Keresés

Részletes keresés

joy Creative Commons License 2009.05.31 0 0 46

:o)

Annyit én még sosem ittam.

 

 

Állítólag csak halottak tudnak kísérteni.

Másokat is befolyásolhat egy nagyon közelálló személy halucinációja.

 

Az "Álmok" között leírtam egy velem megesettet erős álmot.

 

Itt egy másik:

Ahhoz agykutató kellene, hogy megfejtse, miként lehetséges, hogy másodpercekre éber állapotban is kikapcsol az ember agya, és olyan képeket lát, amelyeknek semmi köze a pillanatnyi valósághoz.

Velem 1* fordult elő, hogy este 1/2 6 előtt pár perccel lefeküdtem, és reggel későn ébredtem. Rémülten tekertem a melóhelyre, ahová 6 előtt 10 perccel beestem. Az ott levő kollegák csodálkozva néztek rám. Még mindig este 6 előtt volt. Én köbö 2 percet feküdtem, de egész éjszakának tünt!

És akkor épp nem is ittam szeszet!

:o)

Előzmény: niké08 (43)
joy Creative Commons License 2009.05.31 0 0 45

"...A probléma ott kezdődik, mikor azt mondják, hogy az ember spirituális lény..."

Igen, és ezzel mindent meg is magyaráztál.

 

Ugyan is nem igaz.

Az ember nagyon is anyagtól függő lény, attól létező lény, nem a semmiben lebegő szellem.

 

Az agykontrollt ne keverd össze a spiritisztikus tanokkal!

Semmi köze hozzájuk!

Nagyon is materialista gyakorlat, az ember saját gondolatait fegyelmezni, kordában tartani, egy elérendő cél érdekében összpontosítani!

Előzmény: Rejtélyvadász (37)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.27 0 0 44
Már csak azt kéne kizárni, hogy nem hallucináltál-e. Hazugsággal, most jóhiszeműen nem vádollak. Azonban az, hogy ezt ide beírtad, sajnos igencsak kevés, hogy bárki is elhiggye...
Előzmény: niké08 (43)
niké08 Creative Commons License 2009.05.27 0 0 43
Sülysápon,ahol előzőleg laktam,szellemek jelenlétét tapasztaltuk a hugommal.nem csak éreztük hanem láttuk is.De ez nem akkor kezdődött.ugyan itt,láttam az exemet amint kertész cucban lófrál a lakásban.Ami csak azért volt érdekes,mert egy szellem szerű volt,kettő csak egy pillanatig volt jelen,három 60km-errel arrébb dolgozott,egy gyárban.felhívtam.azért tudom.
niké08 Creative Commons License 2009.05.27 0 0 42
:)))
Előzmény: joy (34)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.27 0 0 41
Nahh amúgy kicsit elragadtattam, magam.. Botor módon valóban kijelentéseket teszek, holott nem is egészen így gondolom. Agnosztikus vónék vagy mifene...
Hiszen nem zárom ki a lehetőségét, hogy azért egy kevés élmény és hit a hazugságtengerben igaz legyen.

Lehet...

Mindenesetre kollegák vagyunk, mert a rejtélyek izgatnak bennünket. Valaha magam is a misztikus aspektusból szemlélődő álmodozó voltam...
A rejtélyvadászat megmaradt, de most már, jó ideje a ló másik oldaláról.

:)
Előzmény: Rejtélyvadász (37)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.27 0 0 40
Ennek ellenére én speciel nem ezt a megoldást választom. Nem a struccpolitikát és a kollaborálást az ön- és másokat ámítók tömegével, mely jelenség a hatalmat és az igazságtalan világrendet szolgálja, hanem ehelyett az egyetlen igazság, a valóság, kíméletlen felderítésére törekvést - minden téren...

Ez bizony sokaknak fáj tudom, mert dédelgetett kis önámításaikat (azaz hazugságaikat) veszélyben érzik...

