Keresés

Részletes keresés

tüzes fal Creative Commons License 2004.07.04 0 0 60
Szóval innen indult a Stüszi vadász. :)
Előzmény: rezső (46)
tosh Creative Commons License 2000.11.10 0 0 59
juszt se sullyedjen :-)
38 Creative Commons License 1998.07.16 0 0 58
sti, szégyen, de Nekem is van. Az jó számtan, hogy ha nincsenek jellemtelen/gátlásos emberek több Mercim lenne, de hidd el ügyelek, hogy ne tőlem lopjanak. Bár az infláción, benzináron,útpályán meg nem tom min keresztül persze, hogy én finanszírozom őket. De gátlástalan emberek mindig lesznek, bár a nevelés sokat számítana. Hogy ne a jusztok legyenek az eszményeink. Épp innen indult a topic. Én eddig úgy fizettem a közszolgálatit, hogy nem is néztem igazán. És most látom kiket/miket kellett finanszíroznom! Demagógia, de évi egy bokrosnyi pénz az MTV1-2 állami költségvetése. A top "sztárok" hihetetlen léket akasztottak le és még hülyítik is az embereket.
Skorpió Creative Commons License 1998.07.16 0 0 57
Demagogia a köbön !
sti Creative Commons License 1998.07.16 0 0 56
38,
Vedd úgy nyugodtan, hogy a tiedet vette el! Ha nem is az egészet ő egyedül, de a sok kis jusztok, baják, szokaik, dunaik, szekeresek, fridik, hornok, TB funkcik és a többiek mind-mind a Te mercidet veszik el, hiszen közpénzekből kanyarítanak ki igen derekas részeket, amit ha nem tennének kicsit kisebbek lehetnének az adók és talán több maradna Neked is és esetleg jutna egy mercire.

Vagy neked is van!?!? Akkor szorri, akkor csak az enyémet vette el.

38 Creative Commons License 1998.07.16 0 0 55
Skorpió, a Jusztnak (bárkinek) annyi Mercije lehet amennyit csak akar, én csak akkor fogom feljelenteni, ha az enyémet veszi el.
38 Creative Commons License 1998.07.16 0 0 54
Na itt a másik jómadár! A Szarházyt például miért kell(ene) annyiszor néznünk? Ti humorosnak tartjátok?
Lewinfiú Creative Commons License 1998.07.15 0 0 53
Na Rezső, ha igazad van, akkor ciki. Most át kell világítanom a forrásomat.
Az viszont biztos, hogy PD a miniszterelnökihivatalban lakott, élt, alkotott az elmúlt időkig.
A Lacikát én régről ismerem, mindig brahis gyerek volt, még kezdő riporter korában is vad ötletei voltak, nagyon szeretett botrányszagúakat megcsinálni. Egyszer talán az Ippernak akart eladni egy anyagot, melyben egy rádiós kolleganőt stricheltetett volna a Rákóczy téren és a rádiós kocsiban rögzítették volna a dolgot. Ez még akkor volt, mikor, hivatalosan nem lehettek prostik a flaszteren. Persze, hogy nem engedték. Mindenesetre van érzéke a palinak ahhoz, hogy mindenki útálja. Mág azt is hallottam róla, hogy a Farkasháziékkal dolgozik. Egy barátomnak úgy mutatta be a Farkasházi Tivadar: "Ő pedig a pénzügyminiszterem, neki add le a számládat."
Én birom a palit, csak ne kelljen néznem. Úgy persze könnyű.
Skorpió Creative Commons License 1998.07.15 0 0 52
Ugy jön ide, hogy ha valakinek jobban megy, akkor rögtön rägalmak hadat zudittjak ra. Na, ettöl nincs messze a nevtelen feljelentes.
Egyebkent nem vedeni akarom Jusztot, de ez a "azt hallottam, hogy ö azt mondta, hogy valaki olvasta, hogy neki visszaadtak meg lefizettek meg hogy korrupt meg hogy veri a feleseget, söt gyerekkoraban kiköpte a spenotot es Raffay is megmondta.." - szoval ez igy elegge visszataszito.

Ha holnap en is veszek egy Mercit, akkor rolam is ezt fogjak mondani ?

Tenyeket !

38 Creative Commons License 1998.07.15 0 0 51
Ez a névtelen feljelentés hogy jött ide? OFFTOPIC? Jó, akkor válaszolok: hát ez ma épp nem jellemző (csak úgy lecsuknak valakit). Inkább fordítva "érezzük" soxor:hétköznapi értelemben "bűnösöket" felment a bíróság. És a "baloldalon" csak ez számít (egyébként így korrekt! Ha egy bíró valakit felment, az nagyon szép teljesítmény. Az hogy, az ügyész saját hatáskörben ejti a vádat -az még szebb, lsd. Palotás).
Skorpió Creative Commons License 1998.07.15 0 0 50
Meg egy. Az isten mentsen meg bennünket attol, hogy nevtelen feljelentesre, bizonyitekok nelkül eltiteljenek embereket. (Volt mar ra pelda.) Az egesz orszag beköltözne Recskre.

