Keresés

Részletes keresés

N3wnick Creative Commons License 2023.10.21 -2 1 1801

Ehhez sajnos nem értek, de én a tv2play-en megpróbáltam a kibeszélő 2. részébe belenézni Síposékkal (+ Enikőékkel.. és megint Brúnóékkal), de nem sikerült. Nem azért mert valami probléma volt, hanem mert az öreg Sípost rossz hallgatni, tényleg mint akiben semmi jóérzés nincs. 

Előzmény: Peti817172M (1798)
N3wnick Creative Commons License 2023.10.20 -2 0 1800

Sok értelme van így a hajszáknak... meg az egész versenynek :D

Mazsola0070 Creative Commons License 2023.10.20 -3 0 1799

Na, ha jól láttam a mai rész végén a jövő héten már jön is az első visszatérés (nem vártak sokat), jön Völgyi és Enikő egy párban. (Meg még valaki(k), de azt már nem mutatták.)

 

Ezek szerint a "Balekoszozó" Kunovicsnak és a néger csajnak elég volt, de a két másik nőnek még szerepelhetnékje volt. 

 

Azok után, hogy az előző évadban - ha jól emlékszem - négyszer hoztak vissza kiesett párokat, és az egész évadot egy korábban szabályszerűen kiesett pár nyerte meg, csodálkoztam volna, ha nem így lesz.

 

Csak azt nem értem, Enikő miért akadt ki a kiesésén, amikor biztos nagyon jól tudta, hogy a jövő héten a kiesés ellenére   folytathatja.

 

Megnyugtató az is, hogy itt is kint lehetett TV2 költségen Ördöganyuval az egész család, legalább is erre utal, hogy a stáblistán rajta van közreműködőként az egész Nánási pereputty. (Hogy Paja közreműködött valamit, az még hihető, de hogy mit működött közre Mici és Venci, arra azért kíváncsi lennék.)

 

Kíváncsi leszek, hogy idén melyik az a pár, amelyik nagyhirtelen feladja, bár előre tudta mindenki, hogy csak meghatározott ideig vállalták a szereplést (mint korábban az azóta Kínába lefalcolt Liuk, tavaly meg Maricsék).

 

 

Peti817172M Creative Commons License 2023.10.20 0 0 1798

Vajon a kibeszélőt miért nem lehet nézni a Telekom TVGo-n? Az Ázsia Expressz szépen lemegy, majd pontban 22:05-kor elmegy az adás, és kiírja, hogy tartalomtulajdonosi korlátozások miatt a csatorna nem elérhető...

Előzmény: N3wnick (1796)
N3wnick Creative Commons License 2023.10.20 -3 0 1797

Igen, én is úgy éreztem, hogy elég fura volt az a helyzet, mert mindenki azzal vádolta Alekoszt, hogy ő beszélt lebecsmérlően a világbajnokról és a haverjáról, pedig ez fordítva is így van, de az természetesnek volt véve.

Első héten mindenki birka módjára egyfelé húzott, mert mindenki olyan jó haverja lett mindenkinek, csak Alekoszék lógtak ki. Aztán most meg (ki hitte volna) egymásnak esnek. Síposék vergődnek a héten megállás nélkül. Lesz olyan is, hogy Brúnó kétszínűnek nevezi Fannit (Berci párját) valamiért. Nem értem mit kell álszenteskedni. A legtöbben azzal vannak jóban akikkel érdekükben áll jóban lenni meg persze lehet, hogy valakinek az egyik páros szimpatikusabb a másiknál, de olyan nevetségesek voltak ahogy ELSŐ HÉTEN azzal érveltek a szavazásnál, hogy Alekoszékkal nem lehet haverkodni mint a többiekkel.

Előzmény: Ilhilla (1795)
N3wnick Creative Commons License 2023.10.20 -2 1 1796

A főcím is jó, meg némelyik reklám is.

