Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2008.05.04 0 0 1988

Szia!

 

Én őt tudom ajánlani: http://www.szortelenites.fw.hu/

Korsós Katalin, 06309917281

 

Örülök, hogy tetszettek a beszámolók!

 

Krike

Előzmény: liliam (1987)
liliam Creative Commons License 2008.05.03 0 0 1987
Kedves krike87!

Privát akartam kérdezni, de nem tudok...
Szóval: tudnál ajánlani az elektrolízises szőrtelenítéshez szakembert? (mármint nekem is:)
Most járok egy hölgyhöz, aki biztos ügyes, de kis hegecske maradt az után az 5 szál szőr után, amit kiszedettem vele, így szívem szerint kipróbálnék mást is.
Előre is köszi!
liliam

(És nagyon hasznosnak találtam az élménybeszámolóidat! Végre valaki hasznos információkkal szolgált.)
Előzmény: Törölt nick (1972)
^^Riana^^ Creative Commons License 2008.05.02 0 0 1986
Aki ilyen olyan krémet ken magára vegye figyelembe azt is hogy ezek milyen káros hatással lehetnek a bőrére x idő elteltével...

Továbbá bármilyen fénnyel történő szőrtelenítés továbbra SEM végleges csak és kizárólag az elektrolízos az!

Döntse el mindenki hogy kinek mit bir a pénztárcája na meg a lelkivilága :D

Fájdalom szinten igy is ugy is fáj mind a 2...



klsderm Creative Commons License 2008.05.01 0 0 1985
Kedves Svdental!

Garanciában addig kezelem a pácienseimet, míg a „csoda” be nem következik. Ezt az elején egy megállapodásban tisztázom. Ezt Szabó dr.úrral kell rövidre zárnia. Miben egyeztek meg, ki, mikor, mit ígért. Szabó dr. úrnak van egy saját fóruma a honlapján (epi-derm.hu), ha személyesen nem éri el, úgy tegye fel írásban a kérdéseit.
De, mint mondtam, még nem láttam (ahogy Ön írta) vitiligóból sötéten kinövő szőrzetet.

Egy kicsit részletesebben: a vitiligo (pigmenthiány) pontos okát nem ismeri az orvostudomány, feltételezzük, hogy immunzavar, vitaminhiány, sérülés, irritáció, öröklődés, stb. okozza. A villanófény nemcsak a szőrt viszi, hanem a pigmentet is. Erről már írtunk, hogy ez jó is és rossz is lehet. Ha túl nagy energiával kezelünk, fennáll a veszélye a megégésnek, és sajnos ritka esetben az égésnyom hipopigmentációval gyógyul, - ami „művi” vitiligót jelent. Ezt elkerülendő a kezelőnek mindent meg kell tennie a biztonságért, alacsonyabb értéken kezelni, de akkor elhúzódhat a folyamat. Valószínűleg ez lehet az Ön esetében is.

Az Syneron ELOS gépek visszajeleznek (a koreaiak nem), hogy a leadott energia milyen százaléka alakul át hővé. Szabó dr.-nak Syneron gépe van.


Kádárdr
Előzmény: svdental (1977)
hokuszpokusz99 Creative Commons License 2008.05.01 0 0 1984
Sziasztok!

 

Új vagyok a fórumon, bár már egy ideje olvasgatlak titeket. Én is gondolkodom a lézeres szőrtelenítésben (első körben próbaképpen a hónaljra gondoltam) és ahogy olvasom az EPOS technológia a ma elérhető legjobb megoldás. A neten utánanézve 3 helyet találtam Magyarországon: Kádár Doktor Úrét (http://klsderm.hu/arlista.htm), Dr. Szabó Gábor Úrét (http://www.epi-derm.hu/content/view/19/38/), illetve Kovácsné Dákai Juliannáét (http://www.szortelenites.shop.hu/araink). Az első két hely árai, a Doktor Urak hasonlóak (legalábbis annak tűnnek), mindkét weblap jól rendszerezett, érthető. Viszont a harmadik hely számomra zavarosabb, viszont jóval olcsóbbnak látszik (mondjuk ezek ÁFA nélküli árak), ami nálam sajnos nagyon fontos szempont, bár nem szeretném vásárra vinni a bőrömet sem. Kádár doktornál innen már többen voltak, jó tapasztalattal, de mi a helyzet Dr. Szabó Gáborral, ill. Kovácsné Dákai Juliannával? Náluk járt már valaki? Milyen kockázatokkal járhat pl. egy hónalj kezelése?

