Keresés

Részletes keresés

Thernitibi Creative Commons License 2004.12.09 0 0 164
Mijo!
Amiket leírtam, azok TÉNYEK, és nem feltételezések.
Előzmény: Mijo (162)
Thernitibi Creative Commons License 2004.12.09 0 0 163
Tisztelt Wágner úr

Javaslom, járhatóbb út lenne, ha ezt a helyet "Muity Mijo klub-nak" neveznétek el.
Ebben az esetben nem lenne semmi félreértés e hely valóságtartalmát illetően, hiszen már az új szoft megindulásakor Mijo segédleteddel tendenciózusan kitakaríttatott innen minden olyan topikot, amelyet nem ő nyitott, vagy elképzelésébe nem illett.

(Nem tudom, miért nem lehet itt végre rendet rakni, mindenki számára érthető szabályokat alkotni, mert ez így semmiféle régiós érdekeket nem szolgál.)
Előzmény: Wágner úr (156)
Mijo Creative Commons License 2004.12.09 0 0 162

 

Ennek a "kulimákozásnak" egy ilyen gerinctelen aljadéktól, tekintettel Kulimák Gábor barátomra nem biztos, hogy jó vége lesz!

 

 

Előzmény: Thernitibi (160)
Mijo Creative Commons License 2004.12.09 0 0 161

 

Milyen jó is az "új szoft" arra, hogy a hozzászólások egy része rendszeresen leszakadjon :((...

 

Gyáva, jellemtelen besúgó!

Előzmény: Mijo (159)
Thernitibi Creative Commons License 2004.12.09 0 0 160

És írja mindezt Muity "kulimák" Mijo!!!

 

Ha pedik a fenti aspektusból nézem a dolgokat, akkor neked itt semmiféle követelésed nem lehet.

Előzmény: Mijo (158)
Mijo Creative Commons License 2004.12.09 0 0 159

 

Wágner úr, mint a hézagból kitűnik, alább egyik - ahogy önkéntes instruktorod állítja: személyeskedő - hozzászólásomat kitörölted (csak tudnám, hogyan lehet nevesítés nélkül semélyeskedni?)!

Csupán az érdekelne, nekem lesz-e valaha is esélyem arra, hogy a személyemmel kapcsolatos több száz mocskolódás, és IRL-adatokkal történő visszaélés törlésre kerül (ezekre irányuló folyamatos kéréseim rendre süket fülekre találtak), például az ilyenek?

Mijo Creative Commons License 2004.12.09 0 0 158

 

Cziczovszki István!

 

Mivel itt megjelentél, de magyarázatkérő felszólításomra mégsem reagáltál,  klubfórumunk nyílt színen vádollak meg!

 

Előzmények alapján alapos okom van azt vélni, hogy te egy nicktolvaj vagy, egy közéleti személyiség nevéhez fűzött ident státuszú nicknevet bitorolsz csalárd módon, jogellenesen! Remélem ennek meg lesznek a következményei.

 

Muity Mijo

 

 

Előzmény: Cziczo (155)
Wágner úr Creative Commons License 2004.12.09 0 0 156
Előbb csak mindenki mondja el a saját véleményét a saját nevében - elegem van a mások helyetti nyilatkozgatásokból, akár van rá felhatalmazása, akár nincs...
Előzmény: Thernitibi (151)
Cziczo Creative Commons License 2004.12.08 0 0 155
Csatlakozom!:-)
Előzmény: Thernitibi (151)
Tibbe Creative Commons License 2004.12.08 0 0 154

Csatlakozom!:-)
Előzmény: Thernitibi (151)
BarBara Creative Commons License 2004.12.08 0 0 153
Kedves Mijo, én nem hatalmaztalak fel semmiféle ilyen nyilatkozatra az én nevemben.
Előzmény: Mijo (142)
Thernitibi Creative Commons License 2004.12.08 0 0 152
Tisztelt Mijo

Mit szólsz ahhoz, hogy van egy hangfelvétel, amelyen Kulimák elismeri, hogy MM írkált a nevében a Fórumon, és kijelenti, hogy nincs internetje, de még számítógépe sem.

(A sánta kutyát felénk is hamar utól lehet érni. Hát még az andalúziait!)
Előzmény: Mijo (147)
Thernitibi Creative Commons License 2004.12.08 0 0 151
Tisztelt Wágner úr

Nem kell itt semeddig sem várni, aki akart, már bejelentkezhetett volna, volt rá elég idő.
Lehet kezdeni az átalakítást. Mondhatom ezt minden kiszorult, de a régi szabályoknak teljes mértékig megfelelő "embernick" nevében.
Előzmény: Wágner úr (150)
Wágner úr Creative Commons License 2004.12.08 0 0 150

November 29-én kértem minden klubtagot csak annyit írjon be, hogy él, megvan, nagyritkán benéz ide. Azóta a jelenlegi 117-ből csupán 14-en jelentkeztek és mégis balhé tört ki a nickek személyhez való köthetősége miatt, márpedig ez a "saját neves" klub alapfeltétele.

