Keresés

Részletes keresés

prenotalis Creative Commons License 2002.04.11 0 0 219
Kiderült, hogy Áder János az elhíresült sittes bejelentésével nagy valószínűséggel bűntettet követett el.

Ez vagy rágalmazás, vagy a választások titkosságának megsértése !!!

A törvény szerint aki az országgyűlési képviselők választása során megsérti a választás, illetőleg a népszavazás titkosságát, bűntettet követ el, ami három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő !

(vajon Áder úr a második fordulóban már a Kozma utcai műintézmény lakójaként szavaz ?)

prenotalis Creative Commons License 2002.04.11 0 0 218
Rajta hát !
Gyűjtsd össze Te is a szocik gyűlölködését !
Mi az akadálya ?
Előzmény: Armageddon Kid (212)
prenotalis Creative Commons License 2002.04.11 0 0 217
Kedves Logan !
Ezeket a kijelentéseket a "tiszta kampány" mellett elkötelezett politikusok nagy nyilvánosság előtt, gyakran a sajtó útján tették meg.
Nyugodtan helyezd vissza a topicban tételesen felsorolt idézeteket "eredeti szövegkörnyezetükbe", jelentésük jottányit sem fog változni.
Az a gyanúm éppen ezért látnád szívesen ha a moderátorok letiltanának.
Előzmény: Logan Grimnar (213)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.10 0 0 216
aszem bevehetjük az Áder-féle nyilatkozatot is ebbe a krónikába

Budapest, 2002. április 10., szerda (MTI)

Kizárt dolog az, hogy bárkinek is tudomása legyen arról, miként szavaztak a kőbányai börtönben az előzetes fogva tartásban lévő, választójoggal rendelkező emberek.
Ezt Tiba Zsolt, a Fővárosi Választási Iroda (FVI) vezetője, fővárosi főjegyző nyilatkozta szerdán az MTI érdeklődésére.
Áder János, az Országgyűlés elnöke szerdai sajtótájékoztatóján azt mondta, nem lehet véletlen az, hogy a kőbányai büntetés-végrehajtási intézet lakóinak 95 százaléka (466 fő) a szocialisták jelöltjére szavazott, s a Fidesz-MDF jelöltjére, a helyi polgármesterre csak 5 százalék (24 fő) voksolt.
Az Országgyűlés elnöke azt is közölte, hogy az adatokat a helyi szavazóköri jegyzőkönyvből vették.
A főjegyző beszámolt arról, hogy a kerületi jegyzőtől, a helyi választási iroda vezetőjétől tájékoztatást kért az ügyről.
Ebből egyértelműen kiderült, hogy a börtön nem volt önálló szavazókör. A kerületi jegyző tudatta azt is, hogy az urnák tartalmát - azok felbontását követően - összeöntötték. Így tettek azzal a mozgó urnával is, amelyet a börtönben lévők szavazásánál használtak. Ezt követően került csak sor a szavazatok tételes átvizsgálására, összesítésére.
Tiba Zsolt leszögezte: az adatfeldolgozás technikai jellegű elemein kívül azért sem lehet más, tartalmi kérdést megtudni a szavazatokról, mert aki megszegi a választás titkosságára vonatkozó törvényi szabályokat, annak tisztában kell lennie azzal is, hogy a Btk. három évig terjedő szabadságvesztéssel sújtja az elkövetőt.

liberálmensevik Creative Commons License 2002.04.10 0 0 215
A Népszava szerint :

