Keresés

Részletes keresés

rich.mond Creative Commons License 2011.11.01 0 0 1818

A rendezőgárda hol volt,a mikor a kispesti ifista lányokat köpdösték és kurvázták?

Előzmény: virgil13 (1813)
rich.mond Creative Commons License 2011.11.01 0 0 1817

Ezzel több ponton sem értek egyet (pár dolgot elfelejtettél megemlíteni), de ha kívánod, akkor hagyhatjuk.

Soha nem értettem ezeket az "én nem akarok sárdobálózásba belemenni, de azért...és zárjuk le!" típusú hozzászólásokat.

Előzmény: Törölt nick (1815)
nagygeri74 Creative Commons License 2011.11.01 0 0 1814

Engem sokkal jobban érdekel, hogy az utánpótlás vezetőedzője mit csinál hét közben a lányokkal. Mert, hogy ezek a lányok nincsenek felkészítve a mérkőzésekre az is biztos.

De nézzük a tényeket:csapatunk az utolsó helyen nulla ponttal áll.Hat meccs után nem tudok olyan találkozóról beszélni, ahol legalább megszoríthattuk volna az ellenfeleinket.Csak hazai mérkőzésre járok, de az idegenbeli mérkőzések eredményei is engem igazolnak.Természetesen nem várom el, hogy minden mérkőzést megnyerjenek de mindenek van határa.

2011 remek szakmai munkájának eredménye:


OSB 6 meccs 6 vereség
NBI/B JUNIOR 6 meccs 6 vereség
Bp1/B 6 meccs 6 vereség
gólarány kevés-sok minden esetben


De azért fel a fejjel! /Nádori Pált idéztem/

Bár nem tudom,hogy az edző milyen körülmények között dolgozik.Erről sajnos semmiféle tájékoztatást nem kapunk. Egyáltalán van e a tisztelt utánpótlás "edzőnknek" edzői végzettsége? Ha nincs akkor milyen jogon csinálja ő a kispesti utánpótlást? Ha pedig van akkor sürgősen adja vissza a végzettségét.

Mivel szeretem az utánpótlás eredményeit böngészgetni /ha már honlapunkon egy kukkot sem írnak az ifi "mérkőzéseinkről"/ a SZISE honlapon egy különleges üzenetet találtam Nádori Páltól a mi teljesen alkalmatlan "vezetőedzőnk" felé:

Kispest (NBI/B junior): Mint ahogyan a mérkőzés előtt is várható volt , sima győzelmet arattunk. A meccset ennek megfelelően jól kezdtük, 10 perc után már 8:1 volt. Ez egészen így ment a II. félidő 20. percéig, 40:9-es állásig. Onnantól  kezdve akik a pályán voltak sportszerűtlenül el kezdtek szórakozni, és a hátralevő 10 percben egy 4:6-os periódust produkáltak. A 6 gólból 5db 7m-es gól született. Ezért utána megkapták a magukét. Viszont meg kell említenem, hogy én is sportszerűtlenül utánoztam a végén az ellenfél edzőjét, az egész meccs alatti sorozatos ítéletek utáni üvöltözéséért, melyet elviselni nehezen lehetett, és idegesítő is volt. Szégyenlem magam, ilyet nem lehet tennem. Azonban meg kell mondanom, hogy 2008-ban, egy Telefongyár- SZISE BPI. osztályú mérkőzésen (akkor még abban az osztályban játszottunk), Nachtmann József a Kispest ifi jelenlegi és akkori edzője olyan kijelentést tett akkor az ott szurkoló szülők felé, hogy ezekből a játékosokból nem lesz semmi, és mint csapat sem lesz. Aki ott hallotta, mélységesen felháborodott. Nekem meg az a véleményem, hogy a pályán mindenre válasz volt. Akkor is, most is. De azért fel a fejjel…

Nachtman József 2008-óta az ifi/junior edzője, ezek a számok szakmai munkát mutatnak? Emberileg lehet, hogy jó de az edzőt mindig az eredményei minősítik.

Felteszem a nagy kérdést meddig fogja ez az alkalmatlan szülő csinálni a kispesti utánpótlást? Nem lenne értelmesebb egy szakemberre bízni az egészet?

Arra is kíváncsi lennék, hogy az ifi játékosok szüleit nem zavarja e a kritikán aluli mérkőzések végeredményei?Kétlem...vagy csak egyszerűen mazochisták...

