Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2010.06.10 0 0 5206
Üdv topictársak!
Az előbb rossz helyre írtam.
becopyzom ide is a lényeget

Már 3 napja fogyózom :-)
Lugositó tea, reductil...egyenlőre.
104.2kg ról indultam...25 kg t akarok leadni.
Egyenlőre 0 mozgás:-( lustacska vagyok egy kicsit.
Ma térek at a kétóránként tojásnyi mennyiségű étel bevitelre, talán jövőhéttől mozgok is valamit:-)
gerbovics.péter Creative Commons License 2010.05.29 0 0 5205
Szia Tonahl 27!

Vigyáz a koplalással, mert rossz vége is lehet. A koplalással sok gond lehet, az igazán fő probléma, az izomvesztés. Majd ezután a jojó-effektus. Több jön vissza, mint amennyi lement vagy hiába eszel kevesebbet, akkor is hízol.

Én 179 kg-ról fogytam le 78 kilóra (186cm magas vagyok), átérzem a helyzeted. Nekem is bűntudatom volt és kövérnek hittem magam. Csak amikor láttam magamon, hogy csont és bőr vagyok, rájöttem, hogy ideje egy kicsit hízni. Most 90 kiló vagyok és ezzel a súllyal, ehhez a magassághoz tökéletes. Igaz 100 akarok lenni, mert már 2 éve kondizok. De ez már más kérdés. :)

Egyedül nehéz a koplalós módszereket végig csinálni. Javaslom vagy egy barát, vagy egy tanácsadó segítségét.

Eredményes és sikeres fogyás ma: helyes táplálkozás és mozgás. Ez a koplalás az ember agyára mehet - én is majdnem úgy jártam. :)
Előzmény: Törölt nick (5202)
s_titánia Creative Commons License 2010.05.02 0 0 5203
Sziasztok!

 

Eladó egy teljesen bontatlan, 84 darabos Alli fogyókúrás kapszula. Egy barátnőm vette idén februárban, de közben kiderült, hogy terhes, és olyankor nem szabad szedni. Engem kért meg, hogy próbáljam elpasszolni, mivel ő most nem tud ezzel foglalkozni.

 

Ki sem lett nyitva a doboz, úgy van leragasztva, ahogy a boltban adták, minden füzetke és használati utasítás megvan hozzá. Szavatossági ideje 2011 márciusában jár le. Eredeti ára 10000 Ft felett volt, 6000-ért odaadnánk. Akit érdekel, az itt a nevemre kattintva láthatja az emailcímemet, kérem, hogy oda írjon. Kérésre tudok képeket küldeni a dobozról. Budapesten oda tudom adni személyesen, más esetben a postázás gond nélkül megoldható.

 

(más topicba is beírtam ugyanezt, mert szeretnénk minél hamarabb túladni rajta)

 

Szakdolgozatíró Creative Commons License 2010.03.26 0 0 5201
Sziasztok!

 

22 éves budapesti lány vagyok, és kiskorom óta a mozgás éltet.

Jelenleg fitness edzőnek tanulok – célom minél több emberrel megszerettetni a sportot, egy kis mozgást csempészni a hétköznapokba! A fogyás csak a leglátványosabb jele annak, hogy miért is jó mozogni. Az én célom vele elsősorban az, hogy az egészségünket minél tovább megőrizzük – mind fizikailag, mind pszichésen, mind mentálisan!

 

Miért is írok ide?

Talán furcsán hangzik, de örömmel segítenék bárkinek! Nem tanácsokat szeretnék adni a fórumon, hanem olyan lelkes, elhivatott jelentkezőket keresek, akik szeretnének mozogni, csak épp nem megy nekik egyedül, vagy támogatásra, húzóerőre van szükségük!

Elsősorban olyan outdoor tréningekben szeretnék részt venni, ahol segíthetek a másiknak elérni a céljait J, miközben én is mozgok!

 

Ha úgy gondolod, hogy megér egy próbát felkeresni engem, akkor írj nekem bátran!