"Az SZDSZ-éről pedig az a véleményem, hogyha igaza van Világosi Gábornak például, meg az SZDSZ-nek, akik azt állítják, hogy először is nincs is esélyünk rá, aztán meg úgysem tudnánk megvalósítani ezt az egészet, akkor most egy pillanatra feledkezzünk el arról, hogy 12 Nobel díjason túl - akire már hivatkoztam itt - adtunk több, mint száz olimpiai aranyérmest a világnak és a tíz legsikeresebb olimpiai nemzet közül egyedül Magyarországnak nem volt módja még olimpiát rendezni és sok minden mást felejtsünk most el, hagyunk most figyelmen kívül és egy pillanatra gondoljuk el azt, hogy valóban nekik van igazuk. Mi csak egy ilyen semmit érő népség vagyunk, hát ennyire vagyunk képesek. Nem vagyunk arra képesek, hogy egy hónapig a világot vendégül látva, többmilliárd ember a képernyőn keresztül - legalább egyszer az életben a tömegkommunikációból hasznunk is legyen, ne csak kárunk - láthassa Magyarországot és esetleg olyan lökést adjon a magyar túrizmus fejlődésének, mint a legdinamikusabban fejlődő ágazatnak, ami azokat a térségeket is ki tudja húzni a bajból, ahol nincs ipar és nem is lesz, mert nincs autópálya meg nem is lesz... de én azt mondom, hogy ha tényleg nem vagyunk erre képesek, akkor így viszont nem érdemes élni. Akkor menjünk le a pincébe, keressünk egy kötelet, meg egy szöget, vagy egy jó erős gerendát, aztán kössük föl magunkat. Csak azt szoktam ilyenkor mindig mondani, kérve azokat akik önöket erre próbálják meggyőzni, vagy erről próbálják meg meggyőzni, ezt próbálják meg az önök fejébe súlykolni, hogy legalább ebben az egy dologban járjanak elöl jó példával. Kezdjék el ők, ha lehetséges. Ha elvégezték a dolgukat, akkor mégiscsak gondolkodjunk el azon, hogy hátha nélkülük többre mennénk. De én azt mondom, hogy miután bizonyára lesznek akik ezt egy kicsit erős viccnek érezték, ezért hadd mondjam el, hogy nem én azt gondolom, hogy nekik az az igazi bűntetés - és ezért aztán arra kérem az Istent, hogy hosszú időn keresztül jó egészségben tartsa meg őket - hogy végre nézzük, hogy lássák, hogy velük együtt, őket koloncként a nyakunkban cipelve is mire vagyunk képesek."

Ebben mintha megnevezné, kiknek ajánlja, hogy :
"legalább ebben az egy dologban járjanak elöl jó példával"...
lm

Előzmény: egyszerűsített (214)
egyszerűsített Creative Commons License 2002.04.10 0 0 214

"...az egyik legdinamikusabban fejlődő gazdasági ágazatunk a
turizmus számára. Szóval mindezt felejtsük el egy pillanatra
fogadjuk el azt, hogy csak ennyire vagyunk képesek. Hogy
egy képesség nélküli, alkalmatlan, tehetségtelen néppé
lettünk az elmúlt néhány évtizedben. Csak én erre azt
mondom, hölgyeim és uraim, hogy így viszont nem érdemes
élni. Tehát, hogyha így gondoljuk, akkor menjünk le a pincébe,
keressünk egy jó erős kötelet, meg egy viszonyleg erős
gerendát és szöget, és kössük fel magunkat (enyhe kuncogás
a teremben). Csak én azt szeretném kérni azoktól, akik ezt
próbálják önökkel elhitetni, évek óta ezt próbálják súlykolni az
önök fejébe, hogy legalább járjanak elöl jó példával.(nagy
derültség és taps) És ha ők már mind végeztek, akkor mi meg
mégiscsak gondolkodjunk el azon, hátha nélkülük többre
mennénk" (nagy derültség és taps).

Szóval szó szerint ez a Kövérnek a kötelet a komcsik nyakába szövege!

Én sajnálom az itt önmagával vitatkozó és beszélgető kisfiút, aki a "leplet" akarja lerántani a demokráciát veszélyesztető és lábbal tipró mocskos komunista reflexel működő "fityesz" kormányról.

Azonban fontos tudni, hogy ez a szöveg szó szerint! Ha kell felteszem mp3-ban is, bár az más topic.

Kár, hogy a Fideszt akarják rángatni és a kormányt, amikor meggyőződésem hogy nem volt még olyan kormánya Magyarországnak az elmúlt 50 évben, aki a Magyarország, a magyar nemzet önálló gondolkodására biztatta volna a négy éves munkájával az embereket.

Én nem bízok abban a pártban, amelyiknek a nevében van az hogy szocialista.

(tényleg! Hogyan tanították? A szocializmushoz vezető út eleje a kommunizmus útjának vége! Vagy fordítva?)

Bocs nem tudom pontosan, de vicces, hogy 2002 ben alternatíva lehet valakinek az MSZMP jogutódja.

Tényleg le kellene zárni ezeket a dolgokat.

