Keresés

Részletes keresés

F.Marci Creative Commons License 2006.03.12 0 0 89
Nagyon jó meccs volt a hétvégi... rég élveztem ennyire a játékot.
archie24 Creative Commons License 2006.03.10 0 0 88
Értem.

Hétvégén is érdekes meccs lesz...
Előzmény: Doktor Toka (86)
Doktor Toka Creative Commons License 2006.03.05 0 0 87
jke-chinoin
Doktor Toka Creative Commons License 2006.02.28 0 0 86

Kösz a gratulációt! :)

 

Most beindultunk, végetek. :P

 

A Csepel ellen sajnos sokminden összejött (csomó sérülés, sokan vidéken voltak, stb.), ezért nem tudtunk kiállni. Ez a helyzet.

Előzmény: archie24 (85)
archie24 Creative Commons License 2006.02.28 0 0 85
Sziasztok!

Archie vagyok a Fakezűektől.

Mi történt a BC Csepel elleni meccseteken, hogy 0-20-al igazolták?

Gratula az győzelmetekhez!
Doktor Toka Creative Commons License 2006.02.18 0 0 84
Bocsi, Matyó hatékonysága a valóságban 11!
Előzmény: Doktor Toka (83)
Doktor Toka Creative Commons License 2006.02.18 0 0 83

JKE/B-ELITE:

 

 

jke-elite
Doktor Toka Creative Commons License 2006.02.18 0 0 82

GRATULÁLOK AZ ELSŐ GYŐZELEMHEZ SRÁCOK!

 

CSAK ÍGY TOVÁBB! :DDD

 

(Mondjuk egy hete jobban játszottatok. De ma ez is elég volt...)

 

És akkor itt vannak a statok, a meccslabda ma Sadáé...

 

 

Doktor Toka Creative Commons License 2006.02.05 0 0 81
Volt jobb...
Doktor Toka Creative Commons License 2006.01.16 0 0 79

Na most akkor:

 

 

boxscore

 

 

efficiency
Doktor Toka Creative Commons License 2005.12.11 0 0 77

Nemsokára lesz recap, bár valszeg nem ma... Mondjuk az sem segít, hogy kb. már most mindent elfelejtettem, hogy mi volt a meccsen. Sebaj, max. beírom a pontokat. Matyót üdvözöljük a csapatban, a mai meccsen megmutatta, hogy a helye biztos nálunk. :))) (Feltéve, hogy rendesen jár edzésre és meccsekre. Ami mindenki másra is vonatkozik.)

 

"GTG"

 

(Aki tudja, hogy ez az aláírás mit jelent és miért írtam, az írja meg nekem emailben és kap egy pirospontot. :D)

Sada Creative Commons License 2005.12.04 0 0 76

Én már meguntam hogy minden meccs után azt hallgatom az öltözoben hogy kell egy center.

Andi is mindeig Andrist vagy engem talál meg, mintha én lennék itt a legnagyobb balfék.

Akkor legalább a köv. 2 meccsre kivesszük a csapatból a féket... és szárnyalhattok.

Előzmény: NagyAndris9 (75)
NagyAndris9 Creative Commons License 2005.12.04 0 0 75
Na ennek mindenesetre semmi ertelme, egymast hibaztatni a veresegert mikor mindenki kivetel nelkul szar volt, a Petit kiveve mondjuk.

Kb mindenben alulmultuk magunkat de ez nem egyenieskedesek miatt volt hanem mert mar az 5ik percben mindenkinek logott a nyelve a faradtsagtol, ami "csupan" a passzokra a vedekezesre a dobasokra a helyezkedesekre nyomja ra a belyeget, egyszoval mindenre, ehhez vegyuk hozza hogy ez a csapat vedekezett eddig a legagresszivabban es nem kell sokat gondolkodni hogy miert volt olyan sok labdaeladas. Mellesleg nem veled van bajunk Sada mikor azt mondjuk kell egy masik center is hanem arrol van szo hogy 1 magas ember nagyon keves ide, hiaba vagy benn ha 2 ember van rajtad ha be is birjuk passzolni, vagy elutik, vagy nem birod megfogni vagy lesapkaznak, vagy kimarad, es csak most jon a vagy sikerul megfognod es bedobnod. Ez igy nem lesz jo, nem beszelve arrol hogy a vedekezesben nem birunk lepattanozni illetve a blokkra esely sincsen. Kell megegy magasember hogy szethuzzuk a vedoket es hogy vedekezesben legyen eselyunk egy ilyen csapat ellen akik sztem jovore azert biztos ami biztos mar az A-ban vagy B-ben fogjak nyomni.

