Keresés

Részletes keresés

rocky reloaded Creative Commons License 6 napja -11 15 9890

Negatív: A Muzulmutti csak 2014-ben hívta meg az agysebészeket, atomfizikusokat és szívspecialistákat, a mannheimi terrorista gyilkos állat meg már 2013-ban itt volt.

 

Egy kis adalék a mannheimi esethez:

 

"Die heutigen schockierenden Live-Aufnahmen des #Messerangriffs auf dem Marktplatz in #Mannheim fluten momentan die sozialen Medien und geben einen Eindruck über einen Tathergang. Laut BKA ereigneten sich in Deutschland in 2023 rund 25 Messerangriffe pro Tag(!!!). Friedrich Merz (CDU) nennt es in einer ersten Stellungnahme zum Vorfall in Mannheim: #Terror. Mögen alle Verletzten schnell wieder genesen und dem Täter die gerechte Strafen erteilt. In 2023 ereigneten sich in Deutschland 8.951 Messerangriffe und somit 9,7 % mehr als im Vorjahr mit 8.160 Fälle. Wer dennoch von Einzelfällen spricht, betreibt verantwortungslose Verharmlosung.

Quelle: www.bka.de/DE/AktuelleIn…)"

 

A nök németországi helyzetéhez is pár keresetlen szó egy nötöl:

 

"Eine Auswertung des Büros des CDU-Politikers Christoph de Vries, auf Grundlage von Anfragen an die Bundesregierung, zeigt: Seit 2017 wurden mehr als 52.000 Frauen Opfer eines Sexualdelikts durch Asyl-Migranten. Das bedeutet im Klartext: Jährlich werden mehr als 7500 Frauen in Deutschland durch tatverdächtige Asyl-Migranten missbraucht, genötigt oder vergewaltigt. Oder werden Opfer eines sexuellen Übergriffs. https://www.nius.de/news/brisante-auswertung-seit-2017-wurden-mehr-als-52-000..."

 

Sajnos ide jutottunk Németországban.

Előzmény: BjörnBambusz (9885)
Wic Creative Commons License 6 napja -11 2 9889

Furcsa az a rendőrgyilkosságos történet.

Valaki magyarázza már el, hogy a rendőr, akit megkéseltek, miért az iszlámellenes politikust akarta megbilincselni, aki szintén megtámadott volt?

Előzmény: BjörnBambusz (9887)
Lester F. Creative Commons License 6 napja -2 3 9888
Előzmény: BjörnBambusz (9887)
BjörnBambusz Creative Commons License 6 napja -3 3 9887

Vigyáznom kell, hogy a bennem felgyülemlett düht és méget ne a munkahelyen, a kollégákon vezessem le.

 

Németországban egy nő nemhogy este nem mehet ki az utcára, hanem 

EGYEDÜL nem mehet ki az utcára. Mindegy milyen napszak van.

 

Az előbb olvastam Fency Näser és a BundesOlaf sztétmentjét a hétvégi brutális rendorgyilkossaggal kapcsolatban.

 

Közelebb hoztam a papirkosarat, mert ingerem lett. Hányingerem.

Előzmény: Pöpec Ficsúr (9886)
Pöpec Ficsúr Creative Commons License 6 napja -8 5 9886
BjörnBambusz Creative Commons License 6 napja -3 3 9885

Hivatlan?

 

Merkel hívta őket. Mindez  Merkel baloldali liberális politikájának a gyümölcse.

Merkel öröksége.

Megérdemelné, hogy egy nagy vaskereszttel kitüntessék a rossz politikája végett.

 

Előzmény: rocky reloaded (9882)
rocky reloaded Creative Commons License 6 napja -11 17 9884

A mai német fösodratú hazugságmédiákban még mindig az megy, hogy a megbökött rendör egy megkéselt sérültnek segít, pedig a videókból jól látszik, hogy a szerencsétlen rendör egy, a megszúrt áldozatot védeni igyekvö rendezöt akar megbilincselni. Ráadásul a rendezök hátán igencsak jól olvashatóan ott a felirat, hogy "rendezö", és az is egyértelmü, hogy ki kaszabol késsel. Szegény elhunyt rendör tragikus szakmai hibát vétett, amiért az életével fizetett (pedig a mannheimi uni klinik nincs messze a tetthelytöl). A német rendörségi kiképzés jelentös tökéletesítésre szorul. A videókon még látni egy álarcos fazont a háttérben, de mély hallgatás vagyon arról, hogy kicsoda-micsoda ez az álarcos fazon.

