Keresés

Részletes keresés

Manoh Creative Commons License 2009.12.23 0 0 14122

Minden Ajax szurkolónak Boldog Karácsonyt és Ajax sikerekben gazdag Új esztendőt!

 

http://www.ajaxkerstkaart.nl/

Gyenyi Creative Commons License 2009.12.22 0 0 14121
"Te hogy gondolod?"
Nem írtam erről még eleget? Nagy a hátrányunk, és ráadásul két csapattal szemben, akiknek eddig minden bejött. A Twente ezt biztos nem bírja már sokáig, hiszen annyira nem jók, és egyre jobban megszenvednek a pontokért, és kulcsjátékosaik elég korosak. A PSV sem panaszkodhat a szerencsére, de a Twente-vel ellentétben ők egyre jobbak, magabiztosabbak. Most úgy látszik, hogy nincs sok esélyünk, de 2-3 forduló alatt változhat a helyzet. Mibe kerül, ha ebben reménykedünk? Suareznek már nem kell annyit ide-ode repülnie, De Zeeuw, Van der Wiel és Pantelic kipihenik magukat, és ismét jók lesznek. Ha pedig így lesz, akkor mindenki ellen nyerhetünk.
Tudod az a vicces, hogy amíg szembe nem kerültem topikunk néhány tagjával, azt hittem, hogy nagyon kritikus szurkoló vagyok. Persze lehet, hogy az is vagyok, csak nem abból indulok mindig ki, hogy lesz ennél még rosszabb is.
Előzmény: Neeskens (14118)
nj Creative Commons License 2009.12.22 0 0 14120

"Ha valaki újra ilyet ír akkor olvasd el és lépj túl rajta. Ne vedd figyelembe. Szerintem elfér a többi között."

 

Nézd, egyrészt egyszer-kétszer már túlléptem ezen. Most meguntam, már csak azért is, mert maga a mondat is értelmetlen. Egy üres frázis. Miért kellene minden szurkolónak optimistának lennie vagy bíznia a csapat győzelmében? Nyilván szeretjük őket, hiszen különben nem drukkolnánk nekik. Ti bíztok a győzelemben, mi tartunk a vereségektől, ennyi a különbség.

Ez a kapcsolat szerintem olyan, mint egy anya és a gyerek közötti. Van aggódósabb anya, aki jobban félti a gyerekét és van lazább, aki bízik abban, hogy minden jól alakul, mert miért is ne alakulna jól. Ez két különböző attitűd, két különböző típus, de nem hiszem, hogy bármelyikre is ki lehet mondani, hogy jobban vagy kevésbé szereti a gyerekét, mint a másik.

Felbosszantani meg azért bosszantott, mert én sohasem írtam olyat, hogy ha a másik másként áll a dologhoz, akkor ő nem igazi Ajax-drukker, én meg már megkaptam egyszer-kétszer korábban (nem biztos, hogy tőled, már nem emlékszem ki írta).

 

Na, de részemről a vita lezárva.

Előzmény: Neeskens (14117)
nj Creative Commons License 2009.12.22 0 0 14119

OK, felejtsük el, lehet, hogy én is túlreagáltam, fáradt vagyok így év vége felé, meg ilyesmi.

 

Csak felbosszantott az a két ominózus mondat.

Előzmény: Neeskens (14116)
Neeskens Creative Commons License 2009.12.21 0 0 14118

Szervusz Gyenyi!

 

Mielőtt kilépnék szeretnék pár mondatban neked is válaszolni.

Én sem azt állítom, hogy akik jobban hajlanak általában a pesszimizmus felé, azok nem igazi drukkerek. Én is párszor "megremegek". Például: imádom a McLaren-t, és ebben az évben nagyon sokat csalódtam bennük. De minden futam elején megpróbáltam bízni a győzelemben. Így vagyok az Ajax-al is. Minden vereség után nagyon letört és mérges vagyok és csalódott. De másnapra általában újra "megerősödök". Másnál lehet, hogy ez tovább tart, egy győzelem kell hozzá.

