Keresés

Részletes keresés

repcsepista Creative Commons License 2023.03.20 -2 1 28

                               UFOzzuummm... miEeee... 8 billcsi (milliárd) humanoiDom barom állat, de mi ki MO? - mi is ufo-k vagyunk, made in Hu? Who? -hu hu huuu... madár, jó madár szá szá szá...jaja szájkosár de cipzár?
                4.: Kávézzuummm... megint mellé beszélek, ami ez is egy csoda de nekünk, világ, világom, világod, világunk, vagy NUK? A mi is ufo-k vagyunk, hogy az első illanat, hogy nekem az élő természet mindent ingyen ád? -áld? Fiteljuk, én nagyon szeretem a magyar szabadság hacosainkat, csak én nem veszttetetm volna... egy csatát se,(nem tudok!!!) amit itt...Hogy miért, mert ha vannak örök élő... fita testvérek, és vannak és ezt...én állandóan gondoltam, és az az álom alap, amit most is, hogy ugy a hallás meg látás, az gondolát is, meg olyan hogy KÉPezzük, gépezzük? Fita, ha megtudjuk figyelni magunkat, ami ez a test...kétségtelen növény átkozat -áthozat, vagy amit az éjjel, valóban az hogy evolucionizálás?-amit ott, ahogy láttam, azt a szót, nem tudtam rögziteni? Mot hogy mindenki -e? - miEeee... eltudná hagyni gondolátban kank? -fita a pén -piain miatt...aki azt mondja hogy én akárki akármi ellene vagyok... ez az hogy valóban hadmérnNŐire akartam menni, és berepülő pilóta akartam lenni, de kirugtak minden KGST orkolábul, na mott, akkor a sötét oldalon voltam, ami hacsak ...nincsak...
               5.: Na én Sanyinkat nagyon comálom, mert Óh természet, dicsó lecsős természet, mell szem (sziv-visz-szivárvány lát) nem láthat téged, ami ha örök életü tüze, fita mert ami elég,az csak a külső, és nekem van bensőm, mint a haza? -van olyan, szerető örök élethü magyar -magyar ok testvéreim, azaz örök magyar ok közösÉg égnek, (jaja szent követe az égnek, angyalok most megjött SteiNUK) vagy fénylenek? -amit látni kell! Valami ami a khunfősok, hogy beköti a szemét és ugy is lát, az az amit én sejtegetek, hogy hogy leheten hogy nekünk ténleg benső (ember) szikránk van, nem lenne, lehetne? Itt gondolát ember, aki mindenek előtt lenne, de ahoz, ténleg itt Jézim fénye kéne? 50 éve ismerem Dr Hugh Ross astranómust én csillag észnek hivom, ami csak egy olyan gondolát van, hogy aki gondolkódul az arra kódul? Na csak igy ilyeneket szeretnék villogni, ami most most is, ha könyveket irnék, ládd van egy Beatles szám, engem eleve krucifáltak, na most megint ..bejött az álmom... na az ami a teremtésük koronája, most a husevőknek, olyan hogy nem csak két (4 tépő foguk) agyaruk van, hanem mint a tüskék meg szegek, kiállnak az pofájukbul, szörnyetegek és itt...a kis menyem tegnap, mi eredeti gének vagyunk! Fita, énekelek, hogy a Nap is ten tan, az szeretet, ami minenek előtt meg felett? Fita az hogy Óh fej mely vértól áztatva, meghalt kinok között...Zitt mikor zsi Dóm -MOé tan, Fita azaz hogy... itt nincs olyan szeretet, amit a magyar családok h adománya, ami kérdelek, mikor álmodtad az, hogy mnden jó lett, végleg jó lett, és minden családunk tagja felső tagozatos tost lett, Világ egyetemek begyetek, tele a begyetek? -hócipő? Fita, nem tudom befejezni, nincs itt nincs olyan, ládd ó fej, mely vértól áztatva, ami nincs ellenség és miden ami van, ládd a Nap és Csallagok csillognak meg a természetbe minden örök ingyen van! Fita, tM alkotunk fress társaságot...jaja meg a világot járjuk mert mi is ufo-k vagyunk! Fita, ti akik monduk, a feleségem de jó lenne... (azért jött ki, nem véletlen hogy egymásra találunk) na benne vagytok az álmomba, és a valóságomba... mindenkinek kell legyen saját alma? -teremjetek jó gyümölcsöt...

            6? -szakad a pad? -fertelmes álmom volt!

99 oááá...

Előzmény: repcsepista (25)
Maketheworldabetterplace Creative Commons License 2023.03.19 -1 0 27

Békés jó világot alkotunk.👽🛸👽♥️

Előzmény: repcsepista (26)
repcsepista Creative Commons License 2023.03.19 -2 1 26

Kedves tM?
             ...Nagyon hosszu neved van, és én igy hivhatlak? Tegnap, hogy te egy nagyon kedves magyar testvérem vagy, (mnt apuék, azt érzem) azaz kedves ember, az Égienk, az!!!
            ...Csak annit tudok mondani, teljesen egyet értek veled, és egy akaraton tun
vagyunk, s nekünk tudnunk kell, hogy mit akarunk, mert minden bennünk? Fita nekem, pitim, minden benned bennetek (beletek) van, van?
            ...Mellesleg, ha nem válaszolnék, ami nekem, nem létezik hogy ténleg vannak, mi is ufok vagyunk! -vagyunk?
szi-viszlát!
... Mit akar a magyar népünk ünk? -vagy ük?

Előzmény: Maketheworldabetterplace (23)
repcsepista Creative Commons License 2023.03.19 -2 0 25