Előzmény: Salakos II. Lajos (9881)
BjörnBambusz Creative Commons License 6 napja -3 2 9883

Lala, miért kellett ezt a képet betenned?

 

Egyszer elég volt. Nem azt gondolom, hogy téged nagyon megviselhetett a fiatal rendőr halála vagy azok a körülmények amik a halálához vezettek.

Egyszerűen csak hatáskeltés miatt tetted be.

 

Gondolatban a meggyilkolt rendőr családjával vagyok. Minden jót kívánok nekik ezekben a nehéz órákban, napokban.

 

Ma reggel a Petőfi Rádióban a hatos hírek ezzel a tragikus eseménnyel kezdődtek.

Előzmény: Salakos II. Lajos (9881)
rocky reloaded Creative Commons License 6 napja -11 17 9882

Hm, a feliratozás még javításra szorul: "Fremde Eindringlinge" statt "Migration", mert a kettö azért nem ugyanaz (a "Frende Eindringlinge" jobban kifejezi a "hívatlan vendégek/betolakodók" fogalmát).

Előzmény: Salakos II. Lajos (9881)
Salakos II. Lajos Creative Commons License 6 napja -4 1 9881

Előzmény: Kód 001 (9876)
BjörnBambusz Creative Commons License 6 napja -2 3 9880

Nekem nincs kedvem a hegyeshalmi határt átlépni, nincs kedvem a Nyugat pusztulását látni, nincs kedvem a kulturidegen, barbárokat látni.

 

Tegnap olvastam, hogy egy bärlini iskolában ( Berlin - Spandau) 54 vagy 56 nemzetből tevődik össze az ott tanulók létszáma.

 

Előzmény: SNAKe (9877)
BjörnBambusz Creative Commons License 6 napja -2 2 9879

Borzasztó látni ezt a képet. 

Egy új videó jelent meg az iNeten ami egy más szemszögből mutatja a történteket. A leszúrt rendőr kollégája fegyvert ránt és céloz. Lőni nem tud mert a támadó mögött ott az az ember aki filmezett. A golyó őt is eltalálta volna. A fegyvert rántott kolléga mellett ott állt egy rendőr(nő). Amikor a szituáció már eszkalálódott, ő még mindig nem nyúlt fegyverhez. Még a gumibotot sem használta.

Ahogy a filmből kitűnik, annak ellenére, hogy a leszúrt rendőr (talán) hibázott, meg lehetett volna menteni az életét.

Még egy halottal több, ami a willkommen politika számlájára írható.

 

Ebből is csak az a tanulság, hogy a rendőrség sem képes megvédeni a lakosságot.

 

Ilyenkor mit csinálnak Tschlandban 🇩🇪?

Nem az iszlám, nem a bevándorlók ellen tüntetnek, hanem tüntetéseket szerveznek a jobboldal ellen. 

Demos gegen RÄÄÄSCHTZ! 

 

Előzmény: Kód 001 (9876)
Kód 001 Creative Commons License 6 napja -2 2 9878

Közben ismét brutális árvizek Németországban. A kár milliárd euros nagyságrend. A bibi az, hogy minden pénzt odaadtak már az ukránoknak. 

 

Nagy taps. 

SNAKe Creative Commons License 6 napja -1 2 9877

Két hete voltam Chemnitzben, a belvárost az idegenek uralják. Németekkel a külső részeken lehet találkozni, éttermekben, bevásárlóközpontokban. Oda nem járnak ki a migránsok.

Kód 001 Creative Commons License 6 napja -2 3 9876

Egy kép többet mond ezer szónál. 

 

Az áldozat épp azon térdel, aki talàn védelmet adhatott volna neki. 

 

 

Mert erre idomitják őket. 

 

Willkommen. 

semsarm Creative Commons License 6 napja -1 4 9875

A zárójelben van a lényeg. Hány tízmillió ember menekült már háború elől és illeszkedett be a befogadó társadalomba, mintegy megköszönve a segítséget. Mert ez a normális, mert fel lehet bármit dolgozni. Itt nem a sokk meg a háború a probléma hanem a vallásuk, csak ezt nem meri szinte senki kimondani. Aki kimondja, jön a kés, lásd Rushdie.