 

Az érdekelne még, hogy általában (pontosan) ugyanazok a szőrszálak szoktak benőni (lehet, hogy ezt a "néhányat" érdemesebb lenne elektrolízissel kezelni a lábamon, ill. a bikinivonalon, amíg sikerül több pénzt összegyűjteni a lézeres kezelésre). A fórumról mindenki Krike kozmetikusnál volt elektrolízisen?

 

Előre is köszönöm szépen a segítséget!

 

 

klsderm Creative Commons License 2008.05.01 0 0 1983
Kedves Didot!

A kozmetikai, középiskolai fizikai könyvekben könnyen választ kaphatunk a kérdésre.

Az elektromágneses sugárzásnak spektruma van (hullámhossz szerint csoportosítható). Bizonyítottan csak a rövidebb hullámhosszúaknak lehet rákkeltő hatása. Ez a 400 nanométernél rövidebb sugarakat jelenti. Ilyen az ultraviola (szolárium, kvarclámpa) sugárzás és az alatta lévők. A kozmetológiában használatos villanófény (400-1500 nm), lézer e fölötti értéken sugároz.

Amikor azt írjuk, hogy szőrtelenítő lézer, akkor lényegében 4 lézerfajtáról beszélünk, amelyek között igen nagy különbségek vannak. A rubin lézer (694), az alexandrit (755), a dióda (810), majd a Nd:yag (1064). Ahogy növekszik a hullámhossz, úgy csökken a megégés veszélye. A bőrfestéknek, melaninnak van egy abszorpciós (elnyelődési) görbéje, ez itt azt jelenti, hogy minél rövidebb a hullámhossz (rubin), annál jobban elnyelődik, és megég a pigment. Az IPL gépek meg 400-1 500 nm széles sávon működnek, és 400 és 580 nm között még a fehér bőr is megéghet. Tehát nem minden lézer égeti meg az anyajegyet, hanem vannak melyek egyből (rubin) és vannak, melyek nem (dióda, Nd.yag), vagy alig (alex).
Az anyajegyek is több félék lehetnek, van melyen minden további nélkül át lehet menni, és van amit ki kell kerülni.

Minden elektromágnesen sugárzás összegződik, ennek jótékony hatását használjuk ki a szőrtelenítésben és a bőrfiatalításban egyaránt.


Kádárdr
Előzmény: didot (1978)
kr.prettyland Creative Commons License 2008.04.30 0 0 1982

A mostani hozzászolásából is látszik, hogy kimondottan rossz hírnevünket szeretné kelteni, nem tud bizonyítékkal szolgálni, hogy a termékek "gagyi hamisítványok", ahogy Ön fogalmazott, amit nem lehetne véleménynek nevezni, mivel ez egy súlyos vád.

Mostmár pontosan tudjuk, hogy ki Ön, mivel nem első alkalommal fordul elő ez a fajta megnyilvánulás - ez is egy módja a konkurencia lejáratásának, de a szabad piacgazdaságban inkább más módszereket kellene használni, nem gondolja?

 

Részünkről a vita a Fórumon lezárva. A békés fórumozóktól ezúton is elnézést kérünk.

 

Előzmény: 4Man (1981)
4Man Creative Commons License 2008.04.30 0 0 1981

Tisztelt Selene alias Prettyland!

 

Felháborítónak tartom, hogy a webshopodat úgy akarod "felfuttatni", hogy Fórumokra beírsz hamis és másokat megtévesztő szövegeket, amiben rejtve és nyíltan a shopodat reklámozod!

