Keresés

Részletes keresés

Purusa Creative Commons License 1998.12.09 0 0 55
Affene, lebuktam. Nem is vagyok a noi lelek nagy ismeroje.

:)))

[Ms. Daisy - egyetertunk.]
[[Mylord, udv ujra itthon!]]

lord Creative Commons License 1998.12.09 0 0 54
És említsük meg a másik oldalt is. Ha valaki csúnyának tartja magát (külalakra), de az emberek zöme szépnek látja. A szépség megítélése általában a butaság feltétetelezésével jár. No, aki tehát csúnyának érzi magát, de szépnek= butának látják az aztán pedálozhat. Takargathatja magát, tudatosan rombolhatja a külsejét satöbb. Macerás és végtelenül frusztáló.
Daisy Creative Commons License 1998.12.09 0 0 53
Hát kedves Purusa ez neked
nem jött be.Ugyanis én vagyok a
második nőnemű lény csak ezen a
topicon belül akit teljesen hidegen
hagy a Bruci.Sőt a filmjei már csaknem
nevetségesek, a színészi játékról meg inkább
ne is beszéljünk.Most kicsit durva
leszek,de egy "jól metszett húsdarab"
önmagában még nem hat meg.
Egyébként,szerintem a külső alapján
az ember elképzel valami belsőt,
és ha nem ismeri meg mélyebben
az illetőt akkor csak fejleszti
nevelgeti magában ezt a képet aminek
ki tudja mannyi köze van a valósághoz.
Aztán jól pofára esik.
Legalábbis én azt szoktam.
Feher Tigris Creative Commons License 1998.12.09 0 0 52
sziasztok,
LGT: 'A lanyok olyan butak, a szivemig egyik se lat...'. Az allatvilagban nincs szerelem. Atavisztikusan maradnak a fizikai jellemzok. Na de ezt mar annyian megirtak alabb, en mar nem teszem.
Azert egyet mondok: a tul szep lanyok es a tul okos fiuk erdekes modon szinten maganyosabbak az atlagnal. Mert az atlag azt hiszi: 'hu, hat en biztos nem vagyok neki eleg'. Fogadok, hogy ha Schiffer kisasszony elmenne egy buliba, ahol Te is vagy (fiuknak), akkor inkabb egy masik lannyal allnal le.
Tigris
Purusa Creative Commons License 1998.12.09 0 0 51
Kedves Lakki,

akkor te ferfi vagy.
:))))
[Vagy a szakdolgozatban is megemlitett 0,00001 ezreleknyi atipikus egyed kozul az egyik - akiknel a humiditasi egyutthato negativ erteket vesz fol, ekkepp egyes szaktekintelyek mint 'indukalt ariditasi egyutthatot' emlegetik. :))))))))]

Lakki Creative Commons License 1998.12.09 0 0 50
Willis. 1értelmű :)
AVALONE Creative Commons License 1998.12.09 0 0 49
A Bruci az most a Lee vagy a Willis?
Lakki Creative Commons License 1998.12.09 0 0 48
Purusa: "[Honnan, honnan: en vagyok a noi lelek nagy ismeroje. Egyebkent meg nem talalkoztam meg olyan elo xx-kromoszomassal, aki ne olvadt volna el a Brucitol...:)]

Akkor most itt van egy :). Engem nagyon nagyon nehezen lehetne becsalogatni egy filmre, amiben ő is szerepel...majdnemhogy kizáró ok.

Mr Spock Creative Commons License 1998.12.09 0 0 47
Kedves JT,

Mer' ugye ott vannak a szőke kékszemű Schiffer Claudiák, akiknek esze a béka feneke alatt székel. Nem tudom, hogy genetikailag mennyivel időtállóbbak, mint a 12 évesen szülő terepjáró cigánylány, de mégis rájuk buknak. A fene érti ezt a genetikát... ;( meg a hozzájuk kapcsolódó ösztönöket. EZ hogy alakult ki, ideológus barátaim?