Miért nem alapítanak a topicba írók egy demokrata eszmékre épülő, kommunista múlt nélküli szociál-demokrata pártot?
szociál!! és nem szocialista!

Szerintem az MSZP jobban szívatja a szavazóit, mint bárki is elhinné!

Egyébként a topic nyitó szöveg eléggé bárgyú!

Jobb lenne, ha a jobbosok nem nyitnának ilyeneket!

VAgy te is beépített ügynök vagy?:)))))

Logan Grimnar Creative Commons License 2002.04.10 0 0 213
Tények : a te "tényeid" 100%a olcsó hazugság vagy részigazság ( professzor esete a kabátlopással, remélem ismered ), ilyet én is bármikor tudnék írni az MSZP-ről, nem nagy kunszt.(erre most példát is szolgáltatok : Kovács László tegnap a köztársaság téri pártszékház előtt céklaveres arccal szidta a jobboldali választók qrva anyját és gulággal fenyegetett ha minndenki nem szavaz rájuk 21-én, és közben többször fejhangon felrikoltott : "miép", "halál", "ártány", "náci" szavakat ismételgette, miközben balszeme kidülledve kiesett és összekente a kabátját vele...)
Idézetek : dettó. ( példa : a máriapócsi gyengénlátó kisgyermekek részére szakosodott óvodában az óvónéni a következő szavakkal azzal fenyegette meg a kicsiket, a szomszédom körösztanyja saját fülével hallotta : " ha a Fidesz nyer, akkor jön a Kövér Laci és mindenkit felakaszt és megstrigáz ! " )
tettek : a te elmebeteg tetteid legfeljebb azok zavarnak. Ha ez az index egy kicsit is adna magára, akkor már a moderátorok rég kitiltottak volna innen téged.
Előzmény: prenotalis (211)
Armageddon Kid Creative Commons License 2002.04.10 0 0 212
Kedves Prenotalis!

Nagyszerű ez a topik.
Csak arra vigyázz, hogy néhány nappal a választások után lekerüljön a netről, mert ciki lesz, ha így összeszedve meg lehet találni, mi mindent hazudtak a szocik a kampányukban.

És mondd: jól fizetik ezt a gyűlölködést, vagy magánszorgalomból csinálod?

Üdvözöl barátod,
Armageddon

Előzmény: prenotalis (211)
prenotalis Creative Commons License 2002.04.10 0 0 211
zavarnak a tények, az idézetek és a tettek ?
Nem csodálom !
Előzmény: Logan Grimnar (208)
prenotalis Creative Commons License 2002.04.10 0 0 210
Egy szentendrei általános iskola plébánosa és igazgatója a gyerekekkel küldött haza levelet minden szülőnek, azzal a tartalommal, hogy ha nem a Fideszre szavaznak, akkor az mszp megszünteti az iskolát, mert családellenes.

Történt mindez 72 órával a fidesz első választási veresége után.

Íme egy topicban dokumentálva a korrekt kampány amit Pokorni úr az elején megígért !

miles.blogspot.com Creative Commons License 2002.04.10 0 0 209
Előkerültek az iratok:
Logan Grimnar Creative Commons License 2002.04.10 0 0 208
Prenotalis : te egyszerűen egy beteges gyűlölködő, korlátolt pali vagy. Kezeltesd magad, vagy találj egy nőt, aki aki hajlandó elmenni veled. Csak a vak gyűlölet éltet téged semmi más. Sajnállak.

Előzmény: prenotalis (206)
prenotalis Creative Commons License 2002.04.10 0 0 207

Főként a multicégeknél, bankoknál és az egyetemeken dolgozókat vette célba a Miniszterelnöki Hivatalban és más kormányzati szerveknél indult suttogó propaganda. Eszerint láncsms-ekben és e-mailekben kell terjeszteni azokat a rémhíreket, miszerint az MSZP-kormány emelné a gáz- és gyógyszerárakat, bevezetné a tandíjat, és eladná a földet a külföldieknek. Fideszes politikusok azt is állítják, hogy egy Medgyessy-kormány elvenné a vidéktől a már megítélt támogatásokat.

A láncban terjedő e-mailek és SMS-ek többek között a Panasonic, a Philips, az Electrolux, a CIB Bank, az Erste Bank, a PricewaterhouseCoopers és a Stollwerck alkalmazottait célozzák meg.