Maradok tisztelettel egy kispesti szurkoló aki várja a pozitív fejleményeket az utánpótlásról!

virgil13 Creative Commons License 2011.11.01 0 0 1813

Mohácson volt rendezői gárda, akik a kispesti szurkolókat kikísérték a buszhoz, mialatt a mohácsiaknak a csarnokban kellett maradniuk. Egy részeg kispesti szurkoló visszajött és sörösüveget vágott be a kiérkező nézők közé. Ami centikkel repült el egy kisgyerek feje mellett. El kell ismernünk ezt az embert megütötték, de nem verték és rugdosták össze.

Ami pedig nagy különbség, hogy Mohácson a 20 fős rendezőség és a rendőrség mindent megtett a cél érdekében. Elmondhatom, hogy a kiemelt biztosítás, nem a mi megszokott 400-600 nézőnk miatt volt.

Előzmény: rich.mond (1812)
rich.mond Creative Commons License 2011.11.01 0 0 1812

Azért a mohácsiakat sem kell félteni. A történteknek tavaly Mohácson voltak előzményei. Nyilván nem véletlen, hogy más csapat szurkolóit még verbális inzultus sem érte Kispesten.

Előzmény: kispestiszül (1811)
kispestiszül Creative Commons License 2011.11.01 0 0 1811

Nem szoktam fórumokra írni ezét előre is elnézést ha nem a modern internetes stílusban fogalmazok. Most azonban nem tudom szó nélkül megállni a hétvégén történteket, főleg úgy hogy személyes tanúja voltam a dolgoknak. Kispesti szülőként voltam a lelátón ugyan is felkérés érkezet a gyerekek felé hogy mindenki nézze meg a felnőtt mérkőzést és buzdítsa a csapatot ezen a fontos meccsen és úgy gondoltam mint a Kispestet szerető és a kézilabda iránt elkötelezet szülő én is megnézem a mérkőzést . Sajnos óriásit csalódtam! A kispesti szurkoló tábor mellett foglaltunk helyet amit később nagyon megbántam. Az ellenfél szurkolóinak és játékosainak nyomdafestéket nem tűrő szidalmazásán kívül normális rigmusok szinte nem is hangzottak el. Az ellenfél edzőjének köpdösése szégyenletes látvány volt. Már a lelátón megtörtént az ellenfél szurkolóinak ok nélküli provokációja többen átmentek a másik szurkoló táborhoz kispesti részről láthatóan hogy verekedést provokáljanak. De a legmegdöbbentőbb volt az egyesület elnökének reakciója volt , ugyanis mindezt testközelből nézte végig egy oszlop mellett állva és nem tett semmit a megakadályozására, nem szolt rá a köpdösőkre nem ált az ellenfélhez átrohanok elé, nem ált ajtóba hogy megakadályozza a szurkolok kirohanását a csarnokból a távozó mohácsi szurkolok után pedig látható volt a szándék a verekedésre. Feltettem magamba a kérdést ezért kellet a meccset átrakatni más időpontra ezek miatt a „szurkolok” miatt, ezt a „példát” kell látnia a klub utánpótlásának, ez fogja erősíteni a klubhoz való kötődésüket? Azt hiszem ezek után egy darabig nem fogok felnőtt mérkőzésre járni és a gyerekemet sem fogom engedni. És csak azért nem váltunk másik egyesületre mert szerencsére az utánpótlásban olyan emberek dolgoznak ebben az egyesületben akik teljesesen mást képviselnek. Mind ezt teszik úgy hogy érzékelhetően  a klubtól semmilyen támogatást nem kapnak sem anyagilag (Lásd mezek, melegítők, eszközök) sem erkölcsileg (Lásd a technikai vezető azt sem tudja mikor van egyéb utánpótlás mérkőzés és hogy milyen színű meze van a csapatnak még egy gyerek vagy serdülő meccsen sem találkoztunk vele). Lehet hogy még nincs ez az utánpótlás csapat toppon és most még vereségeket szenvednek, de látva azt a szakmai és emberi munkát ami a háttérben folyik bízom benne hogy az eredmények is jönni fognak.

Elnézést hogy nem írom ki a nevem de nem szeretném a gyermekemet kellemetlen helyzetbe hozni.

De úgy éreztem hogy mindezt le kell írnom.

Egy nagyon régi kispest szurkoló és jelenlegi szülő.

