Keresés

Részletes keresés

300eoss Creative Commons License 2005.10.20 0 0 8
Névadóünnepséget rendeztek a Debreceni Egyetem Egészségügyi Fõiskolai Karán.

A nyíregyházi intézmény nagyterme a Zilahi terem nevet kapta. Az ünnepélyes avatáson hangsúlyozták: Dr. Zilahi József kora ifjúságától a megyét szolgálta, s ennek a szolgálatnak számtalan gyümölcse lett, többek között az egészségügyi fõiskola kialakításában, szervezésében, fejlesztésében is felbecsülhetetlen segítséget nyújtott. A felsõoktatási intézmény ezért nevezte el róla nagytermét.

Ezen kívül van ösztöndíj is a nevével. Remélem jól tudom.
Előzmény: rács1 (7)
rács1 Creative Commons License 2005.10.20 0 0 7
Ehez a Topikhoz szóltak hozzá a legrégebben. Ideje frissíteni a dolgokat Zilahi Józseffel kapcsolatosan. Mióta meghalt szegény ember, úgy érzem helyi politikusaink mindenáron el akarnak róla nevezni valamit. Ha nem csal az emlékezetem, egy ideig DR. Zilahi csoportnak hívták a Szabolcs megyei foci első osztályát, majd a stadiont akarták elnevezni róla. (Ebben az esetben be nem tettem volna a lában abba a létesítménybe). Mostanában már megint láttam valamit róla elnevezve a városban, csak már nem tudom, hogy hol.
MXT Creative Commons License 1999.11.15 0 0 6
Béke poraira!
Valamit tudott! Mind két rendszerben jól mozgott.
Nála is bebizonyosodott, hogy a pénz és a hatalom együtt jár, de vannak betegségek, amihez e kettő együttessen is hasztalan. Mint embert sajnálom, mert kegyetlen kor végzett vele.
Bár az általa betöltött poszton valószínűleg én sem lennék különb.
Papci Creative Commons License 1999.11.15 0 0 5
Bármennyire is nem volt szimpi meg ilyenek azt el kell ismernem, hogy ő legalább adott is vissza valamicskét nem csak elvett. Meg ugye halottakról csak jót vagy semmit. Azt hiszem elég nyűgös halála volt.
Előzmény: Don Valentino (4)
Don Valentino Creative Commons License 1999.11.14 0 0 4
Nálam ő olyan, mint Hofi (kissé erőltetett analógiával). Nem érdekelnek a pletykák, amik nagy valószínűséggel igazak mindkét esetben. Ahogy Hofi is maradandó dolgokat alkotott amellett, hogy megvoltak a maga stikliejei, úgy Zilahit is akként értékelem, amit a megyéért tett. És az nem volt kevés. Akárhogyis, nagy embert veszettünk. Nagyban közrejátszhatott az egészségi állapotának romlásában, hogy nem sikerült a megyét külön régióvá nyilváníttatni.
ugrifules Creative Commons License 1999.11.14 0 0 3
Off on:
mazsy, nem lehet, hogy osztalytarsak voltunk a
17-esben, 83-87 korul?
off off

Azt hiszem, eleg annyira emlekezni, hogy rengeteget tett a megyeert...

Előzmény: mazsy (2)
mazsy Creative Commons License 1999.10.13 0 0 2
Eloszor is temarol: elegge pikans. Minden nyiregyhazi ember hallott Zilahi Jozseffel kapcsolatban ilyen-olyan pletykakat (ketes kapcsolatok, ketes uzleti vallakozasok, sajat malomra torteno vizhajtas stb.) Van ezekre valakinek bizonyiteka? Arrol mar kevesebb fama regel, hogy milyen tevoleges szerepe volt neki abban, hogy Nyiregyhazat es a sokak altal sotet jelzovel illetett megyenket az orszag masik feleben is a elismeressel emlegetik manapsag.

Biztos, hogy anyagilag volt neki mit apritani a tejcsibe, de szerintem ostobasag nem megszerezni azt a penzt, amire lehetosege van az embernek. Neki volt ra lehetosege es ki is hasznalta. Ki az, aki nem igy tett volna az o helyeben?

Előzmény: Papci (-)
Papci Creative Commons License 1999.10.13 0 0 1
Rákos volt. A részletek már fent vannak az Index-Kelet cikkének végén.
Előzmény: csabiika (0)
csabiika Creative Commons License 1999.10.13 0 0 0
Hello mindenki.

En most olvastam a hirt.
Csak annyi hozzafuznivalom van a dologhoz, hogy "Halottrol, jot, vagy semmit!.."
Egyebkent en nyiregyhazi vagyok, es azert hallottam egyet, s mast. De ez ugyanugy lehet igaz, mint hazugsag. Ezert inkabb hagyjuk.
En csak arra lennek kivancsi, hogy mitol, vagy miert halt meg ?? Egeszsegugyi okok, vagy beteg volt, vagy baleset ?? Errol nem tud senki ??

Na minden jot, mindenkinek
csabiika

Papci Creative Commons License 1999.10.12 0 0 topiknyitó
A mai nap híre, hogy meghalt Dr. Zilahi József a Sz.Sz.B Megyei Közgyűlés elnöke. Kíváncsi volnék, hogy a látogatók közül - természetesen csak azok akik tudják ki volt - ki hogyan értékeli az elhúnyt életművét.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!