Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Sunny GTI-R Creative Commons License 2003.10.03 0 0 0

0 kocsimat lopták el eddig, viszont az egyiket már megpróbálták (semmilyen védelem nem volt benne) annyit tudok, hogy ezentúl minimum mindegyik le lesz dugózva és beriasztózva!
Előzmény: Mason (-)
Mason Creative Commons License 2003.10.03 0 0 topiknyitó
Megosztanám veletek tapasztalataimat, mert tudom, sajnos nem vagyok egyedül a problémával.
Nos, ha ellopták
1., Azonnal menj egy kört a környéken, hátha csak furikáztak vele egyet.
2.,Mielőbb meg kell tenni a feljelentést, hogy minél előbb kiadhassák az országos körözést. 60 nap a nyomozás lezárási ideje, szerencsés esetben csak 30 nap.
3., Ha volt Cascod, futás a biztosítóhoz. Kb. 2 hét alatt mondanak egy összeget. Természetesen az Eurotax árat veszik alapul, véletlenül sem a piacit.
4., Ha hitel volt az autón, akkor a banknak is be kell jelenteni.
5., A taxi.lap.hu-n találsz vagy 9 taxitársaságot, ezeket érdemes felhívni, mert készséggel segítenek. Rendszám, tipus, szín , elérhetőség és már mondják is az URH-n.
6., Érdemes a rádióban is bemondatni, ám óvatosan a jelentkezőkkel, csak akkor fizess, ha látod az autót!!!
7., A Zsaru magazinban találsz egy szelvényt, töltsd ki, küldd be a Zsaru-CAR címére. Sok autót megtaláltak már Ők is, mitöbb Vectrások látták autójukat a városban, amivel egész nap rendszám alapján keresik a kocsikat.
8., Bár a RIMI hivatalosan nem foglalkozik ilyesmivel, mégis érdemes felhívni őket - www.rimi.hu -, mert nekem sikerült kiudvarolnom belőlük a segítséget.
9., És végül, de nem utolsó sorban: magad is keresd a gépet lakótelepek parkolóiban, eldugott helyeken, mert gyakran pihentetik a kocsit, mielőtt továbbviszik.

Ha valakinek van még ötlete, bátran írja le! :)

Masonka

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!