Keresés

Részletes keresés

kovipet Creative Commons License 2006.10.22 0 0 4
"október 22. 18:50

Hétfő hajnal két órára több ezer embert mozgósítottak a Kossuth téri tüntetők, hogy az október 23-i központi állami megemlékezés miatt biztonsági okokból elrendelt kordon és beléptető kapuk építése ellen ha kell, keményebb eszközökkel is fellépjenek - mondta egy szónok a Parlament előtt felállított emelvényen vasárnap késő délután.

"Ne engedjük, hogy az elnyomó bolsevik hatalom vasfüggöny mögé zárjon bennünket, védjük meg magunkat, és mindenki telefonon mozgósítsa ismerőseit, barátait és családtagját, hogy akadályozza meg a rendőrség tervét - mondta a szónok, aki állítása szerint már 35. napja tartózkodik a téren, Gyurcsány Ferenc és kormánya távozását követelve. "

****

Vajon az Astoriától átvonul-e egészben, vagy részben a százezresre várt Fideszes demonstrálók tömege? Érdekes volna, miként mond majd a hangzavarban ünnepi köszöntőt a nyasszaföldi törzsfőnöknek a táncoslábú zsebes...

<!-- var uniq=Math.round(Math.random()*100000000); document.write(''); // billboard banner var oldBillboardHeight = 60; var oldBillboardWidth = 0; setTimeout("setBillboardHeight()", 1000); var i = 0; function setBillboardHeight() { h = getobj("billboardbanner_innerside").offsetHeight; if (h == 0) h = getobj("billboardbanner_innerside").clientHeight; o = getobj("billboardbanner"); if (h > oldBillboardHeight) { o.style.height = h + "px"; oldBillboardHeight = h; } w = getobj("billboardbanner_innerside").offsetWidth; if (w != oldBillboardWidth) { ww = parseInt(getobj("billboardbanner").offsetWidth); getobj("billboardbanner_innerside").style.left = parseInt((ww - w) / 2) + "px"; oldBillboardWidth = w; } setTimeout("setBillboardHeight()", 1000); } //--> <!-- var ord=Math.round(Math.random()*100000000); document.write(''); //-->

ghostmaster Creative Commons License 2006.10.22 0 0 3
Na aztán jön a hőbörgés, hogy a rendőrbácsi elvette a birkafejes bugylibicskát, meg ha megkapják a pengehosszúságért járó tételt. Egészségükre. Csak takarodjanak már.
Előzmény: figyelő (1)
wizes Creative Commons License 2006.10.22 0 0 2
Ingyen xarni-hugyozni a belvárosban!
figyelő Creative Commons License 2006.10.22 0 0 1

Úgy látszik, Magyarországon törvénytelen eszközöket kell alkalmazniuk a tüntetőknek (azon kívül persze, amit törvénysértő tüntetésük jelent), hogy a rendőrség végre abbafejezze a törvénysértést, és a jogszabályoknak megfelelően lépjen föl e hibbant társasággal szemben...

Elegendő számú kényszerzubbonyról, orvosról és ápolóról kell csak gondoskodni.

Előzmény: kantaur (-)
cren Creative Commons License 2006.10.22 0 0 0
b0mbájuk van?
kantaur Creative Commons License 2006.10.22 0 0 topiknyitó
Úgy látszik mindenáron ki kell provokálniuk az összecsapást mert különben holnap már a kutya sem fog emlékezni Satura és társaira.
"Az MTI helyszínen tartózkodó tudósítója több rendező közötti beszélgetésnek fültanúja volt, akik arról társalogtak, hogy éjszakára ütő, vágó és szúró fegyvereket kell összekészíteniük."
Most hogy tüntetniük már szabad egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy csak durva, törvénytelen eszközökkel tudják kiprovokálni hogy valamiféle "rendőri erőszak legyen" különben még elmúlna az ünnep anélkül, hogy komolyan venné őket valaki... Szánalmas csürhe.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!