Keresés

Részletes keresés

eleandfhy4671 Creative Commons License 2021.06.09 0 0 164

Fogyókúrás tabletta - acaiberry900.com Megkaptam a rendelésem, mely időben érkezett, és a pirulák is tökéletesen hatnak.

lisa87831 Creative Commons License 2016.05.23 -1 1 163

Fogyókúrás tabletta - http://track.greencoffeeplus.hu/product/Green-Coffee-Plus/?uid=2484&sid=3712&pid=150&bid=advandec 10 kilót fogytam kevesebb, mint 2 hónap alatt és a kilók a mai napig nem jöttek vissza.

genyanya Creative Commons License 2009.09.02 0 0 162

és hogy ki lesz a tököd azzal, hogy végigszenveded ezt így, lefogysz, aztán két hónap alatt visszaszeded az egészet!

ennél szarabbul már nemigen csinálhatnád. A szervezeted átáll hiánygazdálkodásra, és innentől minden falatot sokkal jobban feldolgoz, és azonnal tartalékot képez, amint tud. Nem is beszélve arról, hogy egy nagy plötty leszel, mert így főleg az izmaidat fogyod le, ami látványos és gyors eredmény, csak ugye ha a végén megnézzük, mi lesz belőled...

 

a helyedben inkább benéznék az alakformálós topicba, Robzonék majd helyretesznek, és segítenek, ha akarod.

Előzmény: 21g (161)
21g Creative Commons License 2009.09.01 0 0 161
Sziasztok, új vagyok. Remélem él még ez a topik
Világ életemben vékony voltam a magasságomhoz képest (183-75-76kg), aztán 6-7 éve rendszeresen egyre többet ittam(alkoholt)/ettem egészen mostanáig. Na meg az éjszakai pizzák, volt hogy 2őt is megettem. Vagy rendszeres volt a 4-5 dupla szendvics, ami kb darabja volt vagy 1000 kalória. Teljesen elhíztam, a pofám felpuffadt az eredetihez képest, stb, aztán elegem lett. 101.6 kg voltam 11 napja, most már 94.7 kg vagyok (vettem digit mérleget, és igyekszem minden nap ugyanúgy méretszkedni). Egy cseppet nem iszom alkoholt, az hízlal a legjobban szerintem (3-4 sör helyett inkább zabálj be, jobban jársz). Reggelizni nem szoktam, de délben ezerszigetöntetes kertészsalátát szoktam enni, majd este 7-8 körül ha már k....ára éhes vagyok és nem bírom, akkor max 1 sózott paradicsom, vagy 1 főtt tojás, vagy kovi/ csemege uborka. A lisztet, krumplit, rizst, húsokat teljesen elhagytam, délben 1-2 villára tűzött kis husidarabot dézsmáltam tegnap:). Ja, és csak ásványvizet iszom citromkarikákkal, hidegen, nincs is jobb annál.
Nem mozgok mellé, de eredményes így is. Csináltam az elhatározásom napján képet, de a tegnapi képen tisztán látszik, hogy vékonyodott az arcom. Egy barátom, akivel 3 hete nem találkoztam, meg is kérdezte tegnap: fogytál? A tököm ki van azzal, hogy kb. egy fél cementeszsákot cipelek magammal feleslegesen mindenhova
genyanya Creative Commons License 2009.08.27 0 0 160

megkérdzehetem, hogy hány mázsát nyomsz? :)

 

a vitamin oké, mert ahogy elnézem, ezekből a kajákból valszeg nem eszed meg a kellő mennyiséget... bár a fehérjebeviteled sem hajaz a normálisra. :)

 

aktuális vétkem az a zaba, ami mindjárt elkészül ittene. rakott zöldbab várja sorsát a sütőben. Rizs, darált s.comb (pörköltizálva), sok-sok zöldbab, meg ipari mennyiségű tejföl. De legalább a zsíros sajtot lehagytam a tetejéről. :) ebből hamarost megeszek majd úgy 6-700 kcalnyit, aztán ha a gyomrom reklamálna repetáért (nem hiszem, hogy reklamálna), akkor almába fojtom bánatát.

reggel egy pogácsát nyomtam némi pulykasonkával, kis keménysajttal, meg sok paprikával. (este meg szőlőt szüretelek a kertemben.)