 

Alekosz szórakoztató. Amikor hosszasan, magyarul magyaráz az ottaniaknak arról mindig az jut eszembe amikor a Mézga család vakáción volt és ugyanígy kommunikáltak ők is a külföldiekkel. Szerencsére ők minden országban találtak magyarokat, de neki sajna nincs ilyen szerencséje.
Érdekes jelenség Alekosz, a "kapcsolata" a nővel viszont elszomorító.

 

Belehallgattam az első hét utáni kibeszélőbe, ahol megmutatkozott az amiről Réka beszélt, hogy Alekosz humorához kell egy fajta nyitottság és intelligencia (amiért megkapta a nézéseket, pedig igaza volt). Még Zozóék is jót nevettek itt:

 

https://tv2play.hu/azsia_expressz/azsia_expressz_4_kibeszelo_1_resz

 

A sas bemutatását kellemetlen volt nézni. Előtte jópofa volt amikor mutatták a kitömött sast és Alekosz azt mondta vigyék el és mondják azt, hogy útközben döglött meg. Azt hittem egy jópofa sztori lesz ahol egyhelyben ülnek egy nemlétező sast várva, míg a többiek beérnek. Aztán végül egy megrendezett dráma lett belőle ami olyan hatással volt Ördög Nórára, hogy legszívesebben befejezte volna az egész évadot és visszaadta volna a diplomáját.

 

Dehát ezek a tv2-s műsorok mindig tele vannak ilyen megrendezett szarságokkal izgalmakkal és fordulatokkal.

Előzmény: shu14 (1794)
Ilhilla Creative Commons License 2023.10.20 -5 0 1795

Csak néha-néha nézek bele a műsorba, de azon rettenetesen felhúztam magam, amikor "Kucsera és haverja" eléggé lekicsinylő módon "valósághősnek" nevezte Alekoszt, mivel vérig voltak sértve, hogy ő nem tudta Dávid is világbajnok volt.

 

Azóta azonban ez a két kajakos is eladta magát a médiának és ugyanolyan vakósághőssé silányultak, mint akit bíráltak!

 

Alekosz fura fazon, már az volt a VV idején is, de lehet, hogy egy kvízben sz@rrá verné a két kajakost!

 

A sasos jelenetet nyilván megrendezték, mert Alekoszék nélkül ez a műsor unalomba fulladna !

 

Én azt hittem, Kucsera és haverja már nincs is játékban, két napja nem is láttam őket. Mekkora jutalom volt ez részükre, ráadásul még hajszára sem kell menniük?

 

Úgy érzem, velük akarják megnyeretni!

 

Nem "alázza" a párját, ez benne van a "stratégiájukban".

Előzmény: N3wnick (1793)
shu14 Creative Commons License 2023.10.20 -2 0 1794

Amúgy ezzel a hsz-szel meglepően egyetértek. Alekosz egy fasz, de így sorszámot tépni azért, hogy beszólunk neki szerintem nem menő, inkább gyávaság. Néha amúgy szerintem egész szórakoztató jelenség. A tegnapi hozzunk egy sast sztori bűzlött a megrendezettségtől. Nyilván kiírják ezt a lehetőséget, és senki nem él vele, milyen műsor is lenne abból?

 

A Romanticosokat én is sajnáltam valahol, bár Völgyi lassan olyan médiaprosti lesz, mint Győzike.

 

A legjobb a műsorban a főcím. Az kurvajól meg van csinálva. A tavalyi meg az 1. évad főcíme is nagyon klassz volt, ötletesen mutatva a szereplőket. Meg engem mindig érdekeltek maguk a tájak, helyszínek, Jordániában és Mexikóban is voltam, és tök sok dolog visszaköszön.

Előzmény: N3wnick (1793)
N3wnick Creative Commons License 2023.10.20 -1 0 1793

Már bánom, hogy hiányoltam Berciéket, nagyon unszimpatikusak.

