Keresés

Részletes keresés

Densz Creative Commons License 2002.05.23 0 0 558
Én elképzelhetőnek tartom, hogy nem csak a pilóták voltak teljes mértékben beavatva ebbe a terrorcselekménybe. Szerintem a földön is lehettek "megfigyelők", a helyszíneknél, azok közelében, megfelelő rálátással. És innentől kezdve OBL elsőkézből tudta volna meg, ha a gép nem a Pentagon épületébe száll bele. Egy kicsit kivárt volna, megnézte volna, hogy hogyan kommunikálja le ezt az USA vezérkara, majd egy megfelelő pillanatban elmondta volna az igazságot az amerikai népnek, akiknek a bizalma egyből megrendült volna a vezetésben, és kitör a káosz.
Szerintetek?
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.23 0 0 557
A politika és a média vizsgálatot követel Amerikában

Továbbra sem csitul az Egyesült Államokban a szeptember 11-ével kapcsolatos hírek után a vizsgálatot követelő politikai- és médiavisszhang. Vezető demokrata politikusok azt akarják tudni, hogy a titkosszolgálatok hibáztak-e, vagy különböző ügynökségek voltak képtelenek összegyűjteni azokat az információkat, amelyekkel megelőzhető lett volna a tragédia. Több amerikai lap is kongeresszusi vizsgáltatot sürget. A Fehér Ház azzal védekezik, hogy hiába tudtak a készülő terrortámadásokról, az információik pontatlanok voltak, ezért lehetetlenség volt felkészülni azokra. A Kongresszus egy bizottság felállítását követeli annak kivizsgálására, hogy a Bush-kormányzat miként kezelte a támadásokat megelőző figyelmeztetéseket, miután kiderült, hogy George Bush már augusztusban tudott arról, hogy az al-Kaida hálózat géprablásra készülhet. A vádaskodások jelzik, hogy véget ért a Demokraták és a Republikánusok között szeptember 11-e óta létező tűzszünet.

-----

Nos, ez az 1. pont, amit hivatalosan is elismernek. A következő tán az lesz, hogy az egésznek semmi köze nincs az Al Kaidához.

alfredoo Creative Commons License 2002.05.22 0 0 556
bogar

de akkor megint itt tarunk a betonvasak vagy csovek kifelegorbulesi problematikajanal.

az jutott eszembe hogy lehet hogy eleve kifele gorbulo csoveket vagy vasakat raktak bele. es eros vasak es csovek leven nem hajlottak sehova?

nem tudom csak EGY megoldaskent javasolnam.

regi tortenetem elmentunk arabiaba dolgozni. az arabok nem szeretik a kutyak. az arabok a mi kutyankat sem szerettek. feeltek tole. a kutya tuzelt el el szokott. jottek szolni mindig az arab szomszedok hogy elszokott a kutya. delutan alvas idejen. na mondtuk mi is a magunket, hogy biztos kiengedtek. egyik kerites alacsonyabb volt. egyszer jonnek az arabok alvasidoben csongetnek hogy nezzuk meg a kutyat mert EPPEN ott van a keritesen. erre felesegem eppen felebredven rogton mondta. haat persze hogy ott van hiszen ODARAKTAK. ez biztos hosszu es felesleges es erthetetlen volt.... offtopic.???

Előzmény: BoGar (555)
BoGar Creative Commons License 2002.05.22 0 0 555
Persze lehet, hogy én látom rosszul.