Előzmény: szomorce (159)
szomorce Creative Commons License 2009.08.27 0 0 159

Szia!

 

Már túl vagyok a ma reggelire elfogyasztott 2000 kalórián, egy doboz tejföl, plusz 2-300 gr kenyér...

 

Igazából egy dologgal van itt énnálam a probléma, illetve kettővel.

Egyik, hogy nincs megszervezve, hogy mit mikor, hol szerzek be és fogyasztok el. Ezt rendszeressé kellene tenni.

A másik, hogy vitamint is kéne vennem a gyógyszertárban, mert úgy vettem észre, hogy anélkül "ingadozóbban érzem magam", ami úgymond "nagy zabálásokhoz" vezet - de nekem ez még nem számít nagy zabálásnak...

 

De "majd" teszek lépéseket.

 

Aktuális vétkeid esetleg, vannak mostanában? :)

Előzmény: genyanya (158)
genyanya Creative Commons License 2009.08.26 0 0 158

ez csak két és fél napi adag. De mondjuk csak a paprika jó belőle, meg a tejföl elmegy.

Ne koplalj, csak egyél normálisan! 1800-2000 kalóriát (amiből max 300 kcal a nutellához hasonló szemét!), és ha azt tudod tartani egy ideig, már nem okoz nehézséget, akkor csökkenthetsz rajt, de egyszerre csak 2-300 kcalt/nap, amíg azt is meg nem szokod. Ha most elkezdesz hirtelen valami aligdiétát, egyrészt nem fogod sokáig bírni, másrészt a szervezeted behúzza a vészféket, és több kárt okozol, mint az egyenletes zabálással.

Előzmény: szomorce (157)
szomorce Creative Commons License 2009.08.26 0 0 157
Sziasztok!
Ma több, mint 5000 kalóriát ettem meg - eddig. Egy Nutella (400 gr), és egy 20%-os tejföl (450 gr), ez össz 4700 kcal, plusz kenyér meg paprika. Jó voltam mi? Öregem, ez 5 napi adag! Holnap koplalós napot kéne tartani!!! (Ami szintén legalább 1000 kalória lesz, mert ha megiszok 2 l gyümölcslét, az annyi... Tehát mégis valahogy másképp kéne?...)
Emellett egész nap interneteztem, albérletkeresési ügyben - nem sok előrehaladással. Én inkább hátrafelé haladok, ha valamit el kell intézni, általában, szokás szerint, na de mindegy...
Ha valaki erre jár, írhatna valamit őszintén...
Foley Creative Commons License 2008.10.07 0 0 155
Sziasztok!

Az iwiw-en létrehoztunk egy Cukorbeteg klub-ot Cukorbetegek ide! néven, gyertek, regisztráljatok.


Üdvözlettel:
A Klubvezető
Vasmagda Creative Commons License 2008.08.24 0 0 153
Tud valaki jó pszichodráma csoportot fogyásra vágyóknak?

 

Csak azért kérdezem, mert úgy érzem, hogy pszichológus segitsége nélkül nem fog menni....eddig is mindig visszaestem..

 

Előre is köszi, sziasztok,

 