Tények - Hírek 3 Creative Commons License 2011.10.02 0 0 1810

 

Tisztelt Ügyvéd Úr,

 

szeretnénk kifejteni véleményünket, illetve feltenni pár észrevételt…

De tudja az se érdekel, mint ahogy megszoktuk idáig Ön semmire nem válaszol.

 

Nekem nem kell szeretett csapatunk a KISPEST minden mérkőzésére kijárnom, mert személyes kapcsolataim illetve telefon vagy internet segítségével tájékozódok napra/órára/percre pontosan !

Hova tart és hova sodorja az Ön gőgös öntelt és mindenkit lenéző habitusa?

 

Ön leváltotta a teljes KAC vezetőségét illetve a 3 működési éve alatt 30 játékost űzött és tett emberileg tönkre szeretett klubunk a KAC-nál és 3 edzőt !

 

Felelőtlen és hozzá nem értő, Önnel együtt kirakat emberré kiválasztott szakmai stábjának alkalmatlan következménye a jelen helyzet :

Ön egy vesztett meccs közepette kivonul a játéktérről ( a kézilabda csarnokból) és magára hagyja a csapatát és ezzel mélyen a kézilabda játékosok és szurkolói lelkébe taposva és emberileg semmibe véve cselekszik.

 

Tisztelt  Ügyvéd ÚR!

Ez sajnos a legutóbbi PÉCS illetve a VASAS összecsapása során is megtörtént. Így ÖN és az ön által létrehozott stábja nem való szeretett klubunk vezetésére !

 

Kérjük a szurkolóink a játékosaink nevében álljanak fel, mert kudarcot vallottak és távozzanak szeretett csapatunk a Kispest éléről, mert az önök által beígért és mindenhova elterjesztett 1-3-ba nem fogunk jutni, ha ez így megy tovább.

Tisztelettel kérjük, távozzanak a vezetőség éléről!!!!

 

Köszönjük és csak a Kispest!

 

Gega1 Creative Commons License 2011.09.26 0 0 1809

Erős a gyanúm, hogy az acsarkodóknak sikerült elérniük, hogy az oldalt eddig pörgető beharangozó- és beszámoló íróknak elmenjen a kedvük és befagyjon a topik. Kár érte. A csapat honlapján megjelennek a hírek, ezután ott kell utánanéznünk a dolgoknak.

nicko Creative Commons License 2011.09.06 0 0 1803

korábbi KAC edző miatt lett megerősítve a spari Gogsival..tavaly nagyobb volt a baj miután a mester szétcseszte a csapategységet..

tavaly mindent nyertünk a felkészülés alatt, utána mindent buktunk a bajnokságban..most fordítva van :)

és időzíteni tudni kell..szeptember 18-ra legyen jó a csapat ne augusztus közepére,végére.

Előzmény: Törölt nick (1802)
Gyémánt31 Creative Commons License 2011.09.01 0 0 1801

Metálfaragó-nak:

 

Állítólag úgy hallottam, megbízható forrásból, hogy a Kispesti vezetőségi tagok voltak benne..

A szövetségben és a rendőrségen is feljelentés történt!

 

metálfaragó Creative Commons License 2011.09.01 0 0 1799

A hétvégi kispesti tornán úgy hallottam bíróverés történt. Ha valaki tud róla részleteket , kérem írja meg. köszi

lovi26 Creative Commons License 2011.08.28 0 0 1798

így helyes!

 

A torna végeredménye:

 

1.Főtáv Gázművek  3 mérkőzés 3 győzelem 0 döntetlen 0 vereség  87-72 +15 6 pont
2.Mohácsi TE 3 mérkőzésen 2 győzelem 0 döntetlen 1 vereség 72-64 +8 4 pont

3.Kispest NKK 3 mérkőzésen 1 győzelem 0 döntetlen 2 vereség 61-75 -14 2 pont

4.Vasas SC 3 mérkőzésen 0 győzelem 0 döntetlen 3 vereség 71-84 -13 0 pont

Előzmény: lovi26 (1797)
lovi26 Creative Commons License 2011.08.28 0 0 1797

Villámtorna végeredménye:

 

Délelőtt Kőér utca 120néző

I.Forduló:


Főgáz-Gázművek - Kispest NKK  30-23
Vasas SC - Mohácsi TE  21-28

 

II.forduló:

 

Mohácsi TE - Főtáv-Gázművek 22-27
Kispest NKK - Vasas SC 26-23

 

Délután Stromfeld Aurél Általános Iskola 150néző

 

III.forduló:

 

Kispest NKK - Mohácsi TE 16-22
Főtáv Gázmúvek - Vasas SC  30-27

 

