Keresés

Részletes keresés

kvalcsi Creative Commons License 2009.09.10 0 0 1219
Előzmény: Manóbabó (1215)
kvalcsi Creative Commons License 2009.09.10 0 0 1218

Mi nem Debrecenből, hanem Budapestről indultunk, mivel itt élünk.

 

Monastírban is van fix áras bolt, de itt Jásmin Centernek hívják. Ez már a medinában van, de rögtön az elején.

A bazárba, ha bementek akár Sousséban, akár Monastírban nagyon vigyázzatok az értékeitekre. Lehetőleg ne legyen rajtatok feltünő ékszer, mert hallottam már olyat, hogy leszakították a nyakláncot. A pénz soha ne egy helyen tartsátok, hanem különböző helyekre tegyétek. Alkudni kötelező a bazárban főleg, de a taxi használata előtt is. A bazárban elég erőszakosak, én ezt nagyon nem szeretem, ezért is ajánlottam inkább a fix áras boltokat.

 

Ja! Amennyiben írtok képeslapot, akkor a recepció mellett van egy doboz, melybe be lehet dobni. Minden nap ürítik.

Mikor megérkeztek, akkor hordár viszi fel a szobába a csomagokat és haza felé is lehet kérni, hogy hozzák le és ne kelljen cipekednetek. 1-1 dínár baksist illik adni érte.

Az étteremben érdemes egészen hátra menni az "L" alak végébe minden étkezésnél. Itt jobb a levegő és sokkal kevesebben vannak. Valaki a társaságból odamegy és foglal asztalt (van 6 személyes is), a többiek addíg válogathatnak az ételekből. Italt is lehet csapolni saját magadnak (nekünk a pincér mindíg hozott, így kapott időnként egy-egy dínárt).

Előzmény: Manóbabó (1215)
kvalcsi Creative Commons License 2009.09.10 0 0 1217

Magának a repülőnek a menetideje 2 óra 15 perc. Mi a bőröndöket nagyon hamar megkaptuk, de előtte még van ugye a beléptetés, ami szintén időt vesz igénybe. Nem tudom mennyien lesznek, de szerintem ez kb. 5-10 perc. Ehhez jön a bőrönd átvétele az is lehet 5-6 perc. A kijáratnál eligazítanak a Medina-Best képviselői, hogy hol mondják meg, melyik busszal fogtok menni a szállodába. Itt bepakolják a bőröndöket, majd miután az összes utas megvan, akkor indul a busz. Ez is legalább negyed óra, majd ugyan ennyi idő alatt ér el a busz a Skanes Beachbe (feltéve, ha útközben nem tesztek le más szállodában utast) Összesen tehát kb. 3 óra körül van a menetidő a Ferihegyi felszállástól a szállodáig.

 

Gyönyörű napsütéses idő volt végig. A tengerparton szerencsére mindíg fújt egy kis szél, így elviselhető volt a hőség. A víz 30°C-os volt, ami egyáltalán nem hűsített. Olyan, mintha a fürdőkádban pancsiznál. A medence vize valamivel hidegebb, de nem hideg. A piciké biztosan még melegebb is, de mivel én csak úszni jártam a mélyvízbe, arról nem tudok nyilatkozni, hogy a gyermekmedence víze hány fokos.

 

Visszafelé biztosan jött pici baba a gépen, mert hallottam sírdogálni egy kicsit néha. Egyébként a szállodában voltak egész pici babák is és nagyon jól elvoltak.

 

Amennyiben ajándékot akartok venni a szállodán belül is van bolt, de ha kimentek a szállodából és elmentek balra kb. 100 métert a Golf Klub mellett van egy fix áras klímás bolt, ahol mindet megtalálsz ugyan azon az áron, mintha bemennél Sousséba az ottani fix áras boltba (Soula Center), mely a medina (óváros) bejáratánál található.

