Keresés

Részletes keresés

__Tibi Creative Commons License 2008.11.13 0 0 96
A ma reggeli műve után (is) elmegy a jó kurva anyjába.
Pistike Creative Commons License 2005.11.01 0 0 95
Gyárfás amit ma reggel művel Puhllal az maga volt a merő rosszindulat. Úgy látszik Gyárfás beállt Kistelekihez és csak annak a hülyeségeit szajkózza. Kisteleki demokráciáról beszél, de anarchiát csinál...
Austin_Powers Creative Commons License 2004.08.19 0 0 94

Tegnap ismét hozta magát Gyárfás elvtárs.

 

féreg...

TOPMAN Creative Commons License 2004.01.11 0 0 93
Gyárfás ráadásul védi azt a himlőhelyes pacal Lakatot, akit Bécsben bolti lopáson kapták jópár évvel ezelött.
__Tibi Creative Commons License 2004.01.07 0 0 92
Hogy fel volt háborodva a vasárnap esti TS műsorban, amiért az előző műsorban kritika érte Risztovot, pontosabban inkább őket.
chasseur Creative Commons License 2004.01.07 0 0 91
Szerencsére én csak a felét értem annak amit Gyárfás mond (a többit bármilyen hangszínre állítom a TV-t képtelen vagyok megérteni), de már az, amit megértek, az is megutáltatta velem ezt az embert. Kb. úgy kérdez, mint egy hülyegyerek, aki magával beszélget (kérdés, két mp. gondolkodás, majd újra kérdés és így tovább). A kérdései pedig iszonyú tahó módon vannak megfogalmazva, nagyon messze vannak a "kritikai éllel megfogalmazott kérdésektől"...

Monnyon le!!!

Dope Creative Commons License 2004.01.06 0 0 90
Ezennel felszólítom mélyen tisztelt Gyárfás Tamás urat, hogy létesítsen szexuális kontaktust édesanyjával!

Előre is köszönöm!

VIOLA_ Creative Commons License 2003.10.07 0 0 89
Gyárfás, nem először ragadtattad el magad ráadásul ugyanabban a témában! Miért is igyekszel jobban érteni az adott sportághoz, mint egy sikeredző?
Az elmúlt tíz évből nem tudnál megnevezni két dolgot, amibe beleköthetnél Rátgéber eredménysorából, amit nem sző át a te merő kitalációd, ostoba elméleted! Ennek ellenére másodszor hoztad fel őt rövid időn belül offtopicként, csak hogy egy mondvacsinált szöveggel megint célozgathass rá. Ezzel igazoltad az Eb előtt tett jópofaságodat, mely szerint az egyetlen és legfőbb érved ellene az, hogy miért nem volt hosszabbítás az egyik döntetlennel zárult felkészülési meccs végén? Most meg "lehívta őket a pályáról"...? Az a PVSK volt aranyapám, nem pedig a válogatott.
Biztos, hogy ezt neked kell eldöntened? Hogy mi a helyes és mi nem a kosaras lányoknak? És még csodálkozol, ha a többiek visszakontráznak? Akkor is és a mostani kis kirohanásodra is. Mit szólnál, ha mi nem lennénk ily türelmesek veled szemben, mint a kollegák, és ezek után kollektíve megbélyegeznénk téged mint sértődöttet, holott a munkád során lehet, hogy elértél ezt-azt? Érdekes, hogy a fociválogatott témában ugyanebben az adásban teljesen korrekt és higgadt véleményed volt.
Például a következő adás egyik ilyen közbevetése lehetne a Nap TV sűrű csatornaváltása. E kényes témából gáz lenne, ha kihagynának, igaz? Szerintem máskor ne üsd az orrod olyanba, amire a rálátásod édeskevés. Ezt egy hozzád hasonló bölcs embernek aligha kell mondani. Vagy beszélj végre egyenesen a kamerába, és ne kímélj minket; vajh mit ártott neked ez az ember? Netán a kedvenc csapatodat fosztotta meg az évek során néhány medáliától?
Hirtelenjében nem tudok másra gondolni...
doktormacko Creative Commons License 2002.06.26 0 0 88
miért-e bölcs döntés ?
Előzmény: Törölt nick (87)
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.26 0 0 87
Lemondtam a Sport Pluszt. Elég volt!
Törölt nick Creative Commons License 2001.08.29 0 0 86
Gyárfás nem buta ember, bár biztos neki sem makulátlan az élete.

Amolyan mini-Princz. A Napkelte révén ismeri a létező összes politikust, akik a tenyeréből esznek, mivel a Napkelte az egyik legnézetteb reggeli műsor, amit ráadásul este meg is ismételnek, a politikusoknak óriási reklámot tud csinálni, ha jól "kivágják" magukat az előre megbeszélt álkellemtetlen kérdésekből, ugyanakkor porba is lehet döngölni őket pl. a "véletlenszerűen" kiválasztott betelefonállók által.