A torna végeredménye:

 

1.Főtáv Gázművek  3 mérkőzés 3 győzelem 0 döntetlen 0 vereség  87-72 +15 9 pont
2.Mohácsi TE 3 mérkőzésen 2 győzelem 0 döntetlen 1 vereség 72-64 +8 6 pont

3.Kispest NKK 3 mérkőzésen 1 győzelem 0 döntetlen 2 vereség 61-75 -14 3 pont

4.Vasas SC 3 mérkőzésen 0 győzelem 0 döntetlen 3 vereség 71-84 -13 0 pont

 

A torna legjobb játékosa Csuka Alexandra /Főtáv-Gázművek/ lett.

 

 

 

nicko Creative Commons License 2011.08.27 0 0 1796

Ma láttam a szparit játszani..ha ez a csapat volt az edző meccsen is azt mondom ultra gáz az a vereség tőlük ennyivel..

 

a Szentendre ifi viszont tetszett. Egyik meccsüket ők játszották a Szpari ellen..futottak, rohantak, gyorsan játszottak. Dobogóra van esélyük a bajnokságban. Látszik a több éves munka ami az OSB és ifi bajnokságban vittek végig.

Előzmény: Gega1 (1795)
Gega1 Creative Commons License 2011.08.26 0 0 1795

Azt se felejtsük el, hogy ificsapatuk milyen jó volt tavaly is. Ebben a korban fél év alatt rengeteget lehet fejlődni, a jobbak az NBIB felnőtt mezőnyben is meg tudják állni a helyüket.

Előzmény: nicko (1794)
nicko Creative Commons License 2011.08.25 0 0 1794

az őszi csapatuk gyenge volt

télen megerősítettük őket Gogsival...ill. érkeztek más csapatoktól is. pl. kapus poszton Mislényből aki nálunk is elkélt volna ;)

Előzmény: kémkedő75 (1791)
kémkedő75 Creative Commons License 2011.08.25 0 0 1793

sok sikert, és gratula a megerősödéshez

Előzmény: Gega1 (1792)
Gega1 Creative Commons License 2011.08.25 0 0 1792

Ősszel volt gyenge a Szpari, tavaszra már megerősödött. Most pedig láttam már vagy 4 felkészülési meccsüket, egész jó kis csapat lett. De bajnokin nem fogja ennyire megverni a Kispestet, ha egyáltalán sikerül nekik. Szerintem erős középcsapat lesz idén a Szpari.

Előzmény: kémkedő75 (1791)
kémkedő75 Creative Commons License 2011.08.25 0 0 1791

ez a szpari kb csodával határos módon maradt bent tavaly... ennyivel erősebbek lettek vagy...?

lovi26 Creative Commons License 2011.08.25 0 0 1790

Vasárnap villámtornát rendezünk:

A résztvevő csapatok: Kispest NKK,Vasas SC,Mohácsi TE,Főgáz Gázművek



A teljes program:

Délelőtt:
Kőér utca

9:00 Főgáz Gázművek - Kispesti NKK
10:20 Vasas SC - Mohácsi TE

12:00 Mohácsi TE - Főgáz Gázművek
13:20 Kispesti NKK - Vasas SC

Délután:
Stromfeld Aurél Általános Iskola

17:00 Kispesti NKK - Mohácsi TE
18:20 Vasas SC - Főgáz Gázművek

Játékidő 2X25 perc!

 

Sok szeretettel várunk mindenkit.A torna megtekintése díjtalan!

lovi26 Creative Commons License 2011.08.23 0 0 1789

Mai edzőmérkőzésen:

 

Kispesti NKK - Pénzügyőr-Spartacus 27-36 (14-18)

Kőér utca 70 néző

 

I.játékrész:

Andrási Brigitta - Balázs Dóra - Mohácsik Mária - Asztalos Luca - Gódor Viktória - Roszinszki Nóra - Rédli Andrea

 

II.játékrész:

Dancs Nóra (Kovács O.Zsófia) - Kiss Zsófia - Balázs Dóra - Asztalos Luca - Bűcs Vivien - Roszinszki Nóra - Mohácsik Mária

 

 

G: Mohácsik Mária 8(4),Kiss Zsófia 5,Balázs Dóra 5,Roszinszki Nóra 5(2),Asztalos Luca 1,Bűcs Vivien 1(1),Gódor Viktória 1,Rédli Andrea 1.