Tenyleg ilyenek vagyunk mi magyarok ?

Skorpió Creative Commons License 1998.07.15 0 0 49
Szerintem pedig Raffay hazudos.
"A tehenészet a pártitkár cége kezében maradt" - ez most Juszt büne ? Vagy mi van ? Nem ertem.
Mindenki csak anyazik, de bizonyitani senki sem tud.
Komolytalan az egesz.
38 Creative Commons License 1998.07.15 0 0 48
rezső, lehet a Jusztot lejellemtelenezni, de végül is az egész újságíró szakma így műxik! Biztos van kivétel, na az balek, nem is viszi semmire. Nézz meg bármilyen sajtófogadást, ha van bőven lazac, meg töltöttkáposzta a leglelkesebb PR anyagok fognak menni. Hidegtálak esetén már nem olyan pozitívak. Guga most megint elmagyarázza majd, hogy csoportban gondolkozom (=rasszista), de szörnyű emberek ezek privát is. Juszt a gátlástalanság minta esete. Még1 történet: Lopott terepjárót vett. Elvették. Ő visszakapta legális papírokkal. Próbáld meg ezt Te! Egyénként tényleg Kaczibáék embere, de most nagyon fog igyekezni a Pintér vonalnak megfelelni. Vagy kárörvendeni fog minden újabb megrázó bűnesetnél.
Szörnyeteg Lajos Creative Commons License 1998.07.15 0 0 47
Mér' van az, hogy mostanában a Kriminálisban a rendőrök faszagyerekeket játszanak? (kommandóakciókra gondolok)

rezső Creative Commons License 1998.07.15 0 0 46
Lewinfiú!

Pintér Dezső a Vöröskő utcában lakott. Nemrég költözött az Ady Endrébe. Ennyit a Gül babáról...

És egy kis adalék kezitcsókolom Lacika jelleméhez.

Még 90-ben, annak is abban a szakaszában, amikor a sajtó még nem nagyon baszogatta Raffayt történt, hogy volt vele egy interjúja Lacikánknak a Hétben, vagy a híradóban. Teljesen korrekt, mondhatni seggnyaló volt. Nem értettem, mi lett ezzel gumigerincéig vörös médiasztárral. Megkérdeztem. Megvettük válaszolta Raffay.

Kiderült, hogy akkor készült el a háza, de nem volt telefonja. A HM sajtóiroda (Keleti) intézte el, hogy kapjon a honvédségi vonalakból egyet. Csodás PR riportokat készített a érte később Für Lalával.

Más. Leleplező riportot készitett a monori ÁG gombai tehenészetét megkaparintani akarókról 1993-ban a Hét számára. A két kipellengérezett figura, aki hajtottak a thenekre Hütter (ha jól emléxem a nevére) Csaba, volt mezőgazd miniszter, nagybirtokos és Pick Róbert államtitkár (Göncz hadsegéde) privatizációs földbirtokos (hja kérem ő em hüje MDF, hanem okos SZDSZ)és ezer hold bérlője. Velük szemben egy kis eldósodott KFT, az állami gazdaság volt párttitkárának cége, akinek kezébe került ugyan a tehenészet, de nem fizetett érte és az ÁPV RT (akkor más volt a neve) nem ismerte el.

Lement a riport, meg egy ki sajtó visszhang... A tehenészet a pártitkár cége kezében maradt. Csak éppen a céget szerezte meg Kacziba főrendőr veje...

Sokáig neki dolgozott Kezitcsókolom Lacika. Tőle kapta például azokat a leleplező anyagokat is a kriminális számára két éve (az épülő rendőrpalotáról), amelyek bemutatása megelőzte Pintérék kirúgását.

Lacika akkor éppen Kaczibának dolgozott. Most másnak. Mindig annak, aki fizet. ( Egyébként a Kacziba család monori éttermében találkoztak tavaly ősszel a maffia és a rendőrség vezetői...)

És az a szerencse, hogy az újságírókra nem vonatkozik az átvilágítás...