Jól mondod, te látod rosszul. A Szárny azért nem okozott sérülést, mert az "robbant" azaz gyorsan éget, azért abból egy darab sem maradhatott. És azt is rosszul tudod, hogy ez az égés bent volt, mert nem, hanem az épülethez csapodás pillanatában történt. És a rombolás hatására terjedt befelé a tűz, nem bentről kifelé!
Előzmény: Wic (554)
Wic Creative Commons License 2002.05.22 0 0 554
Hogy egy kicsit ne csak egymást fikázzuk:

Foglaljuk össze, mit is tudunk eddig a repülőgép becsapódásáról:

Egy Boeing 300-600 km/h közötti sebességgel becsapódott a Pentagonba.
A gép törzse behatolt az épületbe, átszakítva több falat. Eközben a szárnyai letörtek, és kint szétforgácsolódtak (mivel nincs nagy bementeti nyílás, ahol a szárnyak is befértek).
Mint tudjuk, az üzemanyag a szárnyakban van. Mivel a robbanás (ami nem is robbanás, hanem gyors égés) az épületen belül történt, az épület előtt nem tűnik sérültnek a fű, két lehetőség van:
1. Az üzemanyag a szárnyak letörésének pillanatában átfolyt a törzsbe, így be tudott jutni az épületbe az egész.
2. Amikor a szárnyak letörtek, az üzemanyag a homlokzati ablakokon keresztül (melynek üvegei mind betörtek) jutott az épületbe, gyakorlatilag teljes mennyiségében és ott gyulladt fel.

Mindkét verzió nagyon hihető.

Főleg annak fényében, hogy a gép anyaga gyakorlatilag mindenhol hasonló alumínium. A törzs átszakított több falat, a szárny egyet sem. A szárny nem jutott be, az üzemanyag viszont igen. A meggyulladt (nem robbanó) kerozin ereje kifelé hajlítja a vas elemeket, stb.


Wic

Persze lehet, hogy én látom rosszul.

attoparsec Creative Commons License 2002.05.22 0 0 553
terasz: Engem egy érvemért azzal jutalmaztak pl. hogy: "provokátor vagy! Méghozzá fideszes!"
hát igen, a polfórumon alig magasabb a szinvonal mint a parlamentben :))
alfredoo: engem az egesznek a szakmaiatlansaga remiszt meg.
ez csak egy forum, itt lehet hulyeségeket is kérdezni, sot, elszállt teóriákat kiagyalni is. ezeket komolyan venni már egy kicsit gáz :)
ap.
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.22 0 0 552
Kedves alfredoo!

Ez a pofátlanság netovábbja volt és az emberek totál hülyének nézése. Mi az, hogy egy repülési kézikönyv meg egy Korán? A bostoni reptéren... Ugyanmár!

Ezzel még esetleg be lehet etetni a rágógumiszájú Oprahbámuló amerikaiakat, de másokat nem.

Előzmény: alfredoo (529)
terasz Creative Commons License 2002.05.22 0 0 551
Na végre két-három normális egyed, akiknek van kialakult vitatkozási kultúrája.

Engem egy érvemért azzal jutalmaztak pl. hogy: "provokátor vagy! Méghozzá fideszes!"

Most olyan emberekkel vitatkozzak, akik ennyit tudnak válaszolni, ha megkérdőjelezem a teóriájukat?!

Paci-1 Creative Commons License 2002.05.22 0 0 550
Gondolod, a Cesna és a Boeing között annyi a difi, mint egy Trabi és automata Shevy között? :-))

- A gép cél állomása LA volt. Szóval még 3-4 ezer kilométerre való nafta akadt benne!

Előzmény: alfredoo (529)
alfredoo Creative Commons License 2002.05.22 0 0 549
ap

engem az egesznek a szakmaiatlansaga remiszt meg. en valahogyan jobban latom a sajat korlataimat. este 12 utan PLANE.

amig nem jottel 300 hozzaszolason keresztul a kifele gorbulo csovekrol es a roncsok hianyarol es a repulogep nemleterol folyt a vita.

engem ezek arra emlekeztetnek amikor a metroperben az allam es a fovaros vitatkozik es a 4. menetben amikor mar fizetni kellene az allam kitalalja hiszen az orszaggyules nem szavazta meg. vagy nem ugy szavazta meg hogy kozben alltak a kepviselok. es az onodi orszaggyules ota hasonlo hordereju kerdeseket mindig allva szavaznak meg....