 

Büntetők: 11/6 ill. 5/3

 

Edzőtáborunk után egy fásult társaságot láthattunk a parkettán.A Szpari teljesen megérdemelten nyerte meg a mérkőzést.Visszavágó szept.1 19:00 Kőér utca!

 

Vasárnap egy mini tornán veszünk részt ahol a Mohácsi TE,Vasas és a Főgáz lesz az ellenfelünk.Infók hamarosan!

lovi26 Creative Commons License 2011.08.23 0 0 1788

Edzőmérkőzés ma:

 

Kispesti NKK - Pénzügyőr-Spartacus

Kőér utca 18:00

lovi26 Creative Commons License 2011.08.20 0 0 1787

Nemzetközi felkészülési mérkőzés:

 

Kispesti NKK - ZD Handball Wiener 25 - 25 (15-15)

Tapolca 20 néző

 

Andrási Brigitta - Szabó Edina 5 - Albert Helga 2(2), Kiss Zsófia 4 - Rédli Andrea - Roszinszki Nóra 1  - Kolos Dorottya 1

 

CS:Dancs Nóra,Kovács O.Zsófia,Bűcs Vivien,Gódor Viktória 2,Balázs Dóra 1,Mohácsik Mária 4,Asztalos Luca 2,Horváth Mónika 3.

lovi26 Creative Commons License 2011.08.20 0 0 1786

lemaradt:Asztalos Luca 3

Előzmény: lovi26 (1785)
lovi26 Creative Commons License 2011.08.20 0 0 1785

Nemzetközi felkészülési mérkőzés:

 

Kispesti NKK - ZD Handball Wiener /Osztrák I.osztály/ 34-31 (16-17)

Tapolca 50 néző

 

Andrási Brigitta - Szabó Edina 3 - Mohácsik Mária - Albert Helga 7(3) - Roszinszki Nóra 4 - Rédli Andrea 7 - Kolos Dorottya 1

 

Cs:Dancs Nóra,Kovács O Zsófia,Kiss Zsófia 3(1),Horváth Mónika 5,Gódor Viktória 1,Bűcs Vivien,Balázs Dóra

lovi26 Creative Commons License 2011.08.20 0 0 1784

Felszkészülési mérkőzése:

 

Tapolca - Kispesti NKK 20 - 42 (8-20)

Tapolca 70 néző

 

Dancs Nóra - Kolos Dorottya 2 - Albert Helga 11(6) - Mohácsik Mária 3 - Rédli Andrea 2 - Roszinszki Nóra 4(1) - Szabó Edina 5

 

Cs: Kovács O Zsófia,Andrási Brigitta,Gódor Viktória 4,Horváth Mónika 4,Bűcs Vivien 7,Rózshegyi Kitti

 

 

 

 

Fegyike Creative Commons License 2011.08.19 0 0 1783
Sajna a Pda telefon ekezetet nem tudjakezelni...!lenyeget el lehet olvasni:)Fegyveres Balazs!
Fegyike Creative Commons License 2011.08.19 0 0 1782
Almaecetke!Szànalmas primitiv ember vagy!ilyen beiràsokat csak olyan ember csinàl aki nem tudja viselni.hogy nincs a csapat kőrűl!!!Technikai vezető is ember! Mièrt kell basztatni őt?nem kőnnyű munka amit csinàl!A jàtèkos se tehet rola,hogy megoperàltàk a tèrdèt!csinalj vègig egy rehabot ilyen műtèt utàn...!nekem sikerűlt!nem kőnnyű dolog!hagyd őket dolgozni!!ne lègy irigy!!Udv:Fegyveres Balàzs!
lovi26 Creative Commons License 2011.08.18 0 0 1781

Felkészülési mérkőzés

 

Kispesti NKK - Marcali VSZSE  34 - 29 (18-11)

Tapolca 30 néző

 

Andársi Brigitta - Szabó Edina 3 - Albert Helga 10(6) - Rédli Andrea 4 - Roszinszki Nóra 2 - Mohácsi Mária 4(1) - Kolos Dorpttya 2

Cserék: Asztalos Luca 3,Bűcs Vivien 4,Gódor Viktória 2,Rózsahegyi Kitti,Kovács O.Zsófia,Dancs Nóra.

 

Holnap:

 

Tapolca - Kispesti NKK

Tapolca 18:30

 

 

 

nicko Creative Commons License 2011.08.18 0 0 1780

Kispest - Marcali 34-29

Előzmény: lovi26 (1772)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!