Keresés

Részletes keresés

moler Creative Commons License 2010.11.17 0 0 3196

jó estét!

 

A választott név mindíg tükröz valamit... (tudom, nem mondtam újat és semmi frappánsat sem.)

 

Hát köszönöm a választ, minden elkötelezettség nélkül maradok a fórumon, egyenlőre leált a nézelődés de mivel hazautazom hamarosan újra aktuális lessza a lakásprobléma.

Addig is figyelek ha nem gond :).

szia---sziasztok

Előzmény: Coli-Zsiráf (3184)
patapai Creative Commons License 2010.11.16 0 0 3195

én a közös képviselőasszonynak, de még nem annyira régen, szóval még válaszolhat :)

Előzmény: speeder (3194)
speeder Creative Commons License 2010.11.16 0 0 3194

Kit hívtatok, illetve kinek írtatok a Mekdanon belül? (elég a keresztnév, illetve a mail cím @ előtti része)...



patapai Creative Commons License 2010.11.15 0 0 3193

Köszönöm a válaszokat. Ami vicces, lehet mégis olvasták az illetékesek, mert tegnap pl. mindenki a helyén állt rendesen :) 

 

Elszámolást én sem kaptam. És választ sem az e-mailemre még.. tényleg eltűntek? Nem úgy volt, hogy lesz szeptemberben közgyűlés? remélem nem tűnnek el teljesen..  

Előzmény: initializing (3192)
initializing Creative Commons License 2010.11.15 0 0 3192

sziasztok,

 

kapott vki közületek a mekdan-tól éves elszámolást?

az első verzió az volt, hogy májusban kapjuk, a második hogy szeptemberben, ami természetesen szintén nem jött meg, de most már sem a mail-re nem válaszolnak, sem a telefont nem veszik fel.

(csak egy jótanács, de én mindenki helyében utána számolnék annak amit ők nyilvántartanak.)

köszi..

 

 

Csigez Creative Commons License 2010.11.15 0 0 3191

Az SRI B-ben is gyakorlat. 1-es  állás Hunday terepjáró. Gondolom neki ez jár.

Előzmény: patapai (3188)
hardrockM Creative Commons License 2010.11.15 0 0 3190

Ez a levelező rendszer tényleg megbolondult: az előbb válaszolni szerettem volna és kiírta, hogy "még nem járt le a várakozási idő". Amúgy ugyanazt csinálja , mint a többieknek, ha normálissan válaszolni szeretnék , akkor nem enged beírni csak képet feltölteni, ha az elküldést választom akkor kiírja, hogy nincs benne szöveg, na ezután lehet írni. lehet, hogy csak vicces kedvében van vagy én vagyok a béna, ami nincs kizárva....

 

ami a bejutást illeti én is ezt kérdeztem, még a lakásátvételnél, de közölték, hogy ez a kapu nem romlik el... érdekesen hangzott de kérdeztem, hogy mi van áramszünet esetén, erre az volt a válasz, hogy akkor nyitva maradnak az ajtók...ez azért már megnyugtatóbb, nem ?

mi az egyik lakógyűlésen megszavaztuk, hogy kérünk kulcsot és kaptunk is, igaz pénzért, de azért talán így jobb és kisebb helyen elfér mint a csákány.

de nekem nincs valami jó vélem erről az egész rendszerről és nem hiszem el, hogy ilyen igénytelen dolgot tettek ide, de el kell fogadnom, mert ez van

úgyhogy ha kulcsot szeretnétek akkor beszéltjétek meg az igényeket és jelezzétek a gondnoknak illetve közös képviselőnek, nekem csak ez az ötletem van

Előzmény: Harley rules (3187)
hardrockM Creative Commons License 2010.11.15 0 0 3189

Sziasztok! Igen, jól emlékszel , meg is szavasztuk a dolgot, de szerintem ha látsz ilyent akkor a gondnoknak vagy a közös képviselőnek kellene szólni, hogy intézkedjenek, gondolm én. De sajnos úgy látom, hogy ez is "magatartásbeli" próbléma, mint az is , hogy egyszerűen nem értik meg a kedves lakóstársak, hogy a papírdobozt vagy esetleg kiürült mosószer flakont ne tegyék a kuka mellé , mert csak extra költségek árán viszik el amit neki is fizetnie kell. De lehet, hogy nem érdekli mert van pénze rá ,csak éppen ideje és kedve nincs , hogy a kiüresedett pizzás dobozokkal eltotyogjon a szelektív hulladékig és ne a Felső haátr úton a kuka mellett legyen elszórva.