Szerintem pl. a Kereszttűzben való részvételért valóságos sorbanállás folyik.

A sportban való szarkeverés csak a hobbija, élvezi, ha egy-egy szemét magyar sportcsinálót (Mezey, Tornyi, stb.) kipécézhet magának, és szétszivathatja.

A pénzt pedig mindenki szereti. A hatalmat méginkább.

Előzmény: __Tibi (85)
__Tibi Creative Commons License 2001.08.29 0 0 85
pedig neki is vannak fekete foltok a múltjában.
Dzsojszi Creative Commons License 2001.08.29 0 0 84
Most olvastam a törzsasztalban, hogy valaki felvetette Gyárfás nevét, mint lehetséges műsorvezető a Leggyengébb láncszem-ben, szerintem nagyon testhezálló szerep lenne :-)))))))))))))
palagyi Creative Commons License 2001.08.09 0 0 83
En is utalom ezt a gorenyt. Azzal egyetertek, hogy sok temanak utanajar es kepernyore viszi. Eddig nincs is semmi baj... akkor azonban, amikor valaki visszatamad, rogton tatogni kezd, zavarba jon es lezarja a vitat... lasd Kereszttuz/Bicskei, vagy Sport+/Szeiler. Miutan a Szeiler tiz percen keresztul probalta elmagyarazni neki a vetelar es a fizetes kozotti kulonbseget, kurtan-furcsan veget vetett az interjunak, "koszonom a beszelgetest". Nagyon jo lenne, ha lenne stilusa es intelligenciaja, igy azonban csak abbol el, hogy neha behivja a Kiss Lacit (Hajra Pecs!) es hagyja, hogy a Laci lealazza magat a suletlensegeivel. A szennylapjarol meg ne is beszeljunk.
Dzsojszi Creative Commons License 2001.08.08 0 0 82
Ma reggel volt szerencsém látni, ahogy Gyárfás "úr" Kovacsiccal "beszélget". Komolyan mondom, akibe egy kicsi emberiesség is szorult, annak felfordul a gyomra ettől az embertől...
__Tibi Creative Commons License 2001.06.21 0 0 81
Felhozom eme a topikomat is.
Éljen Tomika. Mostanában ritkán látom, jól viselkedik a srác?
Törölt nick Creative Commons License 2000.12.06 0 0 80
Ezt mire érted?
Előzmény: __Tibi (79)
__Tibi Creative Commons License 2000.12.06 0 0 79
Ó de lennt volt ez a köcsög...
__Tibi Creative Commons License 2000.12.01 0 0 78
Na mi van Tomika, mérges lettél?
Remélem még egyszer majd visszatér érte a "sakálnapja".
Szenzácóhajhász, szerencsétlen paraszt.

"Kurtán-furcsán ért véget a Nap-kelte péntek reggeli Sport-plusz rovata.

Mint ismeretes, Magyar Zoltán, a válogatott volt menedzsere a jövőben csak az olimpiai csapat mellett tevékenykedik majd. Ennek apropóján hívta vendégéül Gyárfás Tamás a péntek reggeli Nap-kelte Sport plusz rovatába Magyart, igaz, az élő adás – ahogy mondani szokták – minden előzetes közölte: „Köszönöm, nincs több alapkérdésem!” Az ügyről megkérdeztük Magyar véleményét, aki bejelentés nélkül ért véget. Gyárfás egyik kérdésére adott válaszát Magyar „azzal merte” kezdeni, hogy „nem ez az alapkérdés”, mire a műsorvezető a válasz végén villámló tekintettel elmondta: szerinte a műsorvezető valamiféle botrányt szimatolt, és azt várta, hogy ő – mármint Magyar – úgymond borít, és ennek elmaradása miatti csalódottságában zárta le váratlan gyorsasággal a műsort. A volt menedzser még hozzátette: ha akarna, sem tudott volna rosszat mondani senkire a szövetségben, hiszen közös akarattal váltottak, és továbbra is békében dolgoznak együtt."

