Keresés

Részletes keresés

Teaway Creative Commons License 2008.05.18 0 0 2004
"de ki tudja, mikor jön össze ;-)"

Hát azt mi se tudjuk:)
Előzmény: toria78 (2002)
klsderm Creative Commons License 2008.05.18 0 0 2003
Igen, kedves Toria78 Ön dönt. És ez a döntés a legszebb egy nő életében. A szőrtelenítés ráér majd utána.

Kádárdr
Előzmény: toria78 (2002)
toria78 Creative Commons License 2008.05.15 0 0 2002

Kedves dr Kádár,

Olvasom a 1788-as hsz-t a terhességre vonatkozóan. Akkor tehát rám bízza a döntést - tervezem a terhességet, de ki tudja, mikor jön össze ;-)

köszönöm,

toria

klsderm Creative Commons License 2008.05.13 0 0 2001
P.Barbi-nak!

A Bioptron lámpa nem lézer, úgy hogy semmiféle tilalom nem áll fenn.

Kádárdr
Előzmény: P. Barbi (1997)
Teaway Creative Commons License 2008.05.10 0 0 2000
Igen, erre gondoltam, köszi a képeket, bár picit lehetne élesebb is.
Előzmény: P. Barbi (1998)
P. Barbi Creative Commons License 2008.05.10 0 0 1999
Lyuk :)
P. Barbi Creative Commons License 2008.05.10 0 0 1998
Itt van két kép az eredetimről bár nem a fórum témájához tartozik, de gondoltam így érthetőbb lesz, hogy "Mi volt a gond az eredetivel?"
Előzmény: Teaway (1995)
P. Barbi Creative Commons License 2008.05.10 0 0 1997
Doktor Úr!

Az lenne a kérdésem, hogy olvastam a honlapján azt, hogy:
"Nem szőrtelenítünk illetve rejuvenálunk a következő esetekben:...lézerres bőr felület kezelés 3 hónapon belül"
Bioptron lámpával szoktam kezelni a bikini vonalnál benőtt szőr miatt keletkezett picit sebes bőröm. Akkor ezt ne tegyem a kezelés (amit szeptember végére tervezek) előtt?
Előzmény: klsderm (1989)
P. Barbi Creative Commons License 2008.05.10 0 0 1996
A gond az volt, hogy eredetileg göndören nő a szemöldököm egy bizonyos hossz után és én a vékony szemöldököt részesítem előnyben. Emiatt mindig rövidre vágtam ollóval, de sosem volt tökéletes. Mindig lett vhol lyuk (nem azért mert bénán vágtam le, csak azért mert bénán nőtt). Most a tetovált felett ugyanúgy megvan az eredeti, h természetesebbnek hasson. Untam mindig kihúzni ceruzával a hézagokat. Most olyan mintha mindig ki lenne húzva ceruzával.
Előzmény: Teaway (1995)
Teaway Creative Commons License 2008.05.09 0 0 1995
"Egy fórum vett rá arra is, h kitetováltassam kozmetikai tetoválással a szemöldököm"

Mi volt a gond az eredetivel?
Előzmény: P. Barbi (1994)
P. Barbi Creative Commons License 2008.05.09 0 0 1994
Köszönöm a válaszokat! Úgy döntöttem, hogy megvárom az október, novembert (addig kifakul a barnaságom), mert több hosszabb nyaralást is tervezek. De utána mindenképp kipróbálom a Doktor Urat itt debrecenben. Remélhetőleg a februári diplomaosztómkor már jó ajándék lesz számomra (magamtól). Mert ahogy olvastam kb. fél év, 3 kezelés már szinte teljes siker. Addig még spórolgatok rá a nyaralásokon:) Azért remélem nem lesz szükségem 6 kezelésre, de majd ahogy a doktor gondolja. Ha már csinálom, csináljam jól.
Egy fórum vett rá arra is, h kitetováltassam kozmetikai tetoválással a szemöldököm és szerencsére nagyon jól döntöttem. Remélem most is elégedett leszek, de majd megírom.
Mégegyszer köszönöm a válaszokat!
A.Anikó Creative Commons License 2008.05.07 0 0 1993
Szia!