Az e-mailekben leírják a suttogó propaganda szabályait, azt, hogy milyen (rém)híreket érdemes terjeszteni. Az öt legfontosabb téma a következő: az MSZP fel fogja emelni a gázárakat, a gyógyszerárakat, eladja a földet a külföldieknek, megszünteti a lakáshitelt, a diákhitelt, és bevezeti a tandíjat. Olyan SMS-ek is szárnyra kaptak, amelyek ezt írják:

Friss hír: Az OTP leállította a lakáshiteleket, mert a szocik meg akarják szüntetni! A várható drasztikus gázáremelés miatt szárnyal a MOL. Add tovább 5 embernek.


prenotalis Creative Commons License 2002.04.10 0 0 206
A Fidesz mocskos kampánya minden gátlástól és jóérzéstől megszabadulva tombol vereségük után:

Orbán Viktor TF-en elmondott beszédében új Bokros csomaggal, bűnözéssel, nagytőkés kormányzással, gázáremeléssel, gyógyszeráremeléssel a családtámogatás és a lakáshitel eltörlésével, a tandíj bevezetésével fenyegette meg a választókat, arra az esetre ha nem a Fideszre szavaznak.

prenotalis Creative Commons License 2002.04.10 0 0 205
Áder János szerint a börtönlakók az MSZP-re szavaznak. A Kozma utcai börtön lakói (általános és titkos szavazáson) leadott voksainak 90%-ában az MSZPre szavaztak.

Rogán Antal korábban már mondta, hogy az MSZP a bűnözők pártja.

prenotalis Creative Commons License 2002.04.10 0 0 204
A Fidesz mocskos kampánya minden gátlástól és jóérzéstől megszabadulva tombol vereségük után:

Orbán Viktor TF-en elmondott beszédében új Bokros csomaggal, bűnözéssel, nagytőkés kormányzással, gázáremeléssel, gyógyszeráremeléssel a családtámogatás és a lakáshitel eltörlésével, a tandíj bevezetésével fenyegette meg a választókat, arra az esetre ha nem a Fideszre szavaznak.

prenotalis Creative Commons License 2002.04.03 0 0 203
"a FIDESZ nem hajlandó részt venni egy piszkos kampányban"
Pokorni Zoltán
:))))
prenotalis Creative Commons License 2002.04.03 0 0 202
A MIÉP megsértette a választási eljárásról szóló törvényt azzal, hogy Egerben, a város több pontján, saját plakátjaival leragasztotta az SZDSZ plakátjait - döntött a Heves megyei területi választási bizottság április 3-i, Egerben megtartott ülésén.

prenotalis Creative Commons License 2002.04.03 0 0 201
Gusztos Péter SZDSZ jelölt ötven választási plakátját hétfő este vagy keddre irradóra "zsidó", "buzi", "zsidó állat", "irány Auschwitz" feliratokkal firkálták tele.
prenotalis Creative Commons License 2002.04.03 0 0 200
Schmidt Mária a miniszterelnök tanácsadója Kende Péterről, A Viktor című könyv szerzőjéről azt nyilatkozta:
"...egy tisztességes helyen az ember ilyenkor lecsatolja a fegyvert, és lelövi, mint egy kutyát...".

Pokorni Zoltán korábban eredményesnek minősítette Mádl Ferenc konzultációját a pártokkal az eldurvuló kampány hangneméről.

Gyenge Idegzetű Creative Commons License 2002.04.03 0 0 199
*ásítás*
Előzmény: prenotalis (198)
prenotalis Creative Commons License 2002.04.03 0 0 198
A rendszerváltás utáni idők legmocskosszájúbb politikusa, Kövér László a pártja által meghirdetett "tisztességes kampány" jegyében önakasztást javasolt ellenfeleinek:

"Sokan vannak ma Magyarországon, akik nem tudnak örülni a kormány intézkedéseinek és sikereinek. Ezért azt ajánlom nekik: vegyenek egy kalapácsot, egy szöget és egy kötelet, menjenek le az alagsorba, és a szögre vagy ha találnak egy jó gerendát, akkor arra kössék fel magukat. Ezzel nagy szolgálatot tennének, mert nélkülük könnyebben és hamarabb tudnánk megoldani feladatainkat."
Kövér László

A kijelentés hangfelvétele felkerült az internetre is.
(www.mszp.hu/download/kover.mp3)