 

Nem, ezek nem akarnak. A történelemben példátlan hogy egy kontinens maga teszi a nyakára a kést és nem tesz ellene semmit.

Előzmény: rocky reloaded (9874)
rocky reloaded Creative Commons License 6 napja -9 17 9874

RIP. Szegény rendör egy durva szakmai hibát követett el, de ez nem mentesíti a felelösség alól az iszlám gyilkos terrorista állatot. Mondjuk az is beszédes, hogy a terrorista gyilkos 14 évesen került Németországba, és 11 év alatt sem tudott integrálódni. Egy iskolapéldája annak, hogy a hozzá hasonló kultúridegenek nem képesek (és nem is akarnak) integrálódni.

Előzmény: BjörnBambusz (9871)
semsarm Creative Commons License 6 napja 0 3 9873

És hogy passzoljon, ma már Mannheimben összecsapott az Antifa a rendőrséggel. Komolyan, ennyire ostoba, gonosz undorító, aljas söpredéket nem látott még a világ. Mindnek a börtönben lenne a helye. Bezzeg a példaképük Sztálin elvtársnál már mind a Gulágon lenne...

 

Van egy halott rendőr, akit egy barom állat megölt, ki mellé áll az Antifa??? Hogy van pofájuk odamenni, összecsapni a rendőrökkel? Ha én lennék rendőr, ezen a napon, ugyanazon a helyen, ahol a kolléga meghalt, széjjelverném őket. Nemhiába van nálunk is a gerinctelen gonosz hazug kurva Salis, ugyanaz a gonosz rossz vér. Mind ugyanaz.

Előzmény: BjörnBambusz (9871)
rocky reloaded Creative Commons License 6 napja -9 16 9872

Talán egy hónappal ezelött még az a mantra ment, hogy idén akkora szárazság lesz Németországban, hogy ki fognak száradni a folyók, meg a tavak, meg nem lehet az atomerömüveket hüteni, stb. Most meg azért megy az ajvékolás, mert esik az esö. Ezek a libnáci sötétzöld egyhalottak zárt osztályi klinikai esetek:

 

Ha esik az esö, akkor KLÍMAKRÍZIS, ha nem esik az esö, akkor is KLÍMAKRÍZIS (egyébként ugyanez ment 2023-ban is)

 

Ha meleg van, akkor KLÍMAKRÍZIS, ha hideg van akkor is KLÍMAKRÍZIS

 

Ha lepöttyenti a parkolóban a kocsidat egy veréb, akkor az is KLÍMAKRÍZIS

 

Minden KLÍMAKRÍZIS

 

Úgy egyébként a Habeck kretén valójában igazat mondott, mert a klímaváltozás a földtörténet része, már vagy 4,5 milliárd éve tart, napjainkban is, úgyhogy tényleg minden idöjárási jelenségre mondható, hogy klímaváltozás, ami persze nem tévesztendö össze a libnáci sötétzöld matrával KLÍMAKRÍZISRöL, mert pl. a NASA müholdas klímafigyelö rendszerének havi mérési adatai szerint szó sincs klímakrízisröl, csak ugye ez a liberónáci sötétzöld lepra alapvetö dogmája.

Előzmény: BjörnBambusz (9869)
BjörnBambusz Creative Commons License 6 napja -1 1 9871

Belehalt sérüléseibe  a 29 éves rendőr, Rouven L., akit pénteken Mannheimben az afgán Sulaiman A. (25) megkéselt. A baden-württembergi tartományi bűnügyi hivatal, a mannheimi rendőrkapitányság és a karlsruhei ügyészség sajtóközleményben jelentette be.

 

 

https://www.pi-news.net/2024/06/mannheimer-polizist-erliegt-seinen-schweren-verletzungen/

 

Nyugodjon békében. Nagyon szomorú és egyben felháborító is. Minden nap horror hírek Németországból. Hogy lehet ezt kibírni?

 

A hírekben (RTL) nem közölték ( vagy igen? ) nem ültem a tv előtt.

BjörnBambusz Creative Commons License 6 napja -2 2 9870

Die Corona-Variante KP.2 verbreitet sich mit rasantem Tempo in Deutschland. "

 

https://m.focus.de/gesundheit/coronavirus/was-sie-wissen-muessen-viruslast-im-abwasser-steigt-corona-variante-kp-2-verbreitet-sich-in-deutschland_id_259997898.html

 

 

 

Nah, holnap hétfő. Maszkra fel, irány oltatni!

