Keresés

Részletes keresés

zdcmchy Creative Commons License 2023.07.15 -1 0 434941

...de érdekes, hogy az arab-izraelikben se szokás emlegetni a vizet. 

zdcmchy Creative Commons License 2023.07.15 -1 0 434940

....nem kellett se cia se más hírszerzés, a 2021. ősze már világossá tette, hogy a Krím félsziget most már nemlesz alkalmas emberi tartózkodásra, legalábbis civilizációra, tehát valami fog történni. Történt is.

 

(...ja? lehet fordított ozmózissal stb...vel? Ez talán érv lenne, de mondom, írom, más problémák is voltak. )

Előzmény: zdcmchy (434939)
zdcmchy Creative Commons License 2023.07.15 -1 0 434939

Elon Musk az utóbbi időben már inkább elqr mindent, egyébként sem tudom, hogy akkor most ő szerinted maga az Isten, és amit gondol, az úgy is van?

Rengeteg hülyeséget gondolt és tett, erősen narcisztikus szociopata vonásokat mutat ő is, még a legjobb nők is lelécelnek mellőle most már igen rövid úton, pénz és hírnév ide-oda.

 

Akkor ezt tisztáztuk, őt fasisztázod nem engem.

 

A Krím vízellátása önmagában nem volt, és nem is lehetett háborús indok, és újra csak, míg a nagyonhülye megszállott agyad fel nem fogja: EZ MAGUK AZ OROSZOK SEM ÁLLÍTJÁK. 

 

Oké, lejjebb adtam addig, hogy ha a kievi kormány nem akart háborút 

akkor legalább kísérletet tehetett volna nem dobálni zsákokat abba a csatornába.

Semmi baja nem lett volna ha legalább megpróbálja.

Írtam, az csak az volt ami már túl a tűrhetőség határán, a forróságok.

 

Csak neked egy kis flood:

 

A FÉLSZIGET IVÓVÍZELLÁTÁSÁNAK 90 SZÁZALÉKÁT BIZTOSÍTOTTA UKRÁN OLDALRÓL A DNYEPER FOLYÓBÓL.

 

Régebben a Dnyeperből szerezték a vizet.

Ezzel tulajdonképpen az 1960-as évekbeli, a szovjet időkre jellemző állapotba taszította vissza a térséget, gyakorlatilag sztyeppei szintre. Ehhez jöttek még az elmúlt évek nagyon komoly szárazságai és forró nyarai, ami azt eredményezte, hogy jelenleg a fővárosban, Szimferopolban már vízfejadagot kapnak az emberek.

 

https://index.hu/kulfold/2021/05/27/ukrajna-krim-felsziget-oroszorszag-vizhiany-szankciok/

Előzmény: advocatusdiaboli (434937)
zdcmchy Creative Commons License 2023.07.15 0 0 434938

Az izraeli-iraki viszonylatban Osirak sztorija mond neked valamit? Ugyanaz a történet, Izrael nem keveredett háborúba Irakkal/Szaddammal - de lerombolta azt az atomerőművet, ami létfontosságú lett volna ahhoz, hogy Szaddam atomfegyverhez jusson.

 

De Iránnal már nem lehet ezt megcsinálni. Úgy kell kezelni mint ha atomfegyverrel rendelkezne, úgy is kezelik.

Ukrajnát viszont nem, pedig gyárthatna ez is egyszerűbb atom robbanófejeket, tehát összetettebb kérdés ez is.

Ha csak nem abból a szempontból, hogy le azért nem rohanta oroszország se.

Előzmény: advocatusdiaboli (434932)
advocatusdiaboli Creative Commons License 2023.07.15 -1 1 434937

Elon Musk az utóbbi időben már inkább elqr mindent, egyébként sem tudom, hogy akkor most ő szerinted maga az Isten, és amit gondol, az úgy is van?

Rengeteg hülyeséget gondolt és tett, erősen narcisztikus szociopata vonásokat mutat ő is, még a legjobb nők is lelécelnek mellőle most már igen rövid úton, pénz és hírnév ide-oda.

 

Hivatkozási alapot bármilyet találsz, ez nem igazol semmit.

 

A Krím vízellátása önmagában nem volt, és nem is lehetett háborús indok, és újra csak, míg a nagyonhülye megszállott agyad fel nem fogja: EZ MAGUK AZ OROSZOK SEM ÁLLÍTJÁK. 