 

1. A reklám TILOS a Fórumon! (Tudod ezt te nagyon jól, ezért álcázod magad "tétova vásárlónak")

 

2. A HAZUG REKLÁM is büntetendő cselekmény : megtéveszted az embereket!

 

Micsoda véletlen, hogy pl. a Mellnövelős topicban is "mellesleg" beillesztetted a webshopod címét, ó, jaj, merthogy nem csak a szőreiddel van baj, hanem mellet is növelnél. :D

 

Ha valamiről rossz véleményem van, azt a jövőben is be fogom írni arra a topicra, ahol szükségét látom! Mo-on szólásszabadság van - hálistennek nem kell engedélyt kérnünk a webshopoktól tulajdonosaitól, ha rossz valamelyikről a véleményünk és ezt elmondjuk egymásnak.

 

Akinek nem inge, ne vegye magára... Talán csak nem találva érezted magad?

 

Tudod, nekem az is nagyon furcsa, hogy egy német vállalkozó KIZÁRÓLAG MAGYARORSZÁGON nyit webáruházat: hogy lehet, hogy No-ban nincs német webshopja? Milyen vállalkozás ez? JA! Most látom, hogy egy ÚTÉPÍTŐ cég? 8-O

Nocsak, nocsak... Ez egyre érdekesebb!

 

Az elmúlt 1 hónapban számtalan másik Fórumon is megtaláltam a beírásaidat, amiben ugyanígy "tanácstalan vásárlónak" álcázva magad mindenütt gondosan beilleszted a bolt webcímét, és hamis szövegekkel odacsalod a potenciális vevőket.

 

Nos, én most gondosan kigyűjtögettem ezeket a weboldalakat és elmentettem, ezeknek a Fórumoknak a szolgáltatói is ki fogják adni a te IP-címed, vagyis azét, akik ezeket a megtévesztő beírásokat megtették. :-D

 

Főnököd majd a Bíróságon azt is megmagyarázhatja, milyen NÉMET vállalkozás is az olyan, ami kizárólag Mo-on forgalmaz? Ehhez már a német Bíróságoknak és a német Adóhivatalnak is köze lesz. :D

 

ALIG VÁROM, hogy Bíróság előtt tisztázhassa magát a Főnököd.

 

A jövőre nézve meg 1 jótanács : a webáruházadat legközelebb HIRDETŐ OLDALAKON reklámozd, becsületesen, ne pedig megtévesztő ál-szövegekkel. :-]

 

Ja, még a zuhanyozással kapcsolatban : nekem max. 10 percemet veszi igénybe reggel és este ez a tevékenység! NEKEM megéri ennyivel korábban felkelnem... :D

Ha gyerekeid vannak, méginkább fontos lenne a példamutatás.

 

 

Ezúton is kérem a Moderátorokat, hogy az Index topicjaira beillesztgetett Prettyland linkeket és ezt az offolást is TÖRÖLNI SZÍVESKEDJENEK! Köszönöm. :-D

 

A békés Fórumozóktól meg elnézést kérek, de szerintem mindenkinek tanulságos volt, hogyan tévesztenek meg bennünket a kapzsi vállalkozók. Nagyon sajnálatos, hogy ahol egymás tapasztalatait szeretnénk összegyűjteni, ott nem bízhatunk meg a beírt hozzászólások valódiságában.

 

 

Előzmény: selene7775 (1979)
kr.prettyland Creative Commons License 2008.04.30 0 0 1980

Tisztelt 4Man!

 

Az alábbi megjegyzését Ön konkrétumokkal is alá tudja támasztani vagy csak meggondolatlan rágalmazás volt az Ön részéről?

 

"Na, meg az ilyen túlolcsóboltoktól is óvnálak, az ilyenekben csupa gagyi hamisitvány van. Nézd meg ezeknek a cuccoknak az eredeti gyári árát a neten, ugye nem hiszed, hogy eredetit fogsz kapni a pénzedért fele annyiért???"

 

Ezennel felhívjuk a  figyelmét, hogy ilyen esetben Büntetőjogi eljárást indítunk nagy nyilvánosság előtt elkövetett rossz hír keltése miatt! Ezek az ügyek az IP címek alapján nagy százalékban felderítésre kerülnek. Az eljárás során Önnek kell bizonyítania, hogy az általunk forgalmazott terkmékek "gagyi hamisítványok", ami lehetetlen hisz az Ön hozzászólása aljas rágalom.