persze hogy ketelkedek en is. de az orvosban valo bizalom GYORSABB gyogyulast eredmenyez. nem MEREK nem hinni az orvosnak. mert ha nem hinnek akkor akaar baj is lehetne. regen feltem a repulon. amikor mar nem feltem nem mertem nem felni mert eddig a hulye felelmemmel mindent megusztam. tenyleg egy darabig meg kenyszerbol feltem.

alapvelemenyem hogy itthoni dolgokkal kellene ekkora vehemenciaval foglalkozni. nem izraellel, nem a zsidokkal, nem amerikaval. mert az itthoni dolgokat jobban ismerjuk egy csomo informaciot szerezhetunk akaar innen is. megismerhetjuk a masik embert. ez ezt nagyon fontosnak tartom. mert olyan sztereotipiakban gondolkodunk. viszont ez a valasztasi kuzdelem, csata nagyon depressziossa tett. talan tulsagosan megismertem embereket!

a hangnemeden nem kell valtoztatni. igy jo ahogy van.

Előzmény: attoparsec (548)
attoparsec Creative Commons License 2002.05.21 0 0 548
off
alfredoo: no problem :)) mindenkinek megvan a stilusa, hálstennek el tudom fogadni a zembereket ahogy vannak. de ha megkérsz, veled hajlandó vagyok gorombáskodni ha neked ugy esik jól :))

alapból sok mindenben kételkedem. az orvosokban is :) nem mintha nem tenném amit mondanak, de mert csak én magam nem tudok jobbat. de azt sem hiszem, hogy tévedhetetlenek.
az ujságirókban és a politikusokban is kételkedem. az ad-hoc teóriákban még jobban :) csak szeretnék utánajárni 1-2 dolognak, just 4 fun.
a topik számomra nem volt hasztalan, tanultam 1 pár dolgot.
ap.

Előzmény: alfredoo (546)
attoparsec Creative Commons License 2002.05.21 0 0 547
rtsrulez, igazad van. szétnéztem a neten és ezt meg ezt találtam ebben a témában. úgy néz ki, a fiuk nem csak trabantot tudtak vezetni :)
én úgy emlékeztem, hogy csak az incidens elott jártak valami Cessna-like tanfolyamra. valszeg azért, mert annak idején a médiában az volt a felszinen, hogy jártak egy ilyen kurzusra Floridában. de ugy néz ki, hogy nem csak ilyenre.
ap.
Előzmény: rtsrulez (539)
alfredoo Creative Commons License 2002.05.21 0 0 546
ap

ha kioktatasnak erezned hulyesegeimet azert kulon elnezest szeretnek kerni.

Előzmény: attoparsec (540)
alfredoo Creative Commons License 2002.05.21 0 0 545
attoparsec

annyira kedvesen szolsz hozzam hogy tenyleg meg sem erdemlem. a tobbiek tudjak hogy teher alatt no a palma es hogy hogyan KELL velem beszelni. csak annyira basztatni hogy ne MINDENT nagybetuvel irjak de egy picivel sem kevesbbe. a kedvencem amikor azt irjak hogy te nem itt elsz. persze lehet hogy aki irja az nem el itt. vagy ott. ezek tok nehez kerdesek.

mindenesetre olvastam egy cikket a wall street journal europe-bol marcius 14-en egy egyszeru kerdesrol hogy egy arab vendeglosnek tonkretettek a boltjat egy e-mail-lel mert allitolag az arabok ott unnepelgettek szept 11-en. a cikk olyan reszletesen jarta korul a dolgot minden oldalt igyekezve meghallgatni es megszolaltatni hogy csak na. azt a kovetkeztetest vontam le hogy odaat van ujsagiras.

azt is tudom hogyha valaki megtalal egy szenzaciot azzal millio dollarokat lehet keresni. azt is tudom hogy ott senki nem hagy millio dollarokat az utcan. es tudnak ujsagirni es van szemuk es van fuluk es van agyuk. ami nincs azt ki tudjak talalni. jobban mint mi es jobban mint jokai.