Magda

hjozsef1 Creative Commons License 2008.08.24 0 0 152

Nagyon sokféle fogyókúrás módszer létezik, ezek többé-kevésbé használnak is a kúra ideje alatt. A gond csupán akkor kezdődik, ha abbahaggyuk a fogyókúrát, mert azt gondoljuk, leadtuk a súlytöbbletet. Ezért szokott előfordulni, hogy nagyon sokan visszahíznak. A nehezen leadott kilókat újból felszedjük. Mit lehet tenni? Nem akarom megvádolni a fogyókúrás termékeket gyártó cégeket, de bizony van aki (tisztelet a kivételnek) rászoktatja a fogyasztókat a saját termékeikre és ezeket folyamatosan kell fogyasztani, különben visszahízik. Vannak ilyenek is, de józanul belegondolva, ki hiszi el, hogy amit esetleg 5-10 év alatt felhalmoztunk, attól majd pár hónap alatt megszabadulunk? Ilyen nincs, vagy legalábbis anélkül, hogy a szervezetünk ezért ne büntetne meg. Mert előbb-utóbb megérezzük a fogyókúrák hatását: tápanyaghiány stb. Engem Tóth Gábor független előadásai (nonprofit cégnél dolgozik, így nem befolyásolják) győztek meg, hogy az egészséges táplálkozás és mozgás a legfontosabb. Vannak akik öröklik az elhízásra
hajlamosságot, de akinek nincs ilyen problémája, az biztosan le fog tudni fogyni, ha odafigyel a testmozgásra és táplálkozásra. Az előadások meghallgathatóak itt: http://www.vitaminbank.hu/index/toth_gabor.php A rendszerességet emelném még ki, mert csak akkor lehet maradandó és hosszútávú eredményt elérni, ha kitartóan és rendszeresen étkezünk, mozgunk. Eleinte nehéz, mert nem szoktunk hozzá, de a későbbiekben ez az életvitel általánossá és megszokottá válik. Sőt, talán rosszul fog esni, ha kimarad egy-egy edzés, vagy nehéz, zsíros ételt kell megenni.

 

nandorb Creative Commons License 2008.07.04 0 0 151
Felvettelek de legjobb ha felkeresel olyan 20:00 korul akkor en szoktam hasznalni nagyjabol a szamitogepet
Előzmény: gaga1 (150)
gaga1 Creative Commons License 2008.07.03 0 0 150
szia

egyszerű a hízás.csak többet kell enni:)
ez komoly.
én is 53kg voltam 175cm magassághoz
aztán elkezdtem "zabálni"és 95 kg lettem:)))
keress meg msn-en és ott egyszerűbben tudok segíteni.
vannak bevált dolgaim
gagabor@citromail.hu
Előzmény: nandorb (149)
nandorb Creative Commons License 2008.07.02 0 0 149
En 18 eves vagyok es mar legalabb 6eve szeretnek meghizni egy olyan 30-40kg most kb. 43kg vagyok ami 169cm nagysaghoz naon keves adjatok jo tippeket a gyors hizashoz
bagi56 Creative Commons License 2008.05.21 0 0 148
Reggelire két szelet barna, vagy rozskenyér és egy kis felvágott. néha májkrém: paprika, paradicsom és az étkezés után lehetőleg a csapp, illetve ásványvíz, vagy zöldtea.

Tízóraira kb. 2, vagy 2.5 órával később fél alma, vagy egyéb gyümölcs.

Ebédre szinte bármit, de nem túl nagy mennyiségben és változatosan főtételt fogyasszunk. Lehetőleg kerülve a fehérkenyér, kifli, vagy zsömle fogyasztását és az erősen zsíros ételeket - na meg a cukros desszerteket.

Uzsonnára - újabb 150 perc után - egy natur, vagy aki édes íz nélkül nincs meg, az -gyümölcsös Aktiviát és 2 szelet diabetikus (pl. ELA) nápolyit fogyasszon ! Utána zöld tea, vagy fél liter ásványvíz.

Vacsorára lehetőleg hideg ételt együnk: a reggelihez hasonló összetétellel, de kisebb mennyiségben: lefekvés előtt legalább 2 órával, vagy hárommal.

Emellett mindennap, de legalább minden második nap minimum 30, max. 60 percre menjünk ki a levegőre és bevezető, illetve levezető nyújtógyakorlatok előtt és után sétáljunk intenzív tempóban - megállás nélkül: lehetőleg 100-as pulzusszám felett, ameddig nem túl megeröltető. Futni nem muszáj, legfeljebb lejtős utakon kocogjunk a gyaloglások közben. Utána sokkal frissebbekké válunk és leesik a vérnyomásunk.