;)
Előzmény: Rejtélyvadász (39)
Rejtélyvadász Creative Commons License 2009.05.27 0 0 39
Akkor rád az előző hsz-em utolsó mondata érvényes.
Előzmény: Törölt nick (38)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.27 0 0 38
"A probléma ott kezdődik, mikor azt mondják, hogy az ember spirituális lény. Ha pedig spirituális lény, akkor val. szinűleg történnek vele spirituális események."

Így van, mivel a szó pontos jelentése sem tisztázott, (lila) ködbe vész...

"Szerintem ezek olyan dolgok, melyekre ha kiváncsi valaki, akkor először is nagyon el kell mélyedni az adott téma tanulmányozásába, sokrétű infora kell szert tenni, és esetleg elmenni egy-két tanfolyamra, ahol talán még az is megért néhány dolgot, aki teljesen hitetlen az un. ezoterikus dolgok iránt."

Megvolt, hidd el...

"Tudom ajánlani a Reiki-t, "

megvolt

"vagy az Agykontroll-t."

megvolt

És a HGY is és még lehetne sorolni...

"Ezek ma már szinte hétköznapi dolgoknak számita nak, viszont olyan tapasztalatra tehet szert, aki ezt komolyan veszi, hogy talán maga is meg fog egy kis " továbbképzés " után lepődni. "

Igen meglepődtem, mert nem gondoltam, hogy a világon semmi valóságos nincs ezekben, csak kizárólag buta, neurotikus, képzelgés, önámítás; maguknak és egymásnak hazudozás, tévelygés és placebó...

"És utána talán nem az lesz a véleménye az illetőnek mindenkiről, aki olyat mer kijelenteni, ami eddig a kis agyába nem fért bele, hogy hazugság"

Hát barátom, előtte kevésbé volt ez a véleményem...
(sőt hittem is, aztán megtapasztaltam kipróbálva ezt-azt, hogy Hit=hazugság)

;)

Előzmény: Rejtélyvadász (37)
Rejtélyvadász Creative Commons License 2009.05.27 0 0 37
Egy racionálisan józanul gondolkodó ember ugy fogalmaz, ahogy te tetted.

Ha valaki tud valamit, vagy látott valamit, vagy történt vele valami, - ami nem fér bele a racionális gondolkodásba, - akkor tessék, bizonyitsa be nekem, hogy az tényleg ugy történt.

Egyébként nem te vagy az egyetlen itt a rejtélyes oldalakon, aki konkrét bizonyitékot követel. Ha nincs, akkor vagy hazudik az illető, vagy pénzért csinálja.....

A probléma ott kezdődik, mikor azt mondják, hogy az ember spirituális lény. Ha pedig spirituális lény, akkor val. szinűleg történnek vele spirituális események.

Szerintem ezek olyan dolgok, melyekre ha kiváncsi valaki, akkor először is nagyon el kell mélyedni az adott téma tanulmányozásába, sokrétű infora kell szert tenni, és esetleg elmenni egy-két tanfolyamra, ahol talán még az is megért néhány dolgot, aki teljesen hitetlen az un. ezoterikus dolgok iránt.

Tudom ajánlani a Reiki-t, vagy az Agykontroll-t. Ezek ma már szinte hétköznapi dolgoknak számita nak, viszont olyan tapasztalatra tehet szert, aki ezt komolyan veszi, hogy talán maga is meg fog egy kis " továbbképzés " után lepődni. És utána talán nem az lesz a véleménye az illetőnek mindenkiről, aki olyat mer kijelenteni, ami eddig a kis agyába nem fért bele, hogy hazugság, meg ..........

De az is megoldás, hogy ha valaki nem hiszi ezeket a dolgokat, akkor egyszerüen nem foglalkozik vele, és nem kényszeriti saját magát arra, hogy lehazugozzon mindenkit, aki nem az ő nézeteit vallja, vagy jobb esetben ráfogja az illetőre, hogy ja, hát csak pénzért csinálja. Persze az is lehazugozás.
Előzmény: Törölt nick (36)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.27 0 0 36
Amúgy a Randy ügyben szerintem világ röheje ez, ahogy a para-, misztikus, ezo emberkék magyarázzák a bizonyítványt. Ráadásul az elégtelent kitűnőnek...