 

Üdv,

Kata

Rambo888 Creative Commons License 2010.03.17 0 0 5200
Sziasztok!Én segítséget szeretnék tőletek kérni!Még pedig fogyás témában!Látom sok szakember van itt aki érti a dolgát, ezért is írok ide!Röviden annyit, hogy 16 éves vagyok kb. 178 cm és 82 kg.Rendszeresen járok konditerembe gyúrni, de vmit kiszeretnék találni fogyásra még.Jó pár kg-tól megszeretnék szabadulni a nyári időszakig, mert tudjátok hogy van ez.:D Minden ötletet várok, bármilyen drasztikus ötletet is elfogadok, csak a lényeg, hogy eredménye legyen.Van alkalmam ilyen extrák közül, pl. sífutó gépen edzeni, az nemtudom mennyiren hatékony, ezért is várom a ti tapasztalataitokat, hogy milyen edzés módszerrel lehet a leghamarabb ledobni pár kg-t.Nem tudom a tápkieg.-ők mennyiren hatásosak, ha valamelyikőtöknek abban van tapasztalata, érdekelne a téma!Üdv mindenkinek, és előre is köszönöm!
bcsokor Creative Commons License 2009.06.18 0 0 5199
Szerintem fogyás gyógyszerrel nem lehetséges. Ez arra ,jó, hogy megnyugtasd a lelkiismereted és tovább zabálj.

Jó, ha veszel be valami táplálkozás kiegészítőt, mert ez segíthet, de fontos a komplex étkezési és edzési terv. Ha nem kombinálod, nem érsz el semmit sem!

Én ezt csináltam és bevált, pedig előtte évtizedekig csak újrahíztam.

A neten van nagyon jó, ingyenes program is.
szakácsn Creative Commons License 2009.06.06 0 0 5198
Igazán köszönöm, hogy ennyire figyelmesek vagytok a módszerem iránt, de már megbocsáss, de érvelés nélkül csak a levegőbe beszélsz. Támaszd alá érveléssel, hogy mi miért nem felel meg és utána kritizálj.
Előzmény: H_G (5197)
H_G Creative Commons License 2009.06.05 0 0 5197
Nem elég a szétválasztás, még lúgosítás is... Ne vedd bántásnak, de neked, úgy látszik, érzéked van a legtudománytalanabb módszerek kiválasztására. Mi lenne, ha inkább szakemberhez fordulnál?
Előzmény: szakácsn (5196)
szakácsn Creative Commons License 2009.06.04 0 0 5196
Sziasztok!

Ami a módszert illeti, az egy életmódváltás része, aminek a részelemeit tanulom féléve és csak fokozatosan lépek fokról-fokra. Ebben az első lépés az volt januártól, hogy rengeteg receptet kipróbáltam, ami a szétválasztás elvén alapul és ezeket beillesztettem egy-egy alkalommal. A következő lépésem most az, hogy már mindig szétválasztáson alapuló ételeket eszem, de meghagyom magamnak ebben a fázisban az eleget evést. Ezt fogja követni egy idő után, ha már megelégedtem ezzel a fokkal az lépés, hogy a napjaimban időrendi beosztással fogom enni, egyszer szénhidrátot, egyszer fehérjét és egyszer egy lugosítót. Ha már ezzel is teljes mértékben meg tudtam barátkozni, akkor térek rá a mennyiség csökkentésre, de addig biztosan nem.
A legtöbb diétának, meg kúrának az az általam ismert hatása, hogy rövidtávon működnek csak, nekem viszont a 30 kg leadásához egy olyan rendszert kellett kialakítanom, amit be is tudok tartani hosszútávon és ráadásul rossz érzés nélkül.

Nekem szükségem van egy ilyen bizalmi időszakra, mert éppen ebben rejlik a sikertelenségem oka, hogy nem bízok önmagamban, hogy bármit is végig tudok csinálni, ezért a lécet egészen alacsonyra tettem magamnak és csak centiről-centire fogom emelni, amikor már biztosított a jó közérzetem egy adott szinten. Ezért nem gondolom, hogy elsőre kárt okozok magamnak azzal, hogy a sima kifliből korpás kifli lett, a cukorból méz, és általában bio alapanyagokból főzök. Ezzel ugyanis nem csapom be magam, míg azzal, hogy egyből 1800 kcal-t eszem, viszont garantált a bukás, mert nem venném figyelembe a nehéz kiinduló helyzetemet.