 

 

 

 

 

Előzmény: 4Man (1975)
selene7775 Creative Commons License 2008.04.30 0 0 1979

Bár SEMMI KÖZÖD hozza, képzeld el (de előbb üljél le egy készít kézközelbe egy pohár hideg vizet), hogy reggel nem mindig szoktam letusolni - mivel én keszítem el a reggelit, én pakolok tízórait a családnak és 4-en vagyunk egy fürdőszobára és mind a 4-en hajnali 6,30-kor indulunk, hogy mindenki eljusson iskolába - munkába. Hogy mik vannak, igaz? Elképesztő!!!

És hogy megnyugtassalak este mindig letusolok és nem szutyokban-koszban alszok.

Kielégítő volt a válaszom a tisztálkodási szokásaimat illetően?

 

És én elképzelhetőnek tartom, hogy 9.990 Ft-ért nem gagyi, hamisított árut árulnak, mivel a németországi oldalakon ugyanez a termék 39,50 euro - KISKER áron, és valoszínűnek tartom, hogy a KISKER ár nem egyenlő a NAGYKER árral, vagy tudsz nekem pontos felvilágosítást adni a HairAway krém NAGYKER áráról (hogy mennyiért szerzik be a kereskedők a gyártotól a terméket?), szívesen vennem.

 

Én egyáltalán nem tartom gagyinak sem az oldalt, sem a terméket.

 

Elég súlyos vádak, miszerint hamisított, gagyi termékek vannak az oldalon, alá tudod támasztani pontos adatokkal is vagy csak rosszindulatú feltételezés?

Előzmény: 4Man (1975)
didot Creative Commons License 2008.04.29 0 0 1978

Tisztelt Dr. úr,

Ha jól tudom, a lézeres szőrtelenítéskor a lézer kiégeti a szőrtüszőt. Ennek a fajta égésnek miért nincs olyan hatása, mint a nap hatására történő leégésnek, hogy a bőr "emlékszik" és az égések "összeadódnak", melynek hatására később megnő a bőrrák kialakulásának veszélye?

Másik kérdésem, az anyjegyeket miként befolyásolja a lézer fény, hisz ezek is pigmentáltak?

 

Válaszát előre is köszönöm.

 

Didot

svdental Creative Commons License 2008.04.28 0 0 1977

Tisztelt Kádár Doktor!

 

Egerben járok szörtelenitö kezelésre a kollegájához. Amit régebben olvastam itt a forumon Öntöl, az inditott erre a kezelésre, nem az IPL-t választottam.  Azonban ugy érzem, nem  kielégitö az eredmény.

Vitiligos vagyok, a honaljam hofehér és sok, erös, sötét szörszálam van. Tul vagyok 3 kezelésen, a ször több, mint fele bent van, a doktor szerint 2-4 kezelés alatt kimegy egy honalj. Az enyémnek szerintem 6 is kevés lesz, de nem értem miért, hiszen minden feltétel adott.

Arrol már nem is beszélek, hogy teljes lábamat már 2-szer csináltuk, de 70-80%-a kinött. Egyik barátnöm 8-szor volt IPL-es kezelésen kozmetikusnál, nem tökéletes, de 240ezret fizetett érte, amig én most 220-nál járok, és mérföldekre az ö lábminöségétöl.

Kollégája nem adott semmilyen garanciát, csak kitérö választ.

Nem kérem, hogy igazságot tegyen, (látatlanban nem is lehet) csak az érdekelne, hogy Ön mit tesz, ha valakinél nem történik meg a "csoda".

Még annyit, hogy nem ájulok el a fájdalomtol kezelés közben, olvastam itt valahol lentebb valakitöl, hogy Ön mondta neki, hogy ha nem fáj, nem is használ. Én elég penye vagyok, de csipkedésen kivül nem fájt, mondjuk 1 Algopyrint bekaptam elötte.

Ez a gép nem mutatja a kezelönek ,hogy az adott bör mekkora energiát visel el és emelhetö-e a besugárzás mértéke? Lehet, hogy nem elég erös a fény?