Előzmény: Manóbabó (1215)
kvalcsi Creative Commons License 2009.09.10 0 0 1216

Kedves Manóbabó!

 

Az új szárnyban lévő 400-as földszinti szobák közül a 469-es biztosan padlószőnyeges, de valószínű, hogy a többi is az. A 100 és 200-assal kezdődőek biztosan járólaposak. Egyébként a szálloda folyosóin végig vörös szőnyeg van. Én imádtam a régi épület recepciójánál lévő Irisz bárban lenni (gyönyörű a kilátás az animációs medencére és a tengerre, nyitva 9:00-24:00-ig), mert azt is kék padlószőnyeg borítja és bizony szinte mindíg levettem a papucsom, mert úgy sokkal kényelmesebb volt.

Több lift is van. Mi a 400-as szobáknál lévőket használtuk legtöbbször. Innen a régi épület és a recepció az udvaron át közelíthető meg (kb. 40 méter) Ezek 8 személyesek, 630 kg-ig terhelhetők. Szerintem befértek a babakocsival. Van légkondi is benne, de ezt be kell kapcsolni, ha esetleg nem működik és igényled.

A másik lift amit használni szoktunk az közvetlenül a hátsó medencéhez visz le. Úgy emlékszem, hogy mindenhol volt rámpa, amin a babakocsit lehetett tolni és nem kellett még azon a pár lépcsőn sem emelgetni ami van.

Előzmény: Manóbabó (1215)
Manóbabó Creative Commons License 2009.09.10 0 0 1215

Kedves Kvalcsi!

Nagyon szépen köszönöm a választ, sokat segítettél! Akkor mis is inkább a 3. emeletet választjuk az új szárnyban, ha még lesz hely, az jobb lesz a babának is, mert csendesebb, padlószőnyeges, nagyobb és tisztább ahogy írtad.

Még annyit kérdeznék, hogy a lift elég tágas? 4 személy + nagyobb méretű babakocsi (12 kg) befér? Vagy inkább válasszuk az új szárny 400-al kezdődő földszinti szobát, az is padlószőnyeges, csendesebb,  esetleg tudod???

Úgy gondoltuk hogy a nagyobb lefektetős poziciójú babakocsit vinnénk, az ernyőre összecsukhatós kicsi-könnyű babakocsi helyett, mert lagalább a nagyba eltudna aludni kényelmesen benne ebéd után és nem kellene akkor a szobában altatni.

Pontosan mennyi az út? 1,5 órás körül? + kb 15 prec a csomag felvétel, +15 perc alatt ott vagytok a szállodában, ahogy írtad, akkor 2 óra alatt ott lehet lenni simán a szállodában (itthoni indulástól a szállodáig számítva!)! Ez így remek idő, ennyit még a babám is kibír!

 

Milyen volt az idő, amikor ott voltatok? szép napsütéses idő volt? A tengervíz milyen meleg volt? Gondolom azért a medencében a víz sem volt annyira hideg, igaz?

Utaztak babával a gépen amikor mentetek? Hogy bírták ki, nem sírtak! Baba válogatja.

Egy picit azért félek, hogy hogy fogja kibírni a repülő utat, annyira nem az a megülős fajta. Allandóan menne! Pár játékot azért viszek a gépre-elterelni a figyelmét. Járkálni vele nem igazán lehet szerintem a gépen!

Még annyit kérdeznék, hogy Debrecenből indultatok Ti is?

Előre is köszönöm a választ!

 

 

 

Előzmény: kvalcsi (1214)
kvalcsi Creative Commons License 2009.09.10 0 0 1214

Még csak annyit, hogy van a babának etetőszék az étteremben és a medence melletti teraszon is. Gyerekeknek külön medencék itt az animációs medencénél és az új szárnynál lévő nagymedence mellett is. Ott is van büfé, de ott csak ital kapható, kaja nem.

Napágyak, ernyők ingyenesek, de a matracért fizetni kell 1 dínárt a parton és a medencéknél is egyaránt.