A szexualitas, libido, nem kozvetlen drotkapcsolat hatasa alatt all. Tehat azt, hogy a masik egyen, a masik nemhez tartozik, azt az erzekszerveink altal kell eldonteni. Az allatvilagban olyan nagyon fontos SZAGLAS az embernel elkorcsosult. TAPINTASig el kell jutni, IZLELES szinten kozvetlen kapcsolatot igenyel, HALLAS-nak nincs sok jelentosege ebben a relacioban (kiveve a hangmagassagot), tehat marad a LATAS. Tehat az ember fajta nagyjabol a lathato jelekre van utalva. A legnyilvanvalobb kulonbseg, a mellek, tehat nem veletlen, hogy ez mindig egy kozponti kerdese volt a noiessegnek. Ez a LATHATO jel.
Forditva is igaz. Egeszen az ipari forradalomig, az izomeronek kritikus jelentosege volt az emberiseg (es az egyed) tulelese szempontjabol. Nagyonis logikus, hogy az "izmos ferfi" volt az, akit a nok genetikai alapon talaltak ferfiasnak.

Meg az arc "szepsege" is a LATHATO jelek koze tartozik. Mikor tartunk egy not SZEPNEK? Ha az arc jellegzetessegei leginkabb KULONBOZNEK egy tipikus ferfi arctol. Nem sorolom fel a reszleteket, gondoljatok at.

Gabor

Purusa Creative Commons License 1998.12.09 0 0 46
Olyannyira szamit az elso benyomas es a kulso, hogy ezt (is) vizsgaltak humanetologus bacsik. Azt talaltak, hogy pl. a magasabb egyeneket automatikusan intelligensebbnek/elokelobb pozicioban levonek/tekintelyesebbnek tetelezzuk fel, mint az egyebkent uo. kulseju alacsonyabbakat. Sot, forditva is igaz: egyetemi professzorok magassaganak saccolasakor a tesztalanyok mindig nagyobb ertekeket becsultek, mint (az egyebkent uo. magas) adjunktusok eseteben... :)
Es ez csak a testmeret egyik dimenzioja.


Ms.Cecil - ez volt a szakdolgozatom cime: 'Az egyes filmsztarok kisfius mosolyanak fuggvenyeben mert indukalt alsonemu-humiditas eredmenyei a fogamzokepes nok hazai populaciojaban.'
:)))))

[Honnan, honnan: en vagyok a noi lelek nagy ismeroje. Egyebkent meg nem talalkoztam meg olyan elo xx-kromoszomassal, aki ne olvadt volna el a Brucitol...:)]