Nem mondják azt, hogy a Krím vízellátása miatt kellett háborút indítaniuk, még "az ukrán fasiszták elleni küzdelemről" is inkább hazudoznak, de a víz nincs ott az első tízben sem az érveik között. Te nem Musk-al, hanem valójában magával a háborús agresszor oroszokkal vitázol, amikor egyfolytában arról hablatyolsz itt, hogy nem is amiatt háborúznak, ami miatt saját állításuk szerint is teszik...

 

Az a helyzet, hogy egyfelől szívvel-lélekkel egy nácibolsevik, diktatúra-elnyomás hívő, mélyen frusztrált, nyugatot, "kapitalizmust" gyűlölő bukott életű vénülő lúzer vagy, akinek nem jött be, amit elképzelt magának, és most ezért legszívesebben az egész világ bukását szeretné látni. Mondván, hogy akkor már legyen szar másnak is...

Egyfelől ez gusztustalan és végtelenül hitvány - másfelől benned még mindig megvannak a jóérzésnek és morálnak azon szikrái, ami mentén nagyon is érzed, hogy ez a népirtó háborús agresszió a világon semmivel sem menthető, igazolható, magyarázható, ez egy rohadt háborús bűntett, és ha putlert nem nyírják ki a saját haverjai-emberei, akkor remélhetőleg egy börtöncellában fog majd kipurcanni, mint Milosevic. De te mégis neki szurkolsz teljes gőzzel, és ezért saját magadnak gyártod a hülye és aljas elméleteidet, amivel legalább saját magad számára próbálod igazolni, hogy "de szegény nem tehetett mást".

 

Hogyne tehetett volna, és még egyszer és utoljára - azt a gátat háború nélkül is ki lehetett volna iktatni. De talán nem kellett volna eleve a Krímet elrabolni, meg általában a létrejötte óta megállás nélkül megpróbálni Ukrajnát tönkretenni, elbuktatni. Semmilyen valós biztonságpolitikai vagy gazdasági fenyegetés alatt sem volt Oroszország, nincs semmilyen méltányolható indok arra, ami történt. Nincs és kész, ha mást állítasz, hazudsz, mint a vízfolyás, egyben beállsz cinkosnak a háborús bűnösök közé.

Előzmény: zdcmchy (434935)
zdcmchy Creative Commons License 2023.07.15 -1 0 434936

Nem a viz hanem Putyin Cár vágyai miat támadta meg ukrajnát

putyin soha nem a Krim vizér támadot Hanem egész más "okokbol" ezt Te is tudod

 

De azért ezt a gesztust megtehette volna a zelenszki is, semmi költsége se merült volna fel ha nem dobáltat homokzsákokat abba a csatornába.

 

Ha nem távolitják el idöbe akor ez a ember képeslehet bármite, de szerencsére idöbe ellesz távolitva, mert vesztes let politikailag a félpucs után ami meg bélyegezte.

 

De eltávolítják miközben a német AfD bekerül a kormányzásba. Az orosz-német konvergenciát nézed csak nem látod.

Amerikát verik ki most Európából mert az az Uralig tart.

A magyar külpolitika végre egyszer okosan a győztes oldalra állt be.

Előzmény: ,m,1710 (434934)
zdcmchy Creative Commons License 2023.07.15 -1 0 434935

Fasiszta blabla. Ahogy írtam volt - ha ez valóban kardinális kérdés lett volna, az oroszok meg tudták volna oldani, nem kellett volna Ukrajnát lerohanniuk, hogy azt az egyébként nem különösebben nagy és erős gátat bármikor lerombolják.

 

Engem fasisztázol most vagy mr Elon Musk az a szemedben? A zöldkomcsi nem saját kútfőből táplálkozik.

 

Na de a kievi kormány is tehetett volna annyit a békeségnek legalább a látszatáért, hogy nem tesz semmit. 

Ha a víz nem kellett neki akkor miért csinálta?

Háborút akart?

Megkapta.

Lehet akár igazad is, de ezt a gesztust megtehették volna, nem került volna semmibe.

 

Putler pontosan tudta ezt, de esze ágában sem volt lépni nyolc éven át, mert egyfelől tudta, hogy így is megvannak, másfelől meg jó volt ezt a talonban tartani háborús okként. Ha azt tette volna - amit valahogy még meg is lehetett volna magyarázni - hogy csak ezt a gátat célzottan kiiktatja, akkor rögtön eggyel kevesebb mondvacsinált ürügye lett volna az invázióra. 