Nekünk nagyon tetszett a szálloda. Tiszta, kedves személyzet (néha 1-1 dínár), naponta ágynemű, türülközőcsere. Strandtörölközőt 10 dínár ellenében a recepción lehet kérni. Természetesen, ha visszadod a törölközőt a pénzt is visszakapod. A kaják változatosak és ízletesek voltak, pedíg mi eléggé finnyásak vagyunk. Főleg a sütik isteniek, de van csirke, pulyka, marha, halak (még kardhal is), rák, palacsinta, fagyi, gyümölcs, pizza. Hetente 1-szer tunéziai est is volt, ahol főleg tunéziai ételeket kínáltak vacsira.

Előzmény: Manóbabó (1212)
kvalcsi Creative Commons License 2009.09.10 0 0 1213

Szia Manobabó!

 

Szept.8-án jöttünk haza az El Mouradi Skanes Beach hotelből. A Medina Toursszal voltunk 12 napra. A mi gépünk (Travel Service) 20:15-kor indult (negyed óra késéssel). 10 óra után értünk a szállodába, de kaptunk még vacsorát. Ti is kaptok majd ebédet, hiszen amennyiben 11-kor pontosan indul a gépetek Debrecenből, akkor az ottani idő szerint (1 óra időeltolódás van) kb. 12:15-kor landoltok Monastír repterén. A csomagokat nagyon gyorsan megkaptuk és a Medina-Best Reisen képviselői is vártak. Nagyon gördülékenyen ment minden. Kb. 15 perc alatt a szállodában voltunk, mivel ez a hotel volt az első megálló a transzferbusszal.

A recepciónál 10 euró ellenében kaptunk 2 szobakulcsot, hogy nézzük meg a szobákat, hogy melyiket szeretnénk. Az egyik a régi szárny földszintjén a 110-es szoba volt. Ez járólapos és kicsit dohos szag terjengett már a folyosónak ezen a részén és a szobában is, valamint sokkal kisebb mint a 748-as, melyet választottunk. Ez padlószönyeges, hatalmas (kb. 40 m2) szoba, mely a hátsó medencére néz. Az új szárny 3 emeletén található. A liftnél soha nem volt torlódás, így nem gond. Nagyon klassz csendes, a klíma kitűnő és egyénileg szabályozható. Hatalmas a terasza is. Szép tiszta minden, a fürdő szoba is kifogástalan. Szerintem 700-as szobák közül érdemes választanotok. A 400-as szobák az új épület földszintjén találhatók, majd az 500-asok 1. emeleten, 600-asok 2. emeleten, a 700-asok a 3. emeleten.

Reggeli: 6:00-10:00-ig az étteremben, majd utánna kint az aminációs medence melletti bárban is lehet enni, de itt már sokkal kisebb a választék.

Ebéd: 12:30-14:00-ig az étteremben, de lehet enni az előbb említett medence melletti bárban is. Ez főleg akkor jó, ha napközben nincs kedvetek felöltözni, mert ide fürdőruhába is lehet menni. Itt szintén találtok ennivalót 14:00 után is.

Vacsora: 18:30-21:30-ig majd kisebb választékkal ugyan, de este 10-kor újra kinyit az étterem és éjfélig lehet enni-inni.

A mikróra sajnos nem tudok válaszolni, minket nem érintett.

Pénzt közvetlen a recepció mellett lehetett váltani szinte egész nap, de ki van írva a nyitvatartás. A bizonylatot őrizd meg, mert amennyiben marad dínárod csak ez ellenében váltják vissza a reptéren a hazautazás előtt.

Előzmény: Manóbabó (1212)
Manóbabó Creative Commons License 2009.09.09 0 0 1212
Sziasztok!