Nem a folyamatos bébizés miatt ítélkezem, az az ő dolguk ha idegesítő is hallani. De minden vitánál vágják a fejeket vagy mosolyognak, de megszólalni nem fognak mert ők különbek.

 

Jó kis trash reality lett a műsorból, a szereplők pedig idegesítőek.

Egyik pár jobb mint a másik.

 

Síposék igazi kretének.

 

Alekoszon jól szórakozok amikor mondjuk magyarul magyaráz a mexikóiaknak, de azt rossz nézni ahogy azt a nőt megalázza.

 

Kucsit meg Dávidot nemrég megszavazták legszimpatikusabb párosnak, hát ahol ők a legszimpatikusabbak ott már baj van. Dávid annyit csinált eddig ebben a műsorban, hogy bátran, mindenki előtt elmondta a véleményét annak az embernek akit alapból senki nem bír meg jókat röhögött a saját frappáns kis beszólásain "Alekosz nem a mi haverunk hehehe". Régen kedveltem őt, de igazából elég üresnek és felszínesnek tűnik. Az angoljától meg vérzik a fülem "Ví nííd disz"

 

Van még a kis taknyos Brúnó aki sértegeti a mexikóiakat, mert az autósok talán nem értik a félig angol félig spanyol zagyvaságait, vagy egyszerűen csak nem akarnak szerepelni, így nem veszik fel őket. Mégjobb, van egy videó ahol iskolázatlannak nevezi őket. Zozo meg azt se tudom ott van-e, de talán ő csinálja jól.

 

A visongó modellekkel elvagyok. Ők nem teszik az agyukat és legalább életszerű ahogy összevesznek mindig, de aztán mennek tovább.

 

Furcsa, de nekem a legszimpatikusabbak az első héten kieső cigányasszonyok voltak. Ahogy kamerák előtt eldobálták a cukorkákat gondolván, hogy "a f*szom eszi ezt meg". Vagy a hajsza előtti beszéd Alekosz felé, amit a többiekkel ellentétben ők teljes mértékben jóindulattal mondtak neki, nem azért, hogy beálljanak a sorba és kigúnyolják őt. Nem is értettem a sok kommentet arról, hogy ők mekkora szemetek.

Hogy minek nézem ha ilyen véleményen vagyok mindenkiről? Fogalmam sincs. De végülis a facebook kommentelők kb. 80%-a ugyanígy van vele ahogy elnéztem a kommenteket.

Előzmény: N3wnick (1782)
Lord Viktor Creative Commons License 2023.10.13 0 0 1792

De, végül megették. Volt azt hiszem egy snitt ahol mutatták ahogy a helyiek segítenek nekik, kenyérbe tömve, mindenféle szószokkal nyakon öntve a cuccokat, hogy lemenjen.

Előzmény: Kr.Kr. (1790)
Kr.Kr. Creative Commons License 2023.10.13 -5 1 1791

Ez a mondat vajon miért kapott mínuszt? 😀😀😀😀

Előzmény: Kr.Kr. (1787)
Kr.Kr. Creative Commons License 2023.10.13 -4 1 1790

De többen is feladták. Völgyiék sem ették meg, mégsem lettek automatikusan hajszások...

 

Ez a feladat megint egy baromság volt. 

Előzmény: Peti817172M (1788)
Ilhilla Creative Commons License 2023.10.13 -1 0 1789

Azt -kivételesen- láttam, hogy Alekosz elzárkózott ezeknek a megevése elől. Ő már legszívesebben menne haza Érdre, ha a párja annyira maradni akar, akkor egye meg! 

Előzmény: Kr.Kr. (1786)
Peti817172M Creative Commons License 2023.10.12 0 1 1788

Addig nem mehetnek tovább. Ha feladják, akkor biztos hajszások.

Előzmény: Kr.Kr. (1786)
Kr.Kr. Creative Commons License 2023.10.12 -4 1 1787

Ami feltűnt még, hogy milyen sokan viselnek maszkot még az utcán is.

