
Előzmény: vdLaan (4)
viktor- Creative Commons License 2003.08.30 0 0 5
Nekem egy kicsit sem hiányzott Palik, egyszerűen kiütést kapok, ha csak a hangját meghallom. Ha csak üvöltene, az még önmagában nem is lenne talán megbocsáthatatlan, de sok más dolog is van, ami számomra egész egyszerűen elviselhetetlenné teszi a palit. Nem akarok most ezekbe részletesen belemenni, csak a legnagyobb baromságát említem meg: P1 azaz első pozíció. Ezt ugye minden egyes alkalommal elmondja az állat, ha a képernyőn mutatják a célegyenest illetve a táblát tartó csapattagot. Vagy a másik, amikor minden futamon részletesen elmondja a pontozási rendszert. Ugyan minek? Ilyen erővel minden egyes sportágban megtehetnék ezt minden közvetítés alkalmával, hiszen mindig vannak új nézők... Nyilván nem hülye az ürge, hiszen sikeres üzletember, de mint kommentátor, szerintem valami kriminális!
Csak egy példa arra, hogy mennyire idegesítő bír lenni, ha totálisan hülyének nézik a képernyő másik oldalán ülőket:
A magam részéről imádom a biliárdot, így aztán alig vártam, hogy a Sport1-en kezdődjenek a közvetítések a világbajnokságról. Az egyik alkalommal volt szerencsénk Ágait kifogni, talán még sokan emlékeznek az esetre. Talán elég annyit mondanom, hogy az egész adás alatt le volt véve a hang a tévémről. Az volt ugyanis az egész közvetítés alatt a témája, hogy minden egyes lökést elmagyaráztatott a szakértővel. Hogy ez miért így van, az meg miért úgy... Nem a szabálymagyarázatra voltam kíváncsi, hanem a világbajnokság aznapi meccseire, és gondolom ezzel a legtöbben így voltunk. Aki tanulni akar, az vegyen szakirodalmat, vagy menjen le valahová játszani!

Előzmény: vdLaan (4)
vdLaan Creative Commons License 2003.08.30 0 0 4
Látjátok, ebben abszolút egyetértek veletek. De emlékszem rá, hogy amikor nem volt PL, mennyire hiányzott - igaz ez nem elsősorban a kommentátori kvalitásainak volt köszönhető, sőt nem is igazán önmagának :) Szerintem vele az az igazi gáz, hogy túlpörgeti magát a versenyeken -> nem figyel oda kellő képpen a versenyre -> hülyeségeket beszél. Mert éppen hülye embernek nem tűnik - egyébként hogy lehetne sikeres az üzleti életben? - ismeri és imádja a Forma-1-et, csak annak köszönhetően, amit fentebb leírtam, figyelmetlen. Így azt sem veszi észre, hogy néha már-már úgy ordít, hogy izgalom helyett azt érzem, hogy menten bevizelek a röhögéstől. Vissza meg senki sem fogja, mert asszongyák, hogy ő a király.

Czollner (remélem jól írom a nevét) meg szvsz eleinte remegő térdekkel ült le a mikrofon elé, és mivel csak "untermann" volt PL mellett, mást se csinált, mint hülye statisztikákkal meg időeredményekkel tömte az embert. De mintha ő is fejlődne mostanában.

Ami pedig a szakkomentátorokat illeti, nekem ez a Wéber gyerek abszolút szimpi, nem tudom, hogy kinek az ötlete volt beültetni oda a stúdióba, de jó húzás volt. Az már csak plusz, hogy a Clio-kupában VIP versenyzőként veri a mezőnyt :)))Dávid Sanyi bácsi pedig stúdióban szuper, mert ott nincs ideje elaludni :))), nála kevesen ismerik jobban ezt a cirkuszt idehaza.

De nagyon kiváncsi vagyok ezzel kapcsolatban a Ti véleményetekre is, mert ha egyedül vagyok vele, akkor érthető, hogy miért nem akarnak változtatni az RTLnél ezen a helyzeten. Ha viszont nem...

Előzmény: viktor- (3)
viktor- Creative Commons License 2003.08.30 0 0 3
Végig tudtam nézni végre az RTL Klubon a futamot, nem éreztem késztetést, hogy átkapcsoljak máshová. Lehet, hogy a két fickó nem nagy durranás, de az elmebeteg Palik után még így is kész felüdülés volt a legutóbbi közvetítés.
Előzmény: Haszika (1)
Tyler Creative Commons License 2003.08.30 0 0 2
és ez éppen elég
Előzmény: Haszika (1)
Haszika Creative Commons License 2003.08.30 0 0 1
kurva nagy élmény volt mondhatom......

ehh, az a két barom pont ugyanolyan hülye, mint Palik, csak nem visítoznak, ebben valóban jobbak.....

Előzmény: Tyler (0)
Tyler Creative Commons License 2003.08.30 0 0 0
a legtöbb riporter 0
mondjuk élmény volt a múltkor a F1 Palik nélkül. lehet, hogy az összes nagydíjat Mo-n kellene rendezni? :-)))
Előzmény: vdLaan (-)
vdLaan Creative Commons License 2003.08.30 0 0 topiknyitó
Csak hogy az ilyesmiről ne feltétlenül a különböző csapatok, sportágak topikjaiban follyék a vita. Az igazi indíték a Touros topik elzüllése volt számomra, de kiváncsi lennék pl. a Viasatos BL közvetítésekkel kapcsolatos félelmekre (nekem legalábbis vannak ilyenjeim), az Eurosport magyar részlegének működésével kapcsolatos benyomásokra, RTL Klub F1/Box szörnyűségek által okozott fájdalmakra, az MTV sport-műsorainak színvovalemelkedésével kapcsolatos gondolatokra és még sorolhatnám. Kéretik kultúrált módon megnyilvánulni!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!