AgentOrange Creative Commons License 2002.03.25 0 0 197
húúha, éppen az előbb a Danubiuson a roxette:listen to your heart (90'-es FIDESZ kampány zenéje)(Halgass a szívedre, szavazz a fideszre), gondolom előbb utóbb ez is bökni kezdi valakinek a csőrét:-)) .Akkor majd így adják le, hogy "fizetett politikai hírdetés"??
Kampánycsendben meg be lesz tiltva?.-)))))
pert1 Creative Commons License 2002.03.25 0 0 196

A TV-ben a fizetett politikai hirdetések végén két új párt hirdetései is megjelentek mostanában.
Az egyik az valami Országima Pártközpont a másik Meg a Széchenyi Ötéves Terv Párt névvel hirdet.
A www.választás.hu -n nem találtam őket az induló pártok között, lehet hogy valamelyik pártszövetségben
bújnak meg? És miért kapják mindíg az utolsó (legjobb) helyet a hirdetési blokkban?
prenotalis Creative Commons License 2002.03.25 0 0 195
A megszokott ocsmánysággal, agresszív és személyeskedő hangnemben folytatják kampányukat a FIDESZ vezetői:

Kövér László ezúttal egy tatabányai fórumon "megélhetési romának" és "gengszternek" nevezte Horváth Aladárt, aki ezekért a gyalázkodásaiért várhatóan feljelenti a FIDESZ alelnökét.

prenotalis Creative Commons License 2002.03.22 0 0 194
Miután tegnap az igazságügyminiszter nem vállalta a vitát Bárándyval Pokorni Zoltán erről kijelentette, hogy az az agresszív kampány amit az MSZP folytat nem jön be.

szemelvények egy agresszív kampányból:

Egy büdös bunkó újra aktivizálja magát. Az MSZP a jelek szerint annyira fél, hogy egy kicsit leépült politikai személyiséget is elindít. Isten óvja meg Magyarországot!”

„Az MSZP mindennapos, permanens létezésével állít mementót a terrornak, lévén jogutódja a terror pártjának.”
Bencsik András

a szocialisták az utóbbi négy esztendőben nem először lépnek fel a bűncselekményeket elkövetők védelmezőjeként
Rogán Antal

prenotalis Creative Commons License 2002.03.21 0 0 192
Folytatódik a mocskos kampány:
2002.március 20.
Orbán és Csurka nevét skandáló "Ruszkik haza" rigmust kiabáló jobboldali diákok zavarták meg Medgyessy Péter előadását az ELTE fórumán.

A 30-40 fős csoport pfújolva, bekiabálva felállt és kivonult. A kivonulás nagy ervin (JOBBIK) szerint nem tervezett akció, de a provokátorok távozás közben a JOBBIK választási felhívását és szórólapjait szórták szét a teremben.

A kivonulók között volt a MIÉP egyik országgyűlési képviselője is.

Az eset nem az első és biztos nem is az utolsó. Néhány hete Pécsen csinálták ugyanezt.

Előzmény: prenotalis (191)
prenotalis Creative Commons License 2002.03.20 0 0 191
Orbán Viktor szerint a durva kampány a polgári értékek megtámadása

nofene !
lássuk csak:

Horn Gyula egy büdös bunkó. Egy utolsó büdös bunkó, ha úgy tetszik egy angyalföldi proli. A szomorú az, hogy ebben az országban egy szabad választáson tudott nyerni ez a büdös bunkó, ez a baj.

"Ezek a rohadt gyilkos gazemberek, ezek a mocsadék, utolsó állatok most megpróbálják átretusálni 56’-ot egy ilyen szocialista forradalommá"
Bayer Zsolt