 

Válaszát várom, köszönettel:

 

Judit

P. Barbi Creative Commons License 2008.04.27 0 0 1976
Doktor ÚR!

Én új vagyok itt, most kezdtem el ezen a témán gondolkozni.
Debreceni vagyok, tehát inkább nem mennék Pestre érte. Látom, hogy a honlapján debreceni rendelő is van. Ők is ugyanakkora tapasztalattal és eredménnyel dolgoznak? Az árak a keleti régiókban is ugyanannyiba kerülnek, mint a fővárosban?
A csak IPL technológia nem hatásos?
Kozmetikushoz nem érdemes menni, mármint bőrgyógyász jobban ért ezekhez?

Én a bikini vonalamat szeretném véglegesen szőrteleníttetni, főként mert gyakori hogy benő a szőrtüsző és az nem szép.
Nem vagyok fehér bőrű, de sötét se. Szerintem átlagos, de a szőrszálaim feketék és erősek. Kb. hány kezelés szükséges ilyen esetben? Mert 3*20ezer forintnál többet biztos hogy nem költenék rá még.
A kezelések közt kb. mennyi időnek kell eltelnie? Ha mostanában csinálnám, lenne problémám nyáron, nyaraláson (az hogy néha borotválnom kellene nem jelent problémát)?

Válaszát előre is köszönöm!
4Man Creative Commons License 2008.04.25 0 0 1975

Én a helyedben nem venném meg ezt a HairAway-t, mert már a nevében is benne van, hogy csak időlegesen gátolja a szőrnövekedést, véglegesen semmiképpen sem.

Ilyen az Ultra Hair Away (UHA) amit szintén végleges szőrtelenítőnek hirdetnek,de csak addig hatásos, amíg használod. ==>> Életed végéig! :D

 

Az away csak eltávolítja időlegesen a szőrt, a permanently (dauerhaft) meg állandó, tartós, maradandót jelent.

 

Na, meg az ilyen túlolcsóboltoktól is óvnálak, az ilyenekben csupa gagyi hamisitvány van. Nézd meg ezeknek a cuccoknak az eredeti gyári árát a neten, ugye nem hiszed, hogy eredetit fogsz kapni a pénzedért fele annyiért???

Nem tudom, de én azon a oldalon semmit nem vennék, amit idelinkeltél, virít az egészről, hogy gagyik a cuccaik.

 

Amúgy neked miért olyan nagy akadály, ha valamit reggel le kell mosni?

Én a krémet is lemosnám, már csak azért is, mert reggel zuhanyozni szoktak az emberek, el sem tudom képzelni, hogy ezt kihagyjam, mielőtt melózni megyek.

Te reggel nem szoktál letusolni?! 8-o

 

 

 

Előzmény: Törölt nick (1969)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.24 0 0 1974

Hú, hát ezt nehéz megmondani. Meg nagyon szubjektív is, és attól is függ, milyen napom van.

A bikivonal nekem nem okoz gondot elektrolízissel, elég jól bírom, bár van egy-két húzós rész ott is, mondjuk legyen 5-ös. A popsi körüli elektrolízis már húzósabb, ez mondjuk legyen 7-8. Kb. ugyanide sorolnám az ipl-es bikinivonalat, de itt is területenként változó a fájdalom és más jellegű. És akkor az első helyezett: nálam a 10-es értéket a bajusz belső része kapja, na az halál, ez az egyetlen terület, amit nem igazán bírok ki, nincs is még kész, nem véletlenül...

Ha már így osztályozunk, akkor elektrolízises hónalj, cici körül, lábujj, kézfej és szemöldök kb. 6, láb, kar, has kb. 4-5 nálam. De ez mindenkinél más ám, mindenkinek megvan a maga kedvence :)

Előzmény: pipi-teri (1973)
pipi-teri Creative Commons License 2008.04.23 0 0 1973
Fájdalom tekintetében egy 10-es skálán hová sorolnád az intim terület ipl-es szőrtelenítését, és mondjuk ugyanezen a skálán mennyi volt az elektrolízis során elszenvedett kín "pontértéke"...?
(Tudom, hogy a két beavatkozás küldönböző területen történt, de a fazon belső részei talán vannak olyan érzékenyek mint az intim terület.)
Előzmény: Törölt nick (1972)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.23 0 0 1972