Amit ti írtatok véleményként, az azt mondja: az én módszerem nem fogyaszt, miközben az összes többi után csak jojó effektus eredményeként híztam. Akkor nem volt egy jobb, vagy őszintébb választás ez a módszer, amiben figyelembe vettem a nehézségeket, és nem egy jó döntést hoztam, hanem a legkisebb rosszat?
genyanya Creative Commons License 2009.06.04 0 0 5195
oppsz, ezt nem láttam, úgyhogy jól leírtam én is. bocs.
Előzmény: H_G (5193)
genyanya Creative Commons License 2009.06.04 0 0 5194

A szétválasztás magában nem fogyaszt. Legfeljebb akkor, ha összességében (mire estére elunod ugyanazt a kaját) kevesebbet is eszel belőle.

A korpás kifli, meg a méz épp úgy hízlalnak, mint amiről ezekre váltanál - de igaz, egészségesebbek.

Ez az étrend nagyon egészségtelen! Ha te egész nap mákosgubát eszel, akkor buktad a vitaminokat, ásványi anyagokat, és főleg a kellő fehérjebevitelt. És másnap sem fogsz mindent bevinni, amire szükséged van, mert megint csak egyféle szirszart eszel.

 

remek, hogy jobb a közérzeted, mert tartod, amit kitaláltál magadnak, de nem véletlenül nem fogytál még. szerintem meg kéne próbálnod inkább vegyesen, de kevesebbet kajálni. és mozogni, ha valóban célt akarsz érni.

Előzmény: szakácsn (5191)
H_G Creative Commons License 2009.06.04 0 0 5193
"a sima kiflit korpás kiflire, a cukrot a mákhoz mézre cserélni és inkább biotermékeket vásárolni."

Ezzel még mindig nem leszel sehol, az említett cuccok ugyan különböző szempontokból egészségesebbek vmivel, mint az első csoportba tartozók, de attól még bőven el lehet hízni ezektől is.

Előzmény: szakácsn (5189)
szakácsn Creative Commons License 2009.06.04 0 0 5192
Kedves Dojaaa!

Minthogy én is szeretek nassolni, ezért nem elfojtani, hanem kielégíteni szoktam ezt az ösztönzést. Ez persze nem egyszerű, mert cukorbetegség, és a többi kísérőbetegség az ár, amit fizetünk érte.
Ha engem elkap az édességvágy, akkor igyekszem a lehető legkisebb kockázattal a lehető legtöbbet enni úgy, hogy se a pénztárcám, se a szervezetem ne lássa kárát, legalábbis csak minimális mértékben. Én ilyenkor ki szoktam menni a piacra (ha a vágy délután, vagy este kezdődik, akkor másnap reggel) veszek korpás kiflit, zsírszegény tejet, tojást, vajat és darált mákot. Mákosgubát szoktam készíteni úgy, hogy a tojásfehérjét nem teszem bele a tejbe, ugyanis az fehérje alapú, és cukor helyett biomézet használok. Ezzel megvalósítom a szétválasztás elvét, hogy csak szénhidrát alapút eszem (a méz, a tej, a vaj, a mák és a tojássárgája semleges, a kifli szénhidrát alapú-magas rosttartalommal), és finomat is. Ehhez hozzá tartozik, hogy aznap viszont csak mákosgubát eszem (akár egy egész tepsivel is), hogy megelégedjek az édességgel.

Amint azt az első hozzászólásomban írtam, a mindennapjaimra, komplex étrendként még csak 3 napja alkalmazom ezt a módszert, de a nassolást biztosan tudtam így kezelni, és nem híztam tőle már régebb óta is. Van még több jó receptem is, amik vagy szénhidrát, vagy fehérje alapúak és egész nap ehetők, mert egy-egy ételhez már sokszor próbáltam ezt a módszert, csak étrenddé nem fejlesztettem idáig. Egy biztos, hogy semmilyen ételmegvonás nem segített egyetlen alkalommal sem, míg ennek a módszernek (szétválasztó étrend) a részleteiben való tanulás idáig csak örömöt adott és azóta egyáltalán nem híztam, ami januártól nem kis teljesítmény.