"Ezen a kongresszuson a továbbiakban strigákról s egyéb ártó lényekről, honkupecekről és szellemi hajléktalanokról szó ne essék. Nem azért, mert ilyenek nincsenek, hanem azért, mert napjaik meg vannak számlálva. Erejük fogytán, s éppen arról kell ennek a kongresszusnak ma szólnia, hogy miként hagyhatjuk magunk mögött végleg azt a kort, amikor ők uralták az életünket"
Kövér László

prenotalis Creative Commons License 2002.03.19 0 0 190
Ha a múltat nem is lehet "végképp eltörölni", akkor legalább a jövőből töröljük ki őket.
Kövér László
VV_kenyer Creative Commons License 2002.03.19 0 0 189
Minden stimmel, csak a nev nem. Orban Viktor helyett Kovacs Laszlot kellett volna irnod! :))
Előzmény: Bastardo (5)
VV_kenyer Creative Commons License 2002.03.19 0 0 188
A mostani kampanyt az ellenzek kezdte a nyar kezdeten. Ahogy elkezdte, ugy folytatodik.
prenotalis Creative Commons License 2002.03.19 0 0 187
„A Magyar Szocialista Párt az egyszerű emberekkel szembeforduló bűnözők pártjává vált.
Rogán Antal
Conus Creative Commons License 2002.03.19 0 0 186
http://www.szdsz.hu/

Ha valaki mocskos kampány krónikát akar, tekintse meg ezt!


Conus

prenotalis Creative Commons License 2002.03.19 0 0 185
"„A két párt (MSZP-SZDSZ) napról napra hazugságot hazugságra halmoz, és ez felér egy lelki Trianonnal."
Kövér László
Vokrug Szveta Creative Commons License 2002.03.09 0 0 184
A rohadt külföldi lapok is rászálltak a főpolgárok kormányára. Az egész világ téved és hazud, a fityesz nem a miépet és a korrupciót, hanem a hatalmat és a sok pénzt szereti.
Előzmény: keellah (183)
keellah Creative Commons License 2002.03.04 0 0 183
Ugy viszont harom nap se telik el, hogy a maszopos, vagy szadeszes barmok ne fikaznak valamivel a kormanyt! A rak halozza korbe a komcsi tudejuket!
Előzmény: prenotalis (182)
prenotalis Creative Commons License 2002.02.28 0 0 182
már majdnem egy hét eltelt anélkül, hogy Kövér ne mocskolta volna alpári hangnemben ellenfeleit.
A FIDESZ "tiszta és személyeskedéstől mentes" kampányának őszint jegyében strigák, bolsevik kutyák, férgek, nyüvek, hazaárulózás és hátbalövetés után Kövér László ezúttal letolvajozta a szocik jelöltjét.

"Ami az MSZP miniszterelnök-jelöltjének a különböző ügyeit illeti, eljutottunk oda, hogy a tolvaj kiált rendőrért" - jelentette ki Kövér László szerdán este egy Sümegen tartott lakossági fórumon.

Milyen szerencse, hogy Pokorni Zoltán eredményesnek minősítette Mádl elnök felhívását a higgadt hangnemre.

Előzmény: prenotalis (180)
Gyenge Idegzetű Creative Commons License 2002.02.26 0 0 181
Teljesen igaza van.

Ez a két bohóc már annyira lejáratta hülyeségeikkel az mszp-t, hogy van félnivalójuk elvtársaiktól.

A kardnál veszélyesebb fegyver a toll, mint tudjuk, ebben is igaza van.

Csak Neked nincs ennyi eszed, hogy megértsed.

Előzmény: prenotalis (180)
prenotalis Creative Commons License 2002.02.26 0 0 180
Kövér László úgy látszik nem ismeri a határt, önmagát nem meghazudtolva minden eddiginél mocskosabban, habzó szájjal fröcsögött egy lakossági fórumon :

„Medgyessy Péter és Kovács László nem mert kijönni a Köztársaság téri pártszékházból, nehogy úgy járjanak mint szegény Mező Imre, akit onnan kilépve hátba lőttek”.

A volt KISZ titkár még megjegyezte, hogy
nehezen leírhatónak tartja azoknak az embereknek „a vigyorgását, akiknek vér nem tapad a kezükhöz, csak legfeljebb tintapaca, mivel mások karrierjét egy tollvonással tették tönkre".

A kormánypárt alelnökén kívül csak a szélsőjobb vezető politikusai engednek meg maguknak ilyen hangnemet ebben az országban.