Aktuális beszámolóm az ipl-es intim szőrtelenítési kezelésekről Kádár doktornál:

 

2 hónapja voltam az első kezelésen. Aznap még elég érzékeny volt a terület, és 3 napig nagyon vigyázni kellett rá. Utána 2 hét múlva kihullott majdnem az összes szőr, ez nagyon nagy élmény volt :)) Visszanövés látszólag nem nagyon volt, kb. a szőrök 1/3-a volt látható, és ez így is maradt a következő kezelésig. Közben nem szőrtelenítettem, hadd nőjön, de nem akart. Kicsit elbizonytalanodtam, hogy így érdemes-e menni már kezelésre, de mondták, hogy ez nagyon csalóka, higgyem el, hogy ott vannak azok a szőrök, csak még nem nőttek ki. Ma voltam a második kezelésen, és közben éreztem is, hogy bizony igazuk van, mert fájt rendesen mindenhol, ott is, ahol látszólag semmi nem volt. Most kb. 3 hónap múlva kell majd mennem a következőre.

Még korai bármit is mondani, de nekem már az is nagy eredmény, hogy nem kellett hetente tépkedni, nem szúrt, nem kellett vele szenvedni, a kezelések között is kultúráltan néztem ki - legalábbis eddigi tapasztalataim alapján, ami nem sok :). Így néhány havonta egy-egy kezelést még úgy is bevállalnék, ha életem végéig kellene csinálni. De azért reménykedem, hogy idővel annyira elfogy, hogy már nem kell mennem :)

Hát egyelőre ennyi, messze van még a vége, de nekem már most jobb egy kicsivel :)

Előzmény: Törölt nick (1935)
okhg Creative Commons License 2008.04.19 0 0 1971
Szia!

Nos annyit mondok hogy én 1 éven keresztül használtam a hairfreet meg valami mást is, és SEMMIT nem használt. Amíg használod lasabban nő vissza, ennyi. De amint abbahagyod 2-3 hónap és visszanő minden ahogy volt. Pénzkidobás, inkább ezért a pénzért menny el ELOS-ra mert érdekes, azzal a derekamon lévő szőr 1 kezelés után kb felére, negyedére csökkent (január közepén volt az epilálás). Szóval tényleg nincs semmilyen csodaszer, krém meg ilyen baromságok. A lézer működik ha jó helyen csináltatod, ez tapasztalat.
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.17 0 0 1970
Jövő héten már meg is kapom :-)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.17 0 0 1969
Szia!
Én a HairAway-t próbálom ki.
A leírás szerint ugyanazt tudja mint a HairFree és még ápolja is a bőrt, illetve nem muszáj reggel lemosni.
Előzmény: Törölt nick (1968)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.16 0 0 1968
Én ezt nem merem kipróbálni mert nem jókat olvasni róla. A Hairfree meg a Hairaway között akarok választani, nem tudtok valami jót?
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.16 0 0 1967
Örülök :) Csak így tovább!
Előzmény: ^^Riana^^ (1961)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.15 0 0 1966
:-((((((((((((((((((
Most nagyon elszomorítottál, de továbbra is kiváncsi vagyok, hogy mit tud a HairAway, legfenebb pár rugóm bánja és bocsánatot kérek az epilátoromtól.
Előzmény: ^^Riana^^ (1965)
^^Riana^^ Creative Commons License 2008.04.15 0 0 1965
Igen ez igy van a legtöbb gép kamu sajnos csak pénzlehuzás. De mindenféle krém meg ilyesmik is a Hairaway és ilyen krémekről is csak rosszat lehet olvasni.

De ha logikusan elgondolod hogy ha lenne olyna krém amitől tényleg kihullik a szőröd és soha többet nem nő vissza tönkremenne az egész ipar ami a szőrtelenitésre épül.