Emberek! Tökéletesen kizárt, hogy egyetlen paranormális képességekkel bíró embertársunknak sem kell 1 milla.
Mentek is szép számmal szerencsét próbálni és senkinek nem sikerült elvinni...
Azért ez igen szép metszetét adja az ilyen jelenségeknek.
Számomra Randy maradéktalanul bebizonyította ezzel az akcióval, hogy minden misztikus, paranormális képesség, jelenség: fals...

Ehhez képest még mindig képesek a halottat pofozni.
Most azt kell megtudjuk hogy valójában Randy a fals...
(gigalol)

Hát gratulálok..!

8-D

Könyörgök, ha én képes lennék kanalat hajlítani VALÓBAN akkor mosolyogva besétálnék Randyhoz, mindentől és mindenkitől függetlenül ugyanúgy hajlítanám a kanalat ott is, aztán kisétálnék 1 millió dollárral, még jobban mosolyogva.
Persze lehet magyarázni, okoskodni, ködösíteni, ahogy a para-ezo-misztik fanok szokták, azonban ma már értelmes, felvilágosult gondolkodó ember szemében csak még nevetségesebbé teszik magukat, ill a misztika világát.

Én pl itt a fórumon is többször bedobtam az elmúlt 10 évben állítólagos földön kívüliekkel kapcsolatos ill misztikus, parajelenségekkel kapcsolatos ügyekben, az adott bizonyíték állítólagos tulajdonosának, hogy nosza, akkor menjünk tudományos elemzésre, sajtót is bevonva és bizonyítsuk a világnak, változtassuk meg az emberi gondolkodást...

Erre soha senki nem volt hajlandó.

Persze biztos itt is én voltam a fals, mint Randy, azért nem vállalta soha senki. Igaz?
Esetleg nem lehet hogy azért, mert az ilyen bizonyítékok, élmények a fals-ak kivétel nélkül mind...?

Ha én bort tudok csinálni a vízből vagy vízen járni, akkor bármikor bárhol tudom, akkor kiállhatok a főváros főterére és ott is megcsinálom a varázslatomat... Nemde?

;)
joy Creative Commons License 2009.05.27 0 0 35

Halljuk, halljuk!

Előzmény: niké08 (32)
joy Creative Commons License 2009.05.27 0 0 34

Gyorsan megcáfoltad önmagad!

:o)))

Előzmény: _vs120_ (33)
_vs120_ Creative Commons License 2009.05.26 0 0 33
A topik hozzászólási gyakoriságát tekintve úgy 2010-2011 táján kapsz majd választ. :)
Előzmény: niké08 (32)
niké08 Creative Commons License 2009.05.26 0 0 32
Sziasztok.Én még új vagyok itt,és szeretnék bekepcsolódni.Vannak tapasztalataim a témával kapcsolatban.Állítólag van antennám a természetfelettihez.De az bisztos hogy érdekel,mert történt velem pár furcsaság,ami nem történhetett ok nélkül.
Iván Gábor Creative Commons License 2007.11.03 0 1 31
Itt feltárom a díjkiírásban rejlő átverést:


James Randi a nagy átverőbűvész

"Randi díj, nem a valódi kutatóknak szól, hanem azoknak akik éppen az ellenkezőjét csinálják. Szóval kicsit durván mondva azoknak a csalóknak, akik be tudják bizonyítani, hogy mégsem csalók. forrás: ferkopa Szkeptikus blog"