Kr.Kr. Creative Commons License 2023.10.12 -3 2 1786

Miért szórakoztató még mindig a szerkesztőknek, amikor európai gyomorba legyek által megköpködött bogarakat, velőt erőltetnek?

 

A Celeb vagyokban is mindig mekkora örömforrás volt, amikor ettől hánytak sugárban a versenyzők.

Tényleg az a cél, hogy versenyt fssanak a résztvevők?

 

Azt mondjuk nem sikerült elmondani, hogy ha nem teljesítik a feladatot, akkor mi a bünti. 

Ilhilla Creative Commons License 2023.10.10 -2 2 1785

Egyetértek amit írtál, én is csalódtam! Még a Survivor sem tetszik, pedig az már nagy szó! 

 

Ezt a műsort az este már nem is néztem, gondoltam majd ma délután az ismétlést, de lemaradtam, csak a végét láttam, de az elég is volt a döntésemhez: ameddig a két nőszemély szerepel benne, nem fogom nézni (talán reklámszünetekben)!

Győző jól kiokosította őket, mondhatom, eszük ágában sincs teljesíteni, azt hiszik, hogy a "feszültségkeltés érdekében" bent fogják őket tartani? Még Alekosz is intelligensebb, mint ez a két nő!

 

Az első játékban különben többet vártam a férfiaktól, célba dobni nem tudtak, az biztos (még az exatlonos srác sem). Nem hiszem, hogy direkt hagyták nyerni a "modelleket"! (Jaj, ne is említsük őket, milyen modellek ők? Átlagos lányok, mindössze.)

Előzmény: Tulipántoss (1784)
Tulipántoss Creative Commons License 2023.10.10 -2 4 1784

A tegnapi nappal csalódtam a ránk zúdított műsorokban, még a kedvencekben is!  Sőt, ebben az " Ázsiában " is.

És nem tudom eldönteni, hogy a műsor és szereplők miatt van-e ez, de sajnos már a tájak sem annyira gyönyörűek, nem is vonzanak?! Néha úgy éreztem, mintha Manhattan külső városrészében szaladgálnának?! 😮


Nem értem azt sem, hogy a csatorna a Farm VIP-ben tanúsított viselkedése miatt miért utaztatta ezt  viselkedni nem tudó nőt, Völgyi Zsuzsit?! Próbáltam más szemmel nézni, mint ahogy a másik műsorban láttam őt, de nem ment a dolog!

Ráadásul tegnap azt a pillanatot kaptam el, amikor és ahogy ették tegnap azt a szendvicsfélét. És ahogy potyogott a szájukból az étel fúúú. Aztán Nóri kiadta a feladatot, hogy a földről is fel kell szedni és megenni a morzsákat, mint a galambok, háááát..... bakker! 😠


Egyébként Zsuzsiék a dulifuli és morgás helyett nemhogy örülnének, hogy hova utazhattak, hová vitték el a poppolójukat?!

A csatorna pedig azt hitte, hogy a nézettség miatt  ha beszól egymásnak Zsuzsi és Alekosz, a néző milyen jól fog szórakozni?!  a konfliktusokon?! Tévedtek! 

 

Ezekután azt hiszem, ha a héten nem esnek ki  Völgyiék, akkor befejeztem a műsor nézését! Tudom persze, hogy a csatorna ettől nem fog megijedni!😉


Igaz, tavaly is feladatam a műsor nézését Győzi miatt! Node most még csak az elején vagyunk?! 

Igen tavaly a  "cipős feladatnál" adtam fel a műsor nézését. Még pedig az azonos szubkultúrából, Győzike miatt! Mint ahogy most Zsuzsi miatt teszem majd!