CD COLT Creative Commons License 1998.12.09 0 0 45
Lehet, hogy csak nekem van neha olyan erzesem, hogy a "gyonyoru" modellek mar-mar olyan tokeletesek, hogy szinte csunyak? Kirakatbabukat faragnak beloluk. Ezzel szemben nehany "csunya" no kifejezetten vonz, mert van valami egyedi bennuk.
Az eredeti kerdesre reflektalva, szerintem a baratod inkabb olyan tarsasagot probaljon keresni, ahol a szemelyisege jobban kibontakozhat, ahol hosszabb kontaktust tud teremteni masokkal.
Lakki Creative Commons License 1998.12.09 0 0 44
Elsőre biztosan a külső alapján alkot véleményt az ember a másikról, nem is ítélet az. És ez teljesen természetes, hiszen semmi mást nem tud még a másikról, csak azt látja hogy néz ki, meg érzi az illatát.
Aztán ha megismeri, egy nézésre tetsző ember megcsúnyulhat, és viszont, de ezt már it sokan leírták. Az 'összhatás', az a lényeg.
banya Creative Commons License 1998.12.09 0 0 43
Palánk, kedves!
Fején találtad az igazat! IMHO mindig számít az első, külsődleges jegyekről alkotott benyomás! Ha valaki belép az irodádba, ránézel és már leszűrsz valamit róla. Találkozol egy ismeretlennel és azonnal alkotsz valamiféle - belátom: általában felületes - képet. Szerintem a nehezebb ügy az ezen való túllépés, illetve ennek a képnek a későbbi alakítása.
Dr. Égely Palánk Creative Commons License 1998.12.09 0 0 42
Miért szukítitek le a kérdést ismerkedésre ill. párkeresésre? A külso akkor is szerepet játszik, amikor valaki állást keres, vizsgázik, tárgyal, eloadást tart, stb. stb. stb.
Ezek közül csak egy a párkeresés.
Palánk
Cecil Creative Commons License 1998.12.09 0 0 41
...akkor meg mindig ott van a szaglas.
demus Creative Commons License 1998.12.09 0 0 40
Mi a helyzet abban az esetben, ha vakokról van szó.
Cecil Creative Commons License 1998.12.09 0 0 39
off
Purusa!
Nahat,hogy pont a Bruce-t kell neked emlegetni...honnet tudtad?;-)))))))))))
csali Creative Commons License 1998.12.08 0 0 38
Delfina, Kedves...
Én nem választanám ketté ennyire a dolgot. Az "első látás" szerintem nem csak vizuális fogalom. Ha valakinek már ismered a lelkét, egészen mást látsz, mint ha anélkül találkoznál vele elsőre...
Persze, hogy fontos a külső, de én még nem láttam rút széplelkűeket. Csak a mesében, de azok is csak mókából voltak rondák.
A lélek szépsége kiköltözik mág a legaránytalanabb arcra is. Nézz csak meg engem! :-))))
A barátoddal kapcsolatban meg csak annyit, hogy a hangos szórakozóhelyek csupa-csupa külsőséges dolgok, minden a látványra megy. Ezen a terepen elsőre csak az esztétikus formák, vagy a nagyon karakteres személyiségek nyerők! Mint kiderült, ő nem ilyen! Ez nem az ő világa, így nem is tudott felszabadulni. Merev lett, így még a szép lelkét is álca takarta. Valami szerepbe akarta tenni magát, ami nem ő, és az, hogy ez nem sikerült, bizonyára annyira jól látszott kifelé, hogy elhúztak mellőle a lányok...
Olyan helyen próbálkozzon, ahol otthonosan mozog... Testestől, lelkestől.
Purusa Creative Commons License 1998.12.08 0 0 37
Ha olcso poenkodassal szeretnem elutni a dolgot, azt mondanam: tudja a Halal... :) Am nem teszem, sot komolyra fordejtom: szvsz a fantazia mindig hatekonyabb, mint a termeszet - ne ismerkedjunk postafordultaval!

(Magam, peldanak okaert, igyekszem ugy tenni, mintha erzo szivu, szellemes, intelligens Quasimodo lennek - de a valosagban csak uresfeju, sotlan szepfiu vagyok... :)))))))

Delfina Creative Commons License 1998.12.08 0 0 36
Nos, én se vagyok olyan, aki csak a belső tulajdonságokat nézi, mert ahogy egy páran írtátok, ha partnert választ az ember, valahol vonzalmat kell éreznie a másik iránt, ez pedig leginkább a külső tulajdonságok alapján alakul ki.
De nézzük meg az interneten kialakuló ismeretségeket. A net az egyik olyan hely, ahol nem a külső értékeket látja először az ember, hanem a belsőt.
Tegyük fel, hogy találsz egy olyan valakit a neten, akivel van közös témátok, sok mindenben megegyeztek és kölcsönösen érdeklődtök egymásiránt. Egyszercsak eljön a találkozás pillanata...Két lehetőség van; vagy tetszik az illető a külsők alapján is vagy nem, de ezek után hogyan viszonyulsz hozzá? Mennyiben változik meg a róla alkotott képed és a vele kapcsolatos érzéseid?