Ugyanakkor kár ezt leírnom, mert szerintem ezek az emberek nem olvassák a fórumot, mert ez többször le lett ide írva

Előzmény: patapai (3188)
patapai Creative Commons License 2010.11.11 0 0 3188

Sziasztok! 

SR1 garázs kérdésem van: nem arról volt szó, hogy aki nem a megvásárolt helyen parkol, hanem esetlegesen jogosulatlanul a garázsban parkol, annak az autójára bilincset rakunk? Már hetek óta 3 ilyen autó parkol odalent. Gondolom az új VW tulajdonos ki tudná fizetni a havi díjat is, akkor viszont legyen szíves. 

Aki nálam értesültebb, kérem válaszolja meg a kérdést. Köszi

Meg az is érdekelne, hogy a garázsbeázás garanciális problémájával vajon mi van? Nem látok változást.

Harley rules Creative Commons License 2010.11.11 0 0 3187

Hi

 

Nem tudom,hogy az sr 1 ben hogy volt de mi az sr2 ben nem kaptunk kulcsot sem a bejárati kapuhoz sem a ház ajtajához. Ha esetleg áramszünet lesz akkor csak csákánnyal tudunk hazajönni ?

 

chriscc Creative Commons License 2010.11.10 0 0 3186

Sziasztok!

 

Talán ez a legalkalmasabb fórum, hogy jelezzem, hogy minden Sasadosnak 10% kedvezményt adunk karácsonyig! SRII és SRIII-asoknak is ;) Az oldalt nem reklámozom megint linkkel, szerintem úgy is tudja mindenki, ha esetleg mégsem, írjatok mailt, és megírom :)

 

Szép napot!

nincs kecmec Creative Commons License 2010.11.08 0 0 3185

Szia nalam is hasonlo a helyzet a levelezesnel .

Reggel katogott a radiator kicsit , ez a dolga lemezbol van nem szereti a homerseklet kulombseget. :)

De fel sem merult a kerdes

" Maradjak vagy menjek,

   Maradjak e benned ? "

:):)

Előzmény: Coli-Zsiráf (3184)
Coli-Zsiráf Creative Commons License 2010.11.08 0 0 3184

jó reggelt!!!!

Érdeklődnék hogy nektek is Sz§r a fórum hozzászólási rész vagy csak nekem...

mikor rákattintok hogy válazs vagy új üzenet csak ez a képfeltöltés jelenik meg és nincsen szöveg..... aztán ha rákattintok hogy elküldés, nos akkor meg a gyökér kiírja , hogy nincsen szövegrész... hát persze mivel nem volt hva beírni, és ekkor adja ki ezt is ahova most írok... nem értem..........

 

 

Moler:

 

Kérdés a neved tökrözi hol dolgozol????? ha nem akkor mellélőttem:)

 

Nos a környékről annyit, hogy igen van egy két érdekes "Hobby" kert a környéken viszont ha nézted feljebb is eléggés szép kis vityillókat huznak fel szembe velük a dombon... és nem hiszem, hogy hosszú távon ez a "Hobby" rész is elkopik......  :)

Csak még egy szösszenet, hogy amikor én ott álltam hogy jöjjünk vagy ne, sokat olvastam a Fórumot én is.... és rengeteg olyan hozzászólás volt, amiért bizonytalankodtam, tényleg,,, egyik nap oké megyünk, másik nap basszus nem.....(ebből a szempontból erre nem jó a fórum, mert sok az olyan hozzászólás ami nem mindíg tükrözi 100%-ban a valóságot, talán így nem bántok meg senkit!

Nos aztán beszéltem olyanokkal akik itt laktak már és tetszett..(köszi nincs kecmec, és a fórumos gang:)) amit mondtak és a lakások.....

 Amik esetlegesen voltak vagy lesznek hibák azmiatt meg nem kell aggódni, mert megcsinálják, és tényleg!!!!

 De ezt úgyis te döntöd el.... én csak azt mondom, hogy összeségében a mi elvárásainknak megfelel..... és jó itt ébredni...(nincsen egér, nem hallom őket!!!!!!!! )

 

Előzmény: moler (3181)
moler Creative Commons License 2010.11.07 0 0 3183

:) értem én.

Előzmény: nincs kecmec (3182)
nincs kecmec Creative Commons License 2010.11.07 0 0 3182

A 3178-as szamu hozza szolasom  rajuk is ervenyes. :):):)

Előzmény: moler (3181)
moler Creative Commons License 2010.11.07 0 0 3181

Szia.

Voltam ma megnézni a környezetet, a lakópark szép eddig is tetszett, igényes. Ami felette van  hegy nagyon szép, amit viszont közötte láttam az érdekes, jobról-balról lakóparkok házak, a kalyibák pedig érdekes lakókat tartalmaznak. Már értem az ajtózárásra vonatkozó "közönyösség kizárva" kitételt :).