 

Nos, ez így nem müx! Kaptam egy nicknévsort, de az sem úgy van, hanem amúgy, de lehetséges, hogy még amúgyabbúl... Én nem tudom és nem is akarom ellenőrízgetni a kapott információ valódiságát, nem az én dolgom. Az én dolgom csupán az, hogy biztosítsam a helyet és a lehetőséget egy valóban meglévő társaság számára a viszonylag nyugodt társalgáshoz. Pont erre a "viszonylag nyugodt társalgásra" hívatkozva kellett számos - egyébként minden szükséges alapjoggal és feltétellel rendelkező - embernicknek a klubba való bejutását felfüggeszteni, hiszen valóban a fórumon a nyugalom mindennél fontosabb. Azonban ebből a "nyugodt társalgásból" nem lett semmi, sőt, magát a nagylétszámú klubtagságot sem látom sehol.

 

Nos, még egy ideig várok - engem aztán igazán semmi sem sürget, idáig is egyre csak vártam, hogy rendeződnek-e a dolgok maguktól, várhatok még egy kicsit -, de egyre jobban hajlok a következőkre:

 

1. Valamennyi olyan embernicket, aki belátható időn belül nem jelenik meg csupán egy "Itt vagyok" jellegű beírásra, törlök a klubtagsági listáról ("holt lelkek gyülekezetére" semmi szükség nincs, ha valódi klubról van szó).

 

2. Valamennyi olyan embernicknek, akik viszont élnek és virulnak, csupán kiszorultak a klubból - igényük esetén - megadom a klubtagsági jogosultságokat.

 

3. Ezt követően - az index más klubfórumaihoz hasonlóan - a valódi élő klubtagság (méghozzá egy ember = egy nick alapon !!!) megválasztja a klub grémiumát, mégpedig úgy, hogy a legtöbb szavazatot kapott 5 embernick lesz a klub grémiuma (ha valaki a sorban ezt nem vállalja, akkor az utána következő lehet a grémium tagja, azonos szavazatnál az ábécé-sorrendet vesszük alapul).

 

4. Ezt követően a grémium kialakítja a klub működésének, a klubtagok felvételének és kizárásának, illetve saját működésének szabályait, illetve dönt ezekben a kérdésekben - pontosan ugyanúgy, ahogy ez más index-klubfórumoknál is müx.

 

5. A Klubban nem lesz moderáció, ugyanakkor a grémium dönt minden esetben - a klubtagok magatartása alapján - az esetleges kizárásról.

 

A fentiekhez mind magam, mind a moderátorok minden technikai segítséget megadnak, illetve a klubszabályok és a működési rend kialakításával kapcsolatos tapasztalatokat átadják - ugyanúgy, ahogy ez az index más klubfórumainál is történik.

 

Az IRL személyes konfliktusokat nem lehet URL elintézni, itt senkitől sem lehet elvárni azt, hogy valamiféle bírói szerepet töltsön be és különösen egy "saját neves" klub esetében.

 

Sajnálom, de itt sem mondhatok mást, mint amit mindig szoktam ilyen esetekben:

"Nagy a Net, jut hely mindenkinek, igazán nem kötelező egy parányi helyen szorongani"

Thernitibi Creative Commons License 2004.12.08 0 0 149
Jó lenne, ha érdemben vitatkoznál, és nem személyeskedj.
Előzmény: Mijo (147)
Thernitibi Creative Commons License 2004.12.08 0 0 148
Itt csak te félemlíted meg az embereket. Itt csak te voltál az, aki grémium címén megpróbáltál befírőlni pár becsületes embert, hogy egyeduralmadat rajtuk keresztül bisztosítsd. Szégyelheted magad.
Épp ideje hogy eltünj, végre visszaáll a megszokott rend.
Ne csüggedj, többen várják, mint képzeled.

Juteszembe, miféle szüneteltetésről beszélsz? Ez a hely nem a tied.
Bár szerencsésebb lenne "Muity Mijo kubfórum"-nak nevezni, mivel ebben az esetben nem tévesztené meg a becsületes fórumozókat.
Előzmény: Mijo (145)
Thernitibi Creative Commons License 2004.12.08 0 0 146
Ha hiszed ha nem, egyik ismerősömnél dolgozott (klímát szerelt) a Gábor, mikor ez idő alatt megjelent a régi fórumban egy "hozzászólása".
Kérdésre hogy ezt hogy sikerült tennie, azt válaszolta sehogy, mert hogy az ő nevében inkább a Mijo szokott írogatni.

És ez nem "szarkeverés", hanem a valóság, kedves Mijo.
Előzmény: Mijo (144)
Mijo Creative Commons License 2004.12.08 0 0 145

 

Tisztelt Wágner úr!

 

Az ellehetetlenült légkör, valamint a klubfórumunkra nehezedő megfélemlítettség miatt, javaslom december 10-től a Bajai Régió Klub működése három hónapon keresztüli szüneteltetését!

 

(Tízedikéig remélem Cziczovszki válaszra méltat bennünket!?)

 

Köszönettel: Muity Mijo

 

 

Mijo Creative Commons License 2004.12.08 0 0 144

 

Szerencsétlen szarkeverő senkiházi azzal együtt, aki ilyen csúsztatásos tippeket ad!