Szept. 15.-én Debreceni indulással 11-kor indulunk Tunáziába-El Mouradi Skanes Beach hotelbe 20 hónapos kisfiúnkkal és nagyszülőkkel. Kérnék bárkitől infókat a megérkezéstől a hazautazásig, mikorra ért oda, lehetett-e még ebédelni (14-14:30 körül érünk szerintem oda), van e mikró, bébiétel melegítésre, padlószőnyeges szobát szeretnénk kérni, ezt a recepcióssal meg lehet e beszélni, vagy pénzt szívesen fogadnak érte, hol lehetett váltani dínárt? .... minden infót megköszönök, nem csak babás nyaralósoktól szeretnék infót, mindenkitől szívesen várok választ.

 Előre is köszönöm.

GaboBabo Creative Commons License 2009.08.18 0 0 1211
Kedves Newplace74!

Köszönöm, hogy válaszoltál! Rögtön van további kérdésem. Bocs, ha többször látod, mert már kétszer próbáltam elküldeni, de nekem úgy jelenik meg, mintha a Te válaszod lenne az utolsó hozzászólás.

Szóval!
Több eltérő infó van az új szárny és a tenger időbeni távolságról (5-15 perc). Pont jó, hogy a Te gyerekeid is akkorák, mint az enyémek, így esetleg meg tudod nekem mondani, hogy kb. mire számíthatunk, ha pl. babakocsival mennénk át az új szárnyból a régi szárnyba kajálni, illetve a tengerhez.

A bébiételeket hogy csomagoltátok? Csak simán ruha közé, vagy volt valami extra védelem, pl. légbuborékos fólia? Esetleg külön csomagban, törékeny felirattal, és kértétek, hogy úgy is kezeljék? Gondolom egy heti adagot kézipoggyászként nem engednek fel, és attól félek, hogy - amilyen gyengéden bánnak a csomagokkal - mire odaérünk se bébikaja, se tiszta ruha nem lesz:).

Ti csak palackos ásványvizet ittatok, vagy próbáltátok a vízautomatát is? Mennyire megbízható az egy babának? Valaki azt írta, hogy látta, miszerint azt is ásványvízzel töltik fel...???

Mennyire lehet babakocsival közlekedni zsúfoltabb helyeken, pl. Monastirban a bazárban? Vigyünk inkább valami hordozókendőt a picinek? Ti voltatok ilyen helyeken?

Ismét köszi előre is!

Ja, és ha tud, bárki válaszolhat:)!

GaboBabo Creative Commons License 2009.08.18 0 0 1210
Kedves Newplace74!

Köszönöm, hogy válaszoltál! Rögtön van további kérdésem. Bocs, ha többször látod, mert már kétszer próbáltam elküldeni, de nekem úgy jelenik meg, mintha a Te válaszod lenne az utolsó hozzászólás.

Szóval!
Több eltérő infó van az új szárny és a tenger időbeni távolságról (5-15 perc). Pont jó, hogy a Te gyerekeid is akkorák, mint az enyémek, így esetleg meg tudod nekem mondani, hogy kb. mire számíthatunk, ha pl. babakocsival mennénk át az új szárnyból a régi szárnyba kajálni, illetve a tengerhez.

A bébiételeket hogy csomagoltátok? Csak simán ruha közé, vagy volt valami extra védelem, pl. légbuborékos fólia? Esetleg külön csomagban, törékeny felirattal, és kértétek, hogy úgy is kezeljék? Gondolom egy heti adagot kézipoggyászként nem engednek fel, és attól félek, hogy - amilyen gyengéden bánnak a csomagokkal - mire odaérünk se bébikaja, se tiszta ruha nem lesz:).

Ti csak palackos ásványvizet ittatok, vagy próbáltátok a vízautomatát is? Mennyire megbízható az egy babának? Valaki azt írta, hogy látta, miszerint azt is ásványvízzel töltik fel...???