A 4skin weboldalán találsz árlistát és lakhelyedhez közeli szalont ahol végzik ezt a kezelést. Ezekkel a gépekkel barnított bőrre is hatásos kezelés végezhető.
Előzmény: tomargus (1990)
dcarter4 Creative Commons License 2008.05.07 0 0 1992

P. Barbi ha ez segít, le tudom írni a saját tapasztalataimat.

 

Nekem is szinte minden szőr begyulladt a fazonomon, amit leszedtem. Mindig más szőr gyullad be, ezt nem lehet kiszámítani. Viszont ezen a lézeres kezelés nekem nagyon szépen segített (Kádár Dr.-nál).

A kezelések előtt borotválás után szinte az összes szőr begyulladt, de legalább a fele. Az első kezelés után már jóval kevesebb gyulladás volt, a második kezelés után pedig kb. 2-3 szál gyulladt be (a teljes fazonnal járok). A kezelések között nagyon nem kell szedni a fazont, mert túl sok szőr nincs. Júniusban megyek a harmadikra, és utána egy kisebb szünet következik attól függően, hogy hogyan nő a szőr.

Tehát amiatt nem kell aggódnod, hogy egyszerre sok pénz, mert csak a kezeléseknél kell fizetned. Az első 3 kezelést 2 havonta ajánlott elvégeztetni, utána pedig ahogy nő a szőr. Nekem 6 kezelés szükséges az aránylag fehér bőrömhöz és a nagyon erős fekete szőrömhöz. Viszont a másik 3 kezelés között már hosszabb idő telik el. Ez lehet fél év vagy több is.

 

Ha nyáron kezelteted, akkor csak annyit kell tenned, hogy direktben nem napoztatod, de a fazonnál ezt nem is olyan nehéz megcsinálni. :-)

 

Kezelések között ha nyáron leborotválod, akkor sokkal lassabban és sokkal kevesebb nő ki. Nekem nagyon szépen megoldotta a problémámat. Alig van gyulladás, és láthatóan fogy a szőr. Nem tudom meddig lesz ilyen szép az eredmény, de olyan biztos, hogy nem lesz már soha, mint amilyen előtte volt, amikor is aszerint mentem strandra, hogy a fazonom gyulladásai éppen mennyire csúnyák.

 

Előzmény: P. Barbi (1976)
Törölt nick Creative Commons License 2008.05.07 0 0 1991
Vigyázz, hogy mibe vágsz bele, nehogy úgy járj, hogy az olcsónak tűnő megoldás végül nem old meg semmit, és kidobsz egy csomó pénzt az ablakon... Én a helyedben inkább kiválasztanám a legjobban zavaró területet, arra rászánnám ezt az összeget, aztán csak összegyűlik szép lassan a többire is. Szerintem kevesen vannak, akik egyszerre ki tudnának fizetni egy teljes test végleges szőrtelenítést. Másrészt meg, egyszeri alkalmas teljes és végleges eltávolítás nincsen, ilyenről ne is álmodj. (Mit gondolsz, ha lenne, mi miért gyötörnénk magunkat többször?) Aki ilyennel akar beetetni, az nem mond igazat.
Előzmény: tomargus (1990)
tomargus Creative Commons License 2008.05.06 0 0 1990
Sziasztok. Nagyon új vagyok még a lézeres szőrtelenítés területén, ezért tanácsot szeretnék kérni. Néhány területen ritkítani szeretném a "bozontot" :) Mellkas, has és hát elsősorban, illetve karok és váll másodsorban. Igazából megbízok sokfajta kezelésben, nem állok hozzá semmihez sem szkeptikusan, ám sajnos ami igazán megszabja számomra a kezelési formát, az az ár. A feltételek mondhatni megfelelőek, igen nagyon világos bőröm és sötét szőrzetem van. Szeretnék tényleg működő eljárást kipróbálni, ami számomra is megfizethető. Egész pontosan az érdekelne, hogy létezik-e olyan technika, amivel ÖTVENEZER ig bezárólag kijönnék egy mellkas-has-és esetleg hát ritkítás, vagy teljes eltávolítás EGYSZERI kezelésével. A Doktor Urak és Hölgy weblapjai valóban nagyon közérthetőek és ha tehetném, igénybe is venném a szolgáltatásaikat, de sajnos az Ő árkategóriáikat nem az én pénztárcámhoz szabták. Nagyon szivesen kipróbálom a "villanófényes" (bár nem tudom mi a küldönbség) és az "olcsóbb lézeres" eljárásokat is. Nem féltem a bőröm. Még :) Tudna nekem valaki alternatívát ajánlani a fentebb említett költség-kategóriában?
klsderm Creative Commons License 2008.05.05 0 0 1989
Kedves P.Barbi!