lehet hogy en egy hulye barom vagyok ami csak arra jo hogy megvezessek. de kedvenc rovatomban amit MAJDNEM en nyitottam nem tolongtatok hogy hanyan voltak a voros (bocs kossuth) teren. pedig ott nyilvanvalo volt a hazugsag es a magyar ujsagirok nem ugrottak ra. biztos bunti jart volna erte nem millio forint.

ja egy rendes tokos sztorival lehet hogy millard dollart IS lehetne keresni. pl. hogy a pentagon szetlotte onmagat. meg az akcio kiterveloje is beszallna a buliba egy kis zsozsoert. ezeket a hulye katonai akciokat meg kell tervezni mert annyi minden johet kozbe. peldaul az egyik gep TENYLEG elkerul a tornyot. akkor visszamenjen, mit csinaljon? szerintem nyugati normak szerint felnovo embert ilyen feladatra sem megtervezesere nem lehet felhasznalni. akkor inkabb eladna a sztorit. bizonyitekot gyujtene, videot, hangszalagot, DOKUMENTUMOT es onmaga csinalna belole penzt. utana rohogne a markaba.

ma betelefonaltam budapest radioban mert az istenrol es az ordogrol beszeltek. kerdezem az egyisten hitbe hogy fer bele ordog meg angyal meg pokol es mennyorszag. mondjak hogy lehet hiszen irva vagyon hogy isten teremtette az ordogot stb stb. felhivom oket kesobb hogy mikor teremtette isten az ordogot, angyalt stb stb. erre mondjak hogy az elejen nem mert ott az EMBER TEREMTESEROL van szo. hanem kesobb utalasszeruen. 3 komoly ember ult ott es nekem magyarazott. tok jo erzes volt. de azert mondtam nekik nem ertem. hat az angyalok IS vannak annyira fontosak mint az emberek? roluk IS szol a tortenet. nem utalasok. a foo tortenet. mondjuk a csillagok utan vagy elott angyal. utana, elotte ordog. es harom komoly ember, akademikus mondta a magaet. es ha azt mondtam volna nekik hogy hulyek vagytok lehet hogy megsertodtek volna. hiszen ebbol is jol meg lehet elni. mindenbol jol meglehet elni amiert fizetnek.

meg az ujsagirokrol. azert fizetjuk oket hogy felderitsenek. nem kell ANNYIRA gondolkodnunk. az emberek egy resze az orvos mesterseget sem tanulja ki. BIZALOMMAL van orvosa irant. egy resze. a masik resze pedig BIZALMATLANSAGGAL van orvosa irant. szerinted melyiknek jobb? most az objektiv helyzettol fuggetlenul. szerinted melyiknek jobb?

Előzmény: attoparsec (540)
verz Creative Commons License 2002.05.21 0 0 544
Én NEM hiszek az összeesküvés-elméletben! DE a nyomozó hatóságok (akárcsak itt is a móri ügyben) Amerikában is hülyére veszik az embereket, és (valszeg szándékosan) össze vissza beszélnek, részinformációkat csepegtetnek, h végül már senki nem tudja, mit hihet el, mit nem (beleértve a fényképek valódiságát is).

Tényleg először azt mondta az egyik "hiteles" forrás, h az eltérítők kisgépen v. szimulátoron tanultak gépet vezetni, aztán jött a másik "hiteles" forrás, h már egy éve jártak pilótaképzésre stb. Sőt, az tűnik a legvalószínűbbnek, h már valahol mind tanultak korábban legalább Cessnát vezetni, és Amerikában rögtön utasszállító pilótatanfolyamra mentek.