Pl van vizzel müködö autó is és elterjedt?! Nem sztem még a feltalálot is jol eltették láb alol... Viccen kivül ha valaki egyszer feltalálna olyan dolgot ami secpec mindenféle kellemetlenség nélkül megszabaditana ettől a problémátol akkor ma nem itt tartana a társadalom hogy egymillioféle kamu fényes szörtelenités iszonyat drágán vs mindenféle csodakrémek és társaik

klsderm Creative Commons License 2008.04.14 0 0 1964
Kedves Zsandav!

A villanófény azért jó, mert mindent (szőr, kis ér, pigment) visz, és azért rossz, mert mindent visz!
Az alkar szőrtelenítése villanófénnyel amúgy is elég nehéz. A legtöbb ember sokat vezet és a bal kar pigmentáltabb, barnább. Ahogy írja, a kezelőszemély megtalálta a hatásos értéket (a szőrtüsző körüli vizenyő), de innen már felfelé a sáv nagyon szűkül, és könnyen megéghet a barnább bőr, akár úgy, ahogy Ön is írja, az egyik kar megégett, a másik nem. Fényérzékenyítő szer nem játszik szerepet ebben.
Az enyhe megégés az alkaron nem szokott probléma lenni, és én pár hét múlva egy kicsit nagyobb értékkel keresztben utána sugarazok, így a maradék pigment és a téglalap is eltűnik. Vannak esetek, amikor nagyon megég a bőr, ilyenkor akár 2 év is eltelik a tünetmentességig.

Kádárdr

Előzmény: zsandav (1960)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.14 0 0 1963
Sziasztok!
Pár hete aktítvan keresgelek a témában és erről a készülékről többek között ezt kaptam egy másik fórumon!

"Tehát ezt találtam:

Epila laser átverés

Sokan örülnek a hírnek,hogy Magyarországra is megérkezett az Epila laser,és alig várják,hogy egy bizonyos weblapról megrendelhessék,előrendeléseket adnak le,lelkesen várnak a sorukra.Apró adalék:Kozmetikus barátném gondolta,fellendíti ezzel az üzeltet,mivel "rendes" gépet nem engedhet meg magának,de gondolta,legalább az arc és bajusz témakört beteszi a profiljába.Informálódott,és a következő infót kapta:a gép kizárólag neten rendelhető,boltba nem kapható.És miért?Nagyon egyszerű,ugyanis NINCS ENGEDÉLYEZÉSI SZÁMA SEHOL!Persze nem ok nélkül,nem a Gilette világméretű összeesküvéséről van szó,hanem arról,hogy ez a készülék egy gánya kókler munka,össze-vissza vannak állítva,10-ből 7 (!!!!) vagy annyira gyenge,hogy hatástalan,vagy annyira erős,hogy első ill másodfokú égési sérüléseket okoz a kezelt területen.Persze a céget védi a használati utasítás,melyben az áll,hogy csak világos bőrűek használják...nade az már szubjektív,ki világos bőrű.A terméken nem szerepel a gyártó,csak a forgalmazó neve,a forgalmazó viszont egy távoli országba bejegyzett offshore-cég,fiktív nevekkel a háttérben,tehát aki perel,az sem jut semmire.

A szerencsésebbjének persze az eleve nem megfelelően működő verzió jut.Nem véletlen nem lehet erről szinte semmit olvasni a neten,hiszen ennek a projektnek megvoltak a célországai...

Mielőtt lelkesen feliratkoznátok a várólistára,azért gondoljátok át ezeket,a lelkes fórum-hozzászólások leginkább a forgalmazóktól származnak,sehol a neten egyetlenegy fórum hozzászólást nem találtok sem magyart,sem külföldit,aki lelkesen dícsérné,hogy megszabadult a nem kívánt szőrtől ezzel a készülékkel.Másik hasonló készülék a Rio lézeres otthoni szőrtelenítő.Ne dőljetek be,mert nem csak 50000 forintot bukhattok,hanem szerezhetek egy örök életre emlékül szolgáló égési sérülést is.

forrás: Nők Lapja Café fórum, http://forumkereso.hu/f%C3%B3rumok/n%C5%91k%20lapja%20caf%C3%A9/aktu%C3%A1lis/epila-laser%20%C3%A1tver%C3%A9s"

Azt hiszem maradok a HairAway krémnél.