Mennyire lehet babakocsival közlekedni zsúfoltabb helyeken, pl. Monastirban a bazárban? Vigyünk inkább valami hordozókendőt a picinek? Ti voltatok ilyen helyeken?

Ismét köszi előre is!

Ja, és ha tud, bárki válaszolhat:)!

newplace74 Creative Commons License 2009.08.17 0 0 1209
Szia GaboBabo!

Mi 2 hónapja voltunk ott.Szintén egy 11 és egy 1,5évessel.
Néhány kérdésedre tudok válaszolni.
Az új szárnyban van étterem, kisebb választékkal, de nem sokan mentek oda. Mi inkább felmentünk a régi épület ebédlőjébe. Ott volt mikró a sütis pult mögött. Sehol nem láttam üveges bébiételt.Egy páran itt a fórumon a patikákban láttak, mi nem kockáztattunk, vittünk magunkkal. Ajánlom a vízzel készíthető tejpépet is. Mi ásványvízzel gyakran készítettünk a szobában.
A taxik maguk felérnek egy kalandtúrával. Babaülést egyikben sem láttam. Mi csukott szemmel, kapaszkodva, és erősen Allah-hoz imádkozva utaztunk.
Fix napi programok voltak. A hét és b hét szerint minden nap más. Az én fiam semmilyen programra nem ment, de a többi gyerek nagyon jól elvolt egész nap az animátorokkal.
Remélem tudtam segíteni.
Szia!
Newplace
Előzmény: GaboBabo (1208)
GaboBabo Creative Commons License 2009.08.16 0 0 1208
Kedves Mindenki!

Aug. 25-én megyünk a Skanesba, sajna csak 1 hétre. Lenne pár kérdésem, hogy azt viszont minél jobban ki tudjuk használni.

1. A hét melyik napján van az Aquaworld-ös fakultatív. Hánykor indulnak, és hánykor érkeznek vissza? Kb. 13-15 óra között épp hol tartózkodnak (másfél éves gyerekem akkor alszik, és ha ez megoldható babakocsiban tologatással, míg a másik kölök szórakozik, akkor rendben lehet)? Kell-e kaját vinni, vagy adnak valamit enni (pl. ebéd valahol)? Esetleg hideg csomagot adnak a szállodában, vagy mindenki gondoskodik magáról, ahogy tud?
2. Van-e étterem az új szárnyban is, vagy a reggelihez, ebédhez, vacsihoz mindig fel kell caplatni a régi szárnyba?
3. Van-e a régi szárnynak olyan része, ami - ha nem is a tengerre néz, de normális környezetben és tisztaságban - nem zajos annyira? Tehát nyugodtan tud aludni a kicsi, míg a nagy a programokon van, esetleg este diszkózik? Vagy mindenképpen az új szárny javasolt, és ebből kifolyólag a napi több órás oda-vissza mászkálás?
3. Európai bébiétel (pl. Hipp 12 hónapostól, vagy Nestlé) van-e a szállodai ellátásban, vagy inkább vigyünk? Egy csomó mindenre allergiás a kicsi, úgyhogy ez a biztonságosabb, mint összeenni mindent a büféből.
4. Ha viszünk bébiételt, van-e mikro kirakva a büféhez, amiben meg lehet melegíteni, vagy meg lehet-e kérni a pincért, hogy melegíttesse fel nekünk?
5. Van-e babaülés a taxikban? Mennyire biztonságos (közlekedésbiztonságra gondolok) a buszozás vagy a tuk-tukozás egy másfél éves babával?
6. Vannak-e a Dino Clubban fix napi programok (11 éves fiú gyermek az érdekelt fél), és azok mikor kezdődnek. Mit javasoltok, mi lenne szórakoztató a számára?

Egyelőre ennyi, aztán még lehet, hogy kérdezek.
Előre is köszi a válaszokat!!!
kvalcsi Creative Commons License 2009.08.16 0 0 1207

Szia Ind3!