Az igazságot valszeg sose tudjuk meg, hiába agyalunk itt akármennyit, de egyes hozzászólásokon nagyokat lehet röhögni, ez is valami! :D

Előzmény: attoparsec (541)
morbiczer Creative Commons License 2002.05.21 0 0 543
Én láttam már olyat TV-ben, hogy egy abszolút laikus arcot beültettek egy profi repölőgépszimulátorba és nyitottak egy vonalat egy pilótához, aki a szomszéd szobában ült és nem látott semmit a szimulátorból. Ők ketten simán leszálltak a szimulátorral. (Igaz, mondták, hogy ezt nem minden repülőtéren lehet megcsinálni, mert valami spéci leszállásvezérlő kütyü kell hozzá.)
Előzmény: Kiraly (538)
attoparsec Creative Commons License 2002.05.21 0 0 542
(bocs, az elobbi kérdés nem Királynak, hanem rtsruleznek szól)
attoparsec Creative Commons License 2002.05.21 0 0 541
Ugy tudom, hogy a gepelteritok elotte egy evig tanultak nagygep vezetest egy Floridai pilotaiskolaban
honnan tudod ? én is utánanéznék. igy már sok minden érthetobb lenne.
ap.
Előzmény: Kiraly (538)
attoparsec Creative Commons License 2002.05.21 0 0 540
kedves alfredoo! sajnálhatod, de ez a topik rövidesen meg foxünni :)
addig is: te hogyan látod a 9-11-es dolgokat ? minden stimmel ? nincs benne semmi gyanus, vagy ha van, az csak a véletlen játéka ?
sok mindenkinek van olyan érzése, hogy itt valami nem tiszta. sajna, imho semmi esélyünk kideriteni, hogy micsoda. élméleteket gyártani fölösleges, ugysem tudnánk ellenorizni. ám egy-két dologban talán tisztábban láthat az ember, ha feltesz pár "buta" kérdést és akad aki megszakérti. emlitetted, hogy neked is vannak kérdéseid, csak másfajták. feltehetnél egy párat. talán több haszna lenne, mint gyorsan lefikázni az embereket :)
ap.
Előzmény: alfredoo (537)
rtsrulez Creative Commons License 2002.05.21 0 0 539
Ertem en, hogy egy Cesna pilota nem fogja elvezetni a nagygepet, meg plane nem fog kunsztokat is csinalni, csak azt nem ertem, hogy akkor hol itt a problema?

Ugy tudom, hogy a gepelteritok elotte egy evig tanultak nagygep vezetest egy Floridai pilotaiskolaban. Gondolom az ottani kepzes kiterjedt a muszeres repulesre, gyakorlati orakra stb stb, szoval mindenre amire szukseguk volt, es a 44000 $ ~ 11 Milla Ft tandij valoszinuleg 50 nel tobb gyakorlati orat jelent.

Előzmény: Kiraly (538)
Kiraly Creative Commons License 2002.05.21 0 0 538
Hat hogy ertenek hozza az tulzas de volt szerencsem sok mindennel repulni es kisebb gepeket vezetni is.
Ja, kozben annyit hogy persze a gepbe tankolt uzemanyag alapvetoen fugg a felszallosulytol is, annak illetve az utvonalnak a fuggvenye. Tehat ebben a szamitasom nem preciz.
Na, szoval visszaterve az elobbi temara.
Leirom hogy nekem mi a budos az egesz sztoriban.

Mivel repultem mint mar irtam kisebb gepekkel (vezettem is Z-142-est, Cessnat, stb) van elkepzelesem arrol hogy mit jelent 50 oraban latas szerint (VFR) megcsinalni a kikepzest, milyen tudasalapot nyujt az (SEMMILYET) egy nagy gep elvezetesehez. Magyaran erzem azt nagyjabol hogy mi minden kell ahhoz hogy egy egymotoros szar Cessna utan egy telitankos Boeinggel rarepuljel a celra az Egyesult Allamok tulzsufolt!!!!! legterebol ki a Keleti Partra, majd utana kis magassagon ( amihez iszonyu rutin kell) huzott forduloval belerepuljel a toronyba. Amikor tobbhajtomuves gepnel forduloban az ivelolap konfiguracio, hajtomu fordszam, stb. mind-mind szamit. Arrol sem szol am a fama hogy a muszerrepulessel sem valoszinu hogy bajban voltak az elteritok. De nem am... S az meg a minimum hogy az iranyadokra rarepulessel tisztaban kellett lenniuk a terroristaknak. Nem nagy szam persze rarepulni egy iranyadora de hat akkor is.