Nagyjából ennyi a módszer, amely egy kis vitamin rásegítéssel - kellő kitartással és elszántásggal, esetleg étrendkiegészítőkkel biztosan meghozza a tartósan beálló fogyásunkat.

Súlyunk mindentől függetlenül ingadozni fog - néha indokolatlanul felkúszhat 1, másfél kilót is, de nem szabad elkeseredni, mert később könnyedén visszaesik a mozgástól. A mérlegre lehetőleg felkelés után, éhgyomorra, edzések előtt, dolgunk végeztével kerítsünk sort - nagyjából azonos időpontban és lenge öltözékben. Csodálkozni fogtok...

Aki ezt betartja, nem sokáig fog felesleges kilókat cipelni magán. Én áttértem erre az életmódra és megváltozott az életem, sokat fiatalodtam, jobban bírom a gyűrődéseket, nem fáj annyit a fejem, elmúlt a magasvérnyomásom stb. Több, mint 30 kilóval könnyebb az életem. Próbáld ki te is !

Ha kérdésed van, írj a segiteklefogyni@index.hu címre és válaszolok minden kérdésedre.

Üdv. Gábor (bagi56)
szomorce Creative Commons License 2008.05.17 0 0 147

Szia!

Hogy vagy mostanában?

Találtam fogyókúra naplókat:

http://fogyokura.picursziget.hu/

 

Én úgy 10 kg fogyást tartok kb., maradék 5-öt visszahíztam. De már régen nem fogyóztam, megint el kéne kezdeni...

Előzmény: Peszti 689 (143)
Peszti 689 Creative Commons License 2007.10.03 0 0 146
Kösz a kiegészítést! Jól esett?!
Előzmény: FLAMARTIN (145)
FLAMARTIN Creative Commons License 2007.10.03 0 0 145
Ezt valóban nem te találtad ki, a neve: önhipnózis, és évezredek óta szuperál..
Előzmény: Peszti 689 (143)
Peszti 689 Creative Commons License 2007.09.21 0 0 143

Szia!

Már rég elvesztettem ezt a topicot, véletlenül láttam meg keresés közben, h írtál!

Juj ez a depresszió szemét egy dolog, nekem még sose volt benne részem, de most nyáron vmi ilyesmim volt! Hálistennek vissza nem híztam, de teljesen elhanyagoltam mindent és mindenkit, nem érdekelt semmi, elvesztettem minden életcélom.

Kezdek kilábalni belőle, 1 hete újra fogyok, most 23,5 kg-nál tartok, még 9,5 vissza van, de már nem erőltetem. Amikor meglesz, meglesz. Viszont kondizni fogok!

További sikert kívánok Neked is, és fel a fejjel! Nem olyan rossz ez az élet, meg kell próbálni örülni az apróságoknak, főleg a fogyásnak!! MOndogasd Magadnak a tükör előtt milyen szép vagy, mennyivel karcsúbb, hidd el használ!!! (nem én találtam ki)

Előzmény: szomorce (142)
szomorce Creative Commons License 2007.08.18 0 0 142

Szia!

Remélem sikerült lefogynod azóta!

 

Én szerencsére az általam fogyott kilóknak még csak a negyedét híztam vissza, ez azért elég jó arány háromnegyed év alatt. Nincs túlságosan visszaesve (ebből a szempontból) az önértékelésem.

 

De annak idején, amikor igen-igen lefogytam egyszer, sajnos nem is emelkedett attól se az önértékelésem semmit, és akkor döntöttem úgy, hogy nem érdekel, depressziómban kb. 2 év alatt híztam föl sokkal kövérebbre, mint amilyenről elindultam...

Előzmény: Peszti 689 (141)
Peszti 689 Creative Commons License 2007.05.23 0 0 141

Szia! Örülök, hogy megvagy, és tartod Magad! Nagyon eltűntél!