                               UFOzzuummm... miEeee... 8 billcsi (milliárd) humanoiDom barom állat, de mi ki MO? - mi is ufo-k vagyunk, made in Hu? Who? -hu hu huuu... madár, jó madár szá szá szá...jaja szájkosár de cipzár?
               1.: 3/19. A KÉP? -ami van, az hogy mi, akik mi is ufo -k vagyunk, mi azzal magyar RULL (TiM) gondolkódunk, mi is vagyunk? -vagyunk? Ami mielőtt levették a irataimat, hogy derengünk, és tündérek vagyunk, és most...a Körpatkómedence közepin ázunk? -napozunk puzunk? Azaz a fényünket, ez lenne az uri muri vécsere Dobre vecser de az utolsó?) is mi csináljuk, az azok akik Jézim sitim -pitim TiMünkbe vagyunk, azaz én vagyok neked, te vagy nekem, (vérszerződés vérük láz lázong) ami másKÉP lehet? Tróha ugyanaz a KÉP, ami most mi csináljuk a napot is, de a naptalansáGod (szó egy szól tá?) is, hogy ti nem vagytok, (mármint a tok?) hanem csak mi mi mo mo mo... Fita, azzal hogy egy napunk van, az az hogy mindenkinek van egy napja, és az örök energia, és hogy csak egymást szeretni (szerelni? -miért a szerelem?) kell? Zna most... megjelent a nagy durung, (az amit kedves Mmmm...? -testvérünk látott? -ami pontosan az! Mott... amiket be tudtam volna? -smirna! -fsss... megint fossOk? Nekem megvan az összes? -nagyrésze a ufo -villogásaink ink link lank lakatos, azaz MI A MI MAG MAGA MAGOD MAGUNK FÉNYBE VAGYUNK, amit tegnapra vagy tegnap előttre, hogy ez egy átmenet, vagy ha csak fény országok, és teljesen nekük el KÉPzelheteten a sötét PÉN, pain, peint? -minden örök feketére festve, amit most ismét, hogy itt hogy ne tépjem szét a szám, a Matrix felmbe, meg 1984 Julius 4re, hogy a testünk az egy ház, és egy akumlátor látol, és tömérdek vak éhes szürny szellemmekkel tele, akik... itt zsi -DOM -ok? -na azok, az örök HÓDITÓK és csak energia NÖ -vényük, lehetsz?
                2.: Itt rögtön, a második álmom, és a Man in Black film, hogy az állatok, szellemek (energia örvények?) minden formája az itt NŐ vényeiknek? amik a TERMTŐK? -azok most is a TŐKÉSEK!!! Fita, nem tudom kikerülni, hogy a pénz, most közönseggesen fogom csak érinteni, nincsak a NAGY BANKOK, eltünnek örökre, ha ezen iratok, megmradtak? Na arra, hogy nem is voltam, az az lenne hogy MAGYAR OK SOSE VOLTUNK, ÉS NEM IS LESZÜNK mit eszünk, szarunk?- ÉS HAGYJ FEL MINDEN REMÉNNYEL, ÉS KÁZÁKÁ FÁ, LE BUGYI -GATYA BE DÁKÓ? (gig mig a gatyáltaNUK, de BBrita bugyibá?) Most ugy meg dermedtem, még most is, ami nem tudok... na ittam egy pohár nyersalmaecetes vizet, pösze hogy az iratokba, egy szikra magyar RULL értelmezés, na azért törÖlnek meg emlékünket is, (fita engem, senki se akarna látni, de mindenki meg láthatna hat hat hat, ha csak a fened pattoghat? -fite nem meg jósoltam, ládd a sem, meg akit megéritettem az fel támad, jaja a népek tengere?) és itt...Fita, ez az egész amit én csináltam, vissza csinálnám, de nem azokat, akik vissza tudnak tudatlanul is szeretni? (de mindenkit szembe tudnak állitatni, de azok nem mi vagyunk, mi is ufo-k de szemszüg?-jaja mostbrecsukom lehunyom...nincs repcspita ta ta ta) Fita, beszéltem Jézimmel, és az minden, ha vissza szeretnek, (a az a fény tövénye örvénye al lapja vizszint) neked előbb kezdemennyezned kell, de most már ketten vagyunk? -Na meg hogy hogy találkoztam előbb a NAPTÜKRÜNKBE... fitaljal, ezekről még mikor otthom voltam a mi MAGYAR OK TESTVÉREK KÖZÖSSÉG GÉINK? Na fita, a nyemecek azok ugyanazok, MO MO MO... az mint a SU volt, ha nem is üldözték (figyelmmel tartottak, nincsak Mónus Áron?) a MJTK?
                3.: Ami van a mélységek mélysége, az az amit az Ó szovetségek, az uj és mindig az, hogy vannak... most az amit batom of the pit? Azok itt is,most teljesen az van, ami van az állat, ami egy növény-párlat? Na a Man in Black filmben, ami most van olyan... na most ezzel a szemünkkel -szemük, nem látok semmit? Ez az, hogy az ufo, az egy olyan valami, hogy itt NINCS FEJ? Érdekes Árpádok -Álmos apunk, (de ők is ufo-k, most is!!!) 1 -1 -1...fejedElemsÉgek? - ami a magyarok emberek *** ... nincs nagy meg kicsi,kisebb nagyobb hanem csak emberek, és azok csak ugy, hogy önkéntes önnállók (rögtön azonnal a fénnyel fényt nyel terülj asztalkéánk na meg tárulj hazánk,ez nem az??? -na pösze ha ketten...) és örök egészek Égészek, mert az ÉGIENK INK LINK LANK LAKATOS, azaz táltos ok látók, mágusok, az az... hogy mi a mi FényMama, na Ő a FényMamánk, na meg FényAtyánk szeme fényei (kis szikRÁik ugyan) vagyunk, ez ugy is, hogy Ők is nekünk, mi egymásnak vagyink mi is ufo -k vagyunk! (itt ugy mondják a lélek tükre?) azaz a Nap tükre, csak itt olyan gondol lát ládd? -s lehet, lehet? Na voltak vagy vannak ÖNMEGTERMÉKENYITÓ NŐ? -FITA EZ EGY NÖVÉNYI -ÁLLATI AMI AZ ÁLLATok TOK IS NÖVÉNY EREDETÜ BOLYGÓLYUK UK KUKUKK... Az lenne ma is az Eelfánt lédy Madonna? Fiteljal a szüz anya, az is az, és ön meg terméknyitő NŐvényük ? -Láttam hogy?
99 oááá...
         ... hogy miért csinálom, most addig, mig össze jő, az egész nyáj nyál nyál s magyaragyam magyar agyarom nyálom csattogna, na meg csitt csatt padalatt, biró carik szék alatt...

Előzmény: repcsepista (24)
repcsepista Creative Commons License 2023.03.19 -2 0 24