Szoval ezert mondom en hogy amikor sokan Microsoft Simulator-ra mutogattak hogy ott milyen jol meg lehet tanulni repulni akkor jottem ra mennyire befolyasolhato a birka nep...

Utana meg jottek ezzel a nagy kamu 4-ik gep esetevel. Hogy egyesek alacsonyan lattak, stb. Kozben a felveteleken egy 30cm-nel nagyobb darabot nem latni belole, s 9km-es korzetben szorodtak szet a roncsok.

Előzmény: alfredoo (537)
alfredoo Creative Commons License 2002.05.21 0 0 537
kiraly

ugye te vagy aki egy picit tobbet ertesz hozza?

eloszor az merult fel hogy hogyan csinalt lyukat a repulogep. mert hogy a szarny negativ lenyomata nem latszott az epuletbe.

kozoltek hogy a szarnyban van az uzemanyag az robbant.

ezutan jott a belso robbantas es kifele gorbulo vas vagy mas csovek elmelete. mert hogy nem is volt repulo. bizonyitek nem volt.

erre jott hogy tobben lattak a repulot. aa felirattal vagy anelkul.

ekozben vagy ezutan inkabb e kozben fuszerkent jott hogy hol vannak a roncsdarabok. meg hogy hogy egnek a teherautok. elolrol vagy hatulrol. kis pirotechnikusok. mutattak valamit ami roncsdarabnak nezett ki de kozoltek hogy BIZTOS hogy nem roncsdarab. erre megmutattak ugyanazt a darabot es kozoltek hogy biztosan roncsdarab.

kozben intermezzokent megtalaltak az egyik osszekotozott kezu stewardesst egy felismerheto terroristaval a cockpittel egyutt washingtonban. egy forrasbol amit a rendorseg nem tudott megerositeni. lehet hogy a terrorista meg beszelt is. mindezt abbol a repulobol ami egyik oldalon bement az epuletbe a masik oldalon nem jott ki. ha a robbanas kivitte a cockpitet vagy -ot akkor tenyleg nagyon felismerheto stewardessek meg geprablok lehettek benne. persze a rendorseg hallgat. meg az ujsagok sem irtak meg utana. mindenfele koranokrol meg kezikonyvekrol hablatyoltak errol hallgattak. eleg volt egyszer kitalalni.

ezenkivul tobbfele verzioban ismerjuk a pentagon falainak vastagsagat es a bennlevo falak mereteit is. mert termeszetes hogy van egy fal utana uresseg es utana a masik fal. hogy az epuleten belul is falak, folyosok meg minden van az nem erdekes. hogy miert nem ment tovabb a repulo. a masik repulo miert nem repult at a konnyuszerkezetes epuleten?

tenyeg sok erdekes dolgot lehet itt hallani es meg jobbpofabb dolgokat lehet irni.

NAGYON sajnalnam ha ez a rovat megszunne!!!!

Előzmény: Kiraly (536)
Kiraly Creative Commons License 2002.05.21 0 0 536
A valasz hogy teli tank vagy nem egyszeru. Meg kell nezni a gep hatotavjat teli tankkal, utana azt hogy hova indult. Asszem LA-be, nem? Meg kell nezni hogy az hanyad resze a hatotavnak. Utana egyszeru matematikaval hogy mennyi ua. kell hozza. Ahhoz szamoljal hozza kb.10-15%-ot (bizt+navigacios tartalek) es vonj ki belole annyit amennyit a gep repult. Akarhogy is szamolunk az jon ki hogy az ua jo resze a gepben volt.
Előzmény: BoGar (524)
alfredoo Creative Commons License 2002.05.21 0 0 535
vajk

es szerinted ebben segit ez a topik?

egyebkent a MAGAM modjan en is csak kerdezgetek. ugye nem kell a kerdeseknek egyformaknak lenniok? a buta kerdeseknek is megvan a maguk szelid baaja.

attoparsecnek koszonom hogy o is nagyon okosnak tart. egyetertunk!