 

Igen érdemes váltani pénzt, itt nem olyan mint Törökországban, hogy fizethetsz euróval vagy dollárral.

 

Mi augusztus 28-án megyünk a Medina Toursszal 12 napra, valószínű az esti 20:15-kor induló TVL járattal.

Ketten megyünk a párommal, gyerekek nélkül. Mi idősebbek vagyunk és már rég nem járunk együtt nyaralni. A barátaink viszont 25-én utaznak 8 napra egy 18 éves fiúval és egy 15 éves kislánnyal.

Előzmény: lnd3 (1206)
lnd3 Creative Commons License 2009.08.16 0 0 1206

És különben érdemes váltani pénzt? Azt gondoltam, ugyanúgy elfogadják az eurot, mint Törökországban is, főleg a szállodában vízért.

Kvalcsi , ti mikor mentek? gyerekekkel?

kvalcsi Creative Commons License 2009.08.13 0 0 1205
Szia w.ullrichfun!

 

Köszi! Remélem azért mi nem találkozunk sem a szobában, sem a kertben csótányokkal.

Azért a biztonság kedvéért elteszem kevésbé feltünő helyre a cigit, mert nekem nagyon nem ízlenek azok, amiket Tunéziában lehet kapni.
Előzmény: w.ullrichfun (1198)
kvalcsi Creative Commons License 2009.08.13 0 0 1204
Nagyon köszönöm az infót!
Előzmény: Rolidave007 (1197)
w.ullrichfun Creative Commons License 2009.08.13 0 0 1203

 Azt nem ajánlatos, sőt fogat mosni is inkább a palackossal. Az ottani vezetékes víz csak tisztálkodásra használandó!

 Abból van a legtöbb hasmenéses probléma, h sokan ezt nem tartják be, ill. gyerkőcök kortyolnak a medence v egyébb vízekből.

Előzmény: lnd3 (1202)
lnd3 Creative Commons License 2009.08.13 0 0 1202
Köszönöm, ez a vízes dolog megnyugtatott, azt hittem, ha nem veszek palackos vízet, akkor csapvízet kell innom.
w.ullrichfun Creative Commons License 2009.08.13 0 0 1201

 Mindent, kifejezetten MINDENT ehettek, ihattok nyugodtan, csak persze mértékkel, ésszerűen. A reggeli kakaóhoz forralt, meleg tejet találtok a svédasztalon minden nap, az én gyerkőceim is itták, semmi bajuk sem volt. Rendkívül bőséges az ételválaszték, tulképp reggel 7-től(asszem akkor kezdődött a reggeli, de mi mindíg csak 9 körül v után értünk oda, szeretünk lustálkodni :)) egészen éjfélig(!) valahol mindíg volt vmi evési lehetőség, amint a fő étterem zárt, máshol nyitottak kisebb svédasztalos étkezést, a "fő" medence melletti teraszon grill büfét, garantáltan nem lehet éhezni, sőt! :)

 Csak arra kell figyelni inkább, h ne vigyétek túlzásba, pl. a krémes sütik nagyon finomak, de abban a melegben nem árt, ha szinte csak kóstolgatjátok, ált. úgyis többféle van. Üdítő v vízautomata van bőven, azokból bármennyit ihattok. A palackos ásványvízért kell fizetni, ha azt a szobába szeretnéd felvinni, de nem drága : 80-90 Ft/l volt kb. mikor mi voltunk. Fagyit az ebédnél v a vacsoránál osztogatták, de nem mindíg, ill. néha du a medence parton.

 Sétálni a hotel környékén nem érdemes, esetleg a tengerparton bóklászni. Délelőtti városnézéshez, shoppingoláshoz Monastírt ajánlom, este inkább Sousse-ban találtok programot, ill. Port El Kantaui-ban érdemes "csavarogni". Taxival ha jól tudtok alkudozni, a tuk-tuk-ot érdemes kipróbálni, de mi mentünk mindkét helyre busszal is, nem vészes, és az absz. olcsó.