                           UFOzzuummm... miEeee... MUK? NUK UK? -egy muk se csak NUKilyuk lyukuk káká?
                 4.: Kávézzuummm... Nizzitek, ahol mára voltam, az valóság, és itt...sehogy nem vagyok,megelégedve magammal, mert mintha ha ha ha... ugy ahogy van, azt csak ugy,ha láttatni tudhatnám? Először is, amit tegnap, hogy az ufo a szemebe van? Ha vissza emlékeztek, hogy a fejemmel (fita a Éhen a kiárlyUK, nincs feje,ami csak vezérmüve hizz van vezetője, felettese?-értem, azért itt a vakok, fejetlenek ((esztelenek)) vezetik a világtanság ok UK) ufozok, és a szemebe vagyok, ládd... szemembe könnyel golgotán tán, láttalak egy záp napon, jött meg a folyásom...Engedjetek meg hogy a kiskölyök,beszólhasson, nem tudok... nem az lenni, ládd ezt nem tudom hinni, hanem mindig a más világokat járom, járom az utam, a macska köves utam, angyal földön vagyok? Szóval,az amit a mi is ufok vagyunk! -ba ba? Fita, ez egy olyan valami, ami mintha, az éjjel... az mikor a frigyládák? -na most ez? -s ahoz hogy vannak a kockák, AZ OLYAN, ládd mikor eltemetnek valakit, és az 2 méter x 4 méter x 2, -hanam egy olyan mint amit pit?- trüha kocka alakik, és minden olyan amik ...zitt amit angyali fejedelemségek, (mnden csak KÉP és faragott szobRUK, rukik? )de nincs fej? _látod, esetleg fa szuhukk?) Fita nekik, e -világ gyerekéinek vezérlő müvük van! -csak prograMUK! -felem oda, félelem vissza ládd a bumeráng vissza vág?-jaja apuk, huzd be a fejed,vagy le be kasálnka, ládd az ég és föld teremtője is lefizette az árát, de a tiedét?
                 5.: Most talán a legmélyebb mélységbe voltam,(batom atom?) ami ide...nincsak a kockák, az ugy, ahogy a halotakat el temetik, csak koca alaku levele, ez az lenne az itt hasonlat, hogy vannak a Piramisik, és annak van egy kocka alaku lefele, és ott boldog élet van! -mondhatni az e mennyük? Fertelem bajba vagyok, mert a mélység erői, és mikor teremtők vannak, temetők csak? Jer temessük el most e testet? Na most mégis, vegyök az itti kuromáNUKikat? Itt amit akarok, hogy most teljesen fanékkal vagyunk fff...tehát amiképpen lent, ugy itt fent? Na a kocka el van vetve, is meg el dobbva, és ahogy esik ugy püffen? Amit uradalmi központok, (fita minden az iratUK?) az teljesen egy az egy a lenti pit kocka, és ott ott dinom dánom, (örökké örvendenek a győztes seregeg fita minden orgiáik megett megecek ugyanazok vanak minden a két oldal borda borélyakik) ami most nekik,akik a halalmuk tetején, azok nagyon élvezik (öket te sose fogod látni, ha mégius ládd itt van a a aaa...) a banánt? Na a KÉPet szeretném, ládd a mindenkorni horrni uradalmi központokat, hogy kinek vala...a legnagyobb birod alma? Nekem az hogy federálok és uradalmi Empire pire pire központuk? - azok egy egy pit kocka, és az onnan lentről, tehát az ami a föld alattiak, itt több réteges dimenziók vannak, és tegnap, a szemembe a feke ufo, most a legalsó legajja, ami amit fekete lyukak, blacmeter, azok egy egy... fekete csillagok?
                 6.: Amit mondok, most ahoz meg kell találnunk mag magunkat, azaz most beszélek a menyemmel, hogy mi érrezzük egymást a bensőnkbe -szivünkben, azaz most láthatnátók, hogy a szivemet kiteszem, hogy ma, egy érzelem szerelem, sziv küldi szivnek szivesen, hogy sose halunkmeg, ma szivünkben egyesülünk, ami nem is...fita, aki vagyunk, az NEM EZ AZ ANYAG, ANYA GOD FŐLEG A FIN GOD, hanem mi kristály tiszta szüvünk, csak örök szeretni tud! Fita, amiket leirok nektek,az valóság annak, akik csak nekünk örök élet de élethüek, és szeretet végtelen meg szakithatatlan, boldogság végtelensÉg, jut? -osztály szüli sully részül? -vagy boldögság vég nélköli öli? Ime amit gondolok, ami erősen bejátszik az itti...ha sarokba szoritanak mint csinálsz? Fita nem mondom tobább (itt apuék seggit esznek)mert mig van ellensegg, addig... jaja itt nem tudunk semmit csinálni, mint szeretni tudni kell!!! Mikor most megütöttük azt a mélységet, na az az amit mára, hogy itt... ez megint, amit láttatnak gondoltatnak velünk, abba vagyunk? Tróha vegyük, hogy most fizkakilag a napon fányébe (éjébe mint látunk) vagyunk, de valóban minden olyan fekete, hogy ennél feketébb s mélyebb, azaz ott vagyuk csak a nagy Atom hatalmi mi?-sorrend meg viszketegsegg mint soha, és azok itt most ami a fene feneke luka pu? Fiteljuk, az amit az özönviz előtt, hogy többet nincs mit meg hóditani, talán kezdenünk a Holddal? Mars... na fita, ahoz most ténleg robotok, mikor MOé bota te buta, na MOé zsidó volt? -jewis, kiválasztott, van nép de PUK NUKI PU? Kingek kinge bolha az ingébe? -fitel az ember csak ember egyenlő örök párba Most is pártosok?- lehet, nincs nagyobb meg kisebb, vagy ne lenne napja, és most földe? -mott te ellene lennél, minek? -na néppért siró boccs bocskoros nemes... sirhatol? -hol sirod hantol?
   99 oááá...
...itt csak annyi, hogy itt itt vannak azok a kockák, amik frigyládáik? -Nincsak ó de uj szövetség ládák? -szövetkezzetek? -honi prosztó?
...fita, usa, minden ember egyenlő? -na az ország, de ha megengedjuk hogy csak egy is gondola? -brácsa?

Előzmény: repcsepista (21)
Maketheworldabetterplace Creative Commons License 2023.03.18 -1 0 23

Láttam.👽🛸Energiakonverter kell.

Előzmény: repcsepista (21)
repcsepista Creative Commons License 2023.03.18 -2 0 22

cső...

... de ez vollt a durung? -több szem többet lát, láthatNUK?

Előzmény: Maketheworldabetterplace (20)
repcsepista Creative Commons License 2023.03.18 -2 1 21

                          UFOzzuummm... miEeee... MUK? NUK UK? -egy muk se csak NUKilyuk lyukuk káká?
                 1.: 3/18. A KÉP? -tegnap nappal ugy, leirtam, hogy a fizikai szememen keresztül,vagy benne volt egy fekete ufo, ami olyan mint a Szaturnusz égitetestet... ahogy ábrázolják a képeken! Na most, biztos hogy a fekete ufósok is made in magyarok? (lenne köztünk, akik le falcoltak volna... nincsak azok megszüntek magyar RULL gondol lát?) Most akik nem a fényoldalt (Jézim, sitim pitim) válasszák, hanem a Kirlályság vagy legyen az akármilyen PARANCSALÓ LÁNC-FORMAK? -fényesebb a láncnál a karad, és mi mégis léncUKat horrdjuk, rabok -.robotok legyükn, vagy magyar ok szabadok, namost az hogy országOK? -Usa magyar országok, és az egyetlen, mely (nincsak most india cigányokkal nem izráler??? -nink hazájuk?) hazavágta, menjetek haza nugat -francós -nyemecek -friccek labbancok az anyátokho ho ho hooo... ba?-mi maradunk magyarok magunknak?
               2.: A lehető legrövidebben, hogy egypár... fita, itt meg letten huzatva, mert nem jönnek a a aaa...nincsak gonmdol látok? -látom de nem jön le, a a aaa...zitt a nagyobb atombamba,(megatonnás? -most hogy javitok begyütt?-fita itt Bon Lázár, egy sörök kanna vakba több energia van süritve, mnt a dark mama kinja?--- szóvolt rólla hogy egy tevednaga, ugy hogy maghasitással, örök energia, de minem a nap? -nép?) egy pár elég hogy atomtél sötétség legyen, de monduk, ha elkezdik kid?- olyan sötétség lett, amit 1984 Julius 4-re, hogy az a feketésÉg bele eszi magát mndenbe,azaz minden anyagba is? Nincsak rádió -aktiva lett? -meg ki tudja milyen sugRUK rukik? -mi ki MO?- vegyületei? Na msot olyan tisztán, tehát olyan feketeség lett, hogy most az az... hogy mint itt a fénybe van minden, és abba... Na olyan van, négyszögeltes fekete s az a fekete el van különiive... (fideljal a frigy ládák?) monduk olyan, ott a fekete korompor van, ládd levegőbe,(az a levegő?) mint itt a nap fényébe vagyunk?
              3.: Itt is akik a calabala kockások...(itt van egy olyan kockák sora sorba hirdetés)Fita, az amit a mi is ufok vagyunk! -ba, nem vagyok senki ellen,(fita nincs értelme, gondolKódol?) és most azt én nagyon értékesnek tartom, olyan szempontunkból, szem pontUK? -hogy esetleg ha meg vannak az ÁrkáDiák -aka sok rekordokba?-.elérhető lennei miden napos egy napos örök életHÜe testvéremnek? Na csak emberek meg angyalok vannak,és az angyaluk örökegymást is gyalulják, hogy ki van alul?- annak a luka rapitya? A magyar gyerekeknek borzalom (hát még a kis láNUK vagy lányunk is volt anyánk? -Édesanyám is volt nékem... volt, ma is, Szanta StefaNUk SteiNUK óta, ládd monduk az angyaLUK arYmadái, nincs egy magyar muk? -miki MO? -azaz nincs magyar csak mór mo mo mo...Na az az a a aaa...fita itt a gyászosok, Jéshusuk a haukba suppp...megmurgyáltatta magát, az ég és föld, az övék, ha rágod a RÁ GOD?-cobáka?- na ezek OLYAN POMPÁBA (kanka) BŐSÉGBEN KÉNYELEMBEN ÉLNEK? (nem látod?-aha hat hat láthatnád, vót anyád?) Fita, ez az...hogy le akarom vezetni nektek, hogy mi stoba halak hallak, mi még a saját farkunkat se kergethetjük-nük (hátra kötöd) vagy NUK?- minden az uré juhé jahva, csak a java félsziget, borneó?-jaja ujjá kell születnetek?
Fita, ezt látni kell, ha egy köztünk látó? -átó tátó... láttál már tót (Y) ágast...
      ...Dfita, csak magyar ok ember ok van, és angyal ok, ha meghalok...
99 oááá...