Esély pedig szerintem mindig van. Ha kicsi is, de van.

 

Mindenki gondolja úgy ahogy akarja. Te hogy gondolod?

Előzmény: Gyenyi (14115)
Neeskens Creative Commons License 2009.12.21 0 0 14117

"Már nem először olvasom ebben a topicban, hogy aki nem optimista az nem igazi Ajax-szurkoló!..."

Elhiszem, hogy ezt a témát már párszor lejátszották. Adnák egy tanácsot (nem parancsot). Ha valaki újra ilyet ír akkor olvasd el és lépj túl rajta. Ne vedd figyelembe. Szerintem elfér a többi között. Vagy írj egy-két mondatot  válasznak (a véleményedet). De nem kell túl "erősen vagy durván" venni a választ. Ha esetleg az a valaki a lelkedbe (vagy más lelkébe) gázolt akkor be lehet erősíteni.

Ha másokat még nem untat ez a téma, akkor ők írkálhatnak erről egymásnak. Nem kell figyelembe venned.

Ez csak egy tipp volt.

 

Én tegnap nem akartam összeveszni veled. Én is leírtam a véleményem és te is. Nekem is volt igazam és neked is. Ezt ragozhatnánk oda-vissza sok ezerszer. Az ilyenhez ha folytatni akarnánk a legjobb lenne az élő beszélgetés.

Előzmény: nj (14113)
Neeskens Creative Commons License 2009.12.21 0 0 14116

Szervusz nj!

 

Belátom, hogy egy dologban nem volt teljesen igazam.

ELNÉZÉST KÉREK MINDENKITŐL AKI NETÁN MAGÁRA VETTE!

 

Nagyjából: "az olyan írásokat amelyeknek az a témája, hogy semmi esélye a csapatunknak, menjetek és írjátok az ellenfelek fórumába..."

Talán ezt nem kellett volna így leírnom. De jöttek a gondolatok és írtam őket. Ennél nem jutott eszembe, hogy könnyen félreérthetik sokan. Egy kicsit durvára sikerült. De még így sem kijelentésnek vagy parancsnak szántam. Csak egy javaslat. Mégegyszer elnézést.

 

Nem akartam vele egy drukker barátomat sem megbántani.

 

Előzmény: nj (14109)
Gyenyi Creative Commons License 2009.12.21 0 0 14115
Nehogy már azzal vádoljuk egymást, hogy a nem velünk egyformán gondolkozó nem jó szurkoló. Szó se róla, gyakran felizgatom magam egyesek állandó negatív hozzáállásán, de ettől még nem tartom őket kevésbé szurkolóknak. Hiszen éppen azért olyan elkeseredettek, mert sokat jelent számukra az Ajax. És tulajdonképen a könnyebb utat választják. Ha úgy lesz, ahogy megjósolták, akkor a pozitívók behúzhatják a nyakukat, hiszen optimizmusuk alaptalannak bizonyult. Ha tévednek és nyerünk, akkor számukra a kellemes meglepetés csak növeli az örömöt. Kivéve, ha "rájönnek", hogy nem is mi voltunk jók, hanem az ellenfél volt rossz, és ne örüljünk, mert a következő ellenfél ellen ez nem lesz elég. Aztán előbb utóbb sajnos tényleg jön egy következő, akitől kikapunk. Szerintem, mert rosszak voltunk, szerintük, mert végre egy ellenfél jobb volt nálunk. De ettől még ők is szurkolók, csak másképp, mint én. De így legalább kivitatkozhatom magam.
Neeskens Creative Commons License 2009.12.21 0 0 14114

Visszatérek egy előző dologhoz.

Az a mondatom, hogy: "Ne legyetek ennyire pesszimisták", az nem kijelentés vagy parancs volt. Hanem csak egy kérés. Kérni pedig lehet mindent. Az pedig a ti dolgotok, hogy teljesítitek-e.