Debrecenben, Nyíregyházán, Pesten és Sopronban is ugyanolyan tapasztalattal történik a kezelés (legalábbis remélem), mert mindenütt saját kezűleg végzem a beavatkozásokat. Így aztán az árak is ugyanazok.

Mind a lézerkezelés, mind az IPL hatásos, ha megfelelő kezekben van. Ismerek kozmetikust, akinek én is a keze alá feküdnék, és sajnos ismerek orvost is, akihez nem szívesen mennék. Nem eljárás, vagy személyfüggő a szőrtelenítés, hanem tapasztalatfüggő, gépfüggő.

Nem adhatok látatlanban konkrét kezelési számot, ha meg adok „nesze semmi, fogd meg jól” lesz. Íme: a bikini vonal szőrtelenítéshez 2-6 alkalom szükséges. Nyáron is lehet kezelni. A kezelések között 2 hónapnak kell eltelnie.

A benőtt szőrről a www.szőrdoki.hu honlapomon részletes leírást talál.


Kádárdr
Előzmény: P. Barbi (1976)
Törölt nick Creative Commons License 2008.05.04 0 0 1988

Szia!

 

Én őt tudom ajánlani: http://www.szortelenites.fw.hu/

Korsós Katalin, 06309917281

 

Örülök, hogy tetszettek a beszámolók!

 

Krike

Előzmény: liliam (1987)
liliam Creative Commons License 2008.05.03 0 0 1987
Kedves krike87!

Privát akartam kérdezni, de nem tudok...
Szóval: tudnál ajánlani az elektrolízises szőrtelenítéshez szakembert? (mármint nekem is:)
Most járok egy hölgyhöz, aki biztos ügyes, de kis hegecske maradt az után az 5 szál szőr után, amit kiszedettem vele, így szívem szerint kipróbálnék mást is.
Előre is köszi!
liliam

(És nagyon hasznosnak találtam az élménybeszámolóidat! Végre valaki hasznos információkkal szolgált.)
Előzmény: Törölt nick (1972)
^^Riana^^ Creative Commons License 2008.05.02 0 0 1986
Aki ilyen olyan krémet ken magára vegye figyelembe azt is hogy ezek milyen káros hatással lehetnek a bőrére x idő elteltével...

Továbbá bármilyen fénnyel történő szőrtelenítés továbbra SEM végleges csak és kizárólag az elektrolízos az!

Döntse el mindenki hogy kinek mit bir a pénztárcája na meg a lelkivilága :D

Fájdalom szinten igy is ugy is fáj mind a 2...



klsderm Creative Commons License 2008.05.01 0 0 1985
Kedves Svdental!

Garanciában addig kezelem a pácienseimet, míg a „csoda” be nem következik. Ezt az elején egy megállapodásban tisztázom. Ezt Szabó dr.úrral kell rövidre zárnia. Miben egyeztek meg, ki, mikor, mit ígért. Szabó dr. úrnak van egy saját fóruma a honlapján (epi-derm.hu), ha személyesen nem éri el, úgy tegye fel írásban a kérdéseit.
De, mint mondtam, még nem láttam (ahogy Ön írta) vitiligóból sötéten kinövő szőrzetet.

Egy kicsit részletesebben: a vitiligo (pigmenthiány) pontos okát nem ismeri az orvostudomány, feltételezzük, hogy immunzavar, vitaminhiány, sérülés, irritáció, öröklődés, stb. okozza. A villanófény nemcsak a szőrt viszi, hanem a pigmentet is. Erről már írtunk, hogy ez jó is és rossz is lehet. Ha túl nagy energiával kezelünk, fennáll a veszélye a megégésnek, és sajnos ritka esetben az égésnyom hipopigmentációval gyógyul, - ami „művi” vitiligót jelent. Ezt elkerülendő a kezelőnek mindent meg kell tennie a biztonságért, alacsonyabb értéken kezelni, de akkor elhúzódhat a folyamat. Valószínűleg ez lehet az Ön esetében is.