Sziasztok

Előzmény: nincs kecmec (3178)
moler Creative Commons License 2010.11.07 0 0 3180

Hello, Nos nem az a kérdés hogy veszem a lakást vagy nem, ha a régi eladatott kell az új, lehet barátoknál lakni de egy idő után, ők is akarnak már egy jó beköltözős lakásavatós bulit. Nem érzem akkora gondnak a lehetséges kapirgálókat, végigolvasva a fórumot úgy olvasom vannak kissé túlzottan bizonytalankodó, mégis beköltöző lakók. Igaz ha igazuk van akkor a hibák nem kicsik, de remélhetőleg javíthatók.

Előzmény: Coli-Zsiráf (3179)
Coli-Zsiráf Creative Commons License 2010.11.07 0 0 3179

Hello, Nos nem hiszem hogy ez akkora erejű probléma, hogy nem vettem volna itt lakást!!! mert nézzük reálisan, hol találsz tökéletes lakást/házat??? elárulom sehol!!!!!! Ha te saját magad a két kezeddel építed 10%-ban biztos elszúrod mivel nem vagy robot!!!!!

 

szóval én ezmiatt  nem agódnék, amúgy a lakások jók, mi nagyon szeretünk itt lakni és már csak azt várjuk, hogy jól benépesedjen a terület akkor majd biztosan jobb is lesz.....

 

ez az én saját véleményem és véletlenül sem reklám szöveg!!!!!!!! (ki az a hülye, aki ingyen reklámozna)

 

 

 

 

Előzmény: moler (3177)
nincs kecmec Creative Commons License 2010.11.07 0 0 3178

Ha szereted a kornyezetet, helyedben nem gondolkodnek ezen sokat .

Szerintem masutt is egyutt elnek ezekkel a kis " lakotarsakkal " ideiglenesen ,

amig le nem rendezik oket .

Inkabb a vedekezes lehetosegeivel  kene foglalkozni.

Előzmény: moler (3177)
moler Creative Commons License 2010.11.06 0 0 3177

Sziasztok. csak érdeklődve, visszaolvasva,figyelem a fórumot ha már rá találtam. Még csak tárgyalási szinten vagyok lakótárs. Én azt hallottam ill. láttam a prospektusokban, hogy jól és igényesen megépített lakások eladók.

Ha nincs a forum akkor nem gondolkodom el és már lakó lennék, talán. Megkérdeztem hozzáértő ismerőst a felmerült ill. felmászó, kaparászó problémáról, úgy tűnik olvasotomból hogy már az emeleten is jár. Nekem azt az érvelést mondták hogy ha jó a szigetelés, ha a táblákat egymás mellé rögzítették szorosan akkor nem juthat fel magasra, ill. igen de annak látszatja kell legyen, mivel nem megeszik a szigetelést, "csak" kikaparják, (ha megennék az nekünk kedvezne).

Előzmény: chriscc (3164)
Zöldharisnya Creative Commons License 2010.11.05 0 0 3176

gyorsak a fiuk, már az elsőn.........

nincs kecmec Creative Commons License 2010.11.04 0 0 3175

Billy marmint a Gates dolgozik az energiamentes " mind reader " ter es helycsere gepen. Ha ossze jon a 

a kozlekedes csak tortenelem lesz , autozas csak hobby szinten.

Előzmény: Coli-Zsiráf (3174)
Coli-Zsiráf Creative Commons License 2010.11.04 0 0 3174
Az oké, hogy Jovanni elintézte idáig a négyesmetrót fusiban, na de az emeletre is ........:):):):) ez tényleg "luxus":)
Coli-Zsiráf Creative Commons License 2010.11.04 0 0 3173
ZÖLDHARISNYA!!!

MI IS HALLJUK BASSZUS... ARRA ÉBREDTEM HAJNALBAN, HOGY NAGY BŐSZEN RÁG A KÖCSÖG..... ÉS NÁLUNK A HÁLÓSZOBAABLAKNÁL VAGY ANNAK KÖZELÉBEN, AMI ASSZEM NEKED A GYEREKSZOBA HA JÓL EMLÉKSZEM DE EZ LÉNYEGTELEN.....