 

A többire majd délután visszatérek. Most kilépek.

 

Jó éjt mindenkinek!

Előzmény: nj (14113)
nj Creative Commons License 2009.12.20 0 0 14113

"Miért kell minden szavat vagy mondatot úgy venni mint ha egy hadüzenet lenne? Általában ha valaki olyat ír ami nem tetszik a másiknak, akkor a válaszban "kihívják egy csatára". Mintha a másik mindig tudatlan lenne e téren. Mindenkinek meg lehet a maga véleménye. És mivel ez egy szabad ország, akkor szerintem ez egy szabad honlap. Vagy tévedek?"

 

Már ne is haragudj, de már nem először olvasom ebben a topicban, hogy aki nem optimista az nem igazi Ajax-szurkoló! Korábban szó nélkül hagytam, de most már kicsit unom, hogy állandóan vissza-visszatér ez a téma. Ha mindenkinek meg lehet a maga véleménye, ahogy írod, akkor nekünk, pesszimistáknak (felteszem: elsősorban Manoh és én lennénk azok) is jogunk van a sajátunkat hangoztatni! Vagy tévedek?

 

"Vissza hozzád. Nem ismerős neked az a szó, hogy "szimbolizmus"?"

 

Ez egy 19. század végi művészeti irányzat, de mi köze ennek a vitánkhoz? :-)

 

"Ez miért kellett szó szerint érteni? Ez csak egy hasonlat volt. Akkor hirtelen a lottó jutott eszembe."

 

Ez világos, én meg éppen azért írtam, hogy nem lottózom, mert a válasz tökéletesen kifejezi azt is, hogy miért nem vagyok optimista mostanában az Ajax-győzelmeket illetően. Azért nem lottózom, mivel nem látok reális esélyt a sikerre.

 

"Én nem azt írtam, hogy nem vagy olyan drukker mint én vagy más. Miért gondoltad ezt?"

 

Azt írtad, hogy "Szerintem az az igazi durkker aki tud bízni a csapatban.". És azt is, hogy mi pesszimisták, nem bízunk benne. Következésképpen: a pesszimisták nem igazi Ajax-drukkerek. Egyszerű logikai levezetés.

De, ami az egészben felbosszantott, az az első mondatod, amiben veszed magadnak a bátorságot, hogy eldöntsd, hogy ki az "igazi Ajax-drukker". Mégis milyen alapon?

 

"Írtam én olyat, hogy te vagy valaki más nem írhat ide? Csak azt akartam vele kihozni, hogy ne mindig csak a negatívumok legyenek írva. "

 

Azt írtad, hogy a pesszimista hozzászólásokat inkább az ellenfelek topikjába írjuk.

Amúgy, ebben a topicban szerintem egyáltalán nincs sok negatív hozzászólás, mert Manoh is és én is elég ritkán írunk mostanában, úgyhogy boldog lehetsz.

 

"Tőlem ennyi. Ha ez nem volt elég akkor sajnálom. Nem fogom magam többszáz mondattal kimagyarázni olyanból amit nem írtam le, csak más félreértett."

 

Hát, már bocs, de mi az, hogy nem írtad le: szó szerint idéztem tőled! Persze, lehet azt mondani, hogy félreértés, nem így gondoltad, de ennyi erővel én is mondhatnám azt, hogy talán jobban át kellene gondolni, amiket leírsz, ha ennyire könnyen félreérthető! Vagy, vállalni a reakciókat, mint most is.

Előzmény: Neeskens (14112)
Neeskens Creative Commons License 2009.12.20 0 0 14112

Miért kell minden szavat vagy mondatot úgy venni mint ha egy hadüzenet lenne? Általában ha valaki olyat ír ami nem tetszik a másiknak, akkor a válaszban "kihívják egy csatára". Mintha a másik mindig tudatlan lenne e téren. Mindenkinek meg lehet a maga véleménye. És mivel ez egy szabad ország, akkor szerintem ez egy szabad honlap. Vagy tévedek?