Én már 21 kg-ot fogytam!! (még 12 és teljes a boldogság)

Dehogy a címhez szóljak, biza sokszor elcsábulok, a csokit újra elkezdtem enni, sőt néha este is bűnözök egy icipicikét.

Előzmény: szomorce (140)
szomorce Creative Commons License 2007.05.23 0 0 140

Hahó!

:)

Tartom a súlyomat. Ez is volt a fő célom, nem a fogyás. Most már vettem kisebb nadrágot is.

És veled mi van?

:)

Előzmény: Peszti 689 (139)
Peszti 689 Creative Commons License 2007.04.04 0 0 139
Hahó!
Elmúlt a február! Hogyan fogyózol, és hogy vagy??
Előzmény: szomorce (135)
Peszti 689 Creative Commons License 2007.01.09 0 0 138
Senki sem szűklátókörű! Nézd meg a topic címét, ide azt kell leírni, mikor mit nem kellett volna megenned!!!
Előzmény: Törölt nick (137)
szomorce Creative Commons License 2007.01.07 0 0 136

Jaj, remélem, nem fogod hiányolni az állítmányt... Úgy írtam, hogy olvastam a Te mondataidat, és azokra válaszoltam, mintha párbeszéd lenne... Kicsit tényleg értelmetlen lett. Hát ilyen ez a fórumozás, mindent le köll írni mégegyszer...

Figyi, remélem rájössz azért, hogy mit akartam írni! :)))

szomorce Creative Commons License 2007.01.07 0 0 135

Úgy döntöttem, hogy most nem fogok egy darabig fogyózni. Mert eddig azt csináltam, holott megfogadtam, hogy februárig nem fogyózok. Most egy kicsit abbahagyom, aztán majd folytatom februárban. :)))

De igen, egyszer jól be is lázasodtam, annyit ettem. De az még középiskolában volt. :)))

(Én a tejfölnek ÁLTALÁBAN nem tudok ellenállni! Kedvenc kajám... )

Aznap este nem, de másnap... Na hagyjuk. Ki kéne vallani... :) :)

Előzmény: Peszti 689 (131)
szomorce Creative Commons License 2007.01.07 0 0 134
118-ban beírtam a linket. Ági szerintem fog Neked örülni. Nem tudom, hogy a moderátorok alszanak, vagy mi van? Itt elég sokfelé eltérünk a témától - de az a másik topic meg halódik! Gondolj bele! Ott kéne erről a szerről beszélgetni!
Előzmény: Törölt nick (132)
Peszti 689 Creative Commons License 2007.01.05 0 0 133
Hol van itt reklám? A Herbalife-nak külön topicja van, valszeg azért!
Előzmény: Törölt nick (132)
Peszti 689 Creative Commons License 2007.01.05 0 0 131

Teljesen igazad van a telezabálással kapcs! Ezért nem szabad olyan szigorúan diétázni, mert egy idő után a tejfölnek sem tudsz ellenállni!

Remélem este már nem találtál semmit otthon, sajna én csak munkaidőben tudok netezni, ezért most válaszolok.

És nem vagy rosszul mikor koplalás után ilyeneket eszel és ennyit???

Előzmény: szomorce (130)
szomorce Creative Commons License 2007.01.04 0 0 130

Csak arra írtam, hogy milyen szegényes kosztot zabálok, mikor Te írtad, hogy Te mennyire nem. De gondold csak el, egy szegényes diéta szabályai esetében sokkal többminden számít véteknek, mint egy laza diétánál.

 

Ma ettem sok csokit és sok tejfölt. És sok paprikát is, pedig nincs paprikaidény. Sőt, MOST beszéljetek rá, hogy ne álljak neki falatozni, mer még itthon vagyok, és hátha találok valamit...

Az ember, ha fogyott, úgy érzi, hogy nem érez semmit még az ötödik telezabálásnál se naponta, csak akkor, mikor már legalább 7-8 kilóval meghaladta az előző legmagasabb súlyát!

 

Na, kéne inni csalánteát, ennek örömére.

Előzmény: Peszti 689 (126)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!