Törölt nick Creative Commons License 2000.11.28 0 0 77
Ugyan, akkor is csak tompitotta a szart, amit rá akart hányni a buzi ex-menedzser.
Előzmény: zsanna (76)
zsanna Creative Commons License 2000.11.28 0 0 76
Azért a Széchyvel sem volt mindíg etikus. Nem tudom, láttátok-e (még a TV3-as Napkeltében azt a músort, amikor a volt úszói beszéltek arról, milyen módszerekkel dolgozott Széchy. Ha valaki a beharangozót látta, azt hitte, hogy egy szadista állat, mert csak fél mondatokat vágtak ki a fiúk szövegéből. Ha azonban az egész kb egy órát megnézted, akkor egész más volt a szitu, mert a fiúk elismerték, hogy bizony el-elcsattant egy-egy pofon, vagy más fegyelmezés, de ezt ők nem élték meg tragédiának, sőt, sokszor indokoltank tartották az Öreg szigorát. (Aki sportolt, főleg magasabb szinten, az nagyon jól tudja, hogy az edzőnek néha kíméletlennek kell lennie.) A beharangozó egyértelmően egy szenzáció-hajhász hazugság volt, pedig ez a Gyárfás kedvenc sportága!
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.28 0 0 75
Széchyvel milyen szépen el tudott beszélgetni, meg amikor Rózsa is szóba került egy rossz megjegyzése nem volt. Kiváncsi lennék, ha egy focista tűnne el 2 hónapra, akkor is így állna-e a kérdéshez?
MCsaba_d Creative Commons License 2000.11.27 0 0 74
Ebben maximálisan igazad van! Valóban ott is a szenzációt keresik, ahol semmi gond nincs. Ezért undorító ahogy csinálják az újságot, ettől függetlenül sok olyan dolgot hoztak a felszínre, ami sajnos igazés alkalmas arra, hogy komoly problémákat okozzon (mármint az elsumákolás), lásd a tatai edzőtáborban történteket. Korábban mindenki arról cikkezett, hohy milyen szuper volt az atléták felkészülése, hoznak 2-3 (arany)érmet, aztán mikor jött a nagy semmi, akkor jött a mellébeszélés. Egyedül a Sport + ment tényleg a dolgok mögé, amit kiderítettek az tényleg undorító, de erről nem ők tehetnek.
Szóval más Gyárfás, és más az újság, bár természetesen elég szoros az összefüggés, és Gyárfás undorító stílusa meghatározza a lapot (pont az általad idézett cím a példa erre).
Előzmény: _Zoltán_ (71)
__Tibi Creative Commons License 2000.11.27 0 0 73
Rég járt már erre a "sakálnapja".
Pedig szimpatikus.
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.27 0 0 72
Teljesen egyetértek vele.
Hazug, 2színű újság.
Többet szó se róla,
undorító.
Nem tudom kik veszik,
kiknek hiányzik ez.
Hiányzik-e ez valakinek?
Előzmény: _Zoltán_ (69)
_Zoltán_ Creative Commons License 2000.11.27 0 0 71
Rendben, elismerem, hogy nem minden hazugság, de miért kell abból szinte már címlapsztorit csinálni, hogy Pinte Attila hazautazott? Gondolom érzed Te is, hogy erősen szenzációhajhász maga a cikk címe, aztán ha elolvasod a riportot, akkor megtudod belőle, hogy az FTC középpályása azért ment haza, hogy magával hozza a családját Pestre, ami tök természetes dolog. De mi van ilyenkor? Meglátja egy gyanútlan vásárló a lapot, észreveszi:"Miért ment haza Pinte"- és elkezd logikázni(talán eligazol a Fradiból, összeveszett valakivel a klubban, stb.), ezért rögtön megveszi ezt a szennyet, ezek meg dörzsölik a markukat, hogy "hű de jól átvertük a hülyéket". És ebből élnek meg. Utálom az ilyesfajta média-hozzáállást. A nemzetközi focirovatukban uralkodó káoszról(by V.K.) már ne is beszéljünk, az külön topicot érdemelne.
Előzmény: MCsaba_d (70)
MCsaba_d Creative Commons License 2000.11.27 0 0 70
Nem vagyok Gyárfás-hívő, sőt..., de az nem igaz, hogy hazugságokkal van teli az újság. Sajnos a cikkek többsége igaz, mégha ez nem is tetszik sokaknak. Ez a magyar sport teljes vetülete. Az lehet kérdés, hogy kell-e ezekkel foglakozni, de azt hiszem, a válasz igaz, hiszen ahogy a költő írta anno: "Vétkesek között cinkos a néma"
Más kérdés az újság stílusa, de amit írnak, az igaz (többnyire). Persze nekik is vannak kedvencek, akiket békén hagynak (az úszók azon része, akik beállnak a sorba, a Szeiler vezette Ftc, stb.), míg másokat sokkal kisebb dolgokért kicikkeznek, de ilyen a világ.
Előzmény: _Zoltán_ (69)
_Zoltán_ Creative Commons License 2000.11.27 0 0 69
Néhány jellemző cím a Sport+ e heti számából:"Mi doppingolja eltiltott sportolóinkat?", "Miért ment haza Pinte?", "Kik voltak a lesikazettások?" Szennylap, erkölcstelen újság, tele hazugsággal.
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.27 0 0 68
Szemét ez a Gyárfás,
most meg Bárdosit
kostolgatja.
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.21 0 0 67
Amit már a Sport Plusz is megért.
Az egyik olimpikon fiú légyotra csalta
az egyik sporttársnőjüket, és az aktust
a másik olimpikon a lány tudta nélkül
felvette videóra.
Aztán a kazettákat
sokszorosították.
Szép kis botrány.
Előzmény: mash (65)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!