 

Vissza hozzád. Nem ismerős neked az a szó, hogy "szimbolizmus"?

 

"Nem lottózom"

Ez miért kellett szó szerint érteni? Ez csak egy hasonlat volt. Akkor hirtelen a lottó jutott eszembe.

 

"Alighanem vagyok én is olyan mint te, pesszimizmus ide vagy oda."

Én nem azt írtam, hogy nem vagy olyan drukker mint én vagy más. Miért gondoltad ezt?

 

"Baromira nem te döntöd el azt sem, hogy ki hová írhat."

Írtam én olyat, hogy te vagy valaki más nem írhat ide? Csak azt akartam vele kihozni, hogy ne mindig csak a negatívumok legyenek írva.

 

Tőlem ennyi. Ha ez nem volt elég akkor sajnálom. Nem fogom magam többszáz mondattal kimagyarázni olyanból amit nem írtam le, csak más félreértett.

 

Még egy mondat a történetről. Biztos egy igazi Ajax-drukker írta. Azt nem kétlem.

Nincs véletlenül meg az utolsó 2 része? 

Előzmény: nj (14109)
nj Creative Commons License 2009.12.20 0 0 14111

Kicsit korán küldtem el. :-)

 

Tehát a második mondat az lett volna, hogy: Olyan, aki bízik a csapatban és nem pesszimista, mint én?

Előzmény: nj (14110)
nj Creative Commons License 2009.12.20 0 0 14110
Amúgy, szerinted ezt az Ajax-történetet egy igazi Ajax-drukker írta? Olyan
Előzmény: Neeskens (14077)
nj Creative Commons License 2009.12.20 0 0 14109

"Szerintem az az igazi durkker aki tud bízni a csapatban."

 

Szerintem, ne te döntsd el, hogy ki az igazi Ajax-drukker! Alighanem vagyok én is olyan, mint te, pesszimizmus ide vagy oda!

 

"Ha feladod az 5-ös lottót, ott is reménykedsz vagy bízol egészen a számok kihúzásáig. Pedig ott több ezerszer kisebb az esélyed."

 

Nem lottózom.

 

'Ne legyetek ennyire pesszimisták. A tények most egy más kalapba tartoznak. De amíg nem az életetek függ rajta, próbáljatok jobban bízni a csapatban."

 

Ez nem bizalom, hanem játékerő kérdése.

 

"Különben az olyan írásokat amelyeknek az a témája, hogy "semmi esélye a csapatuknak", menjetek és írjátok az ellenfelek fórumába. Ott még örülni is fognak neki."

 

Megint túllőttél a célon! Baromira nem te döntöd el azt sem, hogy ki hová írhat!

Előzmény: Neeskens (14106)
cruijf Creative Commons License 2009.12.20 0 0 14108
A Juve elleni meccset oda vissza nyerjük!!Van rá 5 euróm!1995 óta nem nyertünk semmit Európai szinten.Most itt a lehetőség!
Neeskens Creative Commons License 2009.12.20 0 0 14107

Még egy hozzászólás az előbbihez.

A Juventus a mai hazai bajnokiját is elvesztette a Catania-val szemben 1:2-re. Szerintem a Catania azért nincs olyan csapat mint mi. Tehát bármi megtörténhet.

Neeskens Creative Commons License 2009.12.20 0 0 14106

Végre egy optimista hozzászólás. Már régóta várok egy ilyenre.

Egyetértek veled Atis14. Én is úgy gondolom, hogy amíg van esélyünk, addig bízhatunk a sikerben. Minden porondon. Szerintem az az igazi durkker aki tud bízni a csapatban.

Ha feladod az 5-ös lottót, ott is reménykedsz vagy bízol egészen a számok kihúzásáig. Pedig ott több ezerszer kisebb az esélyed.