Előzmény: Danita2 (1942)
^^Riana^^ Creative Commons License 2008.04.12 0 0 1961
Most van kis időm leirni a tapasztalatokat .)

Én is voltam elektrolizisen. Nagyon féltem mert mindenki mondta hogy fáj
De nagyon kellemesen csalodtam
A gyantázás ezerszer rosszabb :D

Egy nagyon vékony tüt szúr bele a börbe ezt szinte alig érezni még egy kis csípésnél is enyhébb

Amikor ráengedi az áramot az fáj egy picit de nekem a gyantázás karon sokkal fájdalmasabb, ugyhogy nem bántam meg .)
Előzmény: Törölt nick (1934)
zsandav Creative Commons License 2008.04.06 0 0 1960

Tisztelt Kádár dr úr!

 

Megnéztem és nem találtam választ a kérdésemre. 3 hónapja kezdtem a karjaimat szőrteleníteni villanófénnyel. Az első kezelés után a karjaim bepirosodtak és enyhén hólyagosak lettek de ez pár nap alatt elmúlt. Az egyik karom teljesen rendbe jött, de a másikon a kezelőfejnek megfelelő "téglalap foltok" maradtak, ott világosabb a bőröm. Már 2 hónapja ilyen és nem múlik. A kozmetikus szerint a gépbeállítás megfelelő volt, nem éghetett meg a karom (főleg nem az egyik). Azt kérdezték ehetek-e valamilyen fényérzékeny készítményt, vitamint. Létezik, hogy a bőröm már nem fog visszasötétedni? Mivel lehet kezelni? Köszönöm a válaszát vagy bárkinek akivel hasonló történt.

marslako1 Creative Commons License 2008.04.04 0 0 1959

 Köszönöm a választ.

Közben én is utánanéztem a neten 1-2 dolognak.

Szóval szerintem sincs teljesen örökérvényű szőrtelenítés, csak tartós,az is fenntartó kezeléssel hatásos.

Ez azért van ,mert az adott személy fajtajellege-genetikai kódja ezt hordozza és követi.Pl.Úgy ,mint az egyik ember kék szemű,a másik barna.Az egyik embernek fél óra megtanulni valamit ,a másiknak 1 nap is kevés...fajtajelleg,ősöktől kapott előnyös vagy előnytelen tulajdonságok.Sajnos,akár halálos betegségek hordozói is lehetnek.

Tehát ,tehet bármit az illető,a szervezet az eredeti meghatározott kódot,programot hajtja végre ,jól behatárolt határok közt,ha tetszik,ha nem.

Egy kis iróniával levont következtetés:újra kell születni. 

Ja és az se mindegy hogy hol! 

 Csak viccelek...

klsderm Creative Commons License 2008.04.04 0 0 1958
Kedves Csoni6!

A barátnője 28 éves, és mint kiveszem a soraiból fokozatosan ritkult meg a hajas fejbőrön a szőrzete, míg a bajusz, áll, pajesz pedig ugyanígy, ebben az ütemben megerősödött.
Az első kérdésre a válaszom, hogy egy nőgyógyászati vizsgálat mellett hormonstátuszt kell tisztázni (vérvétel). Ebből eldönthető, hogy „valódi” férfi nemi hormon túlsúly áll fenn, vagy (és látatlanban erre gondolok) pedig örökletesen megnőtt a férfi nemi hormon felvevő receptorok száma. Ez figyelhető meg nagyon sok kopaszodó férfin is, a fejtetőn a szőrzet ritkul, a törzsön pedig növekszik, minden „hormonális elváltozás”, betegség, behatás (borotva, gyanta) nélkül. Ez egy állapot, kellemetlen állapot, mely a hölgyeket is utolérheti. Látványos hullámzást, fellobbanást mutat fogamzásgátló, szülés, menopauza UTÁN (és nem a fogamzásgátlótól van, mint azt sokan gondolják).
Hogy mit javasolok?
Több úton el lehet indulni, de egy biztos, a szőr magától nem fog kihullani! A meglévő szőrt minél hamarabb kilövetni lézerrel, beállítani egy antiandrogén kezelést (terhesség?).

Kádárdr
Előzmény: csoni6 (1955)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!