NOS OKOSOK, HA MÁR KÉT LAKÁSNÁL JELENTKEZETT EZ A GOND AKKOR NAGY SZARBAN VAGYUNK NEM??? KÍVÁNCSI VAGYOK ?!
Előzmény: Zöldharisnya (3170)
Coli-Zsiráf Creative Commons License 2010.11.02 0 0 3172
Nos igen, de ők had dolgozzanak csak hisz értünk teszik végül is, mert ha minél előbb befejezik csökken a mászkálás is...... én csak azért írtam, mert éjfélkor nem hiszem, hogy még ők hagyták nyitva az ajtót:)
Csak annyira hívtam volna fel a figyelmet, Pl., a garázsba egy helyen tudnak bemenni a főbejárati ajtón.... és kb 0.00005 másodperc visszapillantani hogy becsukódott-e :)
amúgy nem hiszem hogy sokan olvassák ezt a fórumot az SRII/ F épületből :( lehet nem is tudnak róla....
Egyvalakit tudok :):) tényleg, hogy állsz az egerekkel? Kávé? valamikor?????

Előzmény: Pocok-e (3171)
Pocok-e Creative Commons License 2010.11.01 0 0 3171

Szia Coli!

 

A szabadon bejutásról csak annyit, hogy ez sajnos nálunk is így van, főleg napközben mert a munkások lusták újra meg újra bepötyögni a kódot ezért simán nyitva hagynak mindent. Estefelé általában amikor a munkások már nme mászkálnak a lakók rendesen csukják a kapukat, legalábbis nálunk!

Előzmény: Coli-Zsiráf (3168)
Zöldharisnya Creative Commons License 2010.10.29 0 0 3170
És nem szóltatok a Grupposoknak? Mert h a rágcsálók csak akkor tudnak beköltözni ha beeszik magukat a szigetelésbe. Ez pedig kivitelezési hiba! A szigetelést úgy kell megcsinálni h oda ne tudjanak bejutni a dögök.........így komótosan szétrágják majd az egész tömbben........ez minden télen így lesz mivel télire vackolnak be........
Előzmény: chriscc (3163)
chriscc Creative Commons License 2010.10.29 0 0 3169
Karton: sajnos SRI-ben is az a helyzet, hogy akadnak, akik nem értik meg, hogy a kartont nem a kukákhoz kell dobálni még így másfél év után sem, bár itt már azért ritkább eset. Ráadásul most már OTT A SZELEKTÍV A RUPPHEGYIN.... Én is elviszem minden héten szépen a sok kartondobozt amit az ajándékbolt termel, nem lehajítom a kukához. Egyébként a gondnok elviszi, és felszámítják plusszként, levonják a közös költségből összegyűjtött pénzből, ha jól tudom. speeder talán jobban képben vagy ilyen téren (pénzügyek), ha hülyeséget írtam javíts ki plz:)
Előzmény: Coli-Zsiráf (3168)
Coli-Zsiráf Creative Commons License 2010.10.29 0 0 3168
Lenne itt egy-két dolog!!!!

Nem tudom kik azok akik olvassák rendszeresen a fórumot az SRII/F épületből, De szeretnék így virtuálisan érdeklődni, hogy a szemetes kukáknál lévő karton halom vajon hogy fog eltűnni???? nos engem annyira zavar csak, hogy elég szarul néz ki és ahogy látom csak halmozódik, mint csökkenne.
Mivel eddig még senki nem szólt ezért én most elkezdem" ELSŐ" vazze:):):):)

Nos ha valakinek van még szemete lehetne rendelni egy 4m3 konténert asszem nem nagy pénzért...(közösen).. szóval ez csak egy ötlet...
Egyenlőre eléggé tré a helyzet. és ha jön a csapadék akkor milyen szép lesz.
Csak gondoltam megemlítem ha már ekkor arcom van, hogy belepofázok:):)De láttam hogy volt aki lelkesen vitte a szelektív hulladékgyűjtőbe, hogy jót is írjak:)

a MÁSIK meg az, hogy tegnap spiccesen éjfélkor simán végigjöttem kód meg kulcs nélkül a bejárati ajtónkig (LAKÁS ajtó)...... (persze nem sodrófával vártak:) ) na szóval jó lenne behúzni a lépcsőház ajtót.......
"gyerekek ne legyetek már közönyösek" (üvegtigris 2 -Róka)

na remélem mindenki számára átjött amit írtam :):):):):)
szép napot nektek:)
nincs kecmec Creative Commons License 2010.10.28 0 0 3167
Az sem segit persze hogy egyik-masik epulet oldala es a kert kozott nincs semmi elvalasztas, szabadon rano a falra a novenyzet. Peldaul egy setalo osvenyt el tudnek kepzelni . Vagy ha mar nincs megfeleloen kezelve jobban nezne ki ha "csak" fuvesitve lenne.
Bogarak ragcsalok gond nelkul masiroznak az epuletbe a novenyzet arnyekaban.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!