Ne legyetek ennyire pesszimisták. A tények most egy más kalapba tartoznak. De amíg nem az életetek függ rajta, próbáljatok jobban bízni a csapatban.

Különben az olyan írásokat amelyeknek az a témája, hogy "semmi esélye a csapatuknak", menjetek és írjátok az ellenfelek fórumába. Ott még örülni is fognak neki.

Ezt most nem azért írom, mert nem tudom, hogy hol tart most a foci. Én is tudom, figyelemmel követem, hogy hol tartanak a csapatok egész Európában. Ki most az erősebb, gyengébb, stb.  Csak megpróbálok bízni jobban az AJAX-ban.

 

Most gondolom senki (tisztelet a kivételnek) nem ért velem egyet. De az legyen a ti gondotok. Én csak megpróbálok minden tekintetben drukkolni a csapatnak.

Előzmény: Atis14 (14095)
ivanandras Creative Commons License 2009.12.20 0 0 14105
Ha valaki tudatlanul, ismeretlenül, minden alap nélkül fikáz másokat, az fröcsög.
Előzmény: cruijf (14104)
cruijf Creative Commons License 2009.12.20 0 0 14104
Mert Magyarországon ha valaki megmeri mondani a véleményét annak,,rohadtul hamar bekell fejezni a fröcsögést,,!!
Előzmény: ivanandras (14102)
Gyenyi Creative Commons License 2009.12.20 0 0 14103
Elhalasztották a mai meccset. Sajnos a Twente meccset is elhalasztották, pedig számukra ez még jobban jön ki, mint számunkra.
ivanandras Creative Commons License 2009.12.20 0 0 14102
Igen.. Ilyen, ha valaki úgy vagdalkozik/fikáz másokat, hogy fogalma sincsen a tényekről.
Kurvára nem ismered Balázst, úgyhogy rohadtul fejezd be a fröcsögést.
Előzmény: cruijf (14096)
Gyenyi Creative Commons License 2009.12.19 0 0 14101
"Reális esélyünk nincs a bajnokságban, ezt lehet nézni jobbról, balról, de ez ettől még tény."
Amíg icipici esélyünk is van, ne adjuk fel a harcot! Ha pedig semmi esélyünk sem lesz már, akkor mindent meg kell tennünk a második helyért. Azáltal könnyebb ellenfél ellen juthatunk be az EL csoportba, és szerencsés esetben akár a BL-be is. Ha a bajnokságot nem vesszük komolyan, még a harmadik helyről is lecsúszhatunk, ami csak extra EL fordulókat legrosszabb esetben rájátszást jelent. Amellett próbáljunk minél tovább jutni az EL-ben, mert attól jobbak lesznek játékosaink, pénzt és UEFA pontokat keresünk
A holland kupa ugyan nem érdekel, de mivel szerdán az év utolsó meccsét játsszuk, semmi értelme nem lenne, nem a legjobb csapattal kezdeni. Vagy essünk ki, hogy ne kelljen 3 fonton küzdenünk? Ebben is van valami. De azért én azon vagyok, hogy próbáljunk minden meccsen nyerni.
Szerintem jelenleg a PSV a legjobb, és legesélyesebb a bajnokságra, de azért nekik is (és a Twente-nak is) lesz még rossz periódusuk. Majd meglátjuk, mennyire tudjuk azt kihasználni.
Holnap azért nyerjünk, kapjon ki a Twente és ne nyerjen a PSV. Kellemesebb lenne a karácsonyom.
Előzmény: nj (14099)
Gyenyi Creative Commons License 2009.12.19 0 0 14100
"azért a továbbjutáshoz a legfontosabb dolog még is csak a jó játék, ami nálunk egyelőre nincs meg."
Néha megvan, néha nincs. Egy éve is többen biztosak voltak abban, hogy kiver minket a Fiorentina. Januárban egymásután kikaptunk a Groningentöl, Heerenveetöl (otthon) majd a Vitessetöl. Közben volt egy keserves 2:2-önk (0:2-röl) otthon a Heracles ellen. Aztán nyertünk Firenzében. Ezután megszenvedtünk otthon a Volendam ellen (2:1), majd bebiztosítottuk a továbbjutást a Fiorentina ellen. Más szóval amikor egy komoly ellenfél ellen kellett játszanunk, kiderült, hogy nem is voltunk olyan rosszak. A Juventus ellen sem lesz a hozzáállással baj. És, ha összeszedjük magunkat, jobbak vagyunk, mint tavaly voltunk. Talán, egy kis szerencsével, az elég lesz.
Előzmény: alexejevics (14097)
nj Creative Commons License 2009.12.19 0 0 14099