Az Syneron ELOS gépek visszajeleznek (a koreaiak nem), hogy a leadott energia milyen százaléka alakul át hővé. Szabó dr.-nak Syneron gépe van.


Kádárdr
Előzmény: svdental (1977)
hokuszpokusz99 Creative Commons License 2008.05.01 0 0 1984
Sziasztok!

 

Új vagyok a fórumon, bár már egy ideje olvasgatlak titeket. Én is gondolkodom a lézeres szőrtelenítésben (első körben próbaképpen a hónaljra gondoltam) és ahogy olvasom az EPOS technológia a ma elérhető legjobb megoldás. A neten utánanézve 3 helyet találtam Magyarországon: Kádár Doktor Úrét (http://klsderm.hu/arlista.htm), Dr. Szabó Gábor Úrét (http://www.epi-derm.hu/content/view/19/38/), illetve Kovácsné Dákai Juliannáét (http://www.szortelenites.shop.hu/araink). Az első két hely árai, a Doktor Urak hasonlóak (legalábbis annak tűnnek), mindkét weblap jól rendszerezett, érthető. Viszont a harmadik hely számomra zavarosabb, viszont jóval olcsóbbnak látszik (mondjuk ezek ÁFA nélküli árak), ami nálam sajnos nagyon fontos szempont, bár nem szeretném vásárra vinni a bőrömet sem. Kádár doktornál innen már többen voltak, jó tapasztalattal, de mi a helyzet Dr. Szabó Gáborral, ill. Kovácsné Dákai Juliannával? Náluk járt már valaki? Milyen kockázatokkal járhat pl. egy hónalj kezelése?

 

Az érdekelne még, hogy általában (pontosan) ugyanazok a szőrszálak szoktak benőni (lehet, hogy ezt a "néhányat" érdemesebb lenne elektrolízissel kezelni a lábamon, ill. a bikinivonalon, amíg sikerül több pénzt összegyűjteni a lézeres kezelésre). A fórumról mindenki Krike kozmetikusnál volt elektrolízisen?

 

Előre is köszönöm szépen a segítséget!

 

 

klsderm Creative Commons License 2008.05.01 0 0 1983
Kedves Didot!

A kozmetikai, középiskolai fizikai könyvekben könnyen választ kaphatunk a kérdésre.

Az elektromágneses sugárzásnak spektruma van (hullámhossz szerint csoportosítható). Bizonyítottan csak a rövidebb hullámhosszúaknak lehet rákkeltő hatása. Ez a 400 nanométernél rövidebb sugarakat jelenti. Ilyen az ultraviola (szolárium, kvarclámpa) sugárzás és az alatta lévők. A kozmetológiában használatos villanófény (400-1500 nm), lézer e fölötti értéken sugároz.

Amikor azt írjuk, hogy szőrtelenítő lézer, akkor lényegében 4 lézerfajtáról beszélünk, amelyek között igen nagy különbségek vannak. A rubin lézer (694), az alexandrit (755), a dióda (810), majd a Nd:yag (1064). Ahogy növekszik a hullámhossz, úgy csökken a megégés veszélye. A bőrfestéknek, melaninnak van egy abszorpciós (elnyelődési) görbéje, ez itt azt jelenti, hogy minél rövidebb a hullámhossz (rubin), annál jobban elnyelődik, és megég a pigment. Az IPL gépek meg 400-1 500 nm széles sávon működnek, és 400 és 580 nm között még a fehér bőr is megéghet. Tehát nem minden lézer égeti meg az anyajegyet, hanem vannak melyek egyből (rubin) és vannak, melyek nem (dióda, Nd.yag), vagy alig (alex).
Az anyajegyek is több félék lehetnek, van melyen minden további nélkül át lehet menni, és van amit ki kell kerülni.