Előzmény: repcsepista (19)
Maketheworldabetterplace Creative Commons License 2023.03.18 -1 0 20

Előzmény: repcsepista (19)
repcsepista Creative Commons License 2023.03.18 -2 0 19

                               UFOzzuummm... miEeee... MUK? -vagy ország -világ, lett a hazád -nak redületlenül, légy hiva ó magyar rrr... ahol sirod is le-led?
                4.: Kávézzuummm... örömhirek, nemsokára humanóiDom szabásu robotok fognak dolgozni, amire a fiam, jaj dehó mert akor nekünk nem ke? ...Most,mielőtt elkezdtem villogni, ugy du.-4 (16) óra körül, a fény-szememmel (sitim pitim) át láttam ezen a szememen, és tisztán láttam az fekete ufonkat, ami vissza apuék, mikor én csinálok...itt közbe villogták, nekünk! -mndent, ami asz hogy magamnak, az előtt, de már kimondtam, gondoltam volna? Gondolkodok vagyok, ember (szikra vagyok) lehet belőlem is? Fita, nem az,hogy most be akarok vágódni, mint egy féltégla, hanem ott láttam, ahol egyzer millió ufók jelentek meg, pont ott láttam, és azt is akkor bevillogtam! Ha megtudtátok menteni az iratokat, az az hogy valóban, lehet beszéni a a aaa... ami halotainkkal, vagy csak MO? -itt mott hiába akarnék, mert én az alatt mo mo mo...ham ham ham... ezek robotok eleve, ami a Királyi popsággal meg szent nemzetek, nemzet egyzse, egy szem se? (fiteljal, most is a magyarok, nem férünk a bürük bürök, csont bürbütyük, vida mert az orodra ütök?- vagy bürünk, ((bününk vagy aki büntet?))büröd őre?)
                5.: Mott ez amit mára, kinos volt, mert egy olyan mint egy hosszu nagy dorong? -valamellik Ómenes filmben, ahol akik az Óment meg akarták ölni, azokbe egy dárda a levegőből belé vágódott? ( fita az az ő találmáNUK) Sóval, azt tegnapra, Márc 15-re, hogy a betegség, az ugy, hogy akik az angyalUKat választák, azok angyalok (buga biga) lettek, és ott van hogy megszüntek hallani, ami csak egy fentről le lentről fe parancsalói uraloim, ami nálunk az uj vallás és hitre téritéssel kezdődnek? Mot az nagy hoszzu dorong, nemtudom mert hosszu bosszu, ami ládd több 100 Kméter hosszu, és a vastagásga ládd... egy Kméter? Szóval mikor a fejem felé került, akkor ... na pont nagy Márcicu ünneplést MUK?-egy mukse? -muksihukk?-hizz magyar Ok vagyunk, ami most de de de Napisten tan tanu (taNUK) országa, ami közel sem, az teljes egész a FÉNY HONAINKKAL, ez azt hellenti hogy ez egy nyaralónk lent volna? -smirna! -fsss... Fita,akikkel összetudunk... dolgozni,az az hogy akik mi magyarOk, mi a FényAtyánkkal, azaz örök egyet értésbem, csinálunk mindent, és magyar -magyar -ok, tudatomoshona, azaz...fita mert amit akarnék, hogy azt a bázist --a kis fiiunk unokánk kanka, oááá...jaja most is orditozik, amit onnantól kezdve, hogy magyarokra találtam a Tejut felfele elágazásánál, hogy rögtön kiirituk a Tejut lejáróla, itt magyarok vannak! -jaja mi is ufok vagyunk!
               6.: Fita ez a a aaa...na ide behozni, ládd amit állandóan, hogy én ...ezt nem tudom elhinni sem, meg gondolni sem, és nem tudok ugy hozzá szólni, hogy most nekem teljesen csak azt lehet mondani, ezt kell modani, fita még anum is? Ami van, itt teljesen ha hagyom hogy a fényem le ki szpoják, akkor csoda, de itt mindenkin kin, a fiaimon is láttam, hogy ezzel ők nem tudnak kedzeni semmit, meg hazudtam nekik, mert olyan mint te vagy, nincs! Na ezt teljesen egy tiszta fa szuhos rühes mojos mojomos tetves...fiteljed hogy nem tudjuk a beteségünket okozo láthatatlan god duk,kurvára el dugta magát?- Nmost ez megint, ha ténleg akik ládd GOD BLA$$ AMARICA, itt az hogy zsidók, vagy nem, sehol sincsennek, hanem ki a GAZ DÖGEBB DÖGLETESEBB...és ezt senki rajtam kivül nem látja?- ha igen, rögtön kiverte az ág galy a szemét, a szemét? Zna a megmradás láss törvénye,fiteljal mert a kiválaszottak meg akiket őket imadják badtatják, ugganés KING IS GOD,GOD IS KING, és van olyan hogy Kingek kinge bolha az inGÉbe, de csak gebe? Zitt én csak most menek haza, hogy mindem egyes családtagom tagostul? -tagló -tabló? Fita, a mi is ufok vagyunk!-ba, hogy pitim, te elfeledted a testvéreidet, ami most... ezt ugy vegyétek, akik ezt lehetővé tettétek nagyon komállak benneteket, és itt... most láttam nemrég az ufómat, ami... ez az hogy aki ki meri nyitni, nincsa mid a két öcsém látta az ufónkat!!!- amit én megteszek eszek, meg van tóst? -jaja terülj asztalkánk kanka?
99 oááá...
... hogy ki még?- a gurunk, de itt akik nem merik (verik) megmodani mit látnak,azok bukott angyaluk,Éhen a Kiroy rotty...

Előzmény: repcsepista (17)
repcsepista Creative Commons License 2023.03.17 -1 0 18

