Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Godfather_ Creative Commons License 2004.09.20 0 0 6

www.mobile.de

Van egy használható keresője, de bizonyos típusokra sokat kell szűkíteni a keresést mert annyi van belőle! Ja és ne felejtsd el a regisztrációs díjat! Sok kinti kedvező áru autónak elcseszi az árát.

pillanatragazzo Creative Commons License 2002.10.21 0 0 5
felhozom, hátha.

(bár azóta itthon is láttam 4 és 5 millió körül egész jó terepjárókat.)

pillanatragazzo Creative Commons License 2002.10.14 0 0 4
nagyon nagyot nem tudok/akarok. de nem is ingyér akarom. 4-5 millerre gondoltam.
Előzmény: Köt-Köt-Kötöde (3)
Köt-Köt-Kötöde Creative Commons License 2002.10.11 0 0 3
Na ja mindig elojon a kulcskerdes: hogyan tudok kozel ingyer high-techet szerezni.

Ha igenyeid vannak szvsz nagy (nagyon-nagy) penzeket kell raaldozni.
Nem eleg, hogy kimesz Munchenbe, lehet hogy Flensburgban (1000 km-eszakra) talasz elado terepjarot, ahol sok a haszonallat meg a sar. (a juh kimegy az apaly idejen akar 5 kilometert is a tengermederbe, s ha jon az aradas, hamar ossze kell a buta joszagot terelni, mert nem erti mi van.)

Ha ket hetet raszansz, akkor ha csak a letfenntartast nezzuk napi minimum 30 euro panziokoltseg, 30 euro benzinkoltseg es kb 20 euro etkezesi koltseg alapjan hip-hop 1000 euro korul koltottel ami 250 ezer forint. Ha ketten mentek, akkor ennek (kevesebb mint) a ketszerese. Es autot meg nem vettel. (Otthon meg raadasul fizetheted a magyar mobiltelefonkoltsegeket nemet tarifakkal. Napi 10-15 telefon ket heten keresztul nem keves.)

Janibacsi Creative Commons License 2002.10.11 0 0 2
Akkor menj egy céghez, aki erre van specializálva. Itthon kinézed a kocsit, ők behozzák, levámolják, etc. Fizetsz, majd beülsz a gépállatba és hazamész.

JAno

Előzmény: pillanatragazzo (1)
pillanatragazzo Creative Commons License 2002.10.11 0 0 1
ezzel is két bajom van.

az egyik az, hogy egy normális szállodai szoba nem olcsó, egy szobába meg csak nővel mennék. olyan csajt találni, aki penge karosszériából, motorból ...

a másik az, hogy megvan a rizikó, hogy ő is elnéz valamit. akkor aztán haragudjak egy haverra évekig? én sem vállalok haveri alapon semmilyen szakértést.

Előzmény: Janibacsi (0)
Janibacsi Creative Commons License 2002.10.11 0 0 0
Vigyél magaddal valakit, aki nem 0 a témához...

JAno

Előzmény: pillanatragazzo (-)
pillanatragazzo Creative Commons License 2002.10.11 0 0 topiknyitó
Ssasztok, csonkolom!

Több forrásból is hallottam már, hogy állítólag Németországban "nagyon olcsón" hozzá lehet jutni megkímélt állapotban lévő, nem öreg terepjárókhoz (hogy hobbi vagy hárdkór cucc, az most legyen egyelőre mindegy), ha az ember hirdetéseket böngész és elmegy a házakhoz.

Ezzel kapcsolatos tapasztalatokat szeretnék gyűjeni. Nehezen tudom elképzelni az ilyen autóvásárlást a gyakorlatban. Az odáig rendben, hogy foglalok mondjuk Münchenben egy szobát, kiutazom és ott vagyok, ilyet már elég sokszor csináltam ahhoz, hogy ne féljek egyedül. És? Veszek pár hirdetési újságot, beköltözök pár órára egy telefonfülkébe, aztán hajráf?

Ezzel két problémám van. Az egyik, hogy nem beszélek németül. A másik, hogy nem nagyon értek az autókhoz a dolgok mélységét nézve, sose nem is érdekelt az ilyesmi. Tehát elvileg mindenféle szart el lehetne nekem adni.

Ötlet, tanács, ekszpíriensz?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!