BjörnBambusz Creative Commons License 6 napja -2 1 9869

Ruinátor Robeck, német Abwirtschaftsminister szerint, az erős esőzések a klímaváltozásra vezethetők vissza.

 

Az anya Föld nem akar elégni, most az eső a hunyó.

BjörnBambusz Creative Commons License 6 napja -2 1 9868

már elö vannak készítve a menekülöutak a gyerekek számára (...)

 

Látod, én 2015-ben azt gondoltam, mielőtt menekülni kell, inkább előtte nyugodtan elköltözünk.

Előzmény: rocky reloaded (9866)
BjörnBambusz Creative Commons License 6 napja -2 1 9867

Nem migráns hanem bevándorló, (...)"

 

In 🇩🇪 Tschland heißen sie,

 

  • Kriegsflüchtling
  • Klimaflüchtling
  • Politisch Verfolgte
  • Armutsflüchtling
  • Migranten
  • Fachkräfte
  • Merkelsgäste

 

Das Framing ist wichtig! 🤌

Előzmény: The Lost Battalion (9856)
rocky reloaded Creative Commons License 2024.06.02 -9 17 9866

Maradjunk annyiban, hogy a Herr&Speer usák-német "agytröszt"nem igazán képviseli a német lakosság véleményét, és NULLA politikai legitimációval rendelkezik. Kéretik ezen agyhalottak hagymázas vízióit eszerint értékelni, mert ez nem a német hivatalos álláspont. JU-s ismeröseimnek meg egyáltalán nem tetszik a sorkatonaság visszaállítása: Érzik a büdöset, és nem kívánnak idegenen (usák) érdekekért a húsdarálóba menni megdögölni és megnyomorodni. Van ollan ismerös család is, ahol egy illen esetre már elö vannak készítve a menekülöutak a gyerekek számára (hová lehet azonnal lepattanni egy illen esetben). A lelépési célok listáján érdekes módon egyre feljebb kúszik Magyarország: Talán nem véletlenül.

Előzmény: Fővadász fegyverhordozója (9865)
Fővadász fegyverhordozója Creative Commons License 2024.06.02 -7 2 9865

Hazudtak: régtől fogva dédelgetett német terv az európai szintű sorkatonaság

 

Egy német-amerikai agytröszt 2022-ben javasolta a kötelező európai sorkatonaságot.

rocky reloaded Creative Commons License 2024.06.02 -12 16 9864

A liberónáci sötétzöld német lepra teljesen alkalmatlan, idegen érdekeket képviselö Abwirtschaftsminister-e (Habeck) most nekiállt tudatosan ordas hazugságokkal házalni: A CDU-ra és Merz-re akarja hárítani a felelösséget a német gazdasági krízisért:

 

https://www.welt.de/politik/deutschland/article251815710/Bundeswirtschaftsminister-Habeck-gibt-Merz-und-Union-Schuld-an-Wirtschaftskrise.html

 

Tja, mintha a Merz és a CDU ellenzékben lenne már évek óta, és a liberónáci sötétzöld német lepra adná a gazdasági mininsztert (Habeck) szintén már évek óta. Vajh mellik kormány utasította vissza a ruszkik ajánlatát a hosszútávú gázszerzödés kedvezö áron történö meghosszabbítására, és kik is csápoltak leginkább gázvásárlásért csak a holland gáztözsdén keresztül, meg négyszeres áru usák LNG gáz vásárlásáért? A libnáci sötétzöld német lepra biza idegen érdekek képviseletével színtiszta hazaárulást követett/követ el Németország és a német nép ellen. És még van pofája a gyalázatos tettét másra kenni.

BjörnBambusz Creative Commons License 2024.06.01 -3 1 9863
The Lost Battalion Creative Commons License 2024.06.01 -4 4 9862

Inkább úgy látom hogy szórakozni szeretnének és nem örökké háborúzni mint azt orbáni zsírtáltos.

Előzmény: Abendsen (9861)
Abendsen Creative Commons License 2024.06.01 -3 3 9861

De a zöld fiatalok lelkesek és harci lázban égnek. Számítógépes játékok után most élőben is akarnak egyet lövöldözni.

 

Előzmény: Kód 001 (9853)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!