                     ufo fff...
             ...ezt réggebben a mi is ufonkban ban kanka? Vicca Csicsáky Jencink, MU az emberiség szülőfölde, hogy az értelemnek (NEK) felül kell kerekednie az anyagokon anya GOD Don Kivóta? Nozz a mi Édesanyánk nyelve, ami mosti is elismerten klassz azaz szüli suli (summa sulyos) iskola?
            ...Sóval, most is a gondolátok de minek kinek van szegezve, attól független létezik, hogy most nem is tutjuk NUK? -hogy mi ki MOé vagyunk? Na az hogy universek, az mese, de zzz... A mi is ufok vagyunk -ba kanka, megprószáltam azt, amit most sLeuth tesónk, sugalát-a, ott van még egy köpetünk, és most itt az, hogy engem soha nem fog meg némiTani nyemecisiteni senki, mert azt én tudnám csak, de nemtuDom!!!-sprechen $$$... dacc...
            ...A Kérdések, az nélkül, hogy le irnNátó, na mindent csak RÁ TUK tukma KON UK NUK UK KUNUK -konokul, AMI (amcsi) nem itt... hanem ennek van az elem ellemi ALLAH PU, AL LAPU kiinduló pont a, ami pont ott a pont, napunk vagy na puk? -ahol nincs!
            ...Na mott, minden gondolát ami megjelen az éteri szinenen sinen vásznon Vácon is, az a mit mondtam? Fita most rögtön, igenis szellemek vagyunk, na most itt van a constrak$ion, hogy márcica Iduskaja...hogy vannak Nap is tan országok, az ma is magyar ország ok, és usa az!!! -tehát fényed van, ami van viláGod azzal van vagy? -Dna meg most az amit eddig fekete... itt blacmeter, blokk ok, azaz azok a királyságok, ami ládd itt ordiva forditva van,mert azok a REAKCION ÁRUK ÁRU SOKK? -tehát nem nem gondolkodnak, amihez fény kell? -s ha elveszik, mert te nem gondokodhattok csak tok... kot kot kodácc... itt van dácó * elmeletek* és minden napra egy tolás? -tyutyUK?
Tróha akik meritek a kérdésetek, na az eném is az ok, mert most...minden az a beszéd, az a beszéd? ki be szél...honna s je hova STOBA...
Zna lassan szépen az ahogy a csillagok mennek jönnek az égen, Éden béden...vagy bidi sár?
De már az éjjel mára, a kérdésetek erősen bekever ver, nem hanem addig él élünk? Éljen MUK!-vagy egy muk $$$...Fita, ez ért? -vita vákum, ákom bákom fére szerünyi nyühühüüü...
          ... Fita, itt a kis felesÉgem, ma is minden reggel, jó reggelt örök életpárom fél téglám... csak ugy, hogy összejöttünk (a folyónál) a kis kölök szülinapjára, és te álmodol, tudz álmodba repülni, (min ülsz,fel ültettek? -vagy ülj hülj le?) ha nem ő meg mutatja, de az hogy mi értelme... hogy vagyunk, hogy GONDOLÁD GONDOL LÁT? MINDEN EGYBE EGYÜTT VAGYUNK, VAGYUNK? -mi is UFO-k vagyunk!
ufff...
    ...fiteljal, most apuék: ne beszélj olyan sokkat?

Előzmény: Maketheworldabetterplace (14)
repcsepista Creative Commons License 2023.03.17 -2 0 17

                              UFOzzuummm... miEeee... MUK? -vagy ország -világ, lett a hazád -nak redületlenül, légy hiva ó magyar rrr... ahol sirod is le-led?
                1.: 3/17. A KÉP? -ha elhalgattok, a kövek (sirok) meg szólalnak? Rögtön, hogy apai nagymamám... elelvás előtt, a BbLilából olvasott altatót. a forintos az, hogy a Bb-Lia egy mese könyv, és amit én rögtön értettem, álmodni mindenkinek lehet, lehet? -de én az én almom, ami független (jó létben, bőségben? -szép magyarország nyel ma kacsát háp háp hápoghacc..) mindentől -mindenkitől, csak a kis lombos falumba, a mezőkeket kerteket jártam...ébren és álmomba (nincsk kanka?) de macskaköves...
                2.: Most azt elképzelni se tudtam, hogy nekem a kis szülőfalumat el kell hagyjam, és az ma is nekem a rémálmom? Na a megélhetés miatt, na meg apuék, magyar testvéres közösÉget ... ébren álmodoztak tak de stock nélkül? -pénz nélkül? -mulatni bajos? Na most a tregnapra álomom. hogy lehetsegges e, most mindegy je hova sodort a a aaa... gyülÖlet, mert a pén? -pain? -na itt van miért... fita most se akarnék senki semmi ellen lenni? - zerintem aki nem magyar Ok Nap is ten tan, tanuk, az NUK UK és tankok? FiteLITek, mindent meg álmodok előre, és azt is, hogy össze szedték minden hudomat saromat, és amihez hozzé értem, értem, és a kezembe nyomták, mikor most 1999 utolsó hónaljába otthon voltam, ec pecc kimehecc... de vicca...még gondolátban sem, azaz az hogy te a te álmod? (közös sir, hol nemzetetek supp...) -nem lehet, lehet? (fiteljal a kanka miatt... fita még az utolsó lapun is sisss...)
              3.: Akik ezt lehetővé tettétek, még a kis családom is, hálás lehetsz, mert te egy nagy senki vagy, senkiházi nagy duma fakapu? Fitelem, csak egy barátot kerestem, és van? -van!!! Nizzitek beszédében álmában ébren éden él az ember, na most Sanyink, ágyban párnák közt halni meg, elfogyni hervadni mint virág, melyet titkos féreg foga rág, na azonnal ne adj nékem... Most én tudok beszélni találkozni azokkal a magyar -testvéreinkkel, hogy a magyarOk Napisten -tanuk (vagy SteiNUK Kunok is hunok?) látom őket, és nem kérdezték mert egymás gondolát át (KÉP és ténleg tükör képek vagyunk, (egymás szeme tükre) lennünk testvér nélkül,na meg fényÜNK fff...) látjuk, Látjuk e még ismét egymást...igen be lehet menni a fénybe? -sőt bennünk van, lenne???-csak az anyagba, az sem a miénk, én nem tudtom gondolni, hogy nekem a szüelimnél -tesvéreimnél (szeret etet, ezt kóstold meg, ettél már ilyet,ijjen nincs) van több? Na mott...én csak beszélgetni akarnék, és olyan okkal, hogy nekünk nincs halál, és ha van magyar Ok FényMamaAtyánk és benne fény gyerekéik kid? Zna csak az van, amiről beszélhetGEThetnénk?-vagy csak halál, és itt az az ütköző (fita azt hogy halál, azzal hogy ki merem nyinti a csipást, nincsak az a halál halála, na pont ezt álmodtam mára, hogy van fel támadás de az NAP???) ha nincs halál, de ezt apuék ezerzer, neked! -neked?- nektek? 100 halálon tul, velünk az Napisten tan tanunk taNUK? -ufo, de fida, made in Hungaria ria ria riadalom dalom hallom, Hogyha hallom én...az életünkről, vagy halál hall áll?
99 öááá...
              ...fita, vagy a mi Napunk apunk, vagy na a PUK NUK? -fita, ha nembeszélhettünk volna, ami amiket itt is el csattogtatok, az az amit apuékkal csettintettünk csit csatt padalat, biró szarik szék alatt...
...https://www.coasttocoastam.com/

Előzmény: repcsepista (11)
Maketheworldabetterplace Creative Commons License 2023.03.17 -1 0 16

A District9-ban mi lebegteti a földönkívüliek járművét? Ne piszkáld a fekete sprayt, mert átváltozhatsz.:-)

Előzmény: repcsepista (15)
repcsepista Creative Commons License 2023.03.17 -2 0 15