" Randi kihívásának a kiírása ugyanazt a hozzáállást tükrözi, amiről az egész "szkeptikus" mozgalom szól. Azt a XIX. század végi pökhendi tudományos önteltséget, ami szerint szinte minden alapvető törvényszerűséget ismerünk már, és ezért a jelenségek értelmezésében nyugodtan megengedhetünk magunknak egy kis dogmatizmust (ami mellesleg a szkepticizmus ellentéte). A teljesíthetetlennek szánt kihívás azt feltételezi, hogy nincsenek olyan ismételhető és mérhető jelenségek, amik különösebben kilógnának a tudományosan megmagyarázható dolgok köréből. A XXI. században ez a nézet már teljesen nevetséges. forrás: index forum - Shipersh"



Itt pedig kiírok egy olyan díjat, ami szintén senki sem tudhat elnyerni:

Itsen Teszt - 1 millió forintos kihívás ateistáknak
Előzmény: the end (1)
vpe5 Creative Commons License 2007.07.21 0 0 30
és miért? csináljon egy másik nicket, köszi


üdv
Előzmény: ibolyka18 (29)
ibolyka18 Creative Commons License 2007.07.21 0 0 29
Xegort kitiltották.
Előzmény: vpe5 (28)
vpe5 Creative Commons License 2007.07.20 0 0 28

sztem erről is lehet elméletet csinálni, a természet működését csak elméletekkel lehet magyarázni.

érzem, hogy tucc valamit csak nem akarod leírni mert itt mindenki csak leosztana, hogy igymegúgy ezoterista .......stb......  meg is értem hogy nem akarod kitenni magad ilyen támadásoknak

 

 leírom az enyémet  mondjuk nem nagy,  kb. 3 sor ,     holnap összeszedem

Előzmény: Törölt nick (27)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.20 0 0 27
Nem, nincs semmi elméletem. Szerintem ide nem is kell semmiféle elmélet. Ami a természetben megtapasztalható az van. Azt nem kell feltételezni. Arra nem kell elmélet. Legfeljebb a működésére. Mivel tudható, hogy már a nácik is kísérleteztek vele, és mivel tudható, hogy katonai fejlesztése azóta is vannak, nem is kell ezzel túl sokat foglalkozni. Valószínűleg már vannak rá 'gép' megoldások is. Szóval nyitott kapukat döngetni, avagy újra és újra feltalálni a spanyolviaszt szerintem fölösleges.

Ez az én véleményem, de nem csinálok belőle elméletet. Így gondolom és kész. Senkire sem erőltetem rá. Teljesen normális dolognak tartom azt, ha mások másképpen állnak ehhez a témához (is). OK?
Előzmény: vpe5 (26)
vpe5 Creative Commons License 2007.07.19 0 0 26

figyu Xegor,

 

esetleg lenne valami elméleted ezzel a témával kapcsolatban? nekem van valami halvány elméletem , ha esetleg neked függetlenül hasonló alakult ki , akkor talán közelebb álunk az igazsághoz

 

Törölt nick Creative Commons License 2007.07.17 0 0 25
Még megpróbálok pár embert rávenni a próbára, de én nem reménykedem. :)

Már írtam neked, nekem sem sikerül.

Fenét, pont hogy nem hisz benne.

Semmi sem az aminek látszik. Különösen a bűvészek világában. Az ő viselkedése is olyan mint az enyém. Látni akarja mindenáron. Csak ennek 'meglátásához' nem a pénz, hanem a bizalom és a nyitott szem juttatja el az embert...

Egy pszi kerék mozgatása ellenörzött körülmények között (trükkök kizárva) bizonyító erejü lenne.

Ha a világnak akarnád bizonyítani, akkor talán igen. Miért nem magadnak akarod? Nekem is sikerült. Neked is sikerülhet. Csak fel kellene adnod ezt a hozzáállást. Mert azzal egészen biztosan nem fog sikerülni.

Bah, én nem nem akarom látni, hanem tudni akarom, hogy van-e vagy nincs.