Amikor a "cipős feladatnál" az addig végig duzzogó Győzikének - mert addig nem ő volt a középpontba!  - megoldotta a feladatot. "Felismerte" az idegen férfi lábméretét, húú!  Ha pedig neki sikerélménye van, akkor úgy viselkedik, mint egy hiperaktív óvodás. Még a nézése, a járása is egész másképpen működik, mert a lábaival elkezd befelé csámpáskodni és fújja a leghülyébb szövegeit, mint a pereces. Bizisten elkezdett úgy viselkedni, mint akit a zártosztályról szalasztottak, csak elfelejtettek leszedálni! És! Már előzőleg amikor "haldoklott," azt hitte mindenki, hogy komolyan feladja a játékot, mert végig a duzzogáson kívül, "halálos beteg" is volt?! 


Sajnos, hogy a többi, a nyakunkba zúdított műsor cunamik is, mintha egy slendrián módon összecsapott fércmű lenne, nem is szórakozásra készítették volna?! Csak egy-kettőt említek: 

- Tegnap a Power of Love műsorban kizártak egy játékost - igazságtalanul szerintem és állítólag a nézők 99 %-a szerint is!  -, és a műsorvezető Szorcsik Viki tartott szpícset arról, hogy hogyan kell viselkedni?!  Pont ő, aki a Farm VIP-ben szintén lejáratta magát emberi oldaláról. És! Végig látszott rajta, hogy pont ő sem lett volna különb, ahogy vörösödött a feje! (És ezzel azt is kimutatta, hogy nem pártatlan, kihez húz, a nagy igazságával!)

- A Nagy Ő műsorát is átugrottam, amikor megláttam a kínálatot! Mint a "töltött" galambok!  Volt köztük egy bolond  sztyuárdesz, egy rózsákból álló valaki, egy menyasszonyi ruhában érkező, pufiszájú 50-es nő...... egy helyes nőt nem láttam....  No és a Nagy Ő sem volt egy George Clooney!

Nade amikor habos babos estélyiben túltolt szájú mosolyával megérkezett Rubint Réka, én máris segítségül hívtam  "barátomat", a távirányítót! 

És még sorolhatnám a többi műsort  is de nem teszem. Viszot úgy érzem, hogy sajnos, nem igazán szórakozik a néző, hiába van a sok "választék"?! Szerintem.

Kr.Kr. Creative Commons License 2023.10.10 -3 1 1783

Ez a két gonosz, rosszindulatú nő.... Völg!i már a Farmban is roppant unszimpatikus volt, de ott kb a felétől mutatta meg az igazi énjét. 

 

Olyan érzésem van, h ők is csak a feszültségkeltés miatt kellettek a műsorba. Ördög Nóra is csak a fiúkkal keménykedett, h egyék meg a földről is a cukrot. Értem, h unta már azt a 4 ostobaságot, de vmi bünti kellett volna nekik, mivel alapvetően nem teljesítették a feladatot.  

N3wnick Creative Commons License 2023.10.10 -3 0 1782

Berciék a műsorban vannak egyáltalán? Az rendben van, hogy vannak "érdekesebb" szereplők és őket többet mutogatják. Itt viszont nem erről van szó, hanem jóformán olyan mintha Berci meg a párja ott se lennének. 

blueye Creative Commons License 2023.10.10 -2 0 1781

OFF

Sajnos a valóságban is rengeteg kóbor kutya van :(

Előzmény: Peti817172M (1780)
Peti817172M Creative Commons License 2023.10.09 -1 0 1780

Nem biztos, hogy kóbor, lehet, hogy csak önsétáltató üzemmódban vannak.

Előzmény: Elhaym1 (1778)
szévike Creative Commons License 2023.10.09 -2 1 1779

Győziről is ezt gondoltuk :))

Előzmény: Elhaym1 (1777)
Elhaym1 Creative Commons License 2023.10.09 -1 0 1778

Alekoszék szerencsére olyan lassúak, hogy a 2. részben csak 2 perc jutott neki. Meglepne, ha nem Völgyiék, Alekoszék lennének az első két kieső. A többi 5 párban nagyobb a versenyzési vágy. 