Reális esélyünk nincs a bajnokságban, ezt lehet nézni jobbról, balról, de ez ettől még tény. Ha mi nagyon jók lennénk (mint ahogy nem vagyunk), a PSV és a Twente pedig botladozna (mint ahogy nem teszik), akkor lehetne esélyünk.

 

Amúgy, szerintem, éppen a mostani fordulóban veszi majd át a vezetést a PSV a Twentétől, mert szerintem Utrechtben csak döntetlen születik.

Előzmény: Atis14 (14095)
nj Creative Commons License 2009.12.19 0 0 14098

Ugyan, hagyd már, most őszintén, kit érdekel Dzsudzsák?!

 

Foglalkozzunk inkább a sajátjainkkal.

Előzmény: cruijf (14096)
alexejevics Creative Commons License 2009.12.19 0 0 14097

"A nemzetközi kupáknak mindig más légköre van. Az a szépsége, hogy lehetnek meglepetések. És miért ne lennénk idén kupa specialisták."

 

Ebben mind igazad van, de azért a továbbjutáshoz a legfontosabb dolog még is csak a jó játék, ami nálunk egyelőre nincs meg.

Előzmény: Atis14 (14094)
cruijf Creative Commons License 2009.12.19 0 0 14096
Kérdezd meg a nagyrabecsült Magyar médiát.Ők ajnározzák az összes magyar sztárfocistát.Ha a Balázsgyerek akkora sztár lenne akkor miért nem remekel a válogatottban??A PSV-ben meg elvan.Ha elvét egy labdát kifut lerúgni a szögletzászlót.Nagylett az arca a sztárgyereknek.De hát van is mire,elvégre egy Messi eltörpül mellette.
Előzmény: Dutch Pimp (14080)
Atis14 Creative Commons License 2009.12.19 0 0 14095

"Na, ezért mondtam én, hogy koncentráljunk a holland kupára, ott még van némi esélyünk, ha a többi esélyest valaki eltakarítja az utunkból. És akkor legalább nyerünk valamit."

Eddig is tudtam, hogy pesszimista vagy. Na de ennyire? Szerinted csak úgy adjuk már most fel a bajnokságot? Pont a bajnokság felénél vagyunk. Sok van még hátra. És az előttünk állók is érdekeltek az EL-ban. Szóval ők is kettős ( hármas, mert ott van a holland kupa is) terhelésnek vannak kitéve továbbra is. A Twente nem igazán szokott ilyen hosszú ideig több fronton szerepelni. Elképzelhető, hogy lassan elfáradnak. A psv is foghat ki rossz periódust. Amíg van esély és most azért van még, nem szabad feladni.

Előzmény: nj (14092)
Atis14 Creative Commons License 2009.12.19 0 0 14094

"És azért a fiorentína és a juve nem ugyanaz, tanulmányozd csak a serie a tabelláját."

A Juvéval nem az olasz bajnokságban találkozunk, hanem az európai porondon találkozunk. És ott a firenzeiek a csoportjukból elsőként mentek tovább, míg a Juventus 3. lett. Szóval akkor most mi van? :) A nemzetközi kupáknak mindig más légköre van. Az a szépsége, hogy lehetnek meglepetések. És miért ne lennénk idén kupa specialisták.