 

 

De szánalmasok vagyok ezzel a putlerezéssel, szégyelem is magam miattatok. Rikácoltok, köpködtök, sétapálcát vagy esernyőt rázva fenyegetitek az nyugodt erőt. Nem tetszene de jobban elfogadnám azt is, hogy oda küldeni a megfelelő erőt, aztán kuss legyen mindenkinek, de ez a szánalmas rikácsolás megalázó.

 

Ott a részletes cikk egyébként, sokáig húzták azok, fúrtak kutakat is az azovi tengerfenéken, nem olaj hanem víz kutakat. Tulajdonképpen a klíma változás számlájára is lehet írni mert egyre gyakoribbak lettek a forróságok, 21. őszén lett már kritikus a helyzet, a vízellátást rendezni kellett. Persze egyéb problémák is, etnikai, ideológiai, minden forradalom ilyen, k-ukrajna nem csatlakozott a majdan térihez. ....amiként pl a horvát Jelasics bán se az 1848. március 15.-höz, minden forradalom ilyen, a nagyfrancia se terjed ki az akkori franciaország teljes területére, kolcsak, wrangel, gyenyikin se a nagyoktóberihez, semmikülönös nincs ebben a majdan tériben se. Itt beavatkozott két nagyhatalom, az egyik az erősebb a másik ami közelebb van, az utóbbi nyerte meg, ez már ígymaradt.

Na de ez mind elhúzható lettvolna végtelenig,

kivéve a vizet, az ami nem tűrt már halasztást.

Ha abban enged a kievi kormány akkor nincs háború, vagy lehet, hogy akkor is, de meg se próbálták ezt,

ez jelent valamit, hogy meg se próbálták.

 

Nem véletlenül nem hivatkoznak okként most sem erre, tudják ezt ők is - csak a magadfajta ütődött szektások nem értik...

 

 

De igen, mondom, pl. Elon Musk az erre hivatkozik.

Előzmény: advocatusdiaboli (434932)
,m,1710 Creative Commons License 2023.07.15 0 0 434934

Nem a viz hanem Putyin Cár vágyai miat támadta meg ukrajnát

putyin soha nem a Krim vizér támadot Hanem egész más "okokbol" ezt Te is tudod

egyés féléve megy a háboru Egy ország tönkretéve  a másik meg jouton jár oda

putyint meg körözik Europába mind háborus bünös

és Ha nem távolitják el idöbe akor ez a ember képeslehet bármite, de szerencsére idöbe ellesz távolitva, mert vesztes let politikailag a félpucs után ami meg bélyegezte.

a tévébe látni, hogy megvan törve, nyugotan kezdi majd kifakad

mind egy profi bokszolo aki "punchdrunk" vagyis kibir bármit mert már nem érzi, de még nemeset össze és eszeágánincs feladni, mig benem dobják a törülködzöt

(ez a hasonlat  jutott eszeme, hehe)

 

 

Előzmény: zdcmchy (434930)
_Berci Creative Commons License 2023.07.15 -1 0 434933
advocatusdiaboli Creative Commons License 2023.07.15 -1 1 434932

Fasiszta blabla. Ahogy írtam volt - ha ez valóban kardinális kérdés lett volna, az oroszok meg tudták volna oldani, nem kellett volna Ukrajnát lerohanniuk, hogy azt az egyébként nem különösebben nagy és erős gátat bármikor lerombolják. Egy cirkálórakéta elég lett volna, egy éjszakai támadással, emberi áldozatok nélkül, és ha újra megpróbálják felhúzni, akkor az elkészülte után egy nappal megint szétlőni.

Az izraeli-iraki viszonylatban Osirak sztorija mond neked valamit? Ugyanaz a történet, Izrael nem keveredett háborúba Irakkal/Szaddammal - de lerombolta azt az atomerőművet, ami létfontosságú lett volna ahhoz, hogy Szaddam atomfegyverhez jusson.

 

Putler pontosan tudta ezt, de esze ágában sem volt lépni nyolc éven át, mert egyfelől tudta, hogy így is megvannak, másfelől meg jó volt ezt a talonban tartani háborús okként. Ha azt tette volna - amit valahogy még meg is lehetett volna magyarázni - hogy csak ezt a gátat célzottan kiiktatja, akkor rögtön eggyel kevesebb mondvacsinált ürügye lett volna az invázióra. 

Nem véletlenül nem hivatkoznak okként most sem erre, tudják ezt ők is - csak a magadfajta ütődött szektások nem értik...