Minden jót!
Delfina

A HALÁL Creative Commons License 1998.12.08 0 0 34


Purusa!
Felszeletelt ugyan nincs, de azért ez is szép.
másikegylány Creative Commons License 1998.12.08 0 0 33
Elhangzott már külső-belső, csak éppen a kettő közti kapcsolat maradt ki, ami szerintem nagyon fontos: a kisugárzás. Ugyanis lehet valaki gyönyörű és észrevétlen, és lehet csúnyácska de népszerű. Azt hiszem, a belső életünk kiül az arcunkra. És most nem csak az intelligenciáról van szó.
Van, hogy megyek az utcán, tök jól érzem magam a bőrömben, mégsem vesz észre a kutya sem. De olyan nap is van, hogy legszívesebben összetörnék minden tükröt magam körül, mégis többen felfigyelnek rám. Nyilvánvaló, hogy a vonzerő függ mindenféle benned fortyogó kémiai anyagtól, amit hívhatsz akár kisugárzásnak vagy intelligenciának.

Valamint erősítem Trau hozzászólását, miszerint az akarás mindig megnehezíti a véghezvitelt. Nekem is azok keltik fel az érdeklődésemet, akik nem azt vizslatják: milyen hatással vannak ők a környezetükre.
Szerintem ez a bizonyos barát is így ment el arra a helyre; ahelyett, hogy arra gondolna: a hely milyen hatással lesz őrá.

Még egy megjegyzés: ha valaki megtetszik (a stílusa, a beszéde...), utólag fogalmam sincs, milyen ruhát viselt. Amit mondott, és amilyen hatással volt ez rám: az a fontos.

Purusa Creative Commons License 1998.12.08 0 0 32
- egyreszt biologiai okokbol
- masreszt kulturalis okokbol
- harmadreszt mert a valosag nem olyan, mint a korai orosz regenyek/a Romana/az amerikai filmek :)

Ms Cecil: azert nem art, ha a szellemes, intelligens ferfi mellesleg meg Bruce W. is, nem? Szoval ne keruld meg a kerdest... :)

Geo: sulyos tevedes! Jelenleg Jennifer Lopez miatt szegyellem magam. :)))


P.s.: lattatok mar felszeletelt emberi agyat? Gyonyoru! A belso szepseg... :)

Sztrovacsek Creative Commons License 1998.12.08 0 0 30
Még jó... Én nem csak azt szoktam figyelembe venni, hogy a SÖR az milyen, hanem azt is, hogy néz ki :))
KillerJack Creative Commons License 1998.12.08 0 0 29
Wágner úr szívesen segítek tartani. De csak a korsót!!! ;-))
Wágner úr Creative Commons License 1998.12.08 0 0 28
Ja! Az úgy is van! Az elegancija az egy fontos dolog! De most valaki fogja meg a nadrágomat, mer' Sört akarok inni :)))
Sztrovacsek Creative Commons License 1998.12.08 0 0 27
Val, tehát tudnunk kell eladni magunkat? Ez igaz, de kell, hogy legyen mit is... :)
KillerJack Creative Commons License 1998.12.08 0 0 26
Trau,

Kösz. Pont így gondolom én is. És ezt már egyszer a Mégegyszer érzéssel topicban is leírtam. De ott nem aratott nagy sikert!

Valentine Creative Commons License 1998.12.08 0 0 25
JT,

Marketing.

Val

berku Creative Commons License 1998.12.08 0 0 23
Alkottam egy bizonyos képet a barátodról, ez alapján szerintem neki egy szórakozóhely az ismerkedésre legkevésbé alkalmas hely. Egyébként ő észreveszi a visszahúzódóbb, kevésbé feltűnő lányokat? Mert van jó néhány magányos közöttük.
Továbbá teljesen egyetértek Avalone-nal.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!