 

A kezdő képsorok alapján itt sem lesz hiány szép helyekből. De azt nem gondoltam volna, hogy ilyen sok a kóbor kutya ott. :( 

Előzmény: Ilhilla (1772)
Elhaym1 Creative Commons License 2023.10.09 -1 0 1777

Alekosz csak azért van ott, mert kell, aki szítja a feszültséget. Amúgy sokáig nem hiszem, hogy bent lesz. Eléggé nulla a teljesítménye. 

 

Én kedvelek 3 párost, de főleg a szép helyek és helyi szokások érdekelnek. Meg itt legalább nincs tele olyan jelenettel, hogy kiadják a témát ês indul a kamera. Nincs rá idő a folyamatos feladatok miatt. Dávid is emiatt humorosabb, nem olyan merev

Előzmény: shu14 (1773)
Elhaym1 Creative Commons License 2023.10.08 -1 0 1776

A helyszínt, feladatokat szerintem folyamatosan mutatják be. A szereplőket itt csak röviden mutatták be. Biztos azt gondolták, hogy március óta már mindenki megnézte a bemutatkozó videókat a TV2playen.

 

 

Berci, Zozó, Kucsera biztos humoros lesz végig. Ők egymással szerintem veszekedni sem fognak. Ha lesz vita, akkor az Alekosszal, Völgyi Zsuzsiékkal lesz, vagy a Síposékkal. 

 

Én is ezt nézem, mivel a Nyerő párosnál azt is megmutatták ki lesz ott a végső feladatnál. 

 

Az első hét egyébként az előző évadban is kaotikus volt. A szereplőknek is bele kell rázódni. 

Előzmény: Tulipántoss (1774)
N3wnick Creative Commons License 2023.10.08 -2 2 1775

Hát, hogy zavaros a műsor, az nem kifejezés. Nem segít, hogy a versenyzők ugye nem beszélnek spanyolul (ami érthető, elvégre ki tanulja azt a nyelvet itthon...) ezért angolul makognak, de a legtöbbjüknek az angolja is pocsék. Egész adásban beszéltek valamit amiből csak néha lehetett érteni 1-2 szót, mondatot.

Persze lényegtelen, hogy mennyire beszélnek helyesen angolul, a lényeg hogy megértessék magukat olyan emberekkel akik szintén alig-alig vagy egyáltalán nem beszélik a nyelvet. De így jóformán végigbeszélték az egész műsort úgy, hogy alig lehetett érteni belőle valamit. Mintha valami titkos nyelven beszélnének.

 

Zozóval szerintem nincs baj, főleg hogy kettőjük közül ő a csendesebb és nagyrészt Brúnót lehetett hallani (tegnap legalábbis).

Aztán ha már Alekosz a szereplők között van, akkor hozzá viszonyítva mindenki kedvelhetőbbnek tűnik.

Tulipántoss Creative Commons License 2023.10.08 0 3 1774

Vártam ezt a műsort, mert kedveltem minden évadot. És én "együtt utaztam" a résztvevőkkel, így eljutottam a csodálatos tájakra. Most is szívesen nézem majd Mexikó és Guatemala csodaszép tájait. A tájakon kívül érdekeltek/érdekelnek az adott ország és a hozzá kapcsolódó feladatok.  

 

No de kedvenc műsorom ide-, vagy oda, tegnap azért meglepődtem a számomra kaotikus kezdésen.  A műsorvezető Ördög Nórát sokszor nem mutatták ugyan, csak a hangját adták be, amit azért még felismert a néző. De ha a játékosok beszéltek, sokszor azt sem értettem mit kiabálnak, mondanak, mit-, miért csinálnak, nem még hogy ki-, kicsoda, kinek a hangja?!

Kivétel "Atlétás" Alekosz éneklését.