En nem tudom hogy ki hogy kepzelte el ezt a dolgot de ezt komolyabban kell venni ahhoz hogy ne fussunk bele ilyen zakokba, mindenki gondolkodjon el rajta hogy miert 6an voltunk megint meccsen. Ha valaki nem akarja komolyan venni a dolgot oke, de ne masok karara tegye akik viszont szeretnek.

Jovo hetre tobben jeleztek mar hogy nem jonnenek meccsre, jo lenne tudni hogy hanyan lennenk es nem erdemes e inkabb elhalasztani februarra, mert annak hogy 5en kialljunk semmi ertelme.

Andras
Előzmény: Doktor Toka (74)
Doktor Toka Creative Commons License 2005.12.04 0 0 74
Hát sztem ezeket a dolgokat ne a fórumon beszéljük meg. Szvsz én se jobban, se szarabbul nem játszottam, mint szoktam.
Sada Creative Commons License 2005.12.04 0 0 73

Nekem ezen a meccsen úgy nézett ki, hogy mindneki karriekcsúcsra tört....

Ha 3an vezettünk fast breaket akkor is a labdátvezető dobta el a tempot 'bár hogy miért tempóval fejezzük be a leindításainkat, arra kíváncsi vagyok' annak ellenére hogy társai jobb helyzetben várhatták a labdát.

Felállt védelem esetén 'már ha eljutottunk oda ,hogy felállt védelem ellen támadást szőhessünk' akkor valaki megindúlt és dobott egy tempót 'se passz se zárás se semmi'.

Én tisztába vagyok vele hogy ez volt az eddigi legszarabb meccsen és nem is akartam játszani, de jó lenne ha ti is elgondolkodnátok azon, hogy hány labdát is adtam el? és e mellett hány golpaszt adtam? hányszór próbálkoztam ? ebből mennyi is ment be? És nem mindig azzal védekezni, hogy nem voltunk csak 6an, meg kell egy Center...

Ez volt eddig a legegyénieskedőbb játék a csapattól. Meg lehet számolni, hogy hány golpaszt jegyeztek a guardok, vagy akár az egész csapat, ha már folyton a lepattanón lovagoltok, jó lenne ezt is tisztába rakni, hogy a rengeteg labdaeladást már ne is említsem.

Érdekes hogy ti mindig egy centert akarotk a csapathoz... hát most szerezzetek is egyet, mert a szar centeretek kicsit kipiheni a sérüléseit.

Én meg olyan frontcourtot akarok akik meglátják ha leválok a zárás után és tök üresen integetek és nem 2 embert akarnak átdobnai, vagy a bejátszást nem a térdemhez verik. Meg annak is örülnék, ha nem 4 méteres ívben jönne be a labda, hogy még a 80 éves nagyanyám is reagálna a passzra.

És szerintem ezen kéne elgondolokozni, nem másban keresni a hibát.

Előzmény: Doktor Toka (72)
Doktor Toka Creative Commons License 2005.12.03 0 0 72

Tudósítás a meccsről:

 

Phil karriercsúcsot dobott. (6 pont) Gratulálunk neki!

 

Peti JKE/B idénycsúcsot dobott. (16 pont) Neki is gratulálunk!

F.Marci Creative Commons License 2005.11.29 0 0 71

Gratulálok!

Azért ez már valami. Sajnálom, hogy nem tudtam elmenni, de pont akkor volt a lakásunk műszaki átadása.

 

Remélhetőleg csütörtökön tudok menni edzésre és szombaton meccsre is.

 

Marci

Előzmény: Doktor Toka (67)
NagyAndris9 Creative Commons License 2005.11.27 0 0 70
Hat mittomen, csak arra emlekszem hogy egymas utan ment be a ket kosaram de amugy tokmind1. Sztem azert lejtett a palya, de ezzel egyutt mi kurtuk el.

Andras
Előzmény: Doktor Toka (69)
Doktor Toka Creative Commons License 2005.11.27 0 0 69

A jkv-be csak egy dupla volt neked beírva az első negyedre. (Sada 3, te 2, én 1=6 pont)

 

Szerintem annyira nem volt olyan vészes a bíráskodás, csak a Phil ellen befújt 2 fault volt kirívó hiba. Egyébként elment.

Előzmény: NagyAndris9 (68)
NagyAndris9 Creative Commons License 2005.11.27 0 0 68
Az elso negyedben en ket kosarat szereztem rogton egymas utan, amugy kiraly recap volt, bar a birok hozzaallasat nem emlitetted :)

Andras
Előzmény: Doktor Toka (67)
Doktor Toka Creative Commons License 2005.11.26 0 0 67
Buda-Keszi Matiné

Szoros csatában JKE-vereség az alsóházi rangadón

 

Első alkalommal látogatott a Budakeszi Csarnokba a JKE/B együttese. Nem volt egyszerű megtalálni a helyet, végül a bíró sportárs segített a bejutásban. Meglepő volt azonban a pálya felszereltsége: a bemelegítés alatt a We Will Rock You és Eminem próbálta a srácokat felébreszteni az álmosító, hideg reggelen, az eredményt profi digitális kijelzőn olvashattuk és a házigazdák névre szóló öltözővel kedveskedtek, viszont a zuhanyzóval voltak gondok. (Vki beletörte a kulcsot a zárba, nem lehetett bemenni, így a másik csapattal együtt zuhanyoztunk.)

 

A gyűrű állapota hagyott maga után kívánnivalókat, úgy tűnt, hogy csak a csont nélkül lehet betalálni, mert ha nem volt tökéletes a dobás, akkor össze-vissza pattogott a labda. Ettől eltekintve a pályával nem volt gond, bár néhányunk szerint kicsit „lejtett”, de ennyi talán belefér egy a JKE-nél sokkal nagyobb egyesület (Elite Basket) hazai pályáján. A JKE-nél egy csere volt, a másik csapatban csak öten voltak, de jóval fiatalabbak, mint a rutintalan öreg rókák, ezért szinte végig bírták az igen szoros emberfogást. A JKE az újonnan bevezetett dinamikus zónával próbálta megállítani a hazaiakat, több-kevesebb sikerrel.

 

Az első negyed katasztrófálisan kezdődött a Játékosok számára. A hazaiak 110%-kal indítottak, keményen támadtak és védekeztek, a vendégek dobásait viszont a pattogós gyűrű sorra kipattintotta. Az Elitisták 12-0-ra elhúztak, amikor — a hagyományoknak megfelelően — Vincent megkezdte a pontgyártást egy értékesített büntetővel. A hazaiak közül különösen a hangzatos nevű, vélhetően idegenlégiós Vikityin Jevgenyij, illetve Szigethy „Szigi” Péter szórt az első negyedben (és persze később is), a JKE-ből Andris egy duplát, Sada 3 pontot tett hozzá a negyed — ismét csak szokásos — borzalmas eredményéhez. (6-17)

 

Szerencsére az első szünet után a JKE-virtus dolgozni kezdett a fiúkban. Az első negyen, 10 óra 30-kor már általában a munkahelyén is felébred a többség, így a 2. negyedben végre beindultak a Játékosok. Sada a palánk alatt — súlyfölényét kihasználva — egy duplával indított, majd Gábor a trademark 6 méteres dobásával szerzett három pontot, amelyhez a pattogós gyűrű jóindulata is kellett. Andris duplája után ismét Gábor talált be, majd Peti büntetett: első két pontját szerezte a jótékonysági vonalról. Phil és Vini kettesei után Peti alapról megint betalált, így a 2. negyedben a különbséget 4 ponttal csökkentettük. Sajnos az a bizonyos lejtő ebben a negyedben érvényesült: Phil kétszer is védekező pozícióban állt a palánk alatt az ellenfél betörésénél, mégis ő kapta a személyi hibát. (17-13)

 

A félidőben még mindig 7 pontos gödörben volt a csapat, de az ellenfélen már a fáradtság jelei mutatkoztak, ezért kénytelenek voltak zónavédekezésre váltani. Ezt a magára találó Vincent könyörtelenül kihasználta: a negyed elején 30 mp alatt egy hármast és egy távoli tempót szórt. Sada duplájával, Gábor és Peti ziccereivel a meccsen (és az idényben ) először vezetést szerzett a csapat, utána pedig felváltva estek a kosarak egészen a negyed végéig, amikor egy And1 és egy közeli kosár révén 5 pontos vezetést szerzett az Elite. Ettől függetlenül ezt a negyedet is hozták a Játékosok, amely különösképpen Peti a negyedben elért 6 pontjának köszönhető. (15-13)

 

A 4. negyed elején Sada kétszer és ismét Phil találtak be, de az ellenfél résen volt és nem engedte ki a kezéből a győzelmet. A 7 .percben 14 pontra hízlalták az előnyt és már megnyugodva kiengedtek volna, de nem számítottak a Játékosok — szinte már szokásossá váló — huszáros hajrájára. Az utolsó 4 percben a JKE 11-2-es rohamot diktált és ha még 2 perccel tovább tart a meccs, a helyi nézősereglet csalódottan bandukolt volna haza. Peti ismét szórt, majd Vincent percei következtek 2 perc alatt 2 duplával és egy újabb hármassal gazdagította a Player’s Club Lunatics együttesét, a 10-11. pontot Sada tette hozzá. Az utolsó percben, 5 pontos hátrányban még Andris kezében volt az esetleges egyenlítés lehetősége, aki bár a jogosan megítélt büntetőket kihagyta, harcosan visszaszerezte a támadólepattanót. Vini desperation-hármasa azonban lejött a gyűrűről, így a végeredmény az egálra kihozott utolsó negyed (17-17) folytán 60-55 lett, az Elite Basket javára.

 

A vesztes meccs ellenére ezúttal pozitív rekordokat állított fel a JKE. A csapat az idényben — ha rövid ideig is — először vezetett és az 55 szerzett pont is csúcs eddig. A top scorer az idényben először a 8-as számú combo guard, Vincent lett, akinek karrier-csúcsa is a 15 pont, Sada 13, Peti 12 pontot szerzett. Gábor 7-tél járult hozzá a végső elszámoláshoz, Andris és Phil neve mellé pedig egyaránt 4-4 pont került.

 

Külön köszönjük értékes hozzájárulását az esedékes vizsgáit sikerrel abszolváló és ezúttal jegyzőkönyvet vezető Andi Néninek, illetve egyszemélyes B-közepünknek, id. Halász Sándornak, akit további meccseinken is szívesen látunk.

 

NagyAndris9 Creative Commons License 2005.11.18 0 0 66
Holnap jo volna kicsit hamarabb odaerni, a delutani meccs elott multkor sem volt a teremben senki es igy lenne eselyunk kicsit bemelegiteni az ottani palankokra, ami sztem nem artana hogy a tempok menjenek.

Andras
Előzmény: Doktor Toka (65)
Doktor Toka Creative Commons License 2005.11.18 0 0 65

Hát köszi. Üdvözlünk téged is itt, a nagy Budapest D Ligás olvasztótégelyben. :)))

 

Amúgy:

 

JKE/B-sek, ezt adjátok össze:

 

A tegnapi edzésen nagy csatában, egy utolsó másodpercben esett Szaki-triplával mindössze 1 ponttal kaptunk ki a B ligás Szinyei KC csapattól! (57-56) Tök jól ment, úgyhogy bizakodunk a szombati meccs előtt. ;)

Előzmény: archie24 (64)
archie24 Creative Commons License 2005.11.17 0 0 64
Sziasztok JKE/B-sek!

Örülök, hogy Saabee-val már már baráti hangnemű eszmecserét sikerült folytatnotok :-) Ezt és a további baráti kapcsolatot elősegítendő honlapunkon a linkek közé bekerült ez a fórum is.

Egyébként az itteni írások nekem is tetszenek!
Hajrá fair play!

Archie
mégötlövés Creative Commons License 2005.11.17 0 0 63
Köszi!3-4 hét állítólag,szerencsére csak pár mm. hosszú a repedés..
Előzmény: saabee (61)
Sada Creative Commons License 2005.11.17 0 0 62

Ha ti is off én is off :)))


Ha még nem vettétek / vetettétek meg a karácsonyi ajándékra szánt kosaras cipoket, kukkancsatok ide :rolleyes: 
Egy nagyobb USA szállítmánybol ez a 4 cipo még gazdát keres, az összes 11-es USA méret olyan 29cm-es lábra jó +/- 0,5 cm.
A megérkezés dátuma dec. 5-10ig

Kezdjük a legolcsóbb modellel:
Reebok Men's ATR Rimwrecker Ultra ár: 12,500HUF


http://members.chello.hu/halasz.sandor1/reebok_rimwrecker.jpg


A következo egy: adidas Men's Game Day Lightning ár 17,500 HUF
http://members.chello.hu/halasz.sandor1/adidas_gameday_lightning.jpg

 

Most emeljük a téteket ;)
Nike Men's Shox Elevate Mid ár: 22,500 HUF
http://members.chello.hu/halasz.sandor1/nike_shox_elevate.jpg


És végül a KIRÁLY!
adidas Men's A3 Garnett Game 2 ár: 27,500 HUF
http://members.chello.hu/halasz.sandor1/adidas_garnett.jpg

saabee Creative Commons License 2005.11.17 0 0 61
Honlaphoz kösz a gratulációt :)
A tudósítások miatt meg pláne! - 1 híján én írtam mindet :D

Jobbulást! Remélem nem olyan súlyos a dolog, mint amennyire első hallásra gondolná az ember.

JKE-sektől meg bocs az OFF-ért.

(Legalább pörög a fórum :) )
Előzmény: mégötlövés (60)
mégötlövés Creative Commons License 2005.11.17 0 0 60

Nagyon jó és hozzáértő a lapotok gratulálok hozzá:))!!

Jók a tudósítások és alaposak,szóval tényleg igényes a cucc!!

Szánom-bánom a meccs végi kirohanásomat,elnézést!

Mentségemre szóljon,hogy az én szemszögemből tényleg másként nézett ki a szituáció.A Csepel meccsről csak annyit,hogy Patakynak az első negyedben kifordult a bokája,nekem pedig az utolsó negyedben elrepedt a sípcsontom,úgyhogy kórházban végződött a mérkőzés..Jelzem,mindkettő teljesen ártatlan szituációban történt!Még így is nyerhettünk volna,de nagyon gyengén játszottunk..Nektek további sikereket!!

 

Előzmény: saabee (56)
saabee Creative Commons License 2005.11.17 0 0 59
No, kérem:

31.1 Szabály


Egy csapat játékoshiány miatt veszíti el a mérkőzést, ha a játék folyamán a játékosok száma a pályán kettőnél kevesebbre csökken.



31.2 Büntetés

31.2.1 Ha a győztesnek nyilvánított csapat vezet, a mérkőzést a pályán elért eredménnyel nyeri. Ha a győztesnek nyilvánított csapat nem vezet, az eredmény kettő-nulla (2-0) lesz a javára. A vesztes csapat a helyezés megállapításánál megkapja az egy (1) pontot.

31.2.2 Olyan két mérkőzéses (otthoni és idegenbeli) találkozón, amikor a két mérkőzés együttes eredménye alapján kerül ki a győztes, az a csapat, amelyik az első vagy a második mérkőzést játékoshiány miatt veszíti el, az együttes találkozót is játékoshiány miatt veszíti el.
Előzmény: saabee (58)
saabee Creative Commons License 2005.11.17 0 0 58
Ebben már nem vagyok teljesen biztos...mindjárt utána érdeklődöm a megfelelő fórumon! :)
Előzmény: mégötlövés (57)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!