Minden elektromágnesen sugárzás összegződik, ennek jótékony hatását használjuk ki a szőrtelenítésben és a bőrfiatalításban egyaránt.


Kádárdr
Előzmény: didot (1978)
kr.prettyland Creative Commons License 2008.04.30 0 0 1982

A mostani hozzászolásából is látszik, hogy kimondottan rossz hírnevünket szeretné kelteni, nem tud bizonyítékkal szolgálni, hogy a termékek "gagyi hamisítványok", ahogy Ön fogalmazott, amit nem lehetne véleménynek nevezni, mivel ez egy súlyos vád.

Mostmár pontosan tudjuk, hogy ki Ön, mivel nem első alkalommal fordul elő ez a fajta megnyilvánulás - ez is egy módja a konkurencia lejáratásának, de a szabad piacgazdaságban inkább más módszereket kellene használni, nem gondolja?

 

Részünkről a vita a Fórumon lezárva. A békés fórumozóktól ezúton is elnézést kérünk.

 

Előzmény: 4Man (1981)
4Man Creative Commons License 2008.04.30 0 0 1981

Tisztelt Selene alias Prettyland!

 

Felháborítónak tartom, hogy a webshopodat úgy akarod "felfuttatni", hogy Fórumokra beírsz hamis és másokat megtévesztő szövegeket, amiben rejtve és nyíltan a shopodat reklámozod!

 

1. A reklám TILOS a Fórumon! (Tudod ezt te nagyon jól, ezért álcázod magad "tétova vásárlónak")

 

2. A HAZUG REKLÁM is büntetendő cselekmény : megtéveszted az embereket!

 

Micsoda véletlen, hogy pl. a Mellnövelős topicban is "mellesleg" beillesztetted a webshopod címét, ó, jaj, merthogy nem csak a szőreiddel van baj, hanem mellet is növelnél. :D

 

Ha valamiről rossz véleményem van, azt a jövőben is be fogom írni arra a topicra, ahol szükségét látom! Mo-on szólásszabadság van - hálistennek nem kell engedélyt kérnünk a webshopoktól tulajdonosaitól, ha rossz valamelyikről a véleményünk és ezt elmondjuk egymásnak.

 

Akinek nem inge, ne vegye magára... Talán csak nem találva érezted magad?

 

Tudod, nekem az is nagyon furcsa, hogy egy német vállalkozó KIZÁRÓLAG MAGYARORSZÁGON nyit webáruházat: hogy lehet, hogy No-ban nincs német webshopja? Milyen vállalkozás ez? JA! Most látom, hogy egy ÚTÉPÍTŐ cég? 8-O

Nocsak, nocsak... Ez egyre érdekesebb!

 

Az elmúlt 1 hónapban számtalan másik Fórumon is megtaláltam a beírásaidat, amiben ugyanígy "tanácstalan vásárlónak" álcázva magad mindenütt gondosan beilleszted a bolt webcímét, és hamis szövegekkel odacsalod a potenciális vevőket.

 

Nos, én most gondosan kigyűjtögettem ezeket a weboldalakat és elmentettem, ezeknek a Fórumoknak a szolgáltatói is ki fogják adni a te IP-címed, vagyis azét, akik ezeket a megtévesztő beírásokat megtették. :-D

 

Főnököd majd a Bíróságon azt is megmagyarázhatja, milyen NÉMET vállalkozás is az olyan, ami kizárólag Mo-on forgalmaz? Ehhez már a német Bíróságoknak és a német Adóhivatalnak is köze lesz. :D

 

ALIG VÁROM, hogy Bíróság előtt tisztázhassa magát a Főnököd.

 

A jövőre nézve meg 1 jótanács : a webáruházadat legközelebb HIRDETŐ OLDALAKON reklámozd, becsületesen, ne pedig megtévesztő ál-szövegekkel. :-]

 

Ja, még a zuhanyozással kapcsolatban : nekem max. 10 percemet veszi igénybe reggel és este ez a tevékenység! NEKEM megéri ennyivel korábban felkelnem... :D

Ha gyerekeid vannak, méginkább fontos lenne a példamutatás.