 

 

Előzmény: Thernitibi (143)
Thernitibi Creative Commons License 2004.12.08 0 0 143

"Előbb essen le a karom, mintse hogy, egy ilyen aljas csürhével bármiféle közösséget is vállaljak!"

 

Oké, csak még annyit, hogy te viszont (egész Baján köztudottan) egy Kulimák nevű közös ismerősünk nevében írogattál.

Ezért meg a te p*cs*d száradjon le.

Előzmény: Mijo (142)
Mijo Creative Commons License 2004.12.08 0 0 142

 

Felszólítom Cziczovszki Istvánt, a lehető legrövidebb időn belül adjon magyarázatot alábbi "hozzászólására"!

 

Teszem ezt azért, mivel annak a hölgynek, aki a BarBara nicknevet eredetileg regisztrálta, saját elmondása szerint 2001.08.04 09:30:14 időpontban volt fórumunkban utoljára mondanivalója!

Az azóta keletkezett hozzászólások nem tőle erednek!

 

Továbbá a BarBara nicknevet regisztráló hölgy, állítása szerint nem ismeri a Cziczo nickkel azonosítható Cziczovszki Istvánt!

 

Ergo: Cziczovszki István nem tolmácsolhat semmiféle üzenetet sem, a BarBara  nicket eredetileg regisztráló hölgytől! Különösen nem egy olyan zagyvaságot, ami alább Cziczovszkitól értelmezhetetlenül olvasható.

 

Amennyiben Cziczovszki István nem tud elfogadható magyarázattal szolgálni, úgy hamis állítása miatt alappal merül fel annak is a lehetősége, hogy ő bitorolja jogtalanul egy élő személy nicknevét! Ennek akár jogi következményei is lehetnek. Különös tekintettel, a kompromittált prominens jellegére.

 

___________________________________________

 

 

Ez az eset nem az első, az Index illetékesei jól behatárolható módon ismerhetik azoknak a körét, kik passzív nicknevek "lenyúlásával", a nicknevekhez köthető "ident" státuszú személyek kompromittálását folytatják, nem mellesleg klubfórumunkon történő zavarkeltési, bomlasztási céllal!

Előbb essen le a karom, mintse hogy, egy ilyen aljas csürhével bármiféle közösséget is vállaljak!

Mindezek láttán (a mindezek sok egyéb más alátámasztható praktikát is takarnak), a megbízott grémium konkrét határozatot hozott, mely határozat egyszerűen nem lett figyelembe véve, mitöbb, ilyen konspiratív módszerekkel sikerült a grémumot szétverni. Nem a bomlasztók lettek kizárva, hanem az azokat elmarasztalók lettek kisemmizve!

Igen! Mindennek megvan a maga oka. Csakhogy a bibis ott van, hogy minden ok nem hozható a nyílt színen nyilvánosságra. A kör (mozgatottak és mozgatórugók köre), ördögi!

Egyelőre ennyit.

 

Mijo

 

 

Előzmény: Cziczo (127)
Thernitibi Creative Commons License 2004.12.07 0 0 141
A floodolást a törvény bünteti.
Előzmény: Mijo (140)
Mijo Creative Commons License 2004.12.07 0 0 140

 

WÁGNER ÚR! Mi szükség van erre?????????????

 

 

BarBara Creative Commons License 2004.12.07 0 0 139

Köszönöm, hogy átadtad.

Aki értette, annak szólt.

Előzmény: Cziczo (127)
Mijo Creative Commons License 2004.12.07 0 0 138

 

Kedves Wágner úr, megtisztelő és okszerű lenne, ha ebben az esetben hasonló kérdéssel te magad is alábbihoz fordulnál.

 

Mijo

 

 

Előzmény: Mijo (136)
Thernitibi Creative Commons License 2004.12.07 0 0 137

Nem értem, miért kell neked valamit is megmagyarázni.

Mi vagy te? Gondolatrendőr?

Előzmény: Mijo (136)
Mijo Creative Commons License 2004.12.07 0 0 136

 

Szeretném, ha mielőbb tisztázódna ennek a hozzászólásnak a miértje!? Itt.

 

És egyáltalán, miként kellene értelmeznünk az alábbi sorokat?

 

 

Előzmény: Cziczo (127)
Thernitibi Creative Commons License 2004.12.04 0 0 135
"saját"

:-)

ok
Előzmény: Wágner úr (134)
Wágner úr Creative Commons License 2004.12.04 0 0 134
A bejelentkezési időt pedig a Beállításoknál lehet szabályozni, de az sem árt, ha a saját gépeden megnézed a pontos dátumot (évet is!!!) és az időt.
Előzmény: Thernitibi (132)
Wágner úr Creative Commons License 2004.12.04 0 0 133
Azt jelenti, hogy az adatbázis szerverrel ismét gond van, nem tudja utolérni a friis hozzászólásokat, és nem tudom, hogy mikor teszik rendbe, mivel a fórumokat nem akarják leállítani arra az időre sem.
Előzmény: Thernitibi (132)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!