Előzmény: zdcmchy (434927)
EgyfejűSárkány Creative Commons License 2023.07.15 -3 8 434931

Fokozódik az űrverseny, a kínaiak másodikként juthatnak el a Holdra, és orosz támogatással állandó bázist is létesítenének még 2030 előtt.

Szerdán új részletek kerültek napvilágra Kína űrkutatási programjának holdra szállással kapcsolatos terveiről, miután a Kínai Emberi Űrrepülési Ügynökség főmérnöke, Hajlian Csang ismertette azokat a Xinhua állami hírügynökségnek Wuhanban. 

Az ázsiai ország általában nem ad bővebb információt az űrkutatási programjáról, azonban eltökélték, hogy az Egyesült Államok után másodikként juttatnak embert a Holdra. Mivel az 1970-es évek elején lezárult Apollo-program után Amerika szintén a következő évtizedben tervez visszatérni a Holdra, egyfajta versengés is kialakult a két ország között.

A kínai holdra szállásra még 2030 előtt sor kerül, és egyik célja egy leendő állandó állomás építésének előkészítése lesz. Az első küldetés leszállóegységét és űrhajóját külön, két hordozórakétán juttatják el a Holdhoz. A két egység csak a leszállás előtt kapcsolódik össze, hogy az űrhajósok átszállhassanak. Az asztronauták leérkezés után anyagmintákat gyűjtenek, és tudományos küldetéseket teljesítenek az égitest felszínén, mielőtt visszatérnének az űrhajóhoz, és sorsára hagynák a leszállóegységet.

Előzmény: EgyfejűSárkány (434929)
zdcmchy Creative Commons License 2023.07.15 -1 0 434930

E z Nemigaz, mégha Te ezt Vagy átgondoltan hazudzod a háboru kitörése ota

vagy csak a te rögeszméd, tulajdoképpen mindegy

 

Elon Muskal beszéld meg, az valószínűleg nálam tájékozottabb.

 

Rengeteg cikk van erről, semmi okom neked hinni jobban.

https://index.hu/kulfold/2021/05/27/ukrajna-krim-felsziget-oroszorszag-vizhiany-szankciok/

 

A FÉLSZIGET IVÓVÍZELLÁTÁSÁNAK 90 SZÁZALÉKÁT BIZTOSÍTOTTA UKRÁN OLDALRÓL A DNYEPER FOLYÓBÓL.

KAPCSOLÓDÓ

Régebben a Dnyeperből szerezték a vizet.

Ezzel tulajdonképpen az 1960-as évekbeli, a szovjet időkre jellemző állapotba taszította vissza a térséget, gyakorlatilag sztyeppei szintre. Ehhez jöttek még az elmúlt évek nagyon komoly szárazságai és forró nyarai, ami azt eredményezte, hogy jelenleg a fővárosban, Szimferopolban már vízfejadagot kapnak az emberek.

 

A kievi kormánynak nem a vízre volt szüksége hanem a háborúra.

A víz onnan már csak lemegy a tengerbe.

Előzmény: ,m,1710 (434928)
EgyfejűSárkány Creative Commons License 2023.07.15 -2 4 434929
,m,1710 Creative Commons License 2023.07.15 0 0 434928

"Az orosz ukránt azt oroszország kezdte mert elzárták a vizet a Krím félszigettől,"

 

E z Nemigaz, mégha Te ezt Vagy átgondoltan hazudzod a háboru kitörése ota

vagy csak a te rögeszméd, tulajdoképpen mindegy

 

Ez a mellékalkulát háboru Már tulszárnyalt mindent amire a emberi gondolkodás képes.

 

maga a  háboru kitörése OKA, már elvan felejtve, Vagyis, Hogy miért is tört ki EZ MAMÁR NEM TÉMA

ami jouton jár, hogy tonkre tegye Oroszországot vagy totális katasztrofával végzödjön.

 

Ez a háboru Nem kellet Oroszországnak ebe a formába ahogy kialakult, Ukrajna egy totálissan tönkretett ország let-Oroszország meg soha nemfog felálni eböl, mind 2022 februar 24. elöt vplt.

És még holvan a vége??

Előzmény: zdcmchy (434922)
zdcmchy Creative Commons License 2023.07.14 -1 0 434927

Ez volt az egyetlen jelentős esemény ebben a háború szerűségben, erről szólt az egész:

 

Krimi Köztársaság felszólította a helyi szerveket a csatorna üzembe helyezésére, és két nappal később, április 26-án az orosz csapatok felrobbantották a víz útját elzáró betongátat, és ezzel Észak-Krím vízellátása fokozatosan helyreállt.