Előzmény: lnd3 (1199)
lnd3 Creative Commons License 2009.08.13 0 0 1200
Ja és ha kiegyek a szállodából, akkor nincs ott semmi, ahol sétálgatni lehetne?
lnd3 Creative Commons License 2009.08.13 0 0 1199

Köszönöm a válszt!

 

Van valami olyan , amitől tartanunk kell az ételek-iatlok közül. 2 kisgyerekkel megyek, és nem tudom, hogy ehetünk-e mindenfélét vagy csak válogatva. Pl tejtermékek mehetnek? Mert az én gyerkőim reggel kakaón kívül semmi mást nem fogadnak el.

Akkor ha vízért fizetni kell, akkor mi van benne a AIban? Mennyire bőséges a reggeli, ebéd és vacsora és a főétkezések között mit lehet enni (mármint az AI keretében)? Fagyi például van?

w.ullrichfun Creative Commons License 2009.08.13 0 0 1198

 Azok a csótányok egészen mások, mint az itteni "lakótelepi" rokonaik. Jóval nagyobbak, lassabbak, és ami a legfontosabb, ritkábbak, jobbára egyesével, magányosan bukkannak fel - mi a hotelben nem is láttunk, csak kint a kertben, a két utazás alatt összesen hármat. Ha esetleg "bepofátlankodik" egy papírral kidobhatod, de csípni-harapni nem tud :)

 A cigis sztori érdekes, nekem kint volt a szoba közepén az asztalon több doboz "lightmalbi" és soha hozzá sem nyúltak. Mint ahogy semmi más cuccunkhoz sem. Sőt, az ágyon hagyott dínárokért és csokikért(egyik nap 1-2 TUD, másnap 1-2 kis Mars csokit hagytunk Nekik) igen alapos takarítás, mindennap új(tiszta) törölközők, mintára hajtogatott (hattyú, teve, stb) hálóingeket kaptunk a szépen (szinte minden nap!) újrahúzott, rendbe tett ágyakra. Ha egyszer mosolyogva Rájuk köszöntünk a folyosón (a "bonzsúr"-t mindenki érti :)) attól kezdve minden nap Ők köszöntek előre, mosolyogva.

Előzmény: kvalcsi (1195)
Rolidave007 Creative Commons License 2009.08.13 0 0 1197
Sört a bárokban üveg "korsókban" mérik. A medencénél is kaphatod ilyenbe, ha kéred, egyébként talán 2(?)dl-es műanyagba csapolják.
Előzmény: kvalcsi (1195)
m.ircsi Creative Commons License 2009.08.11 0 0 1196
A liftben is van légkondi, csak be kell kapcsolni, amikor beszállsz.
Előzmény: jucika22347 (1171)
kvalcsi Creative Commons License 2009.08.11 0 0 1195

Köszi, ez azért megnyugtató, hogy csak a cigit kell gondosan elzárni.

Remélem csótányokkal mi nem találkozunk, nem örülnék neki, ha vadászni kellene rájuk.

 

Sört mekkora pohárban mérnek? Van legalább 2-3 dl-es? Az étteremben és az épületen belül lévő bárban ugye nem műanyag pohárban adják csak a medencénél?

Előzmény: Rolidave007 (1194)
Rolidave007 Creative Commons License 2009.08.11 0 0 1194
A csótányok maguktól eltűntek, nem szóltunk senkinek róluk, egyébként nem volt sok. A ruháink közül nem tűnt el semmi, se pénz, se kamera, se fényképező, se telefon. A piánk a hűtőben volt, abból sem fogyott pluszban.
Előzmény: kvalcsi (1193)
kvalcsi Creative Commons License 2009.08.11 0 0 1193

Mit csináltatok a csótányokkal? Szóltatok a recepción vagy vadásztátok őket? Sok volt?

