Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

lucasch Creative Commons License 2005.03.22 0 0 2
Igazad van, de amitt nyitottam ezt a topikot, hogy ezt el tudjam donteni. Ugyanis attol hogy tudom, hogy egy BMW mas kategoria attol meg nem tudom az, mennyi a korulbeluli szervizkoltsege, mennyire romlanak el benne a dolgok, mennyire lopjak.
Es az Astra hibait, minoseget sem ismerem. Persze a kulsot, meg a 2 kocsi kozti kategoriakulonbseget leszamitva. Egyebkent neked valamelyik van a 2 kozul?
Előzmény: ghosty9 (1)
ghosty9 Creative Commons License 2005.03.22 0 0 1
Ooo, nekem ebbol ugy tunik, hogy nem dontotted el, milyen autot szeretnel. Azt a kerdest, hogy az, hogy jobb vezetni a BMW-t, neked mennyi plusz kiadast er meg havonta, rajtad kivul senki nem tudja megvalaszolni... SZVSZ ilyen topikoknak akkor van ertelmuk, ha egy Astra es egy Focus es egy Xsara, egy BMW es egy Alfa stb. kozul nem tudsz valasztani.
Előzmény: lucasch (-)
lucasch Creative Commons License 2005.03.22 0 0 0
Hat eddig nem sok :)
lucasch Creative Commons License 2005.03.22 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Autó vásárlás előtt állok, és nagy dilemma előtt is :) Ugyanis többen többfélét ajánlottak, beszéltem autószerelőkkel is, de kiváncsi lennék sokatok véleményére is, hiszen mégiscsak sok szem többet lát vagy mi :)
Szóval ez a két típus az ami közel áll a szívemhez, és a szerelő haverom is dicsérte őket. A BMW-nél az autót magát, de ugye többe kerül fönntartani, az Opelnál pedig hogy sosem kop el :) Vagyis keveset kell rákölteni, alacsony Casco stb. De azért mégiscsak opel...

Szóval az érdekelne ki mit ajánl és miért. Esetleg érdemes e külföldről behozni, meg ilyenek. Ja és max 2milliot szánnok rá.

Köszi

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!