 

 

Ezúton is kérem a Moderátorokat, hogy az Index topicjaira beillesztgetett Prettyland linkeket és ezt az offolást is TÖRÖLNI SZÍVESKEDJENEK! Köszönöm. :-D

 

A békés Fórumozóktól meg elnézést kérek, de szerintem mindenkinek tanulságos volt, hogyan tévesztenek meg bennünket a kapzsi vállalkozók. Nagyon sajnálatos, hogy ahol egymás tapasztalatait szeretnénk összegyűjteni, ott nem bízhatunk meg a beírt hozzászólások valódiságában.

 

 

Előzmény: selene7775 (1979)
kr.prettyland Creative Commons License 2008.04.30 0 0 1980

Tisztelt 4Man!

 

Az alábbi megjegyzését Ön konkrétumokkal is alá tudja támasztani vagy csak meggondolatlan rágalmazás volt az Ön részéről?

 

"Na, meg az ilyen túlolcsóboltoktól is óvnálak, az ilyenekben csupa gagyi hamisitvány van. Nézd meg ezeknek a cuccoknak az eredeti gyári árát a neten, ugye nem hiszed, hogy eredetit fogsz kapni a pénzedért fele annyiért???"

 

Ezennel felhívjuk a  figyelmét, hogy ilyen esetben Büntetőjogi eljárást indítunk nagy nyilvánosság előtt elkövetett rossz hír keltése miatt! Ezek az ügyek az IP címek alapján nagy százalékban felderítésre kerülnek. Az eljárás során Önnek kell bizonyítania, hogy az általunk forgalmazott terkmékek "gagyi hamisítványok", ami lehetetlen hisz az Ön hozzászólása aljas rágalom.

 

 

 

 

 

Előzmény: 4Man (1975)
selene7775 Creative Commons License 2008.04.30 0 0 1979

Bár SEMMI KÖZÖD hozza, képzeld el (de előbb üljél le egy készít kézközelbe egy pohár hideg vizet), hogy reggel nem mindig szoktam letusolni - mivel én keszítem el a reggelit, én pakolok tízórait a családnak és 4-en vagyunk egy fürdőszobára és mind a 4-en hajnali 6,30-kor indulunk, hogy mindenki eljusson iskolába - munkába. Hogy mik vannak, igaz? Elképesztő!!!

És hogy megnyugtassalak este mindig letusolok és nem szutyokban-koszban alszok.

Kielégítő volt a válaszom a tisztálkodási szokásaimat illetően?

 

És én elképzelhetőnek tartom, hogy 9.990 Ft-ért nem gagyi, hamisított árut árulnak, mivel a németországi oldalakon ugyanez a termék 39,50 euro - KISKER áron, és valoszínűnek tartom, hogy a KISKER ár nem egyenlő a NAGYKER árral, vagy tudsz nekem pontos felvilágosítást adni a HairAway krém NAGYKER áráról (hogy mennyiért szerzik be a kereskedők a gyártotól a terméket?), szívesen vennem.

 

Én egyáltalán nem tartom gagyinak sem az oldalt, sem a terméket.

 

Elég súlyos vádak, miszerint hamisított, gagyi termékek vannak az oldalon, alá tudod támasztani pontos adatokkal is vagy csak rosszindulatú feltételezés?

Előzmény: 4Man (1975)
didot Creative Commons License 2008.04.29 0 0 1978

Tisztelt Dr. úr,

Ha jól tudom, a lézeres szőrtelenítéskor a lézer kiégeti a szőrtüszőt. Ennek a fajta égésnek miért nincs olyan hatása, mint a nap hatására történő leégésnek, hogy a bőr "emlékszik" és az égések "összeadódnak", melynek hatására később megnő a bőrrák kialakulásának veszélye?

Másik kérdésem, az anyjegyeket miként befolyásolja a lézer fény, hisz ezek is pigmentáltak?

 

Válaszát előre is köszönöm.

 

Didot

svdental Creative Commons License 2008.04.28 0 0 1977

Tisztelt Kádár Doktor!

 

Egerben járok szörtelenitö kezelésre a kollegájához. Amit régebben olvastam itt a forumon Öntöl, az inditott erre a kezelésre, nem az IPL-t választottam.  Azonban ugy érzem, nem  kielégitö az eredmény.