Akárcsak én korábban. Aztán most már tudom. És most mi legyen? Megmondom: semmi. Többszörösen is semmi. Például az a fiatal családtag (7 éves kislány) aki nem volt képes megforgatni a készülékemet, egy óvatlan pillanatban egyetlen kézlegyintésével tolta arrébb azt a tölgyfaíróasztalomat, amit négyen erőlködve hoztak be a házba, erős férfiak. Véletlenül láttam meg. Számon kérve rajta elmenekült. Vagy két hétig szóba sem állt velem. Mit gondolsz, el kellene őt cipelnem Randihoz, csak azért mert én egy pénzéhes ember vagyok? És tegyem tönkre az egész életét? És különben is ki és mivel venné rá őt, hogy kamerák és hitelesítő közjegyző, stb előtt produkálja magát, ha még a nagybátyjában sem bízik?

Mutatok neked egy filmet. Nem tudom mennyire hiteles, de a kézmozdulat és a jelenség ugyanaz mint ahogyan én láttam a saját szememmel. Szóval valahogy így képzeld. Aki valóban tudja, annak ez ilyen könnyedén, ilyen természetes módon megy, mint ennek a két kislánynak: link

Egyébként nem kell válaszolnod, mert nem akarok már többet ebben a témában írni semmit. Pá.
Előzmény: Törölt nick (24)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.17 0 0 24
>> Az én saját tapasztalatom. Aki nem hisz benne, annak gyakran van.
Ok, itt van jópár ember aki nem hisz ebben. Összeütöttünk egy pszi kereket, elég érzékeny lett, kétszer leesett a papír a tűről a légkondi és a lélegzetem miatt mire rá tudtam tenni a poharat. Eddig 4:0 a hitetlenkedők javára. Még megpróbálok pár embert rávenni a próbára, de én nem reménykedem. :)

>> Randi hisz benne
Fenét, pont hogy nem hisz benne. Már évtizedek óta arról híres, hogy lebuktatja az úgynevezett parafenoménokat. Régebben volt egy film (talán) a Spectrum tv-n erről. Még Nemere is szídta és utálta őt a Titkok könyvében (már legalább húsz éves a könyv), mert "lejáratja" a parafenoménokat. Ha ezzel akarna pénzt keresni bármikor megtehetné, elég népes tábor van aki feltétel nélkül hinni akar az ilyesmiben, függetlenül attól, hogy valóság-e vagy trükk.

>> Aztán van aki annyira akarja, hogy hazudik, hogy neki van. Őket akarod lebuktatni?
Én nem akarom lebuktatni őket. Az a bajom, hogy ha ez valóban müködne, már rég bebizonyosodott volna. Egy pszi kerék mozgatása ellenörzött körülmények között (trükkök kizárva) bizonyító erejü lenne. De ez még senkinek sem sikerült. Ez a gáz. Ezért nem hiszek benne.

>> Ha te nem akarod látni, te nem is fogod látni
Bah, én nem nem akarom látni, hanem tudni akarom, hogy van-e vagy nincs. Szvsz nincs, mert eddig még nem láttam ilyet, csak a sztorizás megy róla.
Előzmény: Törölt nick (23)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.17 0 0 23
Mi ez a hülyeség?

Az én saját tapasztalatom. Aki nem hisz benne, annak gyakran van. Még akkor is, ha nem is tud róla. Aki pedig szeretné ha lenne, küzd érte mint én is, annak még véletlenül sincsen. Nevezheted te ezt hülyeségnek, de én akkor is ezt tapasztaltam. A hülyeség inkább az, hogy elmondom például neked. Mert tapasztalás híján úgysem tudsz mit kezdeni ezzel az információval. Nem hibáztatlak érte. Ha csak hallomásból kellene ítélkeznem, én is hülyeségnek tartanám.

Nem is Randinak kell meggyőznie bárkit, hanem egy parafenoménnek kéne a sok hitetlenkedőt.

Randi hisz benne. Műsort szeretne belőle csinálni. Milliárd $ keresni vele. Erre mondtam, hogy meggyőzni másokat a TV-képernyőjén keresztül. Neki elhinnék.

