Keresés

Részletes keresés

Erik777 Creative Commons License 2008.09.06 0 0 7
Kár, hogy csak 9 falut vettek bele a népszavazásba, sokat lehetett volna még. A Kőszeg és Sopron közötti falvakban rengeteg horvát és magyar élt, simán vitték volna a német ellenszavazatokat, amiből nem is lett volna olyan sok, hiszen pl. Rust is egészen magyarpárti volt, nem is beszélve pl. Neckenmarkt-ról, Horitschon-ról. A Kőszeg-Felsőpulya- Sopron vasútvonal nálunk lehetne. Persze voltak osztrákpárti német falvak, pl.: Locsmánd.
Erik777 Creative Commons License 2008.09.06 0 0 6
Csatlakozom!!!

"A legnagyobb tisztelettel köszöntjük Sopron polgárainak azon leszármazottait, akik eme csodás várost csonka-magyarországnak megmentették!!! Nem csak a kormány gondol reájuk, de egyszerű állampolgárok is, mint például mi. Igen örülnénk egy kiadványnak, utóvétellel eljuttatva czimünkre, ami konkrét részletezettséggek tárgyalja ama eseményeket."
Előzmény: vérth-bajnai (-)
domainparker Creative Commons License 2008.01.20 0 0 5
Imádom, hogy nem témába vágó hirdetéseket helyeznek el a fórumokban. Én legalább témába vágok :) A népszavazással kapcsolatos weblapot szeretném figyelmetekbe ajánlani, fejlődő interaktív lehetőségekkel (fórum, chat, szavazások), hírekkel, alapvető információkkal és állásfoglalásokkal, és a népszavazás szótárával :)

Ahol mindezt megtaláljátok: Népszavazás.net
sopronchat Creative Commons License 2007.12.31 0 0 4
SopronChat Közösségi Portál - Keresd meg a barátaid, rokonaid és csevegj az ismerõsökkel! A SopronChat online közösség, amelyen keresztül barátaid barátaival ismerkedhetsz meg . Rendszerünk legtöbb regisztrált tagja, Soproni vagy Sopron közelében él . Képeslapküldés, letöltések, linkek, szavazások, fórum, chat, játékok, SopronChat Messenger. http://www.sopronchat.eu vagy http://www.sopronchat.hu
vszsu Creative Commons License 2007.09.03 0 0 3

Vérth -Bajnai Írtam egy hosszú levelet (miután bejelentkeztem ) a Stagl családdal kapcsolatosan de sajnos ezt írta ki és kitörölte a levelemet Nem tudom hol lehetne felvenni a kapcsolatot egymással hogy erről beszéljünk.

"A művelet elvégzéséhez sajnos nem rendelkezik a szükséges jogosultsággal."

Üdvölöllek  V. Zsuzsa

vérth-bajnai Creative Commons License 2002.02.27 0 0 2
Változatlanul vérth-bajnai vagyok és köszönöm a hozzászólásokat, amiből kiderült újra naivitásom, mert a gazdasági szempontokról teljesen megfelejtkeztem.
Nagyon jó annak, akinek van ilyen hovatartozás-érzete, bárhová, amit kiolvastam Válaszoló szavaiból. Én még csak keresgélem, bár már lassan el kéne dönteni.
Más: bár nem ide illik a téma, de aki tud esetleg Stagl-családfáról, létezőről, azzal szivesen venném föl a kapcsolatot, mivel ősök innen, Sopronból érkeztek Pestre, illetve Budára. Ezek a Stagl-ok a Szent Mihályban ill. a Szt. Györgyben voltak anyakönyvezve a xix. században bizonyosan.
A népszavazás intézménye sajnos nem eléggé népszerű csonka hazánkban. Tekintetünket Svájczi Államszövetségre kéne vetni!!
Szeretjük Sopront!
Előzmény: pancer1 (1)
pancer1 Creative Commons License 2002.01.23 0 0 1
Üdv!
Nos ugyanigy szavaznánk.
Én őseim ugyan akkor még nem voltak soproniak, de mind igy érzünk.
(Na meg az Ósztriában igy-úgy fehéren-feketén keresettet itthon költeni igazán jó..:-) )
Előzmény: vérth-bajnai (-)
Dr. Genya Creative Commons License 2002.01.19 0 0 0
Szerinted mi történne? Kíváncsi vagyok a véleményedre....
Előzmény: vérth-bajnai (-)
vérth-bajnai Creative Commons License 2002.01.18 0 0 topiknyitó
A legnagyobb tisztelettel köszöntjük Sopron polgárainak azon leszármazottait, akik eme csodás várost csonka-magyarországnak megmentették!!! Nem csak a kormány gondol reájuk, de egyszerű állampolgárok is, mint például mi. Igen örülnénk egy kiadványnak, utóvétellel eljuttatva czimünkre, ami konkrét részletezettséggek tárgyalja ama eseményeket. Aki tud ilyet, küldjön e-mailt!
Ami engem izgat az idei ünnepen kivül, az az a rossz, történelmietlen kérdés, hogy mi történne ma, ha ugyanerről a kérdésről kérdeznék meg Sopron város polgárait.
tisztelettel: vérth-bajnai

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!