38 Creative Commons License 1998.07.14 0 0 45
Éppenséggel nemrég óta van stabilan TV-m, addig hébe-hóba néztem, valahogy nem kötött le, csak fizettem ugye. Most jöttem rá mit és kiket adtak ezért a pénzért.. Ha Jusztot 2 millióan nézik, és a Fridiért éltek-haltak az emberek (meg persze Rózsa Gyuri, etc.) , akkor én nem csodálkozom,hogy az MSZP-t visszatapsolták 4 éve és még mindig vannak 32%-nyian.. Csak arra lettem volna kiváncsi, hogy én lennék ennyire "alternatív", vagy más is így látja a dolgokat.
josarien Creative Commons License 1998.07.14 0 0 44
Te 38!
Igen nagy Tv-néző lehetsz, ha így el tudod ragadtatni magadat!
Miért húzod fel magad ennyire?
A Rózsa Gyuri sem babpiskóta, no meg van még pár ember.
De őszintén kit érdekel? Éljen, legyen, csinálja, és nézze akinek tetszik! (mert van ilyen!)
Ha nevelni akarom a lányomat, akkor a nyitott száj- műsort nézetem meg vele. Ott aztán megtanulja hogyan kell kultúráltan vitatkozni és belefolytani a szót az emberbe.
No persze az ügyeletes fő-vendég nyomhatja a süketet napestig.
És ezen húzod fel magad??? ;-)
38 Creative Commons License 1998.07.14 0 0 43
Fridi hiányzik valakinek? Vagy mi hiányzunk Neki? Vagy a lé? Most Blikk sorozatként kapjuk meg életútját éppen.
38 Creative Commons License 1998.07.10 0 0 42
A Futball duó dettó így működött. Könnyű eladni állami TV-knek a senki által nem nézett fociközvetítéseket 100 milliókért Vitraynak, Hegedűsnek. Az anyagilag nagyon csehül álló RTL Klub, TV2 miért nem tapsol el ennyit? A nagyon gőgös Fridi miért nem kell senkinek már? A komcsi Wiesinger azonkívűl hogy fizetett fő-főosztályvezető, ha oda tartja a mikrofonját 5 percre a Göncznek, azonnal kiirat a BT-jének 70 rongyot még. Mind így csinálja, de senki pénztárcájában nem kutakodok. Ha Fridi, Juszt gátlástalan a képernyőn miért ne lenne az a TV belső szerkezetével szemben? Csak milyen színvonalat kapunk évi 40M Ft-ért? Persze, hogy ebből (is) épültek a csodakérók. És onnan nem látják mi folyik valójában ebben az országban és ezért nem is láttatják a 2 millió tufával, nehogy elkezdjenek pislákolni. Aztán a műsor meg: 1 kamera, 5 fotel és 5 főokos (akik még egy okosat nem mondtak) dicséri az ott nem levő hatodik brancsbelit, de a végén pont semmi nem derül ki, mert elfogyott a műsoridő. Szóval persze, hogy a léről is szó van, de ennél talán mág nagyobb a környezetszennyezési kár. Az agyakban.
Vajk Creative Commons License 1998.07.10 0 0 41
Szerintem a Juszt hianytpotol, llegalabbis igyekszik.
Miert nincs nalunk oknyomozo, feltaro jellegu riporterkedes? Juszt ezt a hianyt akarjy a maga modjan kihasznalni, es sikerult is neki.(Mar amiket a vygonarol meseltek) Engem nem zavar a mercije, sem a haza. Az zavar, hogy mindenki mutogat erre-arra, de nem probal meg senki sem utana jarni a dolgoknak
Valaho,. az emlekeim melyen leledzik egy info egy magyar ujsagirorol, akit a haza kapujaban lottek meg(nem halt meg) ,mert o is erzekeny dolgokrol kezdett el cikket irni.
Azota az ujsagirok be vannak tojva,szerintem.
Jusztnak nyilvan vannak mentorai mindket oldalon, legalabbis igy lenne logikus.
Ja, a vagyonarol: ti tudjatok, a TV-bol mennyi nagy penzt lehet kiszedni? Pl tudjatok, hogy Friderikusz mennyit keres egy musoraval? Egy lany, aki a tv-nel dolgozik es latta a szerzodeset azt allitja 50 Millat(!!!). Kethetente nem rossz, igaz? nA akkor Lacikank ha keres 10-et, mar megvan a vagyonara a magyarazat, nem?
Azert kivancsi lennek az adobevallasukra:)
pipi Creative Commons License 1998.07.10 0 0 40
Szerintem ezek a nagylóvésok nem tagjai a közszolgálatnak, gondolom úgy műxenek, mint a futbal duo kf.
38 Creative Commons License 1998.07.10 0 0 39
Persze, hogy erről szól(t) a "közszolgálati" TV. Mi fizetjük és nézzük friderikuszok-jusztok tobzódását. Én nem a pénzüket irigylem, pedig a mienken "szórakoztatnak", hanem, hogy beteg embereket kell nézzünk (jó, van a távirányító). Szellemi környezetszennyezés. És ahol sok közös pénz van kontroll nélkül, ott folyik is (TV, TB, támogatási alap, stb.)
sti Creative Commons License 1998.07.10 0 0 38
BlackLion,
Hát ezt nem értem, hogy egy közszolgálati, azaz NEM magántévében miért részesednek ilyen direkt módon a riporterecskék a nagy lóvékból? Milyen tőkéjük fekszik ott, ami után kapják a nagy részesedést? Kapják meg a normál kis közszolgálati fizetésüket, esetleg ha valami nagyon nagyot alakítanak, akkor valami tisztességes prémcsit, de a közpénzekből (mert egy közszolgálati, adóból fenntartott TV bevételeit is annak kell tekinteni) ne kapjon ilyen szemérmetlen módon senki sem!