Kár, hogy itt is enyveskezűek ezek szerint a takarítónők. Kénytelen leszek akkor zárva tartani a böröndöt és abba tenni a bagót. Remélem onnan csak nem veszik ki.

A ruhákat nem dézsmálták meg?

Mi viszünk egy üveg Unicumot is a pocakunkra, azt szerinted elölhagyhatom?

Nem nagyon örülnék neki, ha benn ragadnánk a liftbe, mivel aszmás vagyok és rosszul leszek, ha nem kapok elég levegőt.

Előzmény: Rolidave007 (1192)
Rolidave007 Creative Commons License 2009.08.11 0 0 1192
Szia!

A hotellel meg voltunk elégedve, mi 9-en voltunk, egy nagy közös nappalis appartmant kaptunk 3 különnyíló szobával. (10 euro...) A kaja kicsit íztelen volt, de bőséges, az innivalókkal nem volt gondunk (kivéve a palackos víz 1 Dinár). A klimatizált szobákat naponta takarították, kis kp-ért (napi 1-2 D) cserébe rend is volt. A programok jók voltak. Mi a tenger és a medencék felé néztünk a 3.emeleten a sarkon, az épület legszélén. Amivel nem voltunk megelégedve, azt már mások is megírták, hogy a 12 nap helyett csak kb 10-et voltunk kinnt......... Azt leszámítva, hogy a szobában találkoztunk hívatlan látogatókkal (kb 4 cm.-es csótányok) és hogy a szekrényben tartott cigaretta nagyon fogyott, főleg amikor takarítás volt, a hotel klassz volt. Figyelni kell a liftekre, mert nagyon gyengék, max 3-4 felnőtt szálljon csak be, mert különben nyomhatod a vészcsengőt és csak ha kiengednek, akkor tudsz kiszállni, mert elakad... Kértünk egyik nap egy nagy 9 fős asztalt az étteremben feldíszítve szülinaphoz, nem kaptuk meg, mivel nem fizettünk előre pedig mindent megkérdeztek, hogy mit szeretnénk rá (díszítés, torta, gyertya, fényképezés)............Mikor rákérdeztünk hogy hol az asztal, azt mondta a pincér, hogy a főnök nem engedte. (nem kapott pénzt a drága) Így jártunk. Az animátorok nagyon kedvesek voltak (Emese, Edina, István) a gyerekek nagyon szerették őket. Elintézték, hogy egyikünk a szülinapon énekelhetett az ünnepeltnek a színpadon este, a főműsorban. A medencék jók, tiszták, gondozottak. A tenger tiszta, ha nem fúj a szél. A parton sok lehetőség: jetski, ejtőernyő, banánozás, vásárlási lehetőség (pofátlanul alkudjatok!!!!), egész nap üdítőautomata. A hotel előtti taxisok nem normálisok, inkább nem keresnek egy buznyákot sem, de nem bírtunk velük normális árban megegyezni (9 embert csak 3 autoval akartak fuvarozni, de 2 be is simán befértünk volna 3 kisgyerekkel). Messzire érdemes tuk-tuk-kal menni hatalmas élvezet... Egyelőre ennyi, ha még érdekel valami, kérdezz bátran!
Előzmény: kvalcsi (1191)
kvalcsi Creative Commons License 2009.08.11 0 0 1191

Szia Rolidave007!

 

Igazán írhatnál egy pár mondatot, hogy Nektek hogy tetszett az El Mouradi Skanes beach hotel. Mivel voltatok megelégedve és mivel nem?

Ti melyik épületben voltatok?

Előzmény: Rolidave007 (1190)
Rolidave007 Creative Commons License 2009.08.11 0 0 1190
Szia!

Írtad, hogy az El Fell jobb, mint az El Mouradi Skanes Beach. Mi az idén voltunk itt, jövőre az El Fell néztem ki. Mennyivel jobb az El Fell????????
Előzmény: Kabikacska (1167)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!