Előzmény: Vajk (532)
attoparsec Creative Commons License 2002.05.21 0 0 534
Ims, köszi az infókat. most már tényleg mindent tudunk :)))
ap.
lms Creative Commons License 2002.05.21 0 0 533
talan az otodreszet.
Előzmény: attoparsec (528)
Vajk Creative Commons License 2002.05.21 0 0 532
"nagyon jo itt lenni mert itt mindenki mindent tud"

Pedig azért nyílta meg magát ez a tropic, hogy aki nem tudja, az megtudhassa.
A puding próbája a kevés.

Előzmény: alfredoo (529)
attoparsec Creative Commons License 2002.05.21 0 0 531
alfredoo: te biztosan nagyon jó fej vagy :)))
én még trabantot se tudok vezetni :) helyette azzal szorakozom, hogy butaságokat kérdezgetek, de most abbahagyom mert megnyugtattál, hogy ugyis tudom a frankót, akkor meg minek ? :)))
ap.
Előzmény: alfredoo (529)
lms Creative Commons License 2002.05.21 0 0 530
elképzelheto-e a penta feletti manöver egy robotpilótától ? be lehet-e programozni ilyesmit a repgép vezérlorendszerébe ?

kb.
beallitasz egy iranyt.
beallitasz egy sullyedesi profilt.
a robot ugyesebben csinalja mint a pilota.
a vegefele vinnyogni fog a GPWS hogy "pull up! pull up!", de ezt ugyis elnyomja a pilota utolso "al lah akbar" orditasa.

a 2. WTC gep fordulobol ment neki a toronynak. meghozza huzott fordulobol, vagyis a magassagi kormanyt is rahuzta kulonben kicsuszott volna. erre mondta azt a maleves pilota elso felindulasaban, hogy ezer ora gyakorlata lehetett annak aki vezette a gepet. de az is lehet, hogy szerencseje volt / nem volt szerencsenk (nem kivant torlendo).

Előzmény: attoparsec (522)
alfredoo Creative Commons License 2002.05.21 0 0 529
vajk

nekem tudjatok mi a gyanus?

egyreszt hogy autoval mentek a repuloterre. es a repuloteren ahonnan indult a repulo a biztonsagiak hogy hogy nem megkerestek/megtalaltak az autojat. mar ez is gyanus. hat miert nem repulovel ment a repuloterre? hiszen tudott is repulni.

a masik nagyon gyanus pont hogy miert csak egy korant es egy repulesi kezikonyvet talaltak? hiszen negy gepet teritettek el allitolag. akkor legalabb 4 korant es 4 konyvet kellett volna talalni de barmilyen esetlegesen felmerulo problema elkerulesere sokkal celszerubb lett volna 6 koran es mittomen 7 repulesi kezikonyv megtalalasa. es mindbe kellettek volna idezetek. hogy pl. rohadt keresztenyek. meg pl. allahu akbar.

egyebkent gyerekek(???) kepzeljetek. volt egyszer egy trabantom. vezettem, pofogtem. meg maganorakat sem vettem vezetesbol mint masok. csak ugy nyomtam a gazt mint a hulye. es atultem egy automata sebvaltos kocsiba es mit ad isten. azt is vezettem. notaztam hogy tralala tralala es vezetttem. az egadta vilagon semmi problemat nem jelentett. dehat en egy nagyon jo fej vagyok. ezek az arab gyerekek akik az eletuket adtak a szent ugyert ezek ilyesmire BIZTOS nem kepesek. es ezt mi innen tudjuk. azt az egyiptomi pilotat is lelottek. aztan meg beledumaltak a fekete dobozba. tudjatok a foproban!!!

nagyon jo itt lenni mert itt mindenki mindent tud. es a frankot tudja. itt nem lehet a nepet atverni!!!

Előzmény: Vajk (526)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!