                              ufo fff...
          ... minden ami a fényben, az fénnyel, és csak a fény -világaiban csak! Itt... a mi is ufo-k vagyunkban, (fiteljel ha eltévesztem kank, apuék figyelmeztetnek, mert a nyakad is el nyiszálják)hogy legutóbb...mikor láttam (fita a mi energiánkat használják higyé) uj jeruzsálemet,s akkor leirtam, hogy találkoztam velük a fényben, és hol van, na a holukban? -azaz itt ezt én kérdem, lehetsegges hogy amit ürnek hivunk, egy nagy vákum?
            ...Bitta hogy van fekete anyag, amit Bob Lázár, igen igen sulyos (M16?) és saját magnes de energia, ami ezek esetleg a környezetünkből, ahol meg jellennek, leszivják az árramot,(Matrix) meg láttam őket, a univezumok üresek belől, és onnan szippantják le az energiát, ami most ha az ür, zerintem az egy nagy vákum?
            ... Most nem szeretnék okosnak látszani, de nekem...többzör leirtam, hogy előbb... abba a fény aurámba valék, és azzal... csak az angyalokat vagy ördögök vagy démonyok, a lényeg, azok nem élő lények, (na ha azok kezébe adtad magad???)és amit most is, van vezélő müvük, és azt kell, az én ufom, mert az is ami feketével van bevonva, automatikusan a vezérmüvüket... kiiktata? (most hogy az orosz -ukrán cirkusz, előtte, tehát akkor este mikor kezdődött, a veézfölkjét, na hogy lesz e atomháboru, az az hogy itt is, mindent ami gyilkos fegyer gépetek, gazdsági gépeket kell belőle, kovácsolni, a BbLia iratokban is benne?)
          ... Fita, rögtön mikor találkoztam a mieinkkel, akkor usa megett a sötétek vákumból vákumosok vannak, (fiteljal ezt a sárt is kiszzippantják, vagy pont azt...az üzem anyaguk, ládd Diostric 9 -filmben?) és azok, ming itt huzatot (vákum) csinálhatnak, addig vegyünk levegőt!
...Összegezve, mindenek megett magnes elktromos mezők (Istenek a magnes mezőből terekből) vannak, na ahoz ...hogy energia,ahoz nekik is közvetve, a nappal -csillag fén forásokból kell hogy... van negativ energia?
         ... Irtam, többzör próbáltam azzal a fekete ufókkal ide begyünni, de kilőnek? Nincsak teljes kontrollUK van, itt is és gondolát kontrol, az az hogy cenzura? Fiteljétek, ki mer beszélni az ufo-król, és most csak azt,ami ők (de itt van a láthatlan kuromáNUK) bevernek a hátsónkba? Na minden ha te a fénybe vagy, a te fényedbe, akkor nemhogy sulya lenne, hanem, aminek sullya van, az nincs!
          ... Amit itt... nincsak ahoz hogy tupasz ez, sok olyan magyar testvérrel, akik érdeklődnének, de ahoz...most rögtön azonnal is késő, anyagilag gondtalannak, (na itt a bukda) lád ma is a felesÉgem, nagy suly (texet csinálja) van rajta, és elég neki a maga sulya? -de ne feledjuk, egymást terhét viseljétek, KÖZÖS TEHER VISELÉS, AKKOR MIDNENKIT ÉRDEKELNE, HOGY KÖNYITSEN MAGÁN? ---na na na... az én terhem, iGÁD könnyü, nyühühühühüüü...
          ... Fita, mindent meg teszek,(nincsak ha csak egy mnt a a aaa...kiugrok a bürömbül?- ládd ha valakit nem érdekel a sorsa, Óh mily sors óh mily sors leend?
szi -viszlát?
         ...fiteljetek, én sose voltam ugy leterhelve, hogy ezt, hogy milyen jó lenne... ledobbni, na leritam, az az a föld rengés ami sose volt lesss...

Előzmény: Maketheworldabetterplace (13)
Maketheworldabetterplace Creative Commons License 2023.03.17 -1 0 14

Minden lény vagy pusztít, vagy alkot. Alkotni hasznosabb mindannyiunk számára.

Előzmény: repcsepista (11)
Maketheworldabetterplace Creative Commons License 2023.03.17 -1 0 13

Előnyös a hidrogéncarb. A repcsék mivel konvertálják az energiát, és mi mozgatja őket?

Előzmény: repcsepista (12)
repcsepista Creative Commons License 2023.03.17 -2 1 12

                              A kedvem ott más, hol ismerős 100...
                Nagyon jó az enyéimek közt, kukackodni? Pont mára, hogy láttam a fiaim is azok közt van, akik kemény munka -robot, és félünk... mitől?
Itt most is apuékkal, meg az Égieink iink link lakatos... és te is, ti is, mindenki tud velünk? -beszélni (ha te vagy szamara) is, meg találkozni, tehát egyáltalán nem vagyok kivétel, csak népemért siró bus bocskoros? -na szaros tallpu csizma! -vigyázni kelle, ha tallpra akarok...te te te...nem tudtad, hogy mi nem fizetünk adó?) ugrani?
                 Amiről szó lenne, hogy EZT A TESTED FÖLDED ANYA GOD, el kell tudjuk de csak NUK? -hagyni, amit okvetlen, csak kellene egy pár kis pajtás, mert 1 fecske... Ogy van olyan megoldások, ami monduk most az első lenne, mert a megélhetésünk, mostantól fogva lehetetlen! Nekm az meg a fiaimnak is, hogy szétvernek bennünket, és mintha...nem lenne védelem, ami apuék: pitim, gondolkozz!
                 Amit a felesÉgem, hogy mentünk galambozni és kitette a kezét a kocsibul, és a szél majnem eltörte, rögtön menünk vissza, mert még volt egy elektromos kocsi a ForddiLerbe, és megcsináljuk szél csörlőkkel, ami elmondtunk a millomos barátunknak, le patentozta és eladta!
                A másik, benne voltam,voltunk Horváth István hidrogén carburátóra, amit az most az akkor fekete majernek, és az összes ujságrók láttamozták hogy valóban van olyan,meg dolgozik vizzel...ezt leritam egy jó párszor, s maga Roni? - akarta, de nem lett belőle semmi! -a jappánok szilikon matort csinmáltak, ami 5 kilós, 800 Le? Fita minden nap hivtam, ami akkor még volt,energia department.
                 Nozz én a gyerekeinkért, mert a rendes gyerekek nem isznak -doppoznak latroskodnak kurválkodnak, na de most egy olyan gyilkos robot ördögös bandának, fia apuék most...ládd nem kanka, azt hagyjam? -na monduk... fita, itt nekünk kell, kiugrani, és most hajrá magyarok?
                Amit apuék, hogy most ugyis, ládd igen igen,miért hazudnék nagyzolnék nektek! Na én is ufo vagyok, meg te is, mert én nem tudnék ugy lenne, mnt a Éhen Király oldalasa sonka? Na most látod, most apuék, miért bántod őket, ami ládd kellen hogy legyen egy PÉL(PÁL)DA MUTYATÓ ORSZÁG? -jaja ahol minden embere ere örök egész, egészsÉges? Monduk az abczulut rut erő,(teremtő) az a gondol lát?
      ...sziv-visz lát?

Előzmény: Maketheworldabetterplace (2)
repcsepista Creative Commons License 2023.03.17 -2 1 11