Sóhivatal Creative Commons License 2002.02.24 0 0 179
A Fidesz éppen eléggé lejáratta már magát, ennél mélyebbre már nem igen lehet süllyedni. Ámbár nem tudom milyen mélyen vannak az Orbán-bányák!:-)))
Előzmény: keellah (178)
keellah Creative Commons License 2002.02.21 0 0 178
Azt ajanlom kuncinak, hogy elobb fogyjon le, tanuljon meg rendesen beszelni, agyilag egy kicsit nojon fel, es utana mersekelje magat! Majd akkor esetleg mondhat annyit, hogy: "Ovoneni bocsanatot kerek, amiert ragalmaztam, meg megprobaltam bemocskolni, lejaratni valakit, tobbe nem teszem!"
Előzmény: csonkabrendy (173)
keellah Creative Commons License 2002.02.21 0 0 177
Kezdjuk ott, hogy NEM A FIDESZ KEZDTE A DURVULAST, de a Fidesz legalabb tudja hol a hatar es mersekelni tudta magat! Nem igy a maszop/szadesz... Ok nem tudjak hol a hatar, mad megutik a bokajukat...!
Előzmény: Törölt nick (171)
keellah Creative Commons License 2002.02.21 0 0 176
Nekem ne akarj adni a szamodra felirt gyogyszerekbol te elmebeteg!
Előzmény: Törölt nick (170)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.21 0 0 175
Kedves Sóhivatal!:-)

Nincs mit!

Amúgy meg vitakozni minig érdemes!

Kis killerünk azóta eltünt, gondolom már más a nick-je!! Ez is eredmény. NEM?!:-)

Előzmény: Sóhivatal (172)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2002.02.20 0 0 174
Helyes a bőgés oroszlán!
Előzmény: csonkabrendy (173)
csonkabrendy Creative Commons License 2002.02.20 0 0 173
Én pl. azért, mert "másként illatozik a széna a lónak és másként a szerelmeseknek" :O)
Szerintem nincs bőr a pofáján ennek a brigádnak, hogy miután kvázi(quasi) lehazaárulóztak, majd megfosztottak magyarságomtól stb. még belesopánkodnak a kamerába, hogy: "Jaj , de borzasztó ez az eldurvult kampány hangnem.." Ahogy Gabriéle Kunci mondta: "Lassan, de biztosan húzzanak el".
Előzmény: xy012 (132)
Sóhivatal Creative Commons License 2002.02.20 0 0 172
T. hüjjepatikuss!

Nem érdemes ezekkel vitába szállni, hiszen láthatod, ha valaki olyasmivel tud előjönni, ami egy az egyben bizonyítható, mint amit az előzőekben én is írtam (megfigyelési ügy, Ferenc József császár étkészletének másolata 33 millióért, stb.) azokra nem tudnak írni semmit, ezeknek egy része közröhej, más része köztudott.
Egyébként köszi az e-mailt.
Üdv.: Sóhivatal

Előzmény: Törölt nick (171)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.20 0 0 171
Annyit tennék hozzá topic-nyitódhoz, hogy amikor a Fityesz érzékelte, hogy a durva gátlástalanságra nem vevő az átlagszavazó, sőt maga ellen hangolja az eddig bizonytalanok egy részét, taktikát váltott.

Amit eddig csinált, mocskolódásban, rágalmazásban, azt hirtelen ráfogta az ellenzékre, ő maga pedig elkezdte játszani a "mindenki minket bánt, méltatlanul", című mártírszerepet, megpróbálván azt a látszatot kelteni, hogy a kampány eldurvulásáért az ellenzék felelős. Azért az "Erő velünk van" bornírtságát, kampányuk középpontjává tették, azt sugallva, hogy Magyarország a tízmillió hülye országa, és másodosztályú Holywoodi-sémákban gondolkodik.

Pedig igazából ez úgy néz ki, hogy a Fityesz "kampánnyitójára", (...egyenként fogunk levadászni benneteket....), az ellenzék VISSZAÜTÖTT! Részemről sajnálatosnak tartom, hogy felültek ennek a provokációnak, de más választásuk nem volt.

Előzmény: prenotalis (-)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.20 0 0 170
QRVÁRA nem állom az ÖL szót, még ilyen eltorzított angol formában sem, és pláne nem nick-ként!

Amúgy altruista alapbeállítottságomnál fogva, NEKED személyesen, ingyen pszichiátriai gyógyszereket biztosítok, hogy el ne kezdj dühöngeni, és be tudj illeszkedni a társadalomba.

Előzmény: keellah (169)
keellah Creative Commons License 2002.02.20 0 0 169
Ugy tunik... kulonben te (hujjepatikus) nem lennel itt...
Előzmény: Törölt nick (168)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!