Van rá esélyem, hogy most már be tudom tartani módszerként és időm is van rá ebben az évben, hogy magammal törődjek. Ha érdekel valakit egy-két kipróbált recept, akkor szívesen megosztom veletek azokat, amik beváltak.
Előzmény: dojaaa... (5177)
szakácsn Creative Commons License 2009.06.04 0 0 5191
Szia!
Gondolom nem bántalak azzal, ha nem szólítalak a neveden, mert azt leírni is borzalmas. Értem, hogy nem tetszik neked az a sok hülyeség, amit írtam, de nem írtál róla ellenérvet, sőt azt sem, hogy akkor mi a jó helyette? Miért baj az, ha valaki egész nap ugyan azt az étket eszi, mikor másnap mást is ehet? A szétválasztós étrenddel többen lefogytak, ezt személyes ismeretségi körben tapasztaltam meg, az én újításom mindössze annyi, hogy magamra szabtam ezt az elvet és (3 nap óta) ha nem is fogytam, de hízni sem híztam és jól érzem magam.
Szívesen fogadok kritikát, ha érvelés van mögötte. Ha te lefogytál, akkor kérlek oszd meg velem is a történetedet.
Üdv: Szakácsnő
Előzmény: genyanya (5190)
genyanya Creative Commons License 2009.06.04 0 0 5190
hogy hülyeség. De sok sikert hozzá.
Előzmény: szakácsn (5189)
szakácsn Creative Commons License 2009.06.04 0 0 5189
Sziasztok!

Én is egy lefogyni vágyó vagyok, és kitaláltam a magam számára egy meglehetősen egyszerű és talán működő diétát, ami valójában nem is az. Abból indultam ki, hogy az összes diétából, amit próbáltam, egyedül a szénhidrát és fehérje szétválasztásán alapuló az, amelyik mennyiségi csökkentéssel nem terhel, ami a psziché miatt fontos. Amikor próbáltam rendszerezni a napjaimat és a táplálkozásomat ezen elv szerint, akkor megint csak elmaradt a kitartás, ezért most azzal próbálkozom, hogy őseink sem ettek ennyi félét egy nap össze. Az eredményből az következett, hogy egy nap annyit ehetek a kívánt ételből, amennyit csak akarok, ha az vagy szénhidrát, vagy fehérje alapú, de aznap csak olyat eszem. Egyszerűbben, csak azt eszem, amit szeretek, a szétválasztó diéta alapján, annyit eszem, amennyi jól esik és egész nap azt eszem.

Pl:
Szójaliszttel és tojással párizsias csirkemellet sütök ki jó sokat és azt eszem egész nap valamilyen zöldséggel; vagy
Mákosgubát (tojásfehérje nélkül) sütök egy nagy tepsivel és egész rájárok,míg el nem fogy; a szénhidrátos kajákhoz előtte lehet gyümölcsöt is enni, ha az a kajálás előtt legalább egy órával történik;

Ha valaki ennyire megengedő tud lenni önmagával, az elégedettséghez vezet és innen már nem is olyan nehéz a sima kiflit korpás kiflire, a cukrot a mákhoz mézre cserélni és inkább biotermékeket vásárolni. Ezeket a lépéseket persze nem kell egyszerre alkalmazni, csak a szétválasztást, mert anélkül nem lesz fogyás.

Nálam ez a dolog még kísérleti fázisban van, így egyelőre csak az első lépéseknél tartok, ez viszont elégedettséggel tölt el, bár fogyni még nem fogytam. A szétválasztás elve viszont garantálja, hogy az emésztést gyorsítja és ha elégedettek vagyunk, akkor a szervezetben nem indul be az éhezés vagy a lemondás elleni ősi, védekező mechanizmus.