 

A szokásostól eltérően elfelejtették bemutatni a helyszínt?! A játékmenetét, a feladatokat, a játékosokat! Bármennyire kedvelem a műsort, ez az első rész olyan slendrián munka!

 

A csatornák rivalizálása miatt, az őszi idényre,  de különösen október hónaptól cunamiként  jól a nyakunkba a sok új műsor.

A néző pedig kapkodja a fejét, hogy mit-, hol-, és mikor tudja megnézni?!  (És nem mindenki tud élni a technika adta lehetőségekkel, akár a "visszanézést" illetően, akár ami az időt illeti, mert  az idő is nagy úr!)

A névsor ismeretében abban bíztam/bízom,  hogy Berciék, Zozóék, Kucseráék képviselik majd a humort?! Melyből többet fogunk látni remélem, mint a vitákból, veszekedésekből?! 


Egyenlőre én most  így este 8-kor inkább az "Ázsiát" nézem, mint a Nyerő Párost. ( Utóbbiban zavart, hogy a két kieső zónás páros szavazásakor, az előzetesben ott voltak Curtisék, így egyértelművé tették a szavazást, hogy ők jutnak tovább.)

Az Ázsia után pedig inkább a Survivor c. műsor, mint a Nagy Ő. ( Mégpedig azért, mert a előzetesekben mutatják, hogy szerepelni fog a műsorban Rubint Réka habos babos ruhában fülig érő szájával, és nekem nagyon nem a kedvencem!

A  "műsor cunami" következtében pedig az a helyzet állt elő, hogy van amikor egymás után következő műsorban szerepelnek többen is majd heteken keresztül. Ezáltal kissé soknak tűnik a szereplésük - bárkiről is van szó és akár szimpatikus, akár nem.

Mint mondjuk: Joe (Varga Miklós): Nyerő Páros és Survivor, vagy Hegyes Berci: Ázsia Expressz és Dancing With The Stars, vagy Ördög Nóra:  Ázsia Expressz és "Dancing", vagy Alekosz:  Ázsia- és Power of Love, vagy akár Lékai Kiss Ramóna: a "Darcing" és Nagy Ő c. műsorokban. 
Jelen műsorral kapcsolatban pedig remélem, hogy rendeződnek a sorok és visszaáll a műsor normális és megszokott konstrukciója?!

shu14 Creative Commons License 2023.10.08 -5 1 1773

Tegnap néztem egy keveset az F1 sprint előtt ebből, de lehet, hogy elég is lesz. Pedig érdekel Mexikó és Közép-Amerika. Anno láttam csirkeáldozást is a "keresztény" San Juan Chamula közösségben. Oda biztos nem fognak eljutni, mert nagyon zárt közösség, se filmezni, se fotózni nem lehet.

 

A karakterek többsége nem érdekel, bár nem hiszem, hogy van még olyan celeb, aki kifejezetten érdekelne. Régen bírtam Zozót és Tóth Dávidot is, de Zozó szerintem mára inkább önmaga paródiája lett (a mellette levő meg egy idegesítő valakinek tűnik), Dávid meg egy üresfejű felszínes szépfiú.

 

Az Alekosz nevűt nem is minősíteném. Szégyen, hogy valaki ennyi "teljesítménnyel" képernyőn lehet. Vagy már úgy vannak vele, hogy agyhalottakon kívül tévét senki nem néz, nekik meg jó ez is.

Ilhilla Creative Commons License 2023.10.08 -2 0 1772

Kicsit zavaros volt ez az első rész, pontosan nem is értettem, mit kellett összegyűjteniük a sámánnal való találkozás előtt, Nóra annyira elhadarta a feladat ismertetését. 

 

Alekoszék, Völgyiék sehol, a többiek befutnak egy-egy darab "döglött" csirkével, vagy csak a darabjával. A két modell ügyes (az előzetes szerint már piros hátizsákkal stoppolnak is). Sípos F. papa egyelőre szórakoztató ezzel a "olaspanggal" !

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!