 

"Persze nem estünk ki. De akkor azt is mondhatjuk ennyi erővel, hogy megvan az esélyünk az Európa Liga megnyerésére is :-)"

Végre egy optimista hozzászólás tőled. Látom lassan te is csatlakozol Gyenyihez és hozzám. :)

 

"Bizos ő is olyan remek, mint a fókaember meg a másik, no meg Bodul és a többi, akitől még soha semmit nem láttunk."

Erős iróniát érzek a mondatodban. De előre, hogy lehet valakiről véleményt mondani, ha még játszani se láttad? Csak nem véletlenül igazoltuk le. Jól van, tudom. Sok ilyen játékos van, akire ugyan ez elmondható, hogy nem véletlenül vettük meg és még is befürödtünk velük. De neki lehet, hogy pont fekszik majd a játékunk. De az is lehet, hogy vele is befürdünk. Amíg nem láttuk játszani ne mondjunk véleményt róla.

 

"Mi már elég régen nem számítunk az európai porondon, aki tiszteli az Ajaxot az a múltunkat tiszetli."

A tisztelet is számít valamit. Bár lehet, hogy jobb lenne, ha lebücslnének minket és azt kő keményen kihasználnánk? Majd a Juve kiverése után már nem a múltunk miatt tisztelnek csak. :)

Előzmény: Manoh (14091)
Dutch Pimp Creative Commons License 2009.12.18 0 0 14093
Kezdem azt érezni, hogy elbeszélünk egymás mellett. Szóval ahogy én gondoltam: az AZ-bőé és aTwenteből is be lehewt kerülni a válogatottba, de sokkal nehezebben, mint az Ajaxból. A mondnadóm lényege az volt, hogy tőletek sokkal könnyebb bekerülni a válogatottba, mint máshonnan.

""ami még mindig közelebb volt a bajnokí címhez, mint az Ajax az elmúlt 5 évben""
Ha ne mvoltam világos: az elmúlt 5 évben volt bajnok, Ti nem.

"De én is örülnék Brama-nak a VB keretben, éppúgy, mint Stam-nak. Ez utóbbi például Ooijer helyett lehetne ott. Hiszen Van de Wiel-en kívül csak jobblábas középhátvédek vannak jobbhátvédnek a keretben. Hogy valaminek örülj is; ha Pieters így fejlődik tovább, neki is jobban örülnék a baloldalon, mint az ugyancsak idejét múlt Van Bronckhorstnak."

Ebben majdnem midnen szóig egyet értek. De a válogatottról szerintem jobb a holland topicban beszélni. Mjadn mindjárt kifejtem ott a bővebb véleményme. :-)

"Oleguer azért egy olyan Barcelona-ban játszott rendszeresen, így a győztes BL döntőben is, amelyhez hasonló szintű csapatot Ooijer még közelről nem látott."
Oleguer Barcelonai páylaputásásnak kb eg emlékezetes pillanata volt: a 2006-os BL döntőben az ő helyére ment be a győztes gólt szerző Belletti, ezen kívül max azzal tudott kitűnni,. hogy messze ő volt a leggyengébb játékos a keretben.
És a 2004-2005 PSV-re gondolkodás nálkül mondhatjuk, hogy objektíven top10 csapat volt! (Szubjektíven monjuk simán besorolnám minden idpk 5 legjobb csapata közé! :-D)
És ezen kívül Ooijer azért csak összelapátolt több, mint félszáz válogatott szereplést, és az Oranjét azért nem kéne a rissz csaoatoik köz sorolni!

Más: EL-ben simán adok nektem 25-35(40)% eélyt a továbbjutásra, bár ez attól függ a Juvénak jövőre mennyire kell kapaszkodnia bajnoki címért/BL indulásért.
Előzmény: Gyenyi (14081)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!