Én a magam részéről nem ajánlanék semmiféle szer szedését senkinek, mert alapvető a bizalmatlanságom a gyógyszerek felé. Azok a szerek ugyanis nincsenek ténylegesen kipróbálva, ráadásul éppen itthon lehet minden törvényt kijátszva eladni. Nemcsak az ígért hatékonyság marad el, hanem még kárt is okozhatunk magunknak, ami az elhízás veszélyét nemcsak növeli, hanem még tartósítja is.

Mi a véleményetek ezekről?
supergeek Creative Commons License 2009.05.24 0 0 5188
Sziasztok!

Nagyon szeretnék már lefogyni jó ideje,és évődöm,hogy milyen módszert is kellene alkalmaznom..Annyiféle tutit olvastam már,hogy egyszerűen tanácstalan vagyok már végképp..Sokan a konditermes edzésre esküsznek,mások a futásra,a harmadik azt mondja,hogy semmit nem ér a futás/bringa edzőtermi edzés nélkül,szóval totál össze vagyok már zavarodva.. :s Én bevallom őszintén,legszívesebben a kerékpározást választanám,mert ez a mozgásfajta az amit a leginkább szívesen űzök,akár szobakeró,akár kint a szabadban,nekem mindegy,szeretek tekerni.Tavaly fél évig elég intenzíven toltam is,a végefelé amikor abbahagytam már napi 50-60km-ert lenyomtam,és fogytam is 3-4kilót,de sajna a kajálásra abszolút nem figyeltem,és így egy szélmalomharc lett az egész.. :(( Szóval bármiféle tanácsnak nagyon örülnék,mert egyre jobban kezd kihatni az életemre,hogy egyszerűen képtelen vagyok leadni a túlsúlyomat...
milla55 Creative Commons License 2009.04.12 0 0 5187
Az a legjobb, ha vki a súlyát tartani tudja. Csak persze nehéz.
Előzmény: Törölt nick (5186)
vegamum Creative Commons License 2009.03.17 0 0 5183
Sziasztok!

Én is LEFOGYTAM azzal az egészséget javító programmal, mivel az anyósom és az unokahúgom lefogyott 3 hónap alatt 20 kg. Azóta is tartjuk a lefogyott súlyunkat! :))))

Nem éheztem, nem volt nehéz betartani. Vidám vagyok, tele vagyok energiával!
Még az is jó benne, hogy a kedvenc ételeimről sem kellett lemondanom. Szívesen segítek Nektek is lefogyni.

Mindenkinek válaszoltam eddig is aki írt nekem és ezután is fogok. Örülök, hogy már ilyen sokan fordultatok hozzám és tudtam segíteni lefogyni.
Forduljatok hozzám bizalommal, itt vannak az elérhetőségeim:
msn: sztj80@hotmail.com
Skype: sztj80@freemail.hu
e-mail: sztj80@gmail.com

Puszi Nektek!
Timi
Előzmény: bajvan2009 (5182)
bajvan2009 Creative Commons License 2009.03.09 0 0 5182
Ha ön valóban fogyni akar, legjobb, ha kerül minden diétát. A kövér ember számára gyűlöletes szó a diéta, ezer fajtáját végigpróbálta már, s néhány kiló ledolgozása után valamennyit abbahagyta. A diéta gondolata a lemondást idézi, a lemondás pedig lázadáshoz vezet. Senki nem él szívesen diétás ételeken. Ha ön saját erőből akar megszabadulni felesleges kilóktól, nincs szüksége diétára, mindössze étkezési szokásain kell változtatnia. Ebben segít a Fogyi meditáció cd a központi tudatra hat . Mindennap csak 15 percet hallgatja a tudatalattiját átprogramozza és csak egészséges ,önnek fontos, tápanyagokban gazdag ételeket fog venni és fogyasztani úgy ,hogy észre sem veszi. Eredményt pedig mindenki csodálkozva szemléli ÜDV:senti

sentimeditacio.atw.hu
Előzmény: dojaaa... (5177)
airbubble Creative Commons License 2009.01.26 0 0 5179
Több ilyen gyógyszer is van, az egyik ami nagyon jó a Reductil. Receptre lehet kapni, nagyon hatásos
Előzmény: Margitnéni (5172)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.25 0 0 5178
Szia,