Az igazság az, hogy aki meg akar róla győződni annak nem randira kell várnia. Én akartam és meg tudtam győződni. Nem is kellett messzire mennem. Lehet, hogy neked sem kellene messzire menni. ma-már tudom, hogy rengeted paranormális képességű ember él a Földön. Csak maguk sem tudnak róla, hogy ők is azok...

Az összes képzelödő parafenomén és hívői visítva menekülnek a bizonyítás elől ...

nem érted? Aki akarja, annak sosincs. Aztán van aki annyira akarja, hogy hazudik, hogy neki van. Őket akarod lebuktatni? Minek? Értsd meg, aki akarja, annak úgysincsen. Ha akarsz látni ilyesmit, csak ki kell nyitnod a szemed és hamarosan találsz a környezetedben te is.

nekik nem kell semmit bizonyítani és különbenis nekik van igazuk. Magadra ismersz?

Nem ismerek magamra, mert én nem vagyok ilyen. Én nem akarok senkit meggyőzni semmiről sem. Egyébként sem lenne lehetséges az ilyesmi. Mindenki csak saját magát tudja meggyőzni bármiről. Ha te nem akarod látni, te nem is fogod látni. Ennyi.
Előzmény: Törölt nick (22)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.17 0 0 22
>> Nekem nincsenek paranormális képességeim.
Ok.

>> Akik szeretnék, azoknak nincsenek.
Mi ez a hülyeség?

>> Engem nem kell Randinak meggyőzni semmiről sem a TV-képernyőjén keresztül.
Nem is Randinak kell meggyőznie bárkit, hanem egy parafenoménnek kéne a sok hitetlenkedőt. De az eddigi parafenomének mind bebukták a próbát, mert lebuktak mint csalók vagy kiderült hogy csak képzelődnek, saját magukat is becsapva.

>> Én nem akarok meggyőzni senki, de engem sem kell meggyőzni semmiről. Nekem
>> elég amit tudok.
Az összes képzelödő parafenomén és hívői visítva menekülnek a bizonyítás elől, de közben nyomják a mantrát, hogy nekik nem kell semmit bizonyítani és különbenis nekik van igazuk. Magadra ismersz?
Előzmény: Törölt nick (21)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.17 0 0 21
Egyezzünk meg? Ebben? Hát nem egyezkedünk. Nem vagyok abban a helyzetben, hogy egyezkedjek veled. Nekem nincsenek paranormális képességeim. Akik szeretnék, azoknak nincsenek. Viszont a környezetemben vannak. Engem nem kell Randinak meggyőzni semmiről sem a TV-képernyőjén keresztül. Én látom, én tudom amiről ő csak álmodhat a pénzével együtt. Hát ez van barátom. Én nem akarok meggyőzni senki, de engem sem kell meggyőzni semmiről. Nekem elég amit tudok. Illetve jobb lenne, ha magam is rendelkeznék vele, de egyszerre két sorba nem állhattam. Mamaár tudom, hogy én azért jó sort választottam magamnak...
Előzmény: Törölt nick (20)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.17 0 0 20
Egyezzünk meg Xegor. Ha Te rendelkezel vmi paraképességgel akkor fogd magad, menj el Randi-hoz, mutasd be neki mit tudsz. Ezzel bebizonyítod a világnak és a hozzám hasonló kételkedőknek hogy paranormális dolgok léteznek. Az 1 millió dolcsit meg add nekem, neked úgy sem kell.
Előzmény: Törölt nick (19)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.16 0 0 19
Akkor minden a legnagyobb rendben van.
Előzmény: astronom (18)
astronom Creative Commons License 2007.07.16 0 0 18
Rólad el is hisszük.
Előzmény: Törölt nick (17)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.16 0 0 17
Ha én tudnék ilyet csinálni trükkök nélkül, máris rohannék az 1 millió dolláromért. :)

Én meg nem...
Előzmény: Törölt nick (16)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!