 

De érdekes egyébként mert az arab-izraelikben se esett szó soha erről, pedig a vízről szólt mindég is az is. Arról is alig lehet olvasni, hogy Kínában kész műszaki tervek vannak a Brahmaputra elterelésére Kína szárazabb vidékére. Az már több 100 millió embert érint. .... vagy miért népszerűsítik nyugaton a dalai lámát? A facebook tele a bölcsességeivel. Segítek, mert onnan erednek az ázsiai folyók, a vízenergia is több ott tibetben mint egész d-amerikában. A szabad békés demokratikus szuverén tibet biztosan felvenné a kölcsönöket és onnan a vízzel uralni lehet egész ázsiát.

Előzmény: zdcmchy (434926)
zdcmchy Creative Commons License 2023.07.14 -1 0 434926

Megérdemelnéd, hogy végül bíróság elé kerülj ezért a fasiszta propagandista vérhányásért, amit folyamatosan előadsz..

 

 

Majd járj már közbe léci, hogy egy zárkába kerüljek Elon Muskal, lesz miről eszmecseréljünk mert az is ezt jelölte meg első helyen a twitteres közvélemény kutatásán, hogy

a béke első feltétele a Krím vízellátása.

 

Ez egy aljas húzása volt zelenszkiéknek, nincs rá bocsánat.

Háborút akartak de ilyet amit nem ők kezdtek.

 

Nem azonnal ált be az a krízis helyzet ami 21. őszén már zacskós víz osztással járt Szevasztopolban. Évek alatt kezdett szavannásodni, putynék sokáig tűrtek amikor aztá ...repül a nehéz kő ki tudja hol áll meg....

 

 az öntözési lehetőségek híján a 2013-as évi 130 000 hektárról mintegy tizedére, 14 000 hektárra esett vissza.

 

https://hu.wikipedia.org/wiki/%C3%89szak-kr%C3%ADmi-csatorna

Előzmény: advocatusdiaboli (434925)
advocatusdiaboli Creative Commons License 2023.07.14 -2 1 434925

Megérdemelnéd, hogy végül bíróság elé kerülj ezért a fasiszta propagandista vérhányásért, amit folyamatosan előadsz...

 

Maga putler sem hivatkozott a Krím vízellátására - olyan segghülyének nézel te mindenkit, hogy elhiszi bárki, hogy a Krím 8 éven át létezni tudott az ukránok által blokkolt (egyetlen csatornát érintett ez amúgy, EGYET csupán, ami ott és akkor is a Krím vízellátásának egyszámjegyű százalékát jelentette) víz nélkül? Miközben még a Kercsi híd is csak öt évvel később állt üzembe? 

A Krím vízellátását kétségtelenül nehezítette az ukránok gátja, de nem lehetetlenített el semmit, még érdemi vízkorlátozások is csak a Krím egy jól behatárolható, kisebb területén voltak, azok is csak kezdetben, közönséges hazugságokat adsz elő folyamatosan, amit már hússzor cáfoltunk, de téged nem érdekel, elmebeteg papagáj módjára hazudozol tovább...

 

Ha igaz lett volna, hogy a Krím létezése az ukránok vízkorlátozása miatt ellehetetlenült - akkor maximum napokkal a gát üzembe helyezése után, még anno 2014-ben muszáj lett volna az oroszoknak támadást indítaniuk - de sosem volt igaz. Mellesleg ebben az esetben is bőven elég lett volna a gát folyamatos újra és újra lerombolására szorítkozniuk.

 

Sima muszkabérenc hazaáruló vagy, semmi több, és nyomatod reggeltől estig a gusztustalan propagandádat. Legalább fizetnek is érte, vagy sima hasznos hülye vagy???

Előzmény: zdcmchy (434922)
zdcmchy Creative Commons License 2023.07.13 -1 0 434924

Feladom.

 

(-:

 

Dehogy is akar oroszország bárkit megtámadni. Az usa se, ezek csak ott avatkoznak be ahol érdekeik sérülnek, az usa gyakrabban mert az az egész világon ott van, az orosz meg csak a határai közelében. Bár újabban aktív lett afrikában is. Egy Burundiban készült riportban mondja valaki bosszúsan, hogy amiben ott pénz van az minden orosz, de nem is arany bányára hanem pl a sörgyárra értette.