Vitiligos vagyok, a honaljam hofehér és sok, erös, sötét szörszálam van. Tul vagyok 3 kezelésen, a ször több, mint fele bent van, a doktor szerint 2-4 kezelés alatt kimegy egy honalj. Az enyémnek szerintem 6 is kevés lesz, de nem értem miért, hiszen minden feltétel adott.

Arrol már nem is beszélek, hogy teljes lábamat már 2-szer csináltuk, de 70-80%-a kinött. Egyik barátnöm 8-szor volt IPL-es kezelésen kozmetikusnál, nem tökéletes, de 240ezret fizetett érte, amig én most 220-nál járok, és mérföldekre az ö lábminöségétöl.

Kollégája nem adott semmilyen garanciát, csak kitérö választ.

Nem kérem, hogy igazságot tegyen, (látatlanban nem is lehet) csak az érdekelne, hogy Ön mit tesz, ha valakinél nem történik meg a "csoda".

Még annyit, hogy nem ájulok el a fájdalomtol kezelés közben, olvastam itt valahol lentebb valakitöl, hogy Ön mondta neki, hogy ha nem fáj, nem is használ. Én elég penye vagyok, de csipkedésen kivül nem fájt, mondjuk 1 Algopyrint bekaptam elötte.

Ez a gép nem mutatja a kezelönek ,hogy az adott bör mekkora energiát visel el és emelhetö-e a besugárzás mértéke? Lehet, hogy nem elég erös a fény?

 

Válaszát várom, köszönettel:

 

Judit

P. Barbi Creative Commons License 2008.04.27 0 0 1976
Doktor ÚR!

Én új vagyok itt, most kezdtem el ezen a témán gondolkozni.
Debreceni vagyok, tehát inkább nem mennék Pestre érte. Látom, hogy a honlapján debreceni rendelő is van. Ők is ugyanakkora tapasztalattal és eredménnyel dolgoznak? Az árak a keleti régiókban is ugyanannyiba kerülnek, mint a fővárosban?
A csak IPL technológia nem hatásos?
Kozmetikushoz nem érdemes menni, mármint bőrgyógyász jobban ért ezekhez?

Én a bikini vonalamat szeretném véglegesen szőrteleníttetni, főként mert gyakori hogy benő a szőrtüsző és az nem szép.
Nem vagyok fehér bőrű, de sötét se. Szerintem átlagos, de a szőrszálaim feketék és erősek. Kb. hány kezelés szükséges ilyen esetben? Mert 3*20ezer forintnál többet biztos hogy nem költenék rá még.
A kezelések közt kb. mennyi időnek kell eltelnie? Ha mostanában csinálnám, lenne problémám nyáron, nyaraláson (az hogy néha borotválnom kellene nem jelent problémát)?

Válaszát előre is köszönöm!
4Man Creative Commons License 2008.04.25 0 0 1975

Én a helyedben nem venném meg ezt a HairAway-t, mert már a nevében is benne van, hogy csak időlegesen gátolja a szőrnövekedést, véglegesen semmiképpen sem.

Ilyen az Ultra Hair Away (UHA) amit szintén végleges szőrtelenítőnek hirdetnek,de csak addig hatásos, amíg használod. ==>> Életed végéig! :D

 

Az away csak eltávolítja időlegesen a szőrt, a permanently (dauerhaft) meg állandó, tartós, maradandót jelent.

 

Na, meg az ilyen túlolcsóboltoktól is óvnálak, az ilyenekben csupa gagyi hamisitvány van. Nézd meg ezeknek a cuccoknak az eredeti gyári árát a neten, ugye nem hiszed, hogy eredetit fogsz kapni a pénzedért fele annyiért???

Nem tudom, de én azon a oldalon semmit nem vennék, amit idelinkeltél, virít az egészről, hogy gagyik a cuccaik.

 

Amúgy neked miért olyan nagy akadály, ha valamit reggel le kell mosni?

Én a krémet is lemosnám, már csak azért is, mert reggel zuhanyozni szoktak az emberek, el sem tudom képzelni, hogy ezt kihagyjam, mielőtt melózni megyek.

Te reggel nem szoktál letusolni?! 8-o

 

 

 

Előzmény: Törölt nick (1969)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!