                          UFOzzuummm... miEeee... Tallpra Magyar, és ugass, de ne harapj a a aaa.. sárodba?
                 4.: Kávézzuummm... a tegnapra Március 15 -re, hogy mi az hogy betegség, az ha ha ha... pontosan meg kell tudnunk, ha nem NUK? Fita, az igazság szabaddá tesz? -nem hanem akik nem a betegség (1sgg) alatt... Töha van a növényvilág, állatvilág és a robot - tető, ami most a növénytől kezdve, már csak Királyságok léteznek, ami a sötét oldal... fita, itt az hogy mi igaz, mi nem nem mi vagyunk?- az nekünk, akik a fény gyerekéi, világosság gyerekéi, nekünk kell meg látnunk, hogy mi gondolkodunk? (de a cion bölcsi jegyuző könyve, a Cionisták nem gondolkodnak!!! -abba tér el az p gondolkodásuk a goyok tol, fita,midnen rögtön golyozik azaz génzezik ninden előbb elektromosság!!! -na nekik sincs halál, ha lenne látnák, meg nem bántoksenkit, mert rögtön alláh hukk ugrottam, a BblLila falra hányt róka, érten, nekünk magyaroknak nincs királyUK na meg ha te neked van szemed, nem mensz naki a falnak, fának, villanyfa... na nem nem esel le) Zna nem tudom hogy lehetne rövidebben, be villantani? Tróha van a királyáságUK ok, az a betegség oka, és az azóta... Itt miután, elvesztettük volna magyarország -mennyországunkat, és itt rögtön, ha egy ország, ki tudna ugrani, (nyemecek majdnem?- de mi van usával?) akkor (fita mi ma is, ládd nekünk nem halt meg Jézus, de az övék?--jaja ezek süket vak robotok, bukott angyaLUK NUK KUNUK, jaja angolok, te ha te... ládd én nem tudok most is ugy, hogy én nem bátalak,hanem miért akartok EGY LEPEDŐTÖK ALLÁH...ÉHEN A KIRÁLY, azaz a magyarok sose adják oda, a mi gyerekéinket) itt is van (fita a gondolKÓDás számit tana) magyar örök FÉNY országok mennyországa? Fita,a másik a sötét oldal, ami rögtön monduk a Thor filmek, és az összes ország -világhóditók (fits most tökig arra menne a lárma) örök egy kéz? -nem fenék? - azaz amit one world! Na mott... itt maga ha ha fej, azaz csak (eget földet robbasztó domdomGépezetük,és mégi félnek???) robot -léteSITmenük, és most...fita, vegyük az angol királyságokat, UK? -az mindenidők egyesült királysága lenne, ami mott... kimondottan rituálat kinzás, és áldozás, azaz ahoz hogy a tetőn, pazar orgiáik (a palotáik a felhő karcolóik, seggükbe kanóc gyitaccsak az ürbe lövetik,a süket barmaikat) végtelene, ahoz állandóan az ajja lázongani fog, és ez örök folyamat, sakk matt pat?
              5.: Amit mára álmodtam, hogy azoknak a családoknak, akik még magyar erkölcs -becsülete, Napistan hogy nekünk, mert magyar RULL gondolkódunk, csak örök élet, az ami mert mi gondol látunk, ami az örök fény oldal, és most... olyan kinzás gyötrelmük kezd lenni a még nem beteg? -Nincsak a KIRÁLYUK KIRÁLYA jönne, ami ugy néz ki, minden adutt NUKIK csak a ŐŐK kezükbe, de itt az ész megáll, a fa kidölt mind? Maga hogy láttam azt is, a fiaimat ami ma is megtörtént velük, ami zerintem, akkor is meg történt volna, ha figyelmeztetem őket,de most minden olyan juh fajta gyerek, akik még (gyapjaznak)látni akarnak, az a gondolkodás jele! Igen igen tisztán látni, ami most monduk, itt nagyon sokan vagytok, hogy hogy gondolkodol? -ha igen, csak az az ember (szikra) Valami még, itt addig, mig egy kis csoport, ami monduk, itt én is az hogy érdemes, hogy mitn Attillánk monduk egy pár Klméterre megelőztem a csapatomat? Vissza, ha én betudtam volna jönni, akkor azzal...nincsak mosr...Apuék, itt az hogy... monduk akik ládd... ugyzse érdekel senkit, na meg most... ha valakinek te nem vagy, meg nem is lehetsz, mit akarunk azokkal, és ezt jobban, azaz ha te létezel ládd a Jézus történtekbe, amit most mi magyarOk...
              6.:Nagyon nem akarnék meg bántani senkit, és most ime az én most is álmom, mnt Jézus át ment a tömgeken meg falon, hogy igaz vala? Nincsak ezek állatok robotok és ez kehö...nizzitek, ezeket nem lehet, nem tudod meg közeLITeni, senkit többet!!! Zna itt az éjjel nagyott... de átveszem minden állat kinját is, na most monduk, ha az én fiam,az minden az a gyerek, akik még...fita, az én fiaimban van szeretet, az hogy az nélkül, hogy tudnák, mint bennünk,hogy szeretni jó, és most olyan hogy meg tudNátó (nincsak abczuzuzza ultimontekukula hogy bárkit kény szarani szeretni? -na a bumeráng csunyán vissza vág) bántani bárkit, olyan nem is tudok gondolni, de most mégis...Nézzetek körbe, egy teljesen itt minden kin kinzás gyötrelem, és miért? Na amit emLITettem, pitim, még mindig nem látod? Monduk neked, most is olyan...ténleg ez egy süket vak és a legvakabb viritanak? - egy robotUK létesitménye, és ki van a LÉTRA...fita, ha most..vicca, mert h azt mondom jáccóbb létra tovább nincs, van foga? Maga az hogy királyság, nem becézve hogy a királyok királya, na most... je hova lehetne még tegyek? -másszak? -ami az egész...,fita, akik gondolkoznak, azok ládd én is, most midnent amit akarok látni, tudni át világitom? -szószerint, el lehet hagyni a házad, ha lenne? -hazád? Hazádnak rendületlenül, légy hive ó-magyar? Fita, az országok, és most hogy mire menne a játékuk? -Fita, te is ufo vagy, csak nem is mered gondolni, na ezt ők, őkis azok, lesznek? -jönnek értük? -mikor?
99 oááá...
            ...fitelem,amit akartam volna, borzalom nyomor fokozódik?- a gyerekéinkért, megdöglök, te? - ami rosszabb, hogy nekünk nincs olyan, citrom izü banán... Hogy tudta élvezni a fia izé...most bántalmazlak bennetek, gondolkoztok tok?

Előzmény: repcsepista (8)
repcsepista Creative Commons License 2023.03.16 -2 0 10

                    ufo fff...
            Nagyon örülök nektek, és a kis családom, hogy csak ugy irjál, te te te... megszállott... hogy nem mondol semimit, és mondaNUK? Fitelem, itt akik ide ebbe, jaja most tudom, hogy nem lehet, mi? Az nem lehet hogy annyi sziv, hiába onta vért?
                1.: Itt a jelsZónk, a béke, tehát nem tudtam, nem tudok csak ugy gondolkodni mint apuék, akikkel...fita,itt vannak a paracsalói uralmak, és azok a fejétől le, NEM gondolkodhatnak, és ahoz mégis...ládd... tegnap Sleuth tesónk, pitim, ott van a jövendő bondónk, és nagyon de nagyon tele vagyok testéverem szeret tükröm fényem a szemebe (golgota?) szeretetével T.V._ vagy teve van egy pupi két, karaván?
                2: Ime a hellzett, az amiket én ide be pislogok, az a valóság, és a kivánsáGOD, az az a a aaa...alma? -almod álmod? Most e legnehezebb nekem, hogyha én valaki ellen? -sitt a BbLiai iratok, amit most...fita meg fogadtam, hogy csak rövid válasz ha kérdeznek... ami itt ez meredek lett, igen talákoztan, ugy hogy aki vagyok, az nem a földi anyagom,hanem most is ki be ki be szél?
                 3.: Előbb a mi fényUFO-k kall, találkoztam, és valóság, és nekünk, FITA mindenünket mi csináljuk, tehát előbb a mi ufosainkal (turul madár csészealj repcsék nem szöcskék) talákoztam, ugy ahogy vagy 101 -zer, megprószáltam tudatni veletek? Na az előbbi mi is ufok vagyunk? -csak költő roccs... nincs, most sincs ellensgéem, és ha van egy sLeuth fel is ut? Na a mi ufónk, de madi in Hungari, és most ami örök egy Napistanunk, Jézim, azaz ezt megint ha nem beszélhetünk, néma gyerekenek van hangja, szaga?
                Fita, mindent jóra, azaz Jézim fényt bele beléjuk piTim!!!
... ha láttátok az Obvilion filmet, mi igaz gazi az vagyunk, a kis ...igy üdvözlöm minden reggel, Jó reggelt örök élet párom, fél tégla! Most azóta, fitelj csak szó e szó... fita, nagyon forintos emlékeztetni, minden tesvéremet hogy jó reggelt, örök fényem fénye, naptükröm testvérem mmm... a mi Fényur vagy ür zür... mmm...
               Zna az hogy tallpra magyar az is (pi)TiM?
...fita, én arra, hogy ellenseggeskedni, most ténleg előbb az magyaragyam megbénul, dermed, és az magyaragyaram csattogni kezd, meg csorog a nyálam...a husod kivánom? Fita, itt van, a fényoldal borda,meg a sötét, hal -halláll?
99 oááá...
... fiteljatok, ha ezt most azoknak akik mérgis mozog a föld, mozog? -jaja de monduk ha tallpra ugrik a bugri... Fita, az ufóm, most az az, hogy minden sulytallanná lett? -igen igen, az összes ami az ürbe égi égő testek?
...abba tudnád hagyni, abba?