Előzmény: ,m,1710 (434923)
,m,1710 Creative Commons License 2023.07.13 0 0 434923

Feladom

Előzmény: zdcmchy (434922)
zdcmchy Creative Commons License 2023.07.13 -1 0 434922

MÉEGYSZER

senki Nem akarja megtámadni Oroszoerszágot

 

MÉEGYSZER

senkit Nem akar megtámadni Oroszoerszág.

 

Az orosz ukránt azt oroszország kezdte mert elzárták a vizet a Krím félszigettől, azt biztosítania kellett. De az amerikai - orosz háborút már nem, azt amerika kezdte. De a svéd és a finn az nem releváns, azokon keresztül soha nem lesz Oroszország megtámadva. Csak bomlasztják a natot, politikai vitákkal terhelik. 

Előzmény: ,m,1710 (434920)
jee_c Creative Commons License 2023.07.13 0 0 434921

Semmi gond. Jó lett az összeállítás szerintem is.

A Gripeneket eléggé szeretik a pilóták, ha jól tudom. Volt már alkalmam többször látni is repülni a gépeket, de Draken-t is láttam már légibemutatón. Jófajták.

 

Előzmény: ,m,1710 (434919)
,m,1710 Creative Commons License 2023.07.13 0 0 434920

MÉEGYSZER

senki Nem akarja megtámadni Oroszoerszágot

 

a Fin meg a svéd NATO tagság azt jelenti, hogy ez a két ország biztonságba érzi magat

mivel a nato "esernyöje" alatt vanak

mivej putyin nem elösször fenyegette ezeket aukri háboru kitörése ota.

Nem szorakozásbol léptek be a natoba

Ha érted?

Előzmény: zdcmchy (434918)
,m,1710 Creative Commons License 2023.07.13 0 0 434919

Ha félre értettelek akor én kérek bocsit elösször

 

Ez a info a svédlégierö hajnalátol máig, szerintem nagyon jol sikerült

mivel ez a "én témám"

ésmég mindeg hinyzik kért gép. az egyik egy iskolagép sugárhatoásu SAAB 105

a  másik meg civil turboprop meghajtásu

Előzmény: jee_c (434917)
zdcmchy Creative Commons License 2023.07.13 -1 0 434918

ahogy oroszországot nem lehetséges legyőzni mert atomfegyverei is vannak, ugyan úgy angliát és franciaortszágot se.

Na de a svéd és a finn arra nem is alkalmas az biztos, nem is sokat foglalkozik ezzel az orosz külpolitika. Ukrajna nato tagsága idegesítené, de a finn és a svéd az nem érdekli.

Előzmény: ,m,1710 (434915)
jee_c Creative Commons License 2023.07.13 0 0 434917

Jogos, hogy nem érted, mire gondolok.Tipót írtam, de ezt magyarul elírásnak, vagy félreütésnek (még az írógép korából) mondjuk.

Ha már helyesírásnál tartunk - bár nem tudom miért - akkor az inkább analfabéta.

 

Egyébként meg nem értelek. Kapsz egy dícsérő hozzászólást, erre veszettül rátámadsz egy szóra, amit nem is értettél (ami az én hibám volt, még egyszer, szal bocs érte).

Előzmény: ,m,1710 (434913)
,m,1710 Creative Commons License 2023.07.12 0 0 434916

gyerek gyerek

 

Ezek  Svédgyártmányu Hadirepülögépek 1947 ota Máig

a magyaroknak is van MOST

Irigy  buta és tudatlan vagy

gyárcsad a saját hireidet ami neked passzol

Előzmény: zdcmchy (434909)
,m,1710 Creative Commons License 2023.07.12 0 0 434915

Khomchi

 

A NATO Nem akarja megtámadni Oroszországot

Előzmény: zdcmchy (434908)
,m,1710 Creative Commons License 2023.07.12 0 0 434914

Ki vagy te. hehe

Előzmény: Törölt nick (434906)
,m,1710 Creative Commons License 2023.07.12 0 0 434913

Na  mifélel "tipo"?

evel elárultad, hogy  ANALFABETA vagy a témába

teljessen analfabéte

 

Előzmény: jee_c (434903)
zdcmchy Creative Commons License 2023.07.12 -1 0 434912

(-: Szoktam néha csak úgy megmutatni, hogy tudok olyat én is, olyan hangnemet használni. (-:

Előzmény: Platon (434910)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!