egy megoldás van, eldöntöd, hogy nem eszed meg. Sajnos tudom, hogyan hangzik, de... nem tudok egyebet. nekem a mai napig van olyan hogy nem sikerül. sőt, legtöbbször nem sikerül, ha jól belegondolok. :(((
Előzmény: dojaaa... (5177)
dojaaa... Creative Commons License 2009.01.19 0 0 5177
Valaki tudna nekem tanácsot adni,hogy hogyan szokjak le a nassolásról? Mert sajnos akár késő este is képes vagyok megenni akár egy csokit,akár valami mást.Próbáltam már elterelni róla a gondolatomat,de nem ment,mert folyton az jár a fejembe,hogy valamit enni kéne! Ez nem mehet így tovább!! Mit tegyek????
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.26 0 0 5175
Margitnéni Creative Commons License 2008.11.26 0 0 5174

A Szent Imre kórház lipid osztályán gondolkodom, egyedül egyszerűen nem megy. Minden fogyós kísérletem azzal végződik, hogy hízok egy csomót! Ott talán lenne egy kis kapaszkodóm, és ha úgy érzem baj van, segítne talán valaki.

Pénteken megyek a háziorvoshoz, majd felvetem neki az ötletemet. Bár egyszer már mondtam neki, de azt mondta, hogy nincs semmi értelme, egyek kevesebbet és kész.

Előzmény: H_G (5173)
H_G Creative Commons License 2008.11.26 0 0 5173
Amúgy sem jó az agyba belepiszkálni, az ilyesmikről nagy eséllyel derülnek ki durva mellékhatások utólag.
Előzmény: Margitnéni (5172)
Margitnéni Creative Commons License 2008.11.26 0 0 5172
Hát igen, ezekre  a havi fizetésem is rámenne, már utánanéztem. Gondolom azért nem is ajálgatott ilyesmit!
Előzmény: little girl blue (5171)
little girl blue Creative Commons License 2008.11.25 0 0 5171

úgy tudom, van olyan gyógyszer, amit felír, és talán az agy éhségközpontjára hat. lényegében fogyi-tabletta, de nem a színes rtv borítós, 30 kiló 30 nap alatt fajtából:)

meg gondolom ajánlhat neked egy dietetikust is, segíthet a megfelelő étrend összeállításában, hétköznapi, és nem pedig krőzusi módon.

 

ha valaki tud több infó esetleg erről a gyógyszerről, az hajrá, segítsen Margitnéninek:)

Előzmény: Margitnéni (5170)
Margitnéni Creative Commons License 2008.11.24 0 0 5170

Szia!

Ez a fogyókúra egy böjt tulajdonképpen, amit most csinálsz. Böjtölni én is szoktam, tavasszal pl. két hétig semmit nem ettem, csak vizet ittam, és citromos teát édesítés nélkül. És semmi problémát nem okozott, nem hiányzott az étel.

Szerintem bár magamhoz képest sokat eszem, különben nem lennék kövér, de másokhoz képest nem. Most pl. kórházban voltam, és még sok is volt a kórházi koszt, viszont a szobatársak amit még benyomtak mellette az döbbenetes volt számomra.

Sajnos a sport nem megy, esetleg valami halvány mocorgás, de nem hiszem hogy ettől fogyni lehetne, esetleg csak nem rozsdásodok be.

Kíváncsi lennék, hogy milyen háziorvosi segítségre gondoltál, mindig azt hallom, hogy vegyünk igénybe orvosi segítséget, de nem tudom, mi lehetne ez?

Előzmény: little girl blue (5166)
little girl blue Creative Commons License 2008.11.24 0 0 5169
mondjuk a sós ízek hiányoznak... de magától az édes íztől még nem sokalltam be, annyira nem gáz a dolog. pedig ez nagy szó, csoki nélkül hónapokig elvagyok, de a jó kis pasta, hús, rizs nélkülözhetetlen.
Előzmény: little girl blue (5168)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!