Maketheworldabetterplace Creative Commons License 2023.03.16 -1 0 9

Ez a RepCHATPistaGPT nehezen visszafejthető kódrendszert alkalmaz.;-)

Előzmény: repcsepista (8)
repcsepista Creative Commons License 2023.03.16 -2 0 8

                               UFOzzuummm... miEeee... Tallpra Magyar, és ugass, de ne harapj a a aaa.. sárodba?
                 1.: 3/16. A KÉP? -Krati, kin kinba a pricsi mnt soha napján vasárnap, jött meg a folyásom...ime a mosakodásom, de meg MOshatod a lábam, Hogyha lábom megbotolna Jézim van velem, veled? Nincs, nem tudok csak ugy gondolkodni, hogyha barátaim sok, és testvérem az aki, akinek fénya napja van, aNUKaja apuKaja kajakos? Ha te tudz ugy hogy szeresd az ellenséged? -az honnan van meg ki csináltak ki? -mi -ki MO?
                2.: Ettől az anyagtól, a föld anyagától, akinek fénye van, mert akar látni, az azonnal ha magyar Nap Isten tan, és Napfénye napja van, ami csak az van! Tróha halál...hall áll?- Na most jönnek apuék, hogy van a FÉNY HONOSOK,magyar ok, akik Jézim fényében örökké örvendenek, nincsak csak jó barátom Tom, és örök hü testévreim (ellenségem?) valának? -ami velünk magyarOk és mi csináljuk, nem SteiNUK? SteiNUK a mennyekbül, angyaLUk közzül, ami tegnapra... A BETEGSÉG a betegezéssel, azaz Királyi popság, szent nemzettek, ahol olyan hogy nemzet, csak a PARANCSALÓ URALOM, és a mai kifejezéssel ALLIHGARHIÉNÁIK, ládd a Mortgenhaw filmekben?
               3.. Mára, a tegnapra folytatása, ami ténleg felderitód vagyok, és a SÖTÉT OLDAL AZ A PARANCSALÓ URALMAK -KIRÁLYSÁG OK, és ott a fejétől büzlik a hal, meg a kigyó, csak egy bél (pokol) rendszer, azaz most ha rézkigyó? -meggyógyita?- a szobrUKat faragni meg etetni kell? Zitt a lényeg, hogy van a KIRÁLYOS URALKODÓ ADÓ KIVETŐ -BEHAJTÓ GÉPEZETEIK, ami rögtön, a fejétől büdösök beteg a hal, hall?
99 oááá...
            ... a c2c -on tegnap, egy kedves hugom vala, aki nem tudja még, de ő is járt a holdon (amit tudsz gondolni ott vagy? -az vagy? -hinni?) meg mindenki aki nincs az anyagába bele (boss) verve? Nincsak én leritam, hogy foltos bórüek, és ez ugy, hogy a They Live filmben, bele olvadnak, ládd a szinbe, és nagyon megrémültek, mikor a Holdon meg látogattam őket! A Canadi magyarsággal, nincsak most a Hold körébe szine (fénye, a hugom szerint van belső fénya vagy kölső tükre?) vagy szén-e? -vagyunk?
... Kérdésem, te barátokat öröktesvéred meg akarod lelni lehellni, vagy ham ham ham... ?
...fita, itt van Tita,akik olvassa az irataimat,és fényes lett (aura) ami rögtön kis fényes (katica bogárkák szent jányos bogarak) gének (gin) repkednek, vagy megesznek? Érted, mert a sötét oldal azok SteiNUK, na most akik csak a zsidókat értik allatta... (az a legvakabb stoba buuu...) itt látod a SteiNUK a mennyekbül? -jaja wámzooll, a kakas kiveszi a tojásodból a vámot? -csip csip csirke... vak varJóska krá krá kár...
...https://www.coasttocoastam.com/

Előzmény: repcsepista (1)
Maketheworldabetterplace Creative Commons License 2023.03.16 -1 0 7

Csak olyan filmet láttam, hogy selyemruhát levető ázsiai nénik csúszkáltak több nagy ebonitrúdon. :-)

Előzmény: Qqberci (6)
Qqberci Creative Commons License 2023.03.16 -1 1 6

építs nemszennyező áramgenerátort!

 

10 millió selyemgatyás kínai csúszkál egy nagy ebonitrúdon...

Előzmény: Maketheworldabetterplace (2)
Maketheworldabetterplace Creative Commons License 2023.03.16 -2 0 5

Kárt nem okoz vele.

Előzmény: dave6847 (4)
dave6847 Creative Commons License 2023.03.16 -1 2 4

pista a fórumozás helyett keressél más vágykiélést inkább ! még senki sem szólt hogy hülyeségeket irkálsz ?

Előzmény: repcsepista (-)
Maketheworldabetterplace Creative Commons License 2023.03.16 -3 0 3

Oszd meg velünk ismereteid földlakó! 👽🛸

Előzmény: repcsepista (1)
Maketheworldabetterplace Creative Commons License 2023.03.16 -3 0 2

Repcse István, építs nemszennyező áramgenerátort!

Előzmény: repcsepista (-)
repcsepista Creative Commons License 2023.03.16 -2 0 1

                         UFOzzummm... miEeee... mi a betegség?
                Éljen Március 15-re? -Ha lehet én is csak kérdéseket, ami, aki ugy érzi, hogy tudja a választ rá, ugyanis több szem többet lát? Hogy a föld anyagunk, el tudjuk hagyni, azt ugy, hogy ha beszélhetünk valamiról, akkor tudjuk gondolni, és maga a gondolát az az a látás, és az lenne a gondolát ember?
99 oááá...

Előzmény: repcsepista (-)
schlumberger Creative Commons License 2023.03.15 -1 1 0

uf0000

Előzmény: repcsepista (-)
repcsepista Creative Commons License 2023.03.15 -3 0 topiknyitó

 ufo fff... 

   ...olyan csoda az élet, és egyszerü mint a lehelet? Ugy a fényoldal végtelen, mint a sötét oldal, amit én ugy gondolok, hogy véges, deee....ezzel az agyunkkal, meg szemünkkel, nem tudjuk biztosan, sh hogy hogy van több is, látni való, az magától érthető? 

      Sóval, hogy mi az, amit tudnunk kellene, hogy mi van? -mi van? -én kapcsolátba vagyok, ugy a fény oldallal mint a sötét oldallal, és nem látom, hogy egyik is ellenségem lenne, ami most... csak itt lenne,  de hogy lehetne... Nincsak ők olyan tudományuk meg technika,  amit egyszerüen, én sem tudok, semmit, meg je hova tegyem, magam?

   ufo fff...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!