Amúgy a Bp. XI. Háromszék u. és Beregszász út sarkához közel laknak.

sti Creative Commons License 1998.07.10 0 0 37
myname,
A szívemből szóltál! Köszönöm!
pipi Creative Commons License 1998.07.10 0 0 36
myname,

Azért, mert Neked, nekem meg még jópárunknak gyengék a felsoroltak, attól még 2.000.000 emberke csüng a szavaikon.

pipi

myname Creative Commons License 1998.07.10 0 0 35
Itt úgy látom kétfelé kell választani a dolgokat: Miért nem szeretjük J.L-t ? Azért, mert gazdag, vagy azért mert kellemetlen, erőszakos egyéniség ? Én az utóbbi miatt nem szeretem. Egyébként az első esethez egy megjegyzés: senkinek ne legyenek illúziói, és ne legyen álszent ! Ebben az országban tisztességes munkával csak nagyon, de nagyon kevés embernek sikerült meggazdagodni. A társadalom értékítélete mindig pontos. Senkinek nem jut eszébe a Rubik Ernő, az Egerszegi Kriszta, vagy a Graphisoft vagyonát elirigyelni. Mindenki tudja, hogy ők letettek valamit az asztalra. Tudják azt is, hogy Fridi, J.L. és sok más tévés meg "művész" túl gyengét produkált ahhoz, amit kaptak. Ezért báncsa a szemüket a Merci. Az enyémet is báncsa, de nem ezért nem szeretem Kezitcsókolom Lacit. Sziasztok !
robicsek Creative Commons License 1998.07.09 0 0 34
1, társadalom számára hasznos munkát végez
2, NEM csal, lop és nem kenték meg
ÉS
3, jómódban él.

mihez képest? akár rám is vonatkozhat. 1.2. egyértelműen, a 3. persze relatív. Vannak jobbak, Bill Gates minapi angliai házvásárlását irigylem. De mindennap jut single malt whiskyre.

de ettől még a mai "tavalyi" kriminális nem mondott semmit. sokkal több real infot vártam. miért kellett ezt jegelni egy+ évig???

BlackLion Creative Commons License 1998.07.09 0 0 33
sti:Merre laksz?Ugyanis en is eleg gyakran latom szaguldozni.Egy E 50 AMG Mercije van, amivel lehet is menni.En azt sem tartom kizartnak, hogy kedvenc Lacikank a musorainak eladasabol es reklambeveteleibol gazdagodott meg.Vegul is ket musora is van fomusoridoben hetente egyszer. Friderikusz musoronkent 18 milat kapott + reklambevetelek.Ha Laci ennek musoronkent a felet kapja, akkor az havonta 72 millio + reklam arbevetel.Ebbol mar lazan ki lehet hozni a kereklampast es a 300 nm-es hazat.
irokéz Creative Commons License 1998.07.09 0 0 32
sti, elég gányosnak tűnik, amit művelsz! Nem tetszik a zsíros arca (nekem sem), jobban él, mint te (meg pl. én), meg elévág a pirosban állóknak, na és? Ez bizonyítja, hogy lopott/csalt? Vagy az, hogy te nem loptál/csaltál és nem élsz olyan színvonalon? Na és a szabolcsi újszülött cigánygyerek? Az (még) nem lophatott/csalhatott, mégsem él olyan színvonalon, mint te. Akkor ő joggal mondhatja, hogy te loptál/csaltál? Az, hogy nem zárhatjuk ki egyértelműen, hogy valaki lopott/csalt, még nem jelenti azt, hogy feltehetőleg azt tette! Lehet, hogy csak tud valamit, amit mi nem. És, persze, lehet, hogy lopott, vagy csalt, de lehet, hogy nem. Te biztosan tudod?
RaSeK Creative Commons License 1998.07.09 0 0 31
Mán megin' tanúttam valamit: aki nem szimpatikus, az "tipikus szoci alak". Be is írom a Zsargonba. Vagy nem. Nekem(3)8...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!