Keresés

Részletes keresés

Iszak Iszakievics Stajn Creative Commons License 2008.04.16 0 0 5
Tavalyi beírásra reagáltál.
Előzmény: D.Fazekas Zsolt (3)
D.Fazekas Zsolt Creative Commons License 2008.04.16 0 0 4
12-13 hónapban akart lenni....
Előzmény: D.Fazekas Zsolt (3)
D.Fazekas Zsolt Creative Commons License 2008.04.16 0 0 3
Nem tudom, de ez kicsit morbid, két nappal a halála előtt...vagy hogy is mondjam... nem is hiszem el. Nekem nagyapámnak ugyanolyan rákja volt, mint Imrusunknak, nagyapám mielőtt elment előtte 2 hónappal már felkelni sem volt képes, enni-inni nem tudott annyira áttétes volt. Nehezen hiszem el, hogy forgatott volna bármit is az elmúlt 1-2-3 hónapban.

Akinek volt/van rákos a családban/ismerősei között, akinek már csak pár hét/nap van hátra, az tudja miről beszélek....
Előzmény: Törölt nick (0)
Hierro Nyh. Creative Commons License 2007.04.13 0 0 2

Oltványi elmondta, hogy a műsor az európai televíziózás egyik legjelentősebb hagyományokkal bíró produkciója.

Hagyományai vannak, csak éppen ennek a mostani Szeszélyesnek nem sok köze van a régi Szeszélyes évszakokhoz. Az első két adás nekem után épp elég, amit az ajánlóban látok. :(

 

A csatorna különben minden adásra külön szerződik (tehát nincs egész idényre szóló együttműködési megállapodás), ám ezek tartalmába nem szól bele, a műsort egészében a Szféra gyártja.

Csak azt tudnám, hogy ha az RTL-Klub nem szól bele a tartalomba, akkor mit keres a műsorban Valkó Eszter, Fekete Pákó, Ágica, Südi Iringó stb.?

Előzmény: Törölt nick (0)
Transylvanianmixedgrill Creative Commons License 2007.04.13 0 0 1
Blugyblugyblugy....
Előzmény: kalambo (-)
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.13 0 0 0

VAGY MÉGSEM?

 

Antal Imre mégis marad

Volt arról szó, hogy Antal Imre távozik a Szeszélyes című műsorból, de ez még egy kicsit odébb van, legfeljebb a jövoben következhet be, ugyanis ma is forgat.

 

Nem igaz, hogy Antal Imre felhagy a tévézéssel és kiszáll a nemrég feltámasztott Szeszélyes című műsorból, legalábbis a gyártó Szféra TV producere, Oltványi Tamás szerint semmi ok a pánikra.

 

"Arról van csak szó, hogy Imre nagy szeretettel üdvözölte Csonka Andrást társműsorvezetőként, de ettől még nem távozik a műsorból. Szeretné, ha egyszer Csonka folytatná helyette, ha ő már nem bírja tovább a tévézést, én pedig elfogadom a döntését" - kommentálta a kacsát a producer.

 

Oltványi elmondta, hogy a műsor az európai televíziózás egyik legjelentősebb hagyományokkal bíró produkciója. Antal Imre ma délután is forgat egy jelenetet a stábbal, úgyhogy a felzaklató álhír miatt az idős komikust kedvelő tévézőknek még nem kell remegő kezekkel a nyugtató után nyúlniuk.

 

"Esze ágában sincs visszavonulni. A kétmilliós nézettség jelent valamit, a közönség szeretete élteti. Valami félreértés lehet a dologban. Ismétlem: mindössze arról van szó, hogy ott ül mellette egy társműsorvezető, akivel jó munkakapcsolatban vannak" - tette hozzá a producer.

 

Az RTL Klubot is megkérdeztük, ott sem tudtak arról, hogy a jogi ügyek miatt Szeszélyes évszakok-ból Szeszélyes-sé lett produkcióból távozna a nagybeteg humorista. A csatorna különben minden adásra külön szerződik (tehát nincs egész idényre szóló együttműködési megállapodás), ám ezek tartalmába nem szól bele, a műsort egészében a Szféra gyártja.

 

Több mint 25 évvel ezelőtt indult a Szeszélyes évszakok: alkotói 2003-ban ünnepelték a 175. adást. Az MTV-s időszakban összesen 173 színész lépett fel a kabaréban az idők során, és úgy tűnt, hogy Antal Imre viccei maradnak a közszolgálati csatornán. Szünet állt be jó két évvel ezelőtt, majd felröppent a hír, hogy a viccmesterrel folytatást tervez a vele nyugdíjazása óta szerződésben álló Szféra TV. Sokáig azt sem lehetett tudni, hogy van-e valós igény a humoristára, hogy mely csatornán bukkan fel legközelebb, mindenesetre a bulvársajtó előszeretettel foglalkozik vele kórházi kezelése óta. Az MTV sajtóosztálya pár héttel a start még úgy tudta, hogy az m1-re kerül a megújult kabaré, ám az RTL 2006 októberében bejelentette, hogy új formában náluk folytatódik a műsor.

 

[origo]

kalambo Creative Commons License 2007.04.13 0 0 topiknyitó

Nagyon úgy tűnik, hogy soha többé nem láthatjuk a Szeszélyesben Antal Imrét (71). A humorista belefáradt a betegségével szemben vívott mindennapi harcba, a munka sem jelent már gyógyírt a szenvedéseire. Nem tud százszázalékosan a feladataira koncentrálni, s úgy érzi, át kell adnia a stafétát másnak. 176 Szeszélyes évszakok és 5 Szeszélyes után Imruska búcsút int a képernyőnek.

 

Amikor Antal Imrével tavaly közölte az orvos, hogy súlyos rákbeteg, a művész összetört. Nehezen dolgozta fel, hogy amellett, hogy a Magyar Televízió megszüntette műsorát, a Szeszélyes évszakokat, még kemoterápiás kezeléseket is el kell viselnie. Aztán úgy döntött: felveszi a harcot a betegségével, és újra dolgozni fog. Kiköltözött barátjához Szentendrére, aki ápolta, főzött neki, és hordta az onkológiára. Imre egyre jobban lett, a legnagyobb javulást állapotában az hozta, hogy az RTL Klubon novemberben újraindult legendás műsora, a Szeszélyes. A forgatások visszahozták életkedvét, az adások nézettek - a legutóbbi Szeszélyest csaknem kétmillióan látták, ennél többen jelenleg hazánkban csak a Barátok köztet nézik -, azonban
a humorista az utóbbi időben már nem érezte jól magát a forgatásokon.

Mint azt a Blikk múlt szombaton megírta, el is szökött Szentendréről, el akart bujdosni Damjanich utcai lakásában. Magában már felkészült a halálra, egyedül akart szembenézni a végzetével. Barátja azonban rátalált, és visszavitte magához.

- A múltkor, amikor rám találtak, már nem bírtam tovább, azért szöktem el Józsitól - kesergett Imre. - A betegségem nem gyógyítható, nem lakhatok otthon egyedül, ápolásra szorulok. Mindig elláttam magam, de most már érzem, ahogy az idő és a rák tönkreteszi a szervezetemet. Sokszor szinte kibírhatatlan fájdalmaim vannak. Már úgy érzem, a munka sem gyógyír, nem tudok százszázalékosat nyújtani. Ezért örültem, amikor Csonka Pici lett a műsorvezető társam. Itt az ideje, hogy átadjam neki a feladatomat...

Oltványi Tamás, a Szeszélyest gyártó Szféra TV producere a Blikknek elmondta: semmire nem kötelezik Imrét, addig forgat, amíg az ereje és kedve bírja. Azt, hogy meddig láthatjuk a Szeszélyest vele, csak rajta múlik, könnyen elképzelhető, hogy többé már nem